Új privát üzeneted érkezett!

Na Csajok, elkoszonok....meg kihasznalom ezt a par orat amig Apa itthon van hozza bujok egy kicsit...mast ugy sem lehet :)
Holnaptol vagyok..idom, mint a tenger....
Jo ejszakat Lanyok!
:) :) :) :) :) :)
pocaklako

pocak!!
A Renniből napi 10-12 db bevehető!! Nincs benne gyógyszer...gyógyhatásu készítmény, ugy mint a Tantum verde, azt is lehet pocakosan enni. Renni lényegében kálcium....kréta...

Na, lépek én is aludni!! Jó éjt!

d.dodó

poci: ...milyen árút??? én inkább onnan hoznék egy csomó mindent :D ...... atúró rudin kívül elképzelésem nincs mi lehet olaszba kelendő :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok!

Az esti bekukkomat tartom :)

Niki: nagyon örülök, hogy a dokid megnyugtatott és hogy jó híreket hoztál. Most aztán semmi aggodalom, csak sok-sok pihi!

Csajok nem tudom, miért van, de néha frissítésnél nálam kimarad egy-két hsz. Pl. lemaradtam Edi egeres sztorijáról és Dodó kislányáról is :( Tudja valaki esetleg, hogy ez miért lehet?
És nem az utsó hsz-ek maradnak le, hanem sokkal korábbi. Próbáltam visszaolvasni du és nem találtam egeres hszt. :(
Ennyire csak nem tombol bennem a sok hormon, hogy ne lássam. De már többször voltam így. És egyszer mintha valaki ugyanezt írta volna.

Dodó: így hatalmas gratu a kislányhoz! Még ha le is maradtam erről a fontos infóról.

Freyja: aztaaaa! Te tényleg megtettél mindent, sőt még segítettél is nekik pénzzel és inkább az eladónak lett volna kötelessége, hiszen nem veled kötöttek szerződést.
Persze sajnálja a gyereket mindenki, de azért ez elég nagy felelőtlenség részükről. Legalább éltek volna a lehetőséggel és mentek volna a másik albérletbe vagy kerestek volna másikat.
Neked most a Te pocaklakód a fontos! Nem vállalhatod még egy ismeretlen család gondjait is magadra, még akkor sem, ha ott is van pocaklakó és gyerkőc is.
Remélem, hogy a közös képviselő tenni fog valamit.

Fóki: jobbulást Neked is és a kisfiadnak is!

A szextilalomról már többen is írtatok. Nálunk is ez van a kezdetektől fogva. Kemény dió, de én is amellett vagyok, hogy a kis Pocilakó miatt most mindent megteszek, amit tudok. Szerintem a magnézium és a hormonok ebben is segítenek ám most nekünk - már aki hasonló cipőben jár -, mert én most mintha jobban bírnám, mint nem terhesen. Nem vagyok hiszits a megvonástól :D

Poci: pont én is ezt szerettem volna kérdezni, mint Mercy, hogy mit lehet tőlünk vinni hozzátok? Tudom, egyszer meséltél róla még a topic elején, de nem maradt meg... bocsi :(

Megyek, elteszem magam holnapra.

Jó éjt Csajok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Poci, én nagyon szeretnék ilyen fügekockát :oops: :lol: az állapotom ugyanis kezd rettenetessé válni :cry: pedig már a vasat szem szedem (pedig az már a vérkép alapján a béka segge alatt van, szóval rámférne). Tényleg tudnál küldeni?? hogy fizessem ki az árát?

Jó éjt lányok, holnap jövök! Én 12-re megyek uh-ra, előtte még több elintéznivalóm is van, de utána jövök egyből!

Kép

Kép
bébike4

Jó reggelt kismamik!

Hááááát nem volt valami túl jó éjszakám...korán is keltem. :(
Este lefekvés előtt elkezdett alul feszülni a pocim, be is vettem MagneB6-ot.
A férjem szerint 1 nap alatt írtó sokat változott a poci...döbbenetes!
Picur rugdos 1000-rel, de folytatom a MagneB6 szedését, mert a feszülés nem múlt el.

Dodó: Csatlakozom a többiekhez...tényleg nagyon ügyi vagy sütés-főzés téren! :)

Csipetnyusza: Gratu, hogy már érzed te is a babód! Az érzés tényleg mennyei! :D

Meme: Még mindig drukkolok az AFP eredményed miatt, te ne aggódj...elég, ha mi drukkolunk neked!!! :wink:
Minden rendben lesz!

