Új privát üzeneted érkezett!

Ma úgy jöttem el a munkahelyről, hogy úgy összepakoltam az asztalomon, mint már többet nem is mennék. Remélem, így is lesz egy időre. Eddig, mindig úgy jöttem el, mintha csak most álltam fel egy pillanatra a székemből. Most babonából, úgy döntöttem összepakolok. Mikor a kapun kihajtottam a kocsival a cégtől, tényleg úgy éreztem, hogy ez nagyon sokára lesz ismét!Remélem, ez egy jó megérzésem!

Lujzici!
Látod, a szúrás semmi. Én előtte el sem tudtam képzelni, hogy képes leszek egy tűvel megszúrni magam, és hát úgy szurkálom a hasam, hogy csak na! Én is a mh-en szurkáltam magam, de ez egy iroda, és mindig tisztaság van. Persze a higiéniára mindig odafigyeltem!

Köszönöm lányok, a merionallal és az ovitrellel kapcsolatos hsz-kat! Remélem ez a kombináció is sikert hoz!

Lujzici!
Nálam is volt úgy többször, hogy úgy törtem le az ampullát, hogy a teteje darabokba maradt az ujjaim között. Én végül úgy csináltam, hogy a jobb hüvelyujjamat rátettem a piros kis pontra és nem magam felé, hanem ellentétesen törtem el. Remélem érthető voltam. Onnantól kezdve, mindig tökéletesen eltört! Bevallom én mindig kidobtam a szemétbe a fecskendőket a műanyag tokjukba! Igaz, nálunk nem kukáznak!

rodina74

Na, ne már! Velem lesz tele az oldal?

rodina74

Lujzici!
Minden kérdésedre választ kaptál? Mert akkor én már nem írom le még egyszer azokat!

rodina74

Lányok, hova tűntetek? Most tudok jönni, erre senki, sehol!

Navi!
Hogy vagy? Tudsz eleget pihenni?
Vaya!
Még a másik topikban is rólad beszéltünk, és onnan is átolvastak ide, miattad! Nagyon sok embernek tegnap bearanyoztad a napját!

rodina74

Na jó, akkor most eldugulok!

rodina74

Sziasztok Csajok!

Navared küldöm a mai babaragacsot. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rodina megy a drukkkkkkk holnapra. Igen mehetsz soron kívül.

Csajok én úgy tudom, hogy a merional és a menopur sem szintetikus, mind a kettő Human menopausal gonadotrophin (házipatika.hu) A human szerintem arra utal, hogy emberektől /ből nyerték a hatóanyagot. Hú most nagyon tudományos voltam.

Sajt drukkkkkkkkolok a 3-as verzióhoz.

Vörösmacs nem elég idegeskedni, hogy minden rendben legyen, még a munkahely is. :twisted: :twisted: Valahogy majd csak megérti a főnököd, ő is csak ember, nem?
mako30

A fecskendőket és az üres injekciós üvegeket be lehet vinni a bmc-be. A vérvételes szobába le lehet adni, a múltkor én is bevittem egy adagot.
mako30

Ááá, nem bírtam ki és mégis most reagálok... :)
Mindenkinek köszönöm, bocsi ha vkit nem nevesítettem! :)

Kispatak:
Utólag is Isten Éltessen Sokáig! :)

Hajni:
Mi is a neten ismertük meg egymást a Zurammal, igaz csetelés közben. Sokáig azt hitte a nicknevem alapján, hogy pasi vagyok, azért nem mozdult rám. Utána, már beindultak a dolgok! :)
Nagyon szép pár vagytok, én is szavaztam rátok. :)

Vörösmacska:
Nem hiábavaló a sok pozitív energia, varázslás - hidd el! Elgondolkoztam és rájöttem, hogy nekünk legalább van reménysugár, mert egyenlőre tudjuk folytatni. De akiknek elfogyott a pénze, vagy már esélyük sincs a saját babára?! Szívemből sajnálom őket, mert akkor már max. az örökbefogadás marad... Az is csodás cselekedet, tisztelem azokat a párokat, de vannak sokan akik ezt már nem vállalják be vmiért és bizonyára annak is megvan az oka. Nehéz ügy...
A pizsiben fekvésen akkorát nevettem, bocsi... :oops: :lol: Nem mindegy?! :lol:

Vnbebi:
Sajnálom a melóhelyed, remélem jól jössz ki belőle. Ne hagyd magad!!! Nagyon szorítok!
Cetro még nálam, mert a mostani fejlemények alapján nemtudom, hogy nem kell-e vmikor... :roll:

KPN: Imádlak!!! :)

Mieza:
Szurkolok neked munkaügyben!!!

