Új privát üzeneted érkezett!

Ezt nem hiszem el!! :lol:

d.dodó

biztos lesben állsz :lol: :lol: :lol: :lol: akkor dulco...is kilőve.

Kép
zsani78

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól.Hűűűűű.Hát nagyon aranyos volt!!!!Rögtön fogadott, megnézett. Szóval a pestieknek van igazuk, haematóma. Több is.Azt mondta a doki, hogy a nehezén túl vagyunk, ami akkor következett be,amikor a haematoma képződött. Azt mondta no para, ez már így nem tud se lepényleválást, se fejlődési rendellenességet okozni. Sok C-vitamin,mint Barbussnak, és kímélő üzemmód.Nem kell szigorúan feküdnöm, csak ne erőltessem magam.Nincs hajlongás, emelgetés(Eriken kívül semmi), rohanás, kapkodás. Csinálhatok házimunkát is,de csak olyat,ami nem megerőltető, és csak ráérősen. És ha fáradok,rögtön ledőlni.Lehet sétálgatni is óvatosan. Sőt babaúszni is, de én azt egyelőre nem merek.Majd a 26.hét környékén, vagy ha felszívódott. Annyit mondott, hogy gyakrabban akarja látni,mint eddig, jövő szombatra vissza is hívott. De megnyugtató volt nagyon.Azt leszámítva, hogy elmondta, miként végződhet egy bevérzés-na ezt nem kellett volna,mert ahogy kijöttem a rendelőből, elkezdtem sírni.De a Jóisten eddig vigyázott ránk, én meg reménykedem ezután is fog.
Fontos, hogy a méh ne feszüljön meg, mindig legyen lelazítva.Sok-sok magnézium kell. És emiatt kell sexmentesség is, hogy az összehúzódásokat elkerüljük,ami esetleg bajt tudna okozni. Szóval böjtölünk mi is tovább.Szegény Dani.Engem most annyira ez nem hat meg, mert csak Lara érdekel, de neki rossz lehet. :( Hát ennyi!!Ja és rosszul látták, jó helyen van a lepényem, nincs lent!!!!!! :D
Na még este megyünk az állatorvoshoz. Remélem szolgál némi jó hírrel majd ő is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Örülök, hogy azért hallottál megnyugtató hírt!! Szupi! Szexmentességet meg ki lehet bírni!! Danit meg máshogy is kényeztetheted! ;)

d.dodó

Niki: nem lesz semmi gond! az a fő, h rendes, odafigyel Rátok és kicsit megnyugtatott. csak ésszel csinálj mindent!!!!
majd írj, h mit mondott kutyu doki!

Kép
zsani78

Dodó
tuti számolgatod mikor lesz laptető... :lol: :lol: :lol: :lol:
Bekukkantottam a recis topikba, hűűűűű nem kellett volna, mennyi finomsááág :)

Niki
ez azért nagyon jó hír. Nem lesz semmilyen lepénylevállás, sem bevérzés, Lara gyönyörű egészséges kislány lesz :D Dani meg kibírja, Lara az első most :D