Zsani: Egyetértek veled a kispapa, kismama, kisfiú sztori kapcsán! Sajnálom én is őket...de mindennek van határa!

Fókamóka: Sajnálom, hogy lebetegedtél! :(
Sok-sok gyümi, vitamin, folyadék!!!

Drukk-drukk-drukk a mai UH-soknak! :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt :lol: :lol:

én csak délután megyek uh-ra,és este jövök majd haza mert a gyerekért is kell utánna mennem,szóval esti hirek lesznek :wink: :wink:

Csipet
szuper hogy már te is érzed!!!!

Fóka
jobbulást!!

Freya
jaj de szar helyzet :oops: :oops: :oops: nem semmi a család :oops:

Manorka
nem tudom ,nekem nem volt még ilyen,hogy nem jött ki valami :wink: :wink:

Niki
szuper hirek :wink: :wink: kutyunak akkor nem kell semmi?

Pocak
ébresztő :wink: :wink:

Dodó
mi amai program??

remélem ma is olyan meleg lesz,jövö hétfőre már 15 fokot mondanak :lol: :lol: :lol:

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Bibar: sajna nem volt jo ebresztom..sot az egesz ejszakam nem volt valami jo. Reszletelben aludtam. Mivel Apa tegnap delutan aludt jo sokat, este meg tv-zett, aztan nem birt elaludni, fel 2kor kitalalta, hogy akkor o keszulodik es utnak indul. Nagy baromsag volt, de ra hagytam. Igy fel kettokor sem aludtam, fel 3kor bejott elkoszonni, de mar reggel fel 7-kor hivott, hogy gaz van mert lett valami az autoval. Metan gazos es benzines, miutan megtankolt elkezdett rangatni, most fent van valahol Eszak-Olaszorszagban es varja, hogy nyissona szerviz. Nem tudom mi lehet a gond, hiszen majdnem uj az auto, 2 eves, ilyen baja meg soha nem volt. Azt mondta, hogy az a lampa gyulladt ki amelyik jelzi, hogy a benzin es a gaz keveredik.
Ugyhogy szuperul indul ez az ut! O pedig mivel nem aludt, termeszetesen hulla faradt. Csak remenykedem, hogy nincs komoly baja az autonak, hisz ez a munka eszkozunk. A masik, pedig, hogy minden le van mar otthon neki szervezve idore. :?

Manorka, Mercy: kerdeztetek, hogy milyen arut viszunk. Hat nem magyar termeket :lol:
Keleti ajandektargyakat forgalmazunk, (India, Thaifold, Indonezia)
Otthonrol sokkal jobb arun tudjuk beszerezni es nagyobb a valasztek, mint itt. van amit egyenesen az adott orszagbol szerzunk be. Olaszorszag minden tekintetben nagyon nagyon draga.

Dodo: megnyugtattal a Rennie-evel kapcsolatosan.

Bebike: mindjart kuldok pu-t.
pocaklako

Jó reggelt :)

manorka: nálam is szokott így lenni, h nem látok hszt, csak sokkal később. fogalmam sincs mi okozza. míg eszemben van: hétfőn megyek majd a dokimhoz, kedden elvileg uh-ra a mávba, így lesz lehetőségem utánajárni a szülőszoba látogatásnak! nem feledlek!!!!

poci: csatlakozom bébihez, én is szeretnék!!! még azt is lehetne, h a kettőnkét együtt postázod! a mhelyem nincs messze tőle a 11.kerben, tudnánk osztozkodni :) amennyiben bébinek is megfelel :wink: csak azt nem tudom, h milyen formában lehet hozzád eljuttatni az árát! már én is ott tartok, h bármit megér egy csodaszer, annyira rosszul vagyok... a savra én is renniet szedek, hol segít-hol nem

emi: nekem is tegnap egész nap feszült a pocim, Manócska rengeteget ficergett és ma reggelre megint szemmel láthatóan nőtt!!!! amikor felkeltem, úgy kidugta megint magát balra, h teljesen el volt deformálva a hasam :) hihetetlen!!!!

