Sziasztok!
Az esti bekukkomat tartom
Niki: nagyon örülök, hogy a dokid megnyugtatott és hogy jó híreket hoztál. Most aztán semmi aggodalom, csak sok-sok pihi!
Csajok nem tudom, miért van, de néha frissítésnél nálam kimarad egy-két hsz. Pl. lemaradtam Edi egeres sztorijáról és Dodó kislányáról is
Tudja valaki esetleg, hogy ez miért lehet?
És nem az utsó hsz-ek maradnak le, hanem sokkal korábbi. Próbáltam visszaolvasni du és nem találtam egeres hszt.
Ennyire csak nem tombol bennem a sok hormon, hogy ne lássam. De már többször voltam így. És egyszer mintha valaki ugyanezt írta volna.
Dodó: így hatalmas gratu a kislányhoz! Még ha le is maradtam erről a fontos infóról.
Freyja: aztaaaa! Te tényleg megtettél mindent, sőt még segítettél is nekik pénzzel és inkább az eladónak lett volna kötelessége, hiszen nem veled kötöttek szerződést.
Persze sajnálja a gyereket mindenki, de azért ez elég nagy felelőtlenség részükről. Legalább éltek volna a lehetőséggel és mentek volna a másik albérletbe vagy kerestek volna másikat.
Neked most a Te pocaklakód a fontos! Nem vállalhatod még egy ismeretlen család gondjait is magadra, még akkor sem, ha ott is van pocaklakó és gyerkőc is.
Remélem, hogy a közös képviselő tenni fog valamit.
Fóki: jobbulást Neked is és a kisfiadnak is!
A szextilalomról már többen is írtatok. Nálunk is ez van a kezdetektől fogva. Kemény dió, de én is amellett vagyok, hogy a kis Pocilakó miatt most mindent megteszek, amit tudok. Szerintem a magnézium és a hormonok ebben is segítenek ám most nekünk - már aki hasonló cipőben jár -, mert én most mintha jobban bírnám, mint nem terhesen. Nem vagyok hiszits a megvonástól
Poci: pont én is ezt szerettem volna kérdezni, mint Mercy, hogy mit lehet tőlünk vinni hozzátok? Tudom, egyszer meséltél róla még a topic elején, de nem maradt meg... bocsi
Megyek, elteszem magam holnapra.
Jó éjt Csajok!