Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi szépen Nóri, Erika.

Nóri: Lilcsinek jobbulást. Azért van a fején harisnya, mert legalább így nem láttszik, hogy nincs haja. :D

Erika: Nagyon szép kismami vagy ahogy nézetem képed egyből az jutott eszembe milyen jó volt terhesnek lenni. Olyan jó érzés volt amikor mocorgott odabent, de azért jobb így hogy már kint van és lehet nyagatni meg puszilgatni habár nem mindig bírja. Amikor nincs kedve a nyaggatáshoz akkor vagy visít egy nagyot vagy harap Dávid. :D

Tündi: Ha így haladtok tényleg utolértek minket pedig állandóan eszik Dávid. Az apja mindig azzal dicsekszik mindenkinek, hogy mennyit eszik. Mi hétfőn megyünk Ildikóhoz.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Voltunk fogadóórán tegnap... Aranyosak voltak az óvónénik, meg érdekes volt hallani nem elfogult véleményt is Marciról. Meglepő dolgokat azért nem mondtak róla. 8)
Említettük a farsangot is, hogy másképp is lehetne. Azt mondták, más szülő még nem panaszkodott, de megfontolják hogy jövőre két részletben legyen ha már a műv. házban kell tartani.

Tündi! Igen, az lesz, legközelebb nem tombolajegyet veszünk, inkább Marcinak valami apróságot.
Zsombinak jó kis súlya van :) Doki néni mit mondott?

Erika! Jók a képek, Réka is nagyon cuki :)

Mostanában rákattantam a tescós lekváros fánkra :D
Marciéknál is volt még a múlt héten farsangi fánk sütés, azzal nem is volt semmi gond.

Nóri! Hát mi már tavaly ilyenkor is oda a földszintre jártunk fülészetre. Szerencsére (kop-kop) azóta nem kellett ott megfordulni Marcival.
Ő is egy Curam-kúrán van túl, a múlt hét előtti takonykór + köhögés miatt, aztán tök jó volt 3-4 napig, most meg megint náthás. :roll:

Kriszti! Jaj de aranyos Dávid, hogy megnőtt! Majd megnő a haja! Ennyi idősen Marci is ilyen kis golyó fejű volt.
judit_79

Megvagyunk mi is,csak mindeketten dögrováson,Robika "csak"köhög,én már taknyos is vagyok,a hasam meg már fáj a sok köhögéstől :twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Judit:Nagyon csini kismami vagy :) Jelmez nagyon szupi,sajna én nem vagyok ilyen kreatív,így Milán pókember lesz,kölcsönkapott jelmezben :? Én hétvégére tervezek muffint,milkás lesz...
Jobbulsát Marcinak++++++

Nóri:Lilcsi gyönyörű és olyan nagylány már :) Jobbulsát neki is++++++
Ugye jó a nosalty-s oldal,jó kis recik vannak benne :P
Kitartás,hátha mielőbb sikerül anyud Szolnokra hozni++++

Erika:Te is nagyon csini kismami vagy,már most nemsemmi pocid van :) Réka is nagyon édes,komoly nagylány :)

Tündi:Nagyon jó az új frizud :) Nem semmi súlya van Zsombinak...lehet még Lucámat is utoléri..
Szuperek a szánkós képek :) Enyém Luca nem volt odáig a szánkózástól,így nem is nagyon erőltettük.Apáék voltak kint párszor a fiúkkal a krosszdombon,na ők nem semmik voltak..

Kriszti:Dávid nagyon édes kisfiú és jó kis husi ő is :) Milán is ilyen kis golyófej volt :lol: Majd megnő Dávid haja is :)