Babe:
Köszönöm neked is. Gratula a jó eredményhez! :)

Andrea:
Most is jó alaposan megnevettettél, köszönök mindent! :)
Örülök, hogy jól sikerált a buli, a turpisságból pedig a csövi-bácsi húzott hasznot. Egészségére! :wink:

Navi:
A takonykór Babe-nek is bébit hozott! :wink: No para! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marianna:
Baromira megy az idő... Szívhanghoz nagy gratula! :)

Woody:
Köszönöm a bíztatást! :)

Rodina:
Minden okés lesz szerdán, kívánom, h. Misibá ne tapsoljon vissza! :wink:
Nekem is volt, h. elérzékenyültem a BMC-ben, sőt az utcán is... Simán ráfogtam a hormonokra! :lol:
Jó repedést!
Nemtom, h. tesztelek-e... Egyenlőre nem szeretnék, de a múltkor is így kezdtem... :roll:

Lujzici:
Hajrá szurik! Mi este 7-kor adtuk be. A Betadine tökéletes, a hulladékot szerintem gyógyszertárban is átveszik.

1975:
Sajnálom, hogy nem jött össze... Azt hittem, hogy egy bőgés elég volt a Zuram vállán, de hétfőn emberek közé kellett mennem és végig sírós volt a hangulatom, volt, h. el is engedtem pár cseppet, ki nem sz@rja le! Mára úgy érzem, hogy jobb...
Nagy ölelés! Drágaság, sírd ki jól magad, aminek ki kell jönnie, hagyd elmenni...

Popey:
Olyan jó, hogy írtál! Ugyanebben a cipőben járok én is. Bár a mostani hcg-szintemmel még nem bizti, de annyira kevés... Szóval, lehet, h. a fagyisok következnek.

Csucsu:
Köszönöm! :)
Tényleg nem kárpótol. de nem is ez a cél. Lényeg, hogy sok-sok szeretetet és pozitív energiát adjunk egymásnak!!! :)

Mako:
A fenébe!!! :(
Azért legalább tényleg jó hír, h. bládikor kezdhettek! Nagyon szorítok!!! :)

Zsu:
ÚRISTEN!!! Ez iszonyú!!! Szóhoz sem jutok... :cry: :cry: :cry:
Eldöntöttem, hogy az egyik kívánságom az lesz, amit ma a borítékba teszek, hogy egészséges babátok legyen. Nagy-nagy-nagy ölelés!!!

Rony:
Köszi, igazad lehet, hiszen a Zuram is nagyon el volt keseredve - akárhogy is nem mutatta...

Vicky:
Van kedved képet feltenni a fülbevalós hercegnőről?

Szöszi:
Köszönöm. Remélem, h. nemsokára vmi lehetőség adódik nektek a folytatásra, esetleg vmi alapítvány segítségével. Ebben nem vagyok otthon, de a neten biztos találsz erről infót.

Pá Drágáim!
sajt@

Babe, okés, akkor folytatjuk majd az eszmecserét, ha már értem mi a tézis :wink:

Macs, válaszoltam :lol:
Én minden reggel szépen megreggelizem (alvós cuccban), aztán zuhany (amúgy este szoktam, de most jobban esik reggel) és öltözöm át melegítőbe! Tényleg nem betegség ez, nem is kell úgy csinálni. És a nappaliban van a székhelyem, kihúzott kanapé, kb. 4 könyv, tea, méz, stb. :D Újságban megnézem mi lesz a tv-ben, aztán meg jól nem kapcsolom be!

Ez a fönökkel való harcod úgy látszik nem akar elrendeződni, bár most a kedves kollegina zavart be, de remélem el tudsz jönni!!! Múltkor már olyan normális volt....

Kubu, ez jó, ránk zuhan egy repcsi, de igazad van, a mában kell élnünk, még a végén a radarjainkkal eltérítünk egy utasszállítót, ami pont a házunkra esik :lol:
Bírom a humorod.... vagy ezt komolyan gondoltad...? :lol: :wink:

Sajtiiii, bakker, de jó lenne a 3-as verzióóóó! Nagyon szorítok, még megemelkedhet a hcg-d és a mensi nem feltétlenül akadálya a babának... hallottunk már cifrábbakat is!
De rendes vagy! A borítékos dologgal kapcs-ban!!!

Rodina, mást sem csinálok, csak pihenek, kezd az agyamra menni, sajna mivel reggel nem voltam túl jól, ill. ez a sz@r nátha sem tágít, nem mertem elmenni sétálni... Sajna a 4-en lakunk, no lift és a feljövelet kicsit necces :(

Mako, nagyon köszike :lol:
Jól vagy már? Csak a következőre gondolj, ennek így kellett történnie! Képzeld a párom vmelyik nap kinyögte, h. ő egyáltalán nem bízott a fagyibabákban... annak ellenére, h. egyik barátnőmnek is úgy sikerült. Nem is értettem, h. miért nem ébredtek fel, valahogy nem éreztem, h. baj lenne...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti hát felcsillant egy kis remény lángja. Nagyon szorítok hogy 3-as verzió sikeráljon

Rodina hajrá laptetü ez jót jelent! :D Ügyes vagy hogy össze pakoltál.