minden uhsnak drukkkkk mára :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Bibar, nagyon megy a drukk az uh-hoz!!!Este gyere a hírekkel!!!!!
De, lehet, hogy kellene, majd írok privit, csak tegnap este már nem voltam nagy formában. Bár igazából a doki nem nagyon nyilatkozott az alternatívákról. Majd hátha a kemo után.....
Manorka nem is írtam Neked még!!De jó,akkor majd lefotózzuk őket az egyen napozóban!!!!!! :lol: Ollllan édeees!!!!
Dodó!!!Jesszus!!!Erről az infóról én is lemaradtam.Hogy is volt?Kislányod lesz???????? Elmentél uh-ra vagy csináltál tesztet???? :shock: :shock: :shock:
Edi, sajnálom az egeres sztorit. Én is szeretem az állatokat, csak mióta éltem egyszer olyan albiban,amikor az ágy melletti asztalon a kekszes zacsiból ugrott ki éjjel az egér, azóta velük kevésbé vagyok toleráns. Meg anyuméknál a kamrában, sőt legutóbb mamimnál bent a házban is volt. Szóval én az egereket annyira nem sajnálom.Se a patkányokat, se a csótányokat. Ezek kártékony állatok, csak betegségeket és kárt okoznak. Bocsi, ha kőszívűnek tűnök, becsszó nem vagyok az, sőt!!!!! Még menhelyen is voltam régebben önkéntes, szóval igyekszem tényleg mindent megtenni, de nem ezekért az állatokért. Az utálat listán van még a kígyó és sikló-tőlük rettegek. :? Meg a fácán, mert totál kár lett egyszer miatta a kocsink. :)
Freyja, nagyon szomorú,amit leírtál.Megértelek, hogy kivoltál.Szegény kisfiú, és baba!!De ezt hogy gondolták, hogy a raktárban laknak majd.Ott hideg van, nincs gondolom víz, nincs mellékhelyiség.Nem tudnak meleget enni. Miért nem mennek el a másik albiba?Te odaadtad nekik a pénzt!!!! Vagy nincs rá havonta pénzük??Jajj, ilyen esetben(pedig én általában abortusz ellenes vagyok), talán mégis az a legjobb megoldás. Így tényleg semmi kilátásuk egy normális életre. Ilyenkor úgy elszorul a szívem, és mindig arra gondolok, hogy anyósomék hajszolnak minket, hogy vegyünk nagyobb lakást, és nem értik meg, hogy nem lenne miből fizetnünk a hitelt. Így legalább igaz picike a lakás, de elférünk azért még pár évig, és legalább miénk a lakás, és nagyon szép. Ennél több most kb. 10 évig nem kell.Addig meg majdcsak alakul.
Na bocsi, hosszú voltam.
Ja,akartam írni, sajnálom a szorulást.Ismerem az érzést, rettenetes lehet most.Hátha a Poci féle fügekocka segítene!!!!
Megy ám a drukk nagyon minden mai uh-snak!!!Barbuss!!!!Haematoma hess-hess-hess!!!!!!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

poci: reméljük nincs nagy gond a kocsival! olyan makacsak a férfiak! nem jó ilyen hosszú útra elindulni egyedül fáradtan! Te nem szoktál vele jönni?

Kép
zsani78

Zsani: de de szoktam, mindig egyutt megyunk. Csak miota babo van a pocakban nem merek ilyen hosszu utra elindulni. Latod, annyira kiszamithatatlan az egesz...
A csodaszert megbeszeljuk :D
pocaklako

Csajok, ki kerne meg ebbol a fuge -szerbol, mert akkor feladnam egyutt, es megosztoznatok rajta otthon.
pocaklako

poci: előre is köszönjük, h segítesz rajtunk!!! igen, pocisan már nagyon hosszú ez az út, így megértem, ha most már nem tartasz vele! jópár éve voltam barátokkal két hetes olasz körúton, nagyon élveztem! róma, velence, lent voltunk délen (nem emlékszem hirtelen a falu nevére :oops: ) és átmentünk szicíliába is az etnához. és még annál is korábban voltam bibionéban is, az nincs messze tőletek, ugye?

Kép
zsani78

Riminihez lakok kozel, az ott kozepen, a csizma jobb oldalan van. De igy is 1200 km az ut hazaig.
Persze, hogy segitek, nagyon szivesen. Csak ha lehet, mivel kertetek tobben, akkor egyben adnam fel, ha nem gond.
pocaklako

Pocak
szegény Apa,nem semmi,mi van most vele???remélem lefekszik egy kicsit pihenni,nem szabad fáradtan tovább menni!!