Rólunk pár szó:Megvolt Zolcsinak az MR vizsgálat.Úgy néz ki minden rendben van.Orvoshoz nem kell visszamenni,vagyis ott nem mondtak semmit,de azért a doktornéninknek megmutatom,ha megyünk Lucival a 2 éves státuszra.
Egyébként készülünk a szülinapra,már tiszta izgatott vagyok :lol: Megvettük már az ajándékok egy részét,kapott Luci babát,kis takarító szettett,legalább besegít :P :oops: Meg rendeltem neki kis foglalkoztató füzetecskét,"Okos 2 éves"címmel,könyvecskét a számokról és egy" Mondókák,dalok" nevezetű könyvet.Csak sajna ezek majd március 3-4 körül várhatóak :? mondjuk kisasszony akkor is örülni fog neki :) Ünneplés lesz megint 3x is,úgyhogy már bújom a recepteket :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Bocsánat :oops:
Katlina:Nektek is jobbulsát++++++++++

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Sikerült a forgalmi vizsgám. :D :D :D :D :D :D :D

Kedden mehetek az igazolásért és utána okmányiroda + 3 hét és a kezembe lesz a jogsim.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Tündi! Hazaértetek már? Milyen volt :wink: ?

Móni, az jó, ha az MR nem mutat semmit :) És a későbbiekben hogy, s mint lesz? Mert gondolom ez egy pillanatnyi állapot. Vagy nem?
Ma vettem Lilinek egy 30 db-os puzzlet. Hát alábecsültem a csajt...10 perc alatt kirakta, következőleg már annyi sem kellett neki :? Komolyan, ha meglenne a blokkja, visszavinném és kicserélném több darabosra :roll:

Kriszti, gratula.

Megcsináltuk a Fifi jelmezt.
Kép Kép
A frufrujával nem tudok mit kezdeni :lol:
Meg az arcát sem tudom kifesteni, mert nekem nincs egy árva rúzsom sem :roll: :mrgreen:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti!
Nagy gratula a jogsidhoz!!!!

Lucuska!
Én is arra gondoltam mint Nóri,hogy az jó hogy nem találtak semmit,de doki néni biztos mond megfelelő választ.De a lényeg hogy minden rendben

Erika!
Nagyon nagy pocakod van!!!!!!!!! :shock:

Kriszti!
Dávid nagyon aranyos a képeken!!!

Nóri!
Fifi kiscsaj is aranyos nagyon!!!!

Judit!
Méhecske jelmez nagyon jól sikerült,Marci is nagyon aranyos volt benne!!

Tündi!
Lindáékkal mi van,mostanában nem ír!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza,csak egy kicsit be vagyok havazva.Apa meg már kedden megy :cry: :cry: De majdcsak eltelik ez a fél év is!

Nóri,nagyon édi kis Fifid lett! :D :) Vegyél a kínaiban egy occsóó rúzst :wink: Nekem sincs csak szájfényem :oops: :oops:
Lilcsi jobban van?

Kriszti,gratula! :) ezért voltál annyira berezelve? :) Mondtam én,hogy minden oké lesz :P Nagyon cuki Dávid! :) Látom vettetek neki cipőt! :) Milyenre tudtad végülis rábeszélni apátokat?

Erika,nagyon szépen gömbölyödsz :) Popinál fodrászkodás volt? :wink:

Katlina,sztem jól vannak Lindáék.Múlthéten találkoztunk a zenebölcsibe,akkro minden ok volt velük,azóta nem beszéltem vele.Jöv héten sem megyünk,emrt apát visszük be a laktanyába..

Úgyhogy Linda,életjelet kérünk!!!!

Móni,nagyon örülök,hogy nem találtak semmit Zolcsinál!!!Nem lesz ott semmi gond a későbbiekben sem!!Majd írd meg doki néni mit mondott :wink:
Nemsokára szülinapoztok :D

Judit,doki néni megdicsérte Zsombit,hogy milyen kis ügyeske,és megjegyezte viccesen,hogy "fogyóznia kell":) Perszte tényleg csak viccből mondta.Elkezdtük a hozzátpit szépen lassan...Meg el volt tőle ájulva(mint szerintem minden gyerektől :wink: ),megpuszilgatta,megdögönyözte Zsombi meg jókat kacagott neki :D
Reméljük a jövő évi farsangotok jobb lesz majd.

Kép
Kép
tundi24

Szasztok!

Nóri: Jajjj, de szép lett a jelmez! Profi! Sztem jó így a frufruja! Hehe..nekem sincs, csak szájfényem. :lol: Én is jártam már úgy, hogy alábecsültem a csajt...