Navared köszi az infót most egy kicsit megnyugodtam. Reggel amikor kiléptem a bejárati ajtón hallottam hogy a madarak már úgy csipognak mint tavasszal. Nagyon jó érzés volt,már kicsit én is el voltam fásulva a télbe. Nem sokára sétálhatsz a friss tavaszi időben pocakosan!!! Hogy van a torkod?? Babaragacs megy :arrow: :arrow:

Babe gratula a nyakiredöhöz. Ez nem is volt kérdés hogy egészséges lesz e a babátok vagy sem. De jobb mindent kizárni. Mekkora már a pocakod, rakj fel iwiwre mostani képet hogy lássuk hogy alakulsz!

Kubu hát nem semmi ez a hányos korszak. Most már monnyon le a róka!! De szeretnék én is hányingeres lenni... Jaj nekem is szörnyű volt hogy egy öblitőt sem tudtam használni. :?

Viky bizti aranyos a kilányod fülcsibevalóval! Én is annak a híve vagyok hogy legyen meg kiskorban!! Szerintem csak a nagy csattanás miatt ilyednek meg. Legalább is az én lányomnak lötték és ketten mind a két oldalról.

Macs hát te már nagyon előre tervezel meg mindent? Még a leg aprobb dolgokat is hogy miben fekszel otthon? Édes vagy!! :D
Én szerintem nem pizsibe fogok itthon feküdni hanem szabadidő ruhiban egy zseniliazokni társaságába. Persze bugyit is veszek de csak is kényelmeset!! Melltartót nem fogok fel venni. Csak kényelmesen én igy képzeltem el. Szerintem is a pizsi ruci olyan beteges ha napközben hordja az ember. Ez olyan mint a tea azt sem iszom csak ha beteg vagyok. Tehát pont. Azt képzeltem el hogy ülsz a munkahelyeden és ábrándozol hogy most a kanapén feküdjek vagy a hálloban? :D :D
Nagyon tetszik hogy ilyen vagy :D :D :D
Mikor jutunk már oda akarom!!!!

Vaya mit szolt életed párja???

Makó köszi az infót!!

Kép
Kép
pancsi76

Rodina, nagyon drukkolok a holnapi inszemhez és küldöm az eredményes randihoz szükséges varázslatomat: Kép

Maccs
vörösmacska

Jól van na, mondtam, hogy nem ér kinevetni a pizsis kérdésem miatt!!!! :? .. Sajti, végül is persze, hogy mindegy, de én kíváncsi voltam, hogy ti hogy csináltátok :?: :?: :oops: !
KépKép Kép Kép Kép Kép

Maccs
vörösmacska

Köszönöm mindenkinek a drukkokat holnapra! Remélem most kerülök utoljára közeli kontaktusba Misi bácsival! :wink:

Macs!
Külön köszönöm a varázslásaidat! Nekem biztos használ!

rodina74

Rodina, nagyon-nagyon szorítok én is!!! Minden rendben lesz!
Egy poén, hátha felvidít: találkoztunk M. bácsival még a folyosón beülti elött... kérdezi a Zuram, na köszöntél neki? Mondom: mert? Erre szétteszi a két lábát... hát így szoktatok nem?, innen ismer meg mindenkit :lol: Akkora lökött!
Erre nem engem istápolt a beülti előtt, mesélt lelkesen vmi párról, akik már örökbefogadtak egy babát és akkor sikerült a saját... aranyos volt, csak ne fogdosná össze az gumit a silverboyon, mielőtt használja a doki :oops: :D

Pancsi, torkom nem olyan rossz, de elöntött a takony... upps :D

Macs, pizsis kérdés aranyos volt, ne izgulj :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Ez tényleg nagyon jó volt!
Ezzel csak az a baj, ha meglátom holnap Misi bácsit, akkor majd eszembe jut, és röhögnöm kell majd! Alig fognak hülyének nézni, és még el sem mondhatom, hogy min rötyögök!

Milyen gumit fogdos össze? NA, majd én szólok neki, hogy ne babráljon!

rodina74

Sajti, remélem és szugerálom a hármas verziót!!És most szedsz valamit?Utró?

Rodina, holnapra nagy kalappal, hogy a fiúk jól megleljék a petécskéd!!De biztos iigy lesz a laptető és a megérzésed miatt is!

Vörösmacs, hát szerintem nagyiivben tegyél arra, hogy ki lesz a munkahelyeden jövő héten és ki nem. Te nem. Ennyi.
Holnapi uh-s remek eredmények beszámolóját várom! :)
:) Ja, én aznap, mikor hazamentünk a beültiből, egyből pizsibe vedlettem át és már csak másnap este keltem ki. Azután kényelmesebb volt a mackó.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sziasztok!