Niki
persze bármikor,amikor kell irjál!!!

bibar

Jó reggelt!!

Csajok (manorka, Niki)!
Nem én Dóri, hanem d76!! :lol: Én már csak júliusban tudom meg!!

Drukk a mai UH-soknak!!

Bibar!
Itt megint -20 fok van!!
Mai progra?? Jönnek apáék! Őket várjuk, bár nem tudom mikor érkeznek. Addig elkészítem apa kedvencét a beefsteakot.
Magamnak főzök egy kis sóskát! Apácskának maradt sülttészta.

d.dodó

Bibar: most van az Opel szervizben, nem tudok meg sajna semmit..de annyira gaz basszus...meg jo a rosszban, hogy hetkoznap es nem Ausztriaban tortent.

Dodo: de jo Neked..erkeznek Apudek, gondolom minden magyaros finomsaggal megpakolva...nyami...
pocaklako

Hello Csajok, jó reggelt!
írtok aktív pocaklakó rugdosásról - kb. mindannyian 21+x naposak vagytok ... ilyenkor indul be igazán?
Mert én olykor érzem (17.hét óta), de olyan kis finoman jelez a kisdrágám ... minden nap bejelez, de azért ez inkább kopogás (tipi-tapinak hívom) és nem rugdosás. A 21. hétre erősödik és gyakrabban bejelez?
Vendég

Bibar: Várunk este a friss hírekkel!

Poci: Úgy látom, hogy az elmúlt éjszakád neked sem sikerült valami fényesre! :(
Sajnálom, hogy baj van az autótokkal. Pont a legjobbkor!
:?

Emi

Emi

email4
Budapest

anya maci: igen, mostanra nagyon intenzív és erős a kis drága! kívülről is sokszor látszik és más is egyértelműen érzi! minap a barátném (aki bent lesz velem szülésen) pocakellenőrzést tartott, de hideg volt a keze. manócskám odébb úszott, ő ismét rárakta a kezét, majd jól meg lett rúgdosva :) gondolom jelezte, h nem tetszik neki a hideg :lol: :lol:

Kép
zsani78

Jó reggelt!!

Tegnap apa jó korán haza tudott jönni, ezért kicsit társasoztunk, meg torpedóztunk! Nagyon jó volt:)

Edi!!! Sajnálom!!! Nem akartalak megbántani!!! :( Ne haragudj rám, kérlek!!!! Tényleg nem bántani akartalak!!

Emi: Megvan már az AFP-m! Hétfőn megmondta a dok telefonban! Azt mondta, hogy 1,7 mom. És hogy minden rendben!:) De köszi a drukkokat!! Ma UH-ra megyek 4-re. Az ÁFP-s drukkokat átcsoportosítanád "Mutassa meg milye van" drukkokra??? :D

Bébike: akkor te vagy ma az első!! Sőt, már sztem el is indultál! Remélem nem kell sokat várnod!!! Mennek a drukkok!!!!!

Poci: Apa jön haza? Pedig azon gondolkoztunk itthon, hogy hogy tudnánk neked túró rudit küldeni, hogy ne romoljon meg, mire odaér :) Akkor erről a meglepiről most lemaradtunk...na majd legközelebb!!!

Jajj! Ma már fent voltam 6:45-kor. Annyira be vagyok sózva a délután miatt!! 4 hete és 2 napja nem láttam a Babókát!! Ma beszélem meg a 4d-s UH-t...remélem szombatra lesz időpont!!!:)

Ma rántott pipicombi lesz az ebéd sültkrumplival!:) Nyami!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt lányok...

Freya
ez a sztori... ne haragudj, hogy ez írom, biztosan kőszívű leszek, de engem nem érdekelne. A szomszédok meg pláne. Ne is haragudjanak, de adtál nekik pénzt, segítettél, hát tessék menni a férfinek dolgozni, a nőnek meg vagy otthonba addíg a gyerekkel, vagy albit keresni.... Félelmetes mennyire felelőtlen emberek vannak, oké oké garázs vagy tároló vagy mi ahol most vannak, de hol mennek wc-re??? fürdés??? :twisted: :evil: Én tuti szólnék azonnal az Önkormányzatnak... Hihetetlen, minek az ilyen embernek gyerek mégegy, mikro egyet sem bír eltartani!!! grrrrr de mérges lettem :evil: :twisted:

Pocak
hűűűű, az nem jóóóó. Remélem nem lesz komoly baja a kocsinak :? Majd írd meg, ha van fejlemény...