Tündi: Mit szól Zsombi a hozzátápihoz?

Móni: Szuper, hogy nem találtak semmit!! Honnan rendelted a foglalkoztatóakat? Én vettem matricás füzetet az Alexandrában, de piszok drágák, többet nem veszek...

Kriszti: Gratula!

Katlina: Szerintem meg gyönyörű! És pont jó a mérete. :lol: :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Kriszti! Gratula!!! Ez igen, elsőre, ráadásul ilyen időben! Nagyon ügyes vagy!

Móni! Örülök h. minden rendben Zolival.

Nóri! Nagyon klassz a jelmez!! Szerintem Fifit nem kell kirúzsozni, csak egy kis arcpír kellene rá.

Tündi! Hű. már Zsombi is lassan fél éves...
Kívánom hogy gyorsan elteljen a következő fél év is!

Katlina! Jobbulást nektek is!
Rólad is várjuk a pocakfotót :wink:

Nekem totál más formájú a pocakom, mint Erikáé, de azért is lehet, mert én jóval alacsonyabb vagyok.
Mindenesetre egyre nehezebb, kb úgy érzem magam, mint Marcival a 9. hónapban...
A héten festettünk (konyha+étkező) meg nagytakarítottunk, most már lehet, hogy vissza kéne fognom egy kicsit, mert nagyon kifáradtam a végére. De hát úgy látszik, utolért a fészekrakási mánia :wink:
judit_79

sziasztok

Kriszti: gratula a vizsgához

A kismamáknak: nagyon jók a pocakfotók.

Tündi: nagyon trendi lett az új frizurád, jól áll

Nóri: nem semmi a Fifi jelmez

Judit: a méhecske is nagyon szuper lett

Betegeknek jobbulást!!

Rólunk:
Mind a három gyerkőc beteg, hála a hétfői tanácsadásnak, ami addig húzódott,hogy elkezdődött a normál rendelés is...és jöttek a beteg gyerekek, mi meg jól bekaptunk valamit..legalábbis a gyerekek.
Emma egész jól van, de mivel mostanában szinte minden héten itthon volt egy-két napot úgy döntöttem jövőhéten itthon tartom kicsit megpróbálom felturbózni az immunrendszerét.
Kis Pisti nagyon csúnyán köhög, szegény délután nem is tudott tőle aludni, most este is csak a párásítós kezelés segített neki.
Encikém "szimplán" taknyos és útálja ha megtörlöm az orrát..az orrszívásról ne is beszéljünk.

DE nem csak panaszkodni jöttem. Múlt héten voltam én is fogadóórán az oviban, és nagyon büszke voltam a nagylányra. Az óvónénik dicsérték rendesen. Nálunk majd 26-án lesz a farsang, jelmezek nővéreméktől lesznek.

Enci vasárnap elkezdett mászni, szépen megfontoltan de halad előre, és nagyon élvezi ezt az új helyzetet.
Én még mindig rendíthetetlenül formálom az alakom főképp a mértékletes étkezéssel és tornával. A hajam nekem is jól megrövidült múltkori alkalommal meglódult barátném kezében az olló, de tetszik.

Nos nem is töltöm tovább az oldalt, mert a végén még rámuntok :-)

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Erika!
persze gyönyörű,csak meglepődtem,hogy már ekkora :shock:

Judit!
nekem tipikus fiús hasam van :wink:

Liz!
Jobbulást a gyerekeknek!!!!!!!

Mi kihagytuk a farsangot,köhögésünk miatt,ne adjuk már át ott a gyerekeknek

Kép Ím

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Megvagyunk, köszönjük az érdeklődést! :) Csak fele annyit sem netezek, mint eddig.
Réka most egy picit náthás, orrszívást ő is utálja, de egyébként minden rendben vele is! Mostmár sokat magyaráz, igaz, legtöbbször a felét sem értem, olyankor kézzel-lábbal próbál magyarázni mellé, nagyon édes :D
Mostanában rákaptunk a sétára, csak elindulunk a járdán, és megyünk... olyankor én is jól kiszellőztetem a fejem :wink:
Na kb. ennyi is, semmi különös nincs velünk :lol:
A zenebölcsiről még annyit, hogy Rékát egyre kevésbé érdekli a foglalkozás, inkább a teremben sétálgat, meg pakolni akar a labdás sarokban :roll: úgyhogy felmerült bennem a kérdés, van-e értelme eljárni... :?
Jajj, a kismamáink olyan csinosak :o kicsit jó lenne megint kismamának lenni......