Sajt: köszi a jókívánságokat, virágom még megvan, csak már hervadozik itt-ott. Fájdalmaim nem igazán szünnek. Elkészült a rtg. hát nem valami jó, remélem dokibá tud valamit tenni, de ehhez még idő kell. Remélem, legközelebb sikerül, kívánom tiszta szívemből.

Rodina, Macsek: nagyon szurkolok.

Mieza: mi van veled?

Zsu: Nagyon sajnálom, de bizz a jövőben lesz még folytatás.

Megadrukk minden napra mindenkinek

üdv

kispatak
Vendég

Jó estéket!

Szerintem csak a Merional pisis. Ezt találtam:

Merional 75 NE injekció
Magas fokon tisztított human Menopausal Gonadotrop hormon (hMG). A Merional 75 NE injekció a gonadotropinok csoportjába tartozó hormonkészítmény. Meddőségi kezelésre használható, amikor a meddőség oka tüszőérés hiánya (anovuláció), a mentstruációs ciklus hiánya (amenorrhoea), a menstruációs ciklus rendszertelensége (oligomenorrhoea) és amennyiben nem reagál a szervezet klomifen-citrátra, vagy hasonló gyógyszerekre. Továbbá amikor a kezelés célja több tüsző egyidejű megérlelése (asszisztált megtermékenyítési programban való részvételnél, mesterséges megtermékenyítés, petesejtbe történő spermium-injektálás vagy gaméta beültetés stb). Ár: 12972 Ft (10 oldószerampulla, 10×1 injekciós üveg)

Menopur 75 NE injekció
Hatóanyaga: folliculus stimuláló hormon + luteinizáló hormon.
Nők esetében terméketlenség esetén a tüsző növekedés serkentésére használható, továbbá mesterséges megtermékenyítés bizonyos módszereinek alkalmazása esetén szoros orvosi kontroll mellett a többszörös tüszőnövekedés serkentésére.
Ár: 39065 Ft (10 porampulla, 10×1 ml oldószer ampulla.

Ismeritek ezt az oldalt? http://littlefoxie.wordpress.com/ Vannak rajta hasznos infók a BMC-ről.

Kép
vayacon

Rodina, örülök, h. tetszett :lol:
Hát a műtőben a 4D-s uh-ra húzott óvszert... :oops: biztos csak megnézi/te, jól van-e felrakva... :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajt ZT hát nem semmi dolgok történnek veled. Jaj annyira de annyira szeretném, ha a 3-as verzió jönne be. Megadrukkok hozzá. Köszi a gratit, pont olyan képet küldtél, mint álmomban a kislányom volt. :) Ja azt még nem is mondtam nektek, hogy megálmodtam a pozi tesztemet. Igaz, régebben is álmodtam egyszer spontán próbálkozásnál, akkor nem jött be.

Babe ne vedd beszólásnak, amit írunk, szerintem mindenki jót akar neked, nem akar itt senki megbántani. De egyébként ez tényleg a te dolgod, és ha zavar, akkor részemről én nem fogok ilyeneket írni neked.

Rodina Tüszőrepedés miatt természetes ciklusban is szurkálhat, ezzel nincs semmi gond. Szokták bőr alá és izomba is adni, de azt nem tudom, mitől függ. Nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy erősebb hatóanyagú lenne bármelyik, csak más.

Navi küldöm az esti babaragacsokat :D

Lujzici nem árt egy zsebkendőt vagy rongyot oda rakni, mikor töröd az ampullát, nehogy elvágd az ujjad. Nekem sikerült első nap. Igaz, nekem nem kell ehhez ampulla, tegnap egy halkonzerv dobozával sikerült...

Vicky szerintem az én gyerekemnek is lesz fülije, ha kislány lesz. Nekem is később lett és én irigyeltem azokat a gyerkőcöket akiknek volt :)

Vörösmacs ez a pizsis kérdés tényleg édes, én is itt vigyorogtam :D Meg jók a fekvős emotikonok is, lehet választani, ki milyen pózban szeretné... :D Munkatársaidat sz.rd le, neked most ez mindennél fontosabb.

Eszter mi van a hármakkal? Te jól vagy? Hogy viseled a terhességet?

Kubu szegényke megkínoz téged a babó. De legalább jól viseled. Kívánom hogy minél hamarabb múljanak el a rosszulléteid.

Rodina, tényleg beszéltetek rólam? Hát most elérzékenyültem.. Melyik topik? Kivi vagyok.

Pancsi páromat keltettem fél 5 után rögtön kipattant a szeme a hírre. Nagyon örült ő is alig hitte el. Mondta, hogy másnap már hívja is az anyukáját.. De megbeszéltük, hogy várunk még ezzel. Aztán egész reggel vigyorogva járkált, édes volt.