Uh-sok, nagy nagy drukk +++++++++++
Vendég

Meme
dehooogy haragszom, miért haragudnék :D:D:D:D szó sincs ilyenről :D:D:D:D

Pocak
remélem rendben lesz a kocsi

Boti is írtó lusta, napok óta alig alig talán 1X egy nap rúg egy hangyányit, de semmi.... Alig várom, hogy nagyobb legyen és érezzem rendesen :)
Vendég

Még egy ...

Hogy álltok a "zöldeket álmodni" érzéssel?
Én konkrétan azt álmodtam éjjel, hogy kislányom lába kitüremkedett a pocimom, meg a feje is ... és félve megsimogattam (első nagyonközeli simi volt) ... és a kicsi valahogy a kezembe került ... azaz a simogatás után a kezem a kis buksijánál maradt és Ő egyre jobban kiemelkedett a hasamól, kezdetben a bőrömön keresztül éreztem, aztán átjött a bőrömön (mint egy ködfelhőn, semmi fájdalom) ... és ott volt a kezemben ... alig mertem elhinni ... és olyan szép volt :)
Vendég

pocak!
sajnálom az autó gondot! Remélem hamar rendbe teszik!
Apuék is most a kisebb autónkkal jönnek, mert a nagy szervízben van!!
Igen, hoznak nagyon sok finomságot!! Már anyós is felsorolta meg anya is, hogy miket pakoltak...pl levestésztát (itt nincs levesbe való tészta), házi tojást, szalonnát, kolbászt....nagyon sokmindent!!

Én pocakbérlőm is roppant lusta! Lizy a 15. héttől egyre elősebben, egyre többet rugdosott, ilyenkorra már kívülről is érezhető volt. Most meg néga napján bejelez, és kész! Egyetlen egy erős rugás volt mégcsak közte!

d.dodó

Anya maci
még nem álmodtam ilyet, de kismamáknál gyakori. Mindenesetre kellemes élmény volt ezek szerint :)

Dodó
huuh akkor jóóó, már azt hittem csak Boti ennyire lusti :D:D:D
Vendég

edi!
Bár ha jól tudom, akkor nekem a lepényem is elől tapadó, ami méginkább felfogja a rugásokat!

d.dodó

Meme: nagyon aranyosak vagytok..koszonom, hogy gondoltal ram rudi-ugyben. De sajna kivitelezhetetlen, mert az uton megromlik, ha postval jon. HA autoval is hozzuk, mindig ott a hutotaska.
Nagyon szoritok Neked delutanra, azert is mert nekunk van meg egy lerendezetlen ugyunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Edi: jo reggelt Nektek is! Remelem nem lesz komoly baj, az elobb beszeltunk telon. Ki is akadnek. most volt az auto a kotelezo szervizes mizeriakon, meg szurocsere meg miegyeb tobb szaz eurot koltottunk ra, mivel ugy voltunk vele, hogy ez az auto mindenbol a legjobbat erdemli, hiszen ettol fugg a melonk. A masik autonk, az en kis opelomnak mindig minden jo, de ezt a nagyot komolyan karban kell tartani. Azt mondta a ferjem, hogy lehet piszkos volt a benzin vagy a metangaz (autopalyan ez elofordul sajna) es felszivott valamit az auto. Remelem hamar keszen lesz, es indulhat tovabb. Majd megirom..

Anya Maci: szerintem mindenki almodik zoldeket, hiszen a nap minden percet most ez a gondolat tolti ki, es meg ejszaka is a hatasa alatt vagyunk. Egy reszrol a kivancsisag mas reszrol mar a varakozas es a turelmetlenseg..hogy na milyen lesz ha meglesz..

Dodo: mennyi finomsag..akkor most beraktarozol..en is Apat listaval engedtem utnak...Jon ki vele Riccardo Kerimamija is, mar alig varom. Kertem mindenkepp gesztenyemasszat, mert mar meghalok erte.. :lol: :lol: Tuti pure lesz, Kerimaminak pedig panna cottat csinalok mire jon es rizssalit. Ez volt a kivansag. :D :D

Lustasag: Riccardo is eleg lusti mostansag...bar jelez minden nap, de ilyenkor delelott durmol.