Kép
pimelinda

Erika,Zsombi simán veszi az akadályokat hozzátápi ügyben :) Lucánál sem volt gond,szerencsére most nála sincs :D

Judit,hát remélem hogy gyorsan fog telni az idő,már ép magamba vok roskadva,hogy mit fogok csinálni két kicsivel fél évig :roll: Lucával még egyszerű volt,mert csak őt kellett öltöztetni és már mehettünk is ahova akartunk..de most kettőt :roll: na de remélem hamar belerázódunk a mindennapokba.

Liz,köszike..jobbulást a gyerkőcöknek!!!Grtaula Encinek a mászáshoz :wink:

Katlina,szépen gömbölyödik a hasad! :) És már 60nap alatt vagy :D :P Sajnálom,hogy a farsang nem jött össze :?

Linda,az új hely miatt ilyenek a gyerekek a zeneböclsiben..Luca is feszt menni akart,mert azt szokta meg,hogy abban a teremben tornázni szoktunk nem énekelni,mondókázni :P De Erika mondta anno,mert Luca a másik helyen sem tudott megülni tavaj,hogy ha elmászkálnak akkor is szívják magukba a dolgokat! :) Úgyhogy sztem ne add fel :)
Mi még most kedden nem megyünk,mert visszük át apát a laktanyába...de utána megyünk :wink:

Szépen süt a napocska :D Mostmár én is a napsütést és a meleget várom :wink: :D :P

Kép
Kép
tundi24

Csajok írjatok már,mert itt punnyadok... :(

Kép
Kép
tundi24

Szia Tündi!
Lili oviban, én dógozóban
Csütörtökön farsang, ma elkezdtem csinálni délután(este) a vadgeszti sütit, pihenget a hűtőben, holnap majd megfürdetjük a csokikában.
Most meg farsangi cd-t csinálok az oviba :roll:

Zurad holnap megy?

Katlina, te sem panaszkodhatsz pocakügyileg!! :lol:

Judit, én sem a száját akartam rúzsozni Fifinek, hanem az arcát :wink: De azóta lízingeltem neki pírt 8)

No, megyek tentézni

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,holnap már farsang :wink: Biztosan nagyon jó lesz :) Milyen számokat válogattál össze a farsangra?
Apánk tegnap ment :cry: De legalább már így visszafelé lehett számolni..igaz még van egy jó pár hét...de vhogy majdcsak el leszünk.Igazándiból engem ez az ittthonlét őrít meg.Annyival jobb lenne dolgozni menni,hogy csak na.De ugye gyed mellett nem lehet :evil:
Na de majd összeszedem én magam,csak mostt az eleje ilyen car..meg Luca már reggel elkezdte,hogy ő megy megkeresi apát,és mikor jön már haza :roll: szóval futunk majd pár körtt ezügyben.

Hajni,nyilatkozhatnál,hogy nálatok,hogy volt ez az elválás Francinál?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kriszti:Nagy-nagy gratula a jogsidhoz :) :) :)

Nóri:Itt az MR-en semmit nem mondtak.Darvas Éva főorvosnő mondta még novemberben,hogy mire figyeljünk.bármilyen szokatlan tünet,erős fejfájás,foltok növekedése-szaporodása.De azt mondta ha most nincs semmi,nagyon pici a valószínűsége,hogy esetleg lesz valami később...
Kis Fifi nagyon helyes :) Holnapra jó farsangolást nektek :)