Én ma megijedtem, mert észrevettem egy kis barna pöttyöt. Nem bírtam ki és lőttem egy tesztet mikor hazaértem, de csak 25-ös érzékenységű volt, mert a 20-asat holnap reggelre tartogatom. Szerencsére bár halványabban de ott volt a második csík, úgyhogy megijedtem.

Megyek, mert már ásítozom folyamatosan.. Jóccakát mindenkinek!

Kép
vayacon

Rodina, holnap ügyi legyél, gondolok Rád! :wink:

Kép
vayacon

Nem megijedtem a pozi tesztre, hanem megnyugodtam. :lol:

most már tényleg lépek

Kép
vayacon

Zsu + + + + az elcsépelt sajnálkozó szöveget mellőzöm. Sokat gondolok rád ismeretlenül is... tudom ezzel most az összes vízből kint vagy, de akkor is :roll:

Sajt, azt hiszem ez nem is te lennél. Nagyon csavaros, szerintem ne készülj a legrosszabbra, de a legjobbra se :roll: Ez talán hülyén hangzik, de te okos nő vagy és érted.

Andikám zugban?

Kismamáknak hasvakarást, várakozóknak sok türelmet!

Vörösmacs, vicces, de asszem értem a problémád. Nincs vmi játszós/otthoni ruhád, ami azért mégsem pizsama? :lol:

Vaya, nagyon durva látni ezt a vonalzót, hogy még mindig 2 nap és te már 2 napja tudod. Ilyet még nem is láttam itt (megjegyzem ikergyanús...) :lol:

Sajtocska apropó, nem tudom számolod-e még most is a + teszteket? A zugolvasó kolléganőmnek az első frigy siekres lett Eszterrel (inszem)
kpn

Pálinkás jó reggelt !

Sajti,
Asztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 3-as a kedvenc számom.
Utro ?

Macs,
A fene de kedves a kolléganő, mi lesz, hogy tudod megoldani ?

Rodina,
Gigamegahiperdrukkok mára.
És tessék köszönni Misibácsinak. :lol:

Mieza ?
Mik a hírek ?

Nava,
Picit komolyan gondoltam, ha állandóan csak para van akkor a végén tényleg bevonzzuk a rossz dolgokat. Rengeteg dolog lesz, van, volt az életben. És én pl úgy vagyok vele ha túlparázok valamit akkor az csak az én szívecskémnek tesz rosszat ergo a másik oldalon is elkezdem égetni a gyertyát. Minek ? Szeretnék még nagymama, sőt dédi is lenni ahhoz pedig nyugalom kell. Nincs olyan h valami ne sikerüljön, sikerülnie KELL. Szóval fő a + gondolkodás.

Mai adag babaragacs elindult. Nátha hess.

Édes a Misibácsis sztori.

Pancsi,
Köszi, rókát tegnap kirúgtam, de visszajött, ÁÁÁÁÁ

Vaya,
Aranyos vagy köszi, nem mondanám h jól viselem, de Marci miatt muszáj. Olyan jó lenne napközben olykor 1-2 órát pihenni ha épp hányingermentes vagyok, de sajna ez már nem olyan időszak mint az első terhesség idején.

Kiderült már hogy Mártika hol van ?

Na ma én is a János kórhiban kezdek, AFP vérvétel, pisiteszt.
Aztán ha a kisfőnök is úgy akarja akkor irány Ikea.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ma teszek majd fel képet a fülijéről, csak még át kell töltenem a telefonomból.

A maiaknak hajráááá!

Pozi-tesztes reakciók: én pánikba estem. Úgy remegett a kezem mint a kocsonya. Hogy ezt akartam, de akkor most mi van? Gyerekem lesz? Jééééézusom. :D Meg a második csík halvány volt nagyon és vittem a páromnak hogy ugye ő is látja. Persze ő még félálomban volt, úgyhogy azt sem tudta hogy mit kéne látnia. Még a tesztet sem látta a kezemben. Olyan édes volt. "Mi van? Miért keltettél fel? Mit kéne látnom?" Azóta persze már látja is és hallja is. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
+ teszt: nagyon édesek lehettetek. :lol:

kubuspace

Halihó!

Jelentem, ma megvolt a harmadik teszt és hát jó erős lett, pedig 20-assal csináltam. Jó volt látni nagyon. Ma is háromnegyed 5 kor csináltam, de már nem ébresztettem fel Apit.. :lol:

Kpn, igazság szerint nekem az az álmom, hogy ikreim lesznek (nekem is van ikertesóm, egypetéjű, és tudom, mit jelent...), de nem akarom beleélni magam. A családomban nagyok a babák, szóval lehet, csak ezért magas a hcg.

Kubu, hát nem lehet könnyű a kiscsávó mellett, de ahogy mondani szokták te akartad :wink: :lol: Tetszik ez a kisfőnök kifejezés :lol: Mit vesztek az Ikeában?

