Ááá, nem bírtam ki és mégis most reagálok...
Mindenkinek köszönöm, bocsi ha vkit nem nevesítettem!
Kispatak:
Utólag is Isten Éltessen Sokáig!
Hajni:
Mi is a neten ismertük meg egymást a Zurammal, igaz csetelés közben. Sokáig azt hitte a nicknevem alapján, hogy pasi vagyok, azért nem mozdult rám. Utána, már beindultak a dolgok!
Nagyon szép pár vagytok, én is szavaztam rátok.
Vörösmacska:
Nem hiábavaló a sok pozitív energia, varázslás - hidd el! Elgondolkoztam és rájöttem, hogy nekünk legalább van reménysugár, mert egyenlőre tudjuk folytatni. De akiknek elfogyott a pénze, vagy már esélyük sincs a saját babára?! Szívemből sajnálom őket, mert akkor már max. az örökbefogadás marad... Az is csodás cselekedet, tisztelem azokat a párokat, de vannak sokan akik ezt már nem vállalják be vmiért és bizonyára annak is megvan az oka. Nehéz ügy...
A pizsiben fekvésen akkorát nevettem, bocsi...
Nem mindegy?!
Vnbebi:
Sajnálom a melóhelyed, remélem jól jössz ki belőle. Ne hagyd magad!!! Nagyon szorítok!
Cetro még nálam, mert a mostani fejlemények alapján nemtudom, hogy nem kell-e vmikor...
KPN: Imádlak!!!
Mieza:
Szurkolok neked munkaügyben!!!
Babe:
Köszönöm neked is. Gratula a jó eredményhez!
Andrea:
Most is jó alaposan megnevettettél, köszönök mindent!
Örülök, hogy jól sikerált a buli, a turpisságból pedig a csövi-bácsi húzott hasznot. Egészségére!
Navi:
A takonykór Babe-nek is bébit hozott!
No para!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Marianna:
Baromira megy az idő... Szívhanghoz nagy gratula!
Woody:
Köszönöm a bíztatást!
Rodina:
Minden okés lesz szerdán, kívánom, h. Misibá ne tapsoljon vissza!
Nekem is volt, h. elérzékenyültem a BMC-ben, sőt az utcán is... Simán ráfogtam a hormonokra!
Jó repedést!
Nemtom, h. tesztelek-e... Egyenlőre nem szeretnék, de a múltkor is így kezdtem...
Lujzici:
Hajrá szurik! Mi este 7-kor adtuk be. A Betadine tökéletes, a hulladékot szerintem gyógyszertárban is átveszik.
1975:
Sajnálom, hogy nem jött össze... Azt hittem, hogy egy bőgés elég volt a Zuram vállán, de hétfőn emberek közé kellett mennem és végig sírós volt a hangulatom, volt, h. el is engedtem pár cseppet, ki nem sz@rja le! Mára úgy érzem, hogy jobb...
Nagy ölelés! Drágaság, sírd ki jól magad, aminek ki kell jönnie, hagyd elmenni...
Popey:
Olyan jó, hogy írtál! Ugyanebben a cipőben járok én is. Bár a mostani hcg-szintemmel még nem bizti, de annyira kevés... Szóval, lehet, h. a fagyisok következnek.
Csucsu:
Köszönöm!
Tényleg nem kárpótol. de nem is ez a cél. Lényeg, hogy sok-sok szeretetet és pozitív energiát adjunk egymásnak!!!
Mako:
A fenébe!!!
Azért legalább tényleg jó hír, h. bládikor kezdhettek! Nagyon szorítok!!!
Zsu:
ÚRISTEN!!! Ez iszonyú!!! Szóhoz sem jutok...
Eldöntöttem, hogy az egyik kívánságom az lesz, amit ma a borítékba teszek, hogy egészséges babátok legyen. Nagy-nagy-nagy ölelés!!!
Rony:
Köszi, igazad lehet, hiszen a Zuram is nagyon el volt keseredve - akárhogy is nem mutatta...
Vicky:
Van kedved képet feltenni a fülbevalós hercegnőről?
Szöszi:
Köszönöm. Remélem, h. nemsokára vmi lehetőség adódik nektek a folytatásra, esetleg vmi alapítvány segítségével. Ebben nem vagyok otthon, de a neten biztos találsz erről infót.