Tündi:Jövőhét hétfőn megyünk doktornénihez,remélem akkor okosabb leszek :wink:
Kitartást neked és sok türelmet.Hozzánk is eljöhettek néha :) ,igaz én általában egyedül vagyok itthon.
Igen,mindjárt szülinap :) Én már olyan izgatott vagyok,mintha legalábbis nekem lenne szülinapom :oops:
Vasárnap anyukáméknál lesz buli,ott feketeerdő torta lesz,Katicabogár formában.Jövőhéten itthon bulizunk,abonyi bartnőmék jönnek,tejszínes-karamelles tortát sütök,meg túrós-sajtos rudat rendeltek.Március első hétvégéjén pedig Valiékkal bulizunk,Dius és Luci szülinapozunk,akkorra nagyon fini csokikrémes tortát készítek,Dius kedvence :)

Erika:A kis foglalkoztatókat itt lehet rendelni oviban-bölcsiben.Van több fajta,ezek is matricások javarészt.És csak 500 ft.Milánnak is rendeltem kettőt.És a mondókás-dalos könyv is csak 1200ft.Szerintem nagyon jó az áruk :) De egyébként sok könyv van,nem csak foglalkoztatók.

Katlina:Remélem már jobban vagytok+++Te is nagyon csini kismami vagy :)

Liz:Ha még aktuális,jobbulást nektek is++++ :) Encinek gratula a mászáshoz :)

A héten kicsit fáradt vagyok,autónk még nem jó,így 2 gyerekkel bicózok :( Fárasztó...Tegnap meg épp akkor értünk az Abonyi L. és a 4-es kereszteződéshez,amikor apa leszállt a buszról,kicsiket ki kellett venni az ülésekből és hazáig gyalogoltak :shock: Még Luca sem fáradt el,fölvenni sem lehetett.Abonyi lányok tudják mekkora a távolság onnan hozzánkig.Mondanom sem kell,hogy magtaláltak minden kis víztócsát,hóbuckát
Pénteken nálunk is farsang,mind a 3-nak :P Milán vagy Zorró lesz vagy Pókember,Luca pedig kis Katica :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni,oviból hazafele menet(reggel) te is bejöhetsz ám dumcsizni :) Főzök neked egy kaffffééét :wink:
Mész a gyerekek farsangjára?Képek lesznek? :)
Lucusnak akkor pár helyen meg lesz tartva a szülinapja :) De jó lesz neki :)
Jó,hogy mondod ezt a matricás foglalkoztatót :) majd lehet Alex barátunkékkal vetetek is :D

Kép
Kép
tundi24

Szép reggelt!

Habár,most elég szürke az idő :(

Tündi:Köszi a meghívást,élek majd vele :wink:
Sajnos oviba,bölcsibe nem lehet menni farsangolni :( Végülis megértem,mert nem minden gyerkőcnek lehet ott anyuka és azoknak ne okozzanak azzal bánatot.A nagy megmár nem igényli,ők majd discóznak is :wink: Milánékhoz be kell adni fényképezőt,Lucáéknál egyik gondozónéni szokott fényképezni ünnepekkor és év végén megkapjuk lemezen.
Luca kezd már megnyugodni?Zsombi még elég pici,de gondolom ő is megérzi apa hiányát?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Most csak farsangos képek:
Kép Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2010.02.19 08:48-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:mrgreen:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Nagyon klasszak a képek!!
Lili ennyivel magasabb a többiektől vagy csak a képeken látszik ez így???

Mi gyógyulgatunk...............
Voltunk dokinál minden rendben,Venci úgy döntött megfordul!

Lucuska!
Hú ennyi féle torta,most egy szelet is elég lenne a csokiból. :wink: :roll:

Kép

Kép
katlina

Móni,mit meséltek a gyerekek milyen volt a farsang? :) Olvastam az egyik boltam,hogy lesz a suliban disco is nekik :) Hát eszmebe jutott amikor nekünk voltak ilyen kis suli discok :) Kíváncsi vok,hogy most milyen lehet :wink: Majd kérdezd ki Zolcsikádat :D

Nóri,szupik a képek :) Lilcsinek nagyon jól állt ez a jelmez :)
És tényleg kitűnik a többiek közül a magasságával :) Modell lesz a csajszi :P

Katlina,ügyes baba Venci :) még időben megfordult :) Lassan elérkezik az idő :) Mindjárt 50napon belül lesztek :wink:

Kép
Kép
tundi24

:lol: :lol: ...és akkor még a táncos képeket nem is láttátok! Az ikreknél pl. 1 fejjel magasabb..mondjuk ők amúgy is nyár végiek.
De a rózsaszín ruhás-koronás Annamari 3 hete töltötte a 4-et. De neki meg az anyja is hónaljcirkáló...szóval....
De van egy most januárban jött kisfiú, aki hasonló magasságú, mint Lili, de Rami (az első képen a bal szélen, fehér ruhában) se alacsony.
Amúgy nagy buli volt. Még ma is a maradék sütiket desszertezték és még hetekig isszák az üdítőket is, annyit vittek a szülők.
Vadgesztim nagy siker volt :wink: , tetszett a gyerekeknek.
Korábban volt ebéd is, mert 1-kor jött valami zenész pasi hangszerekkel, és addig még aludni is kellett nekik. Volt rá 1 órájuk, gondolhatjátok, mennyire voltak fáradtak délutánra :roll:

Katlina, akkor már csak így is kéne maradnia Vencelnek! :lol:

Zsombinak boldogságos feledik szülinapot!!!
Képet tehetnél te is, Tündi!! :wink:

Holnap meg megyek a bálba! Úúúúgy várom már, remélem, nem lesz csalódás és jó buli lesz. Ma megvarrtam végre a nadrágomat (Tündi, tudod :wink: :wink: ). Úgy tervezem, kocsival megyek, valahogy hazajövök, aztán majd vasárnap érte megyek :oops: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neked! :)
Kép

Hogy sikerült a bál?Remélem jól érezted magad :)

Teszek 1-2 képecskét.
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Elin!
nagyon sok boldog névnapot! Te nyertél valamit?
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Nóri! Sok-sok boldog névnapot kívánok!
Nagyon jók a farsangi képek! Én is valami ilyennek képzelek egy ovis farsangot.
Mesélj milyen volt a bál!

Katlina! Érezted is amikor Venci megfordult?
Nekem a bébi néha olyan mozdulatokat tesz, hogy azt hiszem keresztbe van... De aztán a feje végül mindig felül domborodik.

Tündi! Boldog 1/2. szülinapot Zsombinak! Nagyon cukik a képek :)
Pénteken Abonyban voltunk, gondoltam rátok mikor elmentünk a házatok előtt :)
Marcinak a veséjét nézettük meg, csak kontrollra vittük, minden OK. Marci nagyon laza volt az UH-n, végig dumált, meg is jegyezte a doki néni, hogy micsoda szövegláda.
judit_79

Köszi csajok!!! :D

Judit, igen! 8) Tapasztalatot, meg Családi belépőt a Jászberényi Állatkertbe!!
Utóbbinak nagyon örülök, pont tegnap beszélte Lili, hogy milyen állatokat látott ott tavaly. Most (majd valamikor) akkor majd megint megyünk :D

Tündi, de édes kis Hurka Gyurka fiad van!! És tessik a bodyja is :wink:
A bál?
Kaja jó volt, a műsor...hátömmm..kmm-kmm...ennél sztem már csak jobb lehet jövőre. A balettosoktól tisztára öngyi hangulatom lett :? :roll:
A mi csoportunk meg úgy ahogy volt, szar helyen ült, semmit nem láttunk a műsorokból, csak a nyakunkat nyújtogattuk...míg meg nem untuk. De végülis nem is volt kár érte. Kicsik is táncoltak társastáncot, de akkor már engem messzire nem érdekelt az egész.
1 után értem haza, 2 Jeger után a kertek alatt hazakocsikáztam :oops: :oops: Hóesésben :shock: :evil:

Ja, énekelt egy Mága nevű srác, aki a Liget úti suliba tanul...valami fantasztikus hangja van :shock: ! Nekem az tetszett a legjobban

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, boldog névnapot kívánunk!