Emi: sajnalom, hogy neked sem alakult valami fenyesen az ejszakad, probald napkozben bepotolni es pihizz..en is azt fogom...

Dodo: mar koran reggel megcsinaltam az eperkrem levesed. De friss eperbol, mert ugye itt fagyasztott nincs (az sincs!!! :shock: ) Szerintem nem lett olyan igazi, mert ezek a meleghazi eprek annyira izetlenek..igaz tettem hozza fruktozt..na de azert el fog fogyni. :D
pocaklako

Dodó
Nekem is elől van jobb oldalon, mélyen a lepény... akkor biztos ez is számít...
Vendég

Pocak
Na, az az ért a jó hír, hogy legalább már szervízben van... küldök gyorsan jöjjön helyre energiákat :) +++++++++++
Vendég

pocak!
Olyan jót nevettem ezen!
"Apat listaval engedtem utnak...Jon ki vele Riccardo Kerimamija is, mar alig varom. Kertem mindenkepp gesztenyemasszát, mert meghalok érte." :lol:
Szóval listára írtad a kerimamit is? :)

d.dodó

Igen reggel amikor mar hivott 7kor a szerviz elott volt, varta a nyitast. Pont le tudott menni a palyarol, ott van Velencetol nem messze. Koszi a +++ energy-ket elfogadjuk, most tenyleg jol jonnek. :lol:
pocaklako

Dodó, bocsi, akkor félreértettem valamit. :oops: :oops: Marad az izgi!!!!
Anya maci!Micsoda álom!!!!!!Na majd ha tényleg esetleg faros lesz és nyomja ki a kis bukóját a pocin.Én mindig Riki buksiját simiztem, mert simán lehetett érezni hol van. :lol: Bár azért nem kívánom Neked, hogy az legyen.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csajok..kesz az auto..meg en is..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 500 euro volt. A metanszuroket kellett mind a 4-et cserelni, a gaz amikor vittuk a szokasos ellenorzesre az itteni szakszerviz az opel nem szolt egy szot se, hogy mar 60.000 km-nel cserelni kellett volna. Mindegy ez barhol elofordulhatott volna, csak nem a legjobbkor jott. Meg jo, hogy nem Ausztriaban tortent. Tavaly majusban ugyanigy jartunk, akkor a tulsuly alatt 4 vadiuj Michelin gumi ment tonkre, mert 1 het alatt 2x kaptunk durrdefektet. Na ja es akkor vegyel uj autot, mert azzal nincs baj..kepzelem mi van a hasznalt autokkal.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

barbuss, ha esetleg erre jársz: csináltad már kézzel is a kakós csiga tésztáját? nekem nincs kenyérsütőm, viszont borzasztóan felcsigáztál :lol: :lol: :lol: kivitelezhető kézzel? van vmi trükkje?

Kép
zsani78

hihi új kedvenc van....
Régebben is szerettem, a Győri Zabfalatokat, de most az előbb vettem a boltban vékony csoki bevonattal ugyan ezt. Jesszus, ez isteni..... :roll:
A Csokis Zabfaltok egy álom :D:D:D:D még jó, hogy két csomival vettem :D:D:D
http://www.gyorikeksz.hu/cid6/tip2/tid23/

Pocak
Jó kis lista, a kerimami a plussz :D:D:D:D:D
Vendég

Pocak
500 Euro :shock: :shock: :shock: az igen... azért szólhattak volna a szakszervízben, hogy baja lehet :S:S:S
A fő, hogy megvan és jó lett, de gondolom, hogy nem erre számoltatok :( Úgy sajnálom.... :(
Vendég

pocak!
Hú, szép ára lett a kocsinak, de legalább kész, és kiderült mi a baja!!

d.dodó

poci: basszus! de még szerencse, h otthon történt és orvosolható volt! a szakszervízek sajnos sokszor kiakasztók!

