Sziasztok!
Kriszti:Nagy-nagy gratula a jogsidhoz
Nóri:Itt az MR-en semmit nem mondtak.Darvas Éva főorvosnő mondta még novemberben,hogy mire figyeljünk.bármilyen szokatlan tünet,erős fejfájás,foltok növekedése-szaporodása.De azt mondta ha most nincs semmi,nagyon pici a valószínűsége,hogy esetleg lesz valami később...
Kis Fifi nagyon helyes
Holnapra jó farsangolást nektek
Tündi:Jövőhét hétfőn megyünk doktornénihez,remélem akkor okosabb leszek
Kitartást neked és sok türelmet.Hozzánk is eljöhettek néha
,igaz én általában egyedül vagyok itthon.
Igen,mindjárt szülinap
Én már olyan izgatott vagyok,mintha legalábbis nekem lenne szülinapom
Vasárnap anyukáméknál lesz buli,ott feketeerdő torta lesz,Katicabogár formában.Jövőhéten itthon bulizunk,abonyi bartnőmék jönnek,tejszínes-karamelles tortát sütök,meg túrós-sajtos rudat rendeltek.Március első hétvégéjén pedig Valiékkal bulizunk,Dius és Luci szülinapozunk,akkorra nagyon fini csokikrémes tortát készítek,Dius kedvence
Erika:A kis foglalkoztatókat itt lehet rendelni oviban-bölcsiben.Van több fajta,ezek is matricások javarészt.És csak 500 ft.Milánnak is rendeltem kettőt.És a mondókás-dalos könyv is csak 1200ft.Szerintem nagyon jó az áruk
De egyébként sok könyv van,nem csak foglalkoztatók.
Katlina:Remélem már jobban vagytok+++Te is nagyon csini kismami vagy
Liz:Ha még aktuális,jobbulást nektek is++++
Encinek gratula a mászáshoz
A héten kicsit fáradt vagyok,autónk még nem jó,így 2 gyerekkel bicózok
Fárasztó...Tegnap meg épp akkor értünk az Abonyi L. és a 4-es kereszteződéshez,amikor apa leszállt a buszról,kicsiket ki kellett venni az ülésekből és hazáig gyalogoltak
Még Luca sem fáradt el,fölvenni sem lehetett.Abonyi lányok tudják mekkora a távolság onnan hozzánkig.Mondanom sem kell,hogy magtaláltak minden kis víztócsát,hóbuckát
Pénteken nálunk is farsang,mind a 3-nak
Milán vagy Zorró lesz vagy Pókember,Luca pedig kis Katica