Vicky tényleg fura, hogy az ember hogy reagál. Én azt hittem ki sem látszok majd a könnyeimtől a meghatódottságtól. Ehhez képest csak egy jó kis megkönnyebbülést éreztem, hogy na végre.. ;) Édes lehetett a párod :D

Kép
vayacon

Kpn, gratula a kolleganődnek..

Kép
vayacon

Rodina, gondolok rád.. GYere majd a beszámolóval!

Holnap jön valaki biemszibe?

Na most már eldugulok.

Kép
vayacon

Kpn,
Gratula a zugolvasó kolléganődnek.

Vaya,
Éljen az újabb bizonyíték.
Hát ikeás kiruccanás inkább csak egy topikbabás-mamás tali lesz, igyekszünk aránylag sűrűn talizni, itt-ott-amott, persze sokszor nem teljes létszámmal. Úgyhogy játszóház aztán közös ebéd a terv. Meg talán én veszek egy etetőszéket, hogy legyen a szüleimnél is a kisfőnöknek.

kubuspace

Kubu,
hát nem esett jól, amiket írtál megmondom őszintén. Nem vagyok IDEGBETEG, amit már százszor leírtam. De te egészségesen sem aggódsz a gyermekeidért? Ezt nem hiszem.
De ha ennyire zavaró, hogy megfogalmazom itt a "félelmeimet", akkor inkább nem írok semmit. Nagyon rosszul esett, amit írtál. Bocsánat, de ez kikívánkozott Belőlem.
:evil: :evil:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Ja, és most megint le lehet szólni. :cry:

Kép

Kép

babe3

Bocsánat Mindenkitől, úgy látom, hogy valóban Én vagyok itt a Fekete Seggű, aki mindig csak rinyál, vitába keveredik stb. De Én azt hittem, hogy ez a fórum arra is való, hogy leírjuk a gondolatainkat, félelmeinket, tapasztaltainkat stb. De ha rosszul gondolom, csak szóljatok Rám nyugodtan, de ha kérhetem, ne "leszólóan", mert attól egy csöppet ideges leszek.

Sajti,
természetes, hogy csakis babás vagy, csak még nem indult be rendesen a HCG termelés. Más eshetőség nincs is. Hogy gondolhatsz ilyet? A többi ki van lőve.

Remélem, Mindenki jól van, akinek kell, mennek a drukkok meg miegymások.

Kép

Kép

babe3

babe: Észrevetted már hogy mindig csak te sértődsz meg mindenen? Ha monológokat szeretnél írni és nem azt hogy valaki reagáljon rá, akkor írj inkább blogot. Bocsi, de belőlem is kikívánkozott.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mostanában nagyon zugban voltam, mert mire végigolvastam a történéseket, addigra már nem volt lelki erőm mindenre reagálni :oops: :oops: :oops:
de a háttérből nagyon drukkolok mindenkinek, és rendszerint sokat sírok a sikereken örömömben, a rossz híreken pedig bánatomban :(

nem volt netünk kb egy hétig, és akkor teljesen kimaradtam a dolgokból, aztán kb 20 oldalt kellett pótolni!

de képben vagyok már :D

Előszöris: Sajt!
nagyon leeresztettem mikor írtad a mensit, de most hogy újabb reménysugár jelent meg, nagyon remélem hogy a 3. változat lesz a nyerő!!!! :)

Macs!
Várunk az infókkal! :)

Vaya!
Nagyon nagyon gratulálok és örülök, hogy sikerült!!!! :)

Kiss Angyal!
ment a privi! :)

Kubu!
Még te is rosszul levős vagy? :shock:
én is...de én már majdnem természetesnek veszem, hiszen a hármak ereje már most megmutatkozik :D
Mi szombaton csaptunk nagy Ikea-járatot. :)

Rodina!
Ma rajtad a szemünk :D
majd gyere ha tudsz :)

Vicky!
Annyira szépségesek vagytok, hogy nem tudok betelni vele :)
majd várjuk a képeket a fülcsiről!

Velünk minden ok, fekszünk, és növögetünk.
Múlt hét csütörtökön voltunk 4D uh-n, és nagyon édesek voltak a hármak :)
Kicsit nehéz róluk képet csinálni, mert mindenhol becsusszan a köldökzsinórok tömkelege, ill. valami éppen nem oda illő fejtető, kéz vagy láb :D de próbálkozunk mindig...hátha majdcsak úgy fekszenek, hogy jól fotózhatóak legyenek! Még mindig 3 lánynak tűnünk, de nem látszik 100%osan... az egypetéjűek folyton úgy fekszenek, hogy nem jól látható ez a rész...
Azért kaptunk dvd-t, és képeket is róluk...majd igyekszem ide felvarázsolni őket, csak nehéz (nekem)...mert annyira értelmes vagyok az átméretezésekhez, stb.
Csütörtökön voltak 15, 17 és 18 dekásak, és kb 17-18 cm-esek (CRL) fejenként :)
a hasam az dúúúúrva....nagy nagy görögdinnye nőtt rám előről :D 93cm :shock: :shock: :shock:
Márc 1-én, hétfőn megyünk genetikára a SOTEra, aztán a Jánosban a dokim majd márc közepén csináltatja a genetikát, mert szeretné, ha minden jól látszana majd.
Most a SOTEn a 4D-n is jól végigméricskéltek mindenkit :) nagyon szépen fejlődnek és rendben vannak, azt mondták :)