Kép
pimelinda

Nóri!
Boldog Névnapot!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Nóri,leaglább hasznos dolgot nyertetek :) 1-2 jéger mayer meg nem a világ vége :)

Zsombi a bady-t,a másik fórumból kapta az egyik anyukától :) Volt tali pesten,és minden gyerkőcnek csináltatott egyet :) Mi nem voltunk a talin és így postázta :)

Mága gyerek...elég sok van belőllük :wink:

Linda,bocsi az esti hívásért!Lucán azóta sem veszünk észre semmi furcsát.De szerdán azért lejelnetkezünk a doktor nénivél.

Ja,hogy a többiek is tudják miről van szó...tegnap lenyelt Luca egy 5ft-ost/de ma már nem is biztos,hogy lenyelte,mert találtam 5ft-oskat/így elvileg megvan mind amivel játszottak...

Judit,miért nem jöttetek be? :wink: Örülök,hogy minden oké,és hogy végre írtál :D

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

egy elveszett bárány.....

De most utánna vissza olvastam vagy mi fene :-)

Jaimee: nagyon szép kismama vagy!

Katlina neked is már szép kerek pocakod van

S azon gondolkodom hogy mindjárt szültök, vagy legalábbis vészesen közeledi az idő olyan izgi ilyenkor már :-)

Tündi: jó nagy ZSombi tesóm kislánya aki 9 hónapos akkora mint Zsombi. jó kis vasgyúró biztos:-)
Kriszti: Dávidnak a képei olyan szuperek, nagyon szép kisgyerek :-) jah és gratulálok a vizsgádhoz!

Elin: aranyos Lili a Fifi jellmezben jól megoldottátok. S én is ugy láttam hogy Lilli nagyobb a többi gyereknél. Vegyes csoport egyébként

azt hiszem ennyi!

puszik

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Elin boldog névnapot kívánok így utólag is!!!Ja,jó sok mindent ajánlottak fel a kolegák(15-öt)de igazából azért is lett sok mert pl. Lili csoportásának(Bathó Dóri)apukája is a munkatársam(masszőr)és ő kapásból hármat ajánlott föl,ő így járult hozzá a bálhoz.Én meg még szereztem egy csomó más tombola tárgyat(a belépőket).Mi is jól éreztük magunkat,a hely méreteivel voltak problémáim tavaly kényelmesebb volt a Hemóban :D .

Kati Kép
virag9

Visszafelé:
Kati, szia! :D
Zoo-belépőt is neked köszönhetjük?? Nem szeretnék kuratóriumi tag lenni :oops: ...ez önkéntes feladat, ugye?
Hemos kosztot nem nagyon bírja a gyomrom :? , mindig megfájdult még eddig utána :cry:

Betti! Igen, Lili a legmagasabb, és nem, dehogy vegyescsoport!!! Akkor nem is adtam volna abba az oviba, én személy szerint nagyon ellene vagyok. Meg amúgy is beszüntetik már az ilyeneket szépen lassan :wink:

Tündi, Luca azóta is jól van? Inkább 20.000-eseket adjál neki játszani :wink: :lol:
Mága...hát igen, na, de akkor is kellemes meglepetés volt!! Én először azt hittem, valami Megasztáros :roll: .

Mindenkinek köszönöm a köszöntést! :D

Ma reggelre meg feljött a wc-nkben a cucc :evil: Dugulás van. Alattunk is áznak :roll: Most várom a mestereket, elmentek bevásárolni, utána szétverik a budit, én meg dolgozok. Majd néha hazaszaladok rájuk nézni.
Sej-haj, szép az élet...

Erika! Veletek minden oké :?:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,igen azóta is minden okés :) Kaksi még nem volt,majd meglátjuk holnapig mi lesz a helyezt.
Frankó a dugulás :? a szép új wc-teket szétverik? :roll: :roll: Nem írigyellek....

Betti,hát nem kicsi Zsombik az tutkó :D Tegnap este 80as rucit kellett ráadnom :oops: :roll: :D :wink:
Bettike megszokta már az új környezetet?Meló hogy tetszik neked?Párod is talált munkát?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, külön van a fürdő a wc-től :wink:
De 12-re végzett a mester, hozta utánam a kulcsot. Még a régi wc meg a törmelék itt van, majd holnap jönnek érte.
Kitakarítottam, minden jó Domestos szagú.
Most, hogy ilyen szép új trónunk van, majd szólok a burkolóknak is, majd tegyék le a maradék járólapot, és akkor a wc is rendben lesz. Meg kitapétáztatom...

