Sziasztok!
Mára én is benáthásodtam, és érzem a torkom, a fiam meg belázasodott
Délelőtt még csak nyűgös volt, de délután vagy aludt, vagy az ölemben ült és bújt, semmi nem érdekelte. Remélem hamar jobban lesz, én meg nem lázasodok be
Edi: ez a málnás keksz jól hangzik, szombaton lehet elnézünk az IKEAba
Cukros vérvételt abszolút kórház/orvos függő, hogy mikor csinálják, nekem a 26-27. héten lesz.
Meme: drukk holnapra!
Hizás: én is magamra szedtem már 6-7kg-t, de Zalánnal is igy volt, és nekem a szoptatással minden plusz lement.
Vas: nekem azért volt csillagos a vas értékem, mert több van belőle mint kéne, akinek kell küldök légipostával
:D:D
Freya: sajnálom a pecsételést, a béna vérvételest, meg a vitákat is
Stressz: hát nem tudom, mi a Zalánnal való terhesség alatt épitkeztünk (úgy, hogy a tető kivételével mindent mi csináltunk) szivatott a bank nem keveet, midnen közbe jött ami közbe jöhetett, ergo hihetetlen sokat idegeskedtem. Ehhez képest Zalán világ békés csecsemő volt, egyáltalán nem lett hiperérzékeny. Szóval azért szerintem az, hogy mit vált ki egy gyerekből a pocakban átélt stressz elég sok mindentől függ.
Lakók: ez azért szerintem már pofátlanság. Mit csináltak az 50 000Ft-tal?
? A gyerekeket én is sajnálom
Bibar: csinos a pocid!
Manorka: hurrá zárt méhszáj, és drukk a ciszta felszivódáshoz!
Bébike: jobbulást!
Barbuss: sajnálom, hogy ilyen rosszul éled meg a kényszerpihenőt, kitartás hozzá!
Emi: helyes a kutyus, és Neked is csinos a pocakod!
Dóri: gratula a kislányhoz!
Niki: húú ezer db-os puzzle szétdobálsá miatt nem irigyellek, azt összeszedni nem semmi meló
Örülök, hogy megnyugattó hírekez kaptál! Én iwiwen dirket nem nézegetek semmi ilyesmit, illetve nem is telepitettem egy darab alkalmazást se.
Szorulást én eddig nagyrészt szerencsére megúsztam
Meme: a gumi tök jól távol tartja a spermát
De egyébként én úgy tudom, csak akkor van tilalom, ha valami miatt tartani kell a koraszüléstől.
Nyusza: örlüök, hogy jót pihentetek, és szuper, hogy érzed a babót!
Maki: Neked is mennek a drukkok holnapra!