Kép
zsani78

Edi, ez tényleg jól néz ki.Én most trópusi gyümi koktélt eszegetek.Iszonyat éhesnek érzem magam, bármit be tudnék falni, de önmegtartóztatás a jelszó!!!!! :oops: Már amennyire megy. :lol:
Poci, hű sajnálom a kocsit.Ez most nagyon nem hiányzott!!!Aztamindenit.És egy új kocsinál....Na ezért nem veszünk mi soha újat......Meg hogy ne törjem össze!!!! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hat csajok, meg locsolgatom fol magamat, hogy eszhez terjek...nem erre szamitottam az biztos. De mar mindegy...zabpehely..nyami es foleg ha csokis.... :lol: :lol: :lol:

Zsani: a keltteszta kezzel dagasztva nem egy leanyalom, de hat nagyanyaink is igy csinaltak. :roll:
pocaklako

Niki: en sem vezetem a munkaautot..pont azert, hogy nehogy osszetorjem...amennyire bena vagyok :lol: :lol: :lol:
Nekunk a melonk ettol a kocsitol fugg, igy nagyon meg kell becsulni, ha az auto all, mi sem keresunk...ez van..huu a tropusi gyumi koktel...szeressuk azt is...meg mindent.
pocaklako

Niki
Nekem a gyümi csak muszájból csúszik... na majd a kopaszbarack, ha lesz... azt imádom, remélem Boti is csipázni fogja :)
Háát igen, a mai világban az emberek többsége sz@rik a másik autójára, és össze vissza karcolják, meg törik. Az enyém autó is össze vissza van törve meg karcolva :cry: 1éves, és kétszer húzták meg a munkahelyi képzéseken, plussz össze vissza karcolták kulcsal :evil: Majd a ráadás volt rá, hogy beletolattak....
9éve van jogsim, soha egyetlen karcot nem ejtettem a kocsikon, erre az enyémet össze vissza törik... totál kiakasztó, hogy mennyire nem figyelnek az emberek a másikéra, elmennek szó nélkül. Betétlap?? hát persze, magasról tesznek rá :(
Még jó, hogy nem hiteles a kocsi, mert akkor szívhatnék, hogy amortizálódik 1év alatt az értéke a krok miatt :(
Szóval kocsik terén kiakasztó az állapot itt Magyarországon... Én ha ezt a kocsit eladom majd, csak terepjáróra cserélek, jó nagy böszmére....

na nem akartamilyen hosszú lenni, csak eszembe jutottak az esetek... :twisted: :evil:
Vendég

Jo nagy boszme :lol: :lol: :lol: :lol: azzal majd Te tursz le mindenkit az utrol :lol: :lol: :lol:
nagyon bosszanto tud lenni. Az en opelem 3 eves volt most januarban, egyszer hagytunk kint a garazsbol a haz elott vegigszantottak egy kulccsal amilyen melyen csak lehetett...csupan csak poenbol... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

zsani!
Én még a kenyértésztát is kézzel dagasztom!

d.dodó

dodó: akkor Te vagy az én emberem :) van valami trükk? jól tudom, h kintről befelé kell mindíg rétegesen hajtogatni? és honnan tudod, h kész a tészta? hogy kell kinéznie?

Kép
zsani78

Pocak
azaz ismerős... nekem is az elejétől a végéig kulcs karc van rajta, jó mélyen és vastagon :evil: és persze metál sötétszürke autón, virít messzíről... voltam 1 hónapja megkérdezni a szervízben, hogy mennyiért csinálnák meg tipptopp-ra, erre sacc/kb 450.000.- meert szinte minden elemet fújni kellene, meg van amit kalapálni is.... mondtam jóóóó, akkor ezt majd akkor, ha csere előtt lesz, addíg nem érdekel, úgy is csak összetörik :evil: :twisted:

Jaja, jó nagy Böszme, azt nem tudják annyira összetörni.... :D
Vendég

zsani!
Az a jó, ha jó homogén a tészta, és esetleg egy két "hólyag" is megjelenik rajta...igen, kintről befele gyors határozott mozdzulatokkal...és én ököllel szoktam.

Hú mire vetemedtem.....bár igy -20 fokban az ideális.....fagyasztót olvasztok le. Nyugod szívvel kitehettem mindent az erkélyre...nem kell félni, hogy kiolvad!!

Menu nálunk ma: Apácskának maradt kinai sülttészta. Igy én nyugodt szívvel csinálok magamnak sóskát (Ati nem szereti.) (Itt nem is lehet kapni, de legutóbb anyós küldte). Pirított krumplival lesz.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?