Holnap viszem Lilit fodrászhoz :wink: :lol: !!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin:igen,én SZMK-s is vagyok meg kuratoriumi tag is.Önkéntes,igazából ők kértek meg hogy válaljam már el túl sok jelentősége nincs neki egy évben 1-2szer van összejövetel.Halkan jegyzem meg de az állatkerti belépőjegyet is én intéztem,igazából kb.két telfonomba került ismeretlenül elpostázták nekem!!!Jó szórakozást majd ha mentek vele!!! :D

Kati Kép
virag9

Nóri,milyenre vágatod Lilcsi haját?Majd tegyél képet! :)
Már kezdtem megijedni,hogy szétbombázták a gyönyörű fürdőtöket!
De akkor a wc-tek is szép új lesz :)

Nálunk meg tegnap este kikalita Luca az 5ft-ost!!!Szóval mégis lenyelte :roll: Megkönnyebbültem azért :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, gratula a "terméshez"! :lol:

Kép
pimelinda

Móni Lucájának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Kép
pimelinda

Nóri: Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Luca nagylánynak is boldog szülinapot!

Kép

Jövök majd kicsit bővebben is! Cupp mindenkinek!
jaimee1

Linda,köszike :)

Móni,Lucusnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! :)

Kép

Hogy sikerült az ünneplés a bölcsiben?

Kép
Kép
tundi24

Lucának boldog szülinapot!
Kép

Tündi, ez veszéjes játék volt :shock: És elteszed, vagy fizetsz majd vele valahol :P :lol: ?

Kati, nem kell sugdosni, köszi neked is :lol: ...meg Orsinak is...meg az állatkertnek is...meg magamnak is..meg anyámnak és apámnak stb...

Erika, vééégre már

Lilinek naon jó lett a haja. Csak épp nincs itthon, hogy le tudnám fotózni. Felmentünk megmutatni a pótnagyinak, és ezzel a lendülettel ott is maradt :lol:
Ez készült róla, még a "munkapadon"
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Kép
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A Tavaszi Börze április 18-án, vasárnap, 8-12 óra között lesz a szokásos, Széchenyi Gimnázium tornatermében, a Széchenyi lakótelepen (Szolnok, Széchenyi krt.).
Asztaljegyeket márc. 1-től 1000,-Ft-ért elővételben tudtok Edónál vásárolni 14 óra után, a 70/565-4929-es telefonszámon.
A Vöröskereszt gyűjtésére, és ugrálóvárra most is számíthattok.
Belépőjegy 14 év felett 200 Ft.

Április 18-án vasárnap 16 órakor az Alma zenekar interaktív gyerekkoncertje lesz a Széchenyi Gimnázium tornatermében, a Széchenyi lakótelepen (Szolnok, Széchenyi krt.).
Belépőjegy 1000 Ft/db

Börze asztaljegy vásárlása esetén, vagy legalább 10 db jegy együtt vásárlásakor kedvezmény a belépőjegyből, de erről érdeklődjetek!!!
Jegyvásárlás lehetőségéről a későbbiekben még írok.
A Börzén is lesz a koncertre jegyárusítás, ha marad...
Információ: 06/20/256-2201

Szeretettel várunk benneteket !

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Nóri: Asztaaaaa....és még én írtam a blogba, hogy nallányos lett a csajom frizurája. :lol: :lol: :lol: Naggggyon klassz lett Lilcsi haja! Neki is tetszik? Poénkodnék, hogy látom, hajfestés is volt, ha...ha..hahahaha....de ez már olcsó poén, gondolom. :lol:

Tündi: Tedd el azt az ötöst, lehet, szerencsét hoz még valahogy! :D

Katlina: Vencel bébi nagyon ügyi, hogy befordult, gondolom, megkönnyebbültél.

Hozok képeket mindjárt.
jaimee1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.04.26 07:25-kor.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?