Eszter

eszter82
Budapest

jó reggelt, nem bírom ki, asszem már olyan kellemes a hangulat itt, hogy sokat nem ronthatok rajta :lol: :oops: :roll:
azt hiszem az az alapprobléma, hogy babe egy szinttel "feljebb jutott" míg itt még mindenki a rajtvonalnál. szóval ez a fórum főként a próbálkozásokról szól, nyilván egy darabig mindenki megértő és együttérző a kismamák aggodalmai miatt, de aztán ez ha egy kicsit több a kelleténél, mér nem tudunk empatikusak lenni. egyébként biztosan ezért is jött létre babaváró bmc-s fórum, hasonló élethelyzetben lévő nők könnyebben és jobban tudnak beszélgetni. Babe, ez nem azt jelenti, hogy elküldenélek innen, csak elmondom mit gondolok arról, hogy sokszor kerülsz konfliktusba.
persze minden ember szeretne jó lenni, mi is, akik évek óta hiába próbálkozunk. DE egy idő után természetes, hogy megkeseredünk és valljuk be, olykor irigykedünk. ilyenkor nehéz itt az egy vetélés-egy sikertelen beavatkozás sormintában mindig pozitívan reagálni az örömeidre/bánataidra.

huhh, lehetek most éna feketeseggű? :twisted:
kpn

KPN,
ebben tökéletesen igazad van, és néha már "szégyellem" is Magam, hogy még mindig itt esz a fene. Csak hát megtetszett ez a társaság és nehéz elszakadni. De valóban TE mondtad ki az igazságot. Ez egy őszinte és nem bántó hsz volt. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

kpn: Teljesen egyetértek. Én is ezért próbáltam már többször lelépni, mert már nem tartozom ide. De az jól esett, hogy mindig megkerestek valami kérdéssel és én szívesen válaszolok ha tudok. A gyerekről is csak akkor írok, ha valaki kérdezi mi újság velünk. A képeket és a problémáimat inkább a másikba szoktam feltenni. Ha új kép kerül fel, mindig szólok hogy aki kíváncsi nézze meg. De az hogy a gyerek nem akar kakálni nem ide való és nem is itt várom a válaszokat rá. Ezért indítottam a másik fórumot. Az igaz hogy most babásként is ott maradtunk, de csak azért mert nem jöttek az újak. Nekünk készült másik fórum a gyermekkor könyvtárban.
vicky79
Budapest III. kerület

és én mindig meg is nézek ott mindent :lol:
kpn

Akkor hajrá. :D Tettem fel a fülijéről képeket.
vicky79
Budapest III. kerület

Szép, vidám, örömteli jó reggelt :D azaz napot...

Eszter, nagyon örülök, h. minden a legnagyobb rendben! Mikorra is vagy te kiírva? Mi lesz veled addigra, márrmint hasméretileg...? :D
Gondolom, nem hagynak nyugton egy percre sem a hármak, már most!

Kubu, tökéletesen egyetértek veled, mármint a + gondolkodással kapcs-ban, másként nem érdemes élni! Pedig te aztán tudod, milyen amikor már nem csak azzal kell foglalkoznod, h. vki (jelen esetben kisfőnök) teljes figyelmet követel, hanem a pocaklakód is önálló kis lény!

Vaya, húha akkor tényleg vagy baromi nagy lesz vagy ikrek, de én inkább ez utóbbira szavaznék :wink:

Vicky, képzeld mit álmodtam... született egy kislányom és totál úgy nézett ki, mint a te Barbusod, sajna a szülésre nem emlékszem csak arra, h. már megvolt és persze aznap mentem is haza, mert annyira könnyű szülés volt nem tartott 3 órát sem és Viki lett a neve :D Pedig nem hiszem h. az lesz, de hát ki tudja :wink:
Vicces volt és utána egész hajnalban azon agyaltam, h. mi legyen a kislányunk neve :lol:

Feketeseggű :lol: Kpn, gyere gyakrabban! Hogy vagy?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky, nem csak a fülecskéjét akarjuk látni, bár az is édes :D
Annyira szép!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Bár Én nem olyan régóta vagyok tagja ennek a csodás csapatnak,ezért nem is írok semmit,megtartom magamnak. :lol: :lol:

Eszter!!
DE jó,hogy minden oké Veletek!!Nöjjetek szép nagyra. :lol: Én még elképzelni sem tudom hogy fér el az emberbe 3 baba. :shock: :lol:

Rodina!!
Mára egy kalappal,lélekben Veled vagyunk!!

Vaya!!
De jóóóó..de jóóóó.Most otthon vagy??Dolgozól???Hogyan tovább?? :wink:

Navi!!
Izgulok ám Éretetek. :lol:

Vicky!!
Barbus valami gyönyörűűűűűű. :)
Meg mindenkiért,és köszi,hogy vagytok!! :D :D :D
csucsu99
Budapest

navared: Örülök hogy akkor levetted a mintát Barbusról. :D Nem rossz név a Viki, csak a névnapomhoz túl közel van a karácsony. És a 3 órás szülés az egész barátinak hangzik. Én egyszer a Flóra nevet álmodtam meg a lányomnak, de a vezetéknevünkhöz nem lett volna az igazi.

eszter: Akkora pocakod lesz a végére mint Tigriskének volt. Az haaaatalmas volt. :D Remélem ti is kitartotok a 34. hétig, azt hiszem ő akkor szült. És szép nagyok lettek a csajok. Neveken gondolkoztatok már?

Felteszem megint a honlapunk címét, ott van fent az összes fotó rólunk. Csak sajnos ezt már nem engedi a vonalzóba berakni, mert így már túl hosszú.

Barbus honlapja
vicky79
Budapest III. kerület

:D :D :D köszi Lányok!

Navared!

a hasam akkora lesz mint egy ház... már fogadtak rá a családban páran centiben :D
elvileg ha egy baba lenne, július 28ra lennék kiírva, de így, hogy 3an vannak, nem vagyok semmikorra! Minden nap ajándék alapon szülünk majd :) de bízom a 34-36. hétben...ezt súlykolom beléjük, hogy az nagyon jó lenne!!!!
Folyamatosan mocorognak :) ...bár tegnap elég light-osan nyomták, de mondtam neki, hogy megnyugtatóbb ha folyton tapossák a belemet, úgyhogy csak csinálják nyugodtan:)
kb a 15. héten éreztem először őket...akkor még nem tudtam biztosan hogy a mozgásukat érzem, de azóta már ráismertem sokszor :)

Már lehet velük bekopogósat játszani :D édesek :D
az ujjunkkal bekopogunk, és ők visszarúgdosnak :) percekig elvannak ezzel így :D

Csucsu!

:)
én is csak azért tudom elképzelni, hogy bent vannak mindhárman, mert tudom és látom az uh-n :D Laci 2 naponta jön a centivel, hogy egyszerűen nem érti, hogy férnek el bent ennyien már most...aztán a centit pakolássza a hasamon, és rájön, hogy nem túl tágas a hely, de csak beférnek!
Majd növök sokat hogy kényelmes legyen neki :D

Vaya!

én is az ikrekre szavazok! :)
pláne ha van a családotokban korábbról is ilyen eset :D

Eszter
eszter82
Budapest

Vicky!

én is úgy emlékszem, hogy a 34. héten szült Tigris :)
ő a példa előttem :D

tuti nem lesz kicsi a pocakom, de ez a legkevesebb! csak a babákkal minden rendben legyen!

Neveink vannak, de míg nem tudjuk a nemek arányát pontosan, addig nem vertem nagy dobra itt sem...már többen kérdezték :)
remélem hétfőn sikerül kisasolni a nemüket, és utána már végre a nevükön lehet őket szólítani :)

Jajj, Barbus valami csodaszép :D

Eszter
eszter82
Budapest

eszter: Mi ennél az egy gyereknél sem tudtuk hogyhogy fért el bennem. Hát még ha hárman vannak.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu, köszike, nagyon édes vagy!!! :D
Csak elő a farbával, mármint nyugodtan mondhatsz véleményt!!!

Vicky, jaja, minta levéve! Amúgy szerintem azért is a te babádat "választottam", mert nekem a húgom is ilyen volt és ő is Barbi, ja és január 21-én született!!! Ezt már ezerszer leírtam, csak akkoriban nem voltál, mert épp más elfoglaltságod volt: a kórházban hesszeltél :lol: :wink:

Eszter, nekem is elég hihetetlen néha még az is, hogyan fér el 1 baba, de hogy 3????
A lényeg, h. jól vagytok és ez a kopogós játék nagyon helyes!Ismerkednek veletek a bébik :D
Egyébként az ég világon semmit sem éreztél a teszt előtt? Semmi petefészekszurka, pici mensis érzés, semmi? Olyan hihetetlen!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Ezt tényleg nem olvastam. Mármint a húgodat. Ez tök aranyos. És hogy pont ugyanazon a napon születtek! :shock:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, bizony ám!!! Csak ő 1991-ben, és nagyon szép lány lett belőle, bár mindig is irtó helyes volt és jó természetű! Igazi kis vízöntő! Imádom :D
Ja a leptetődet ezennel lenyúlom, ha nem baj :lol: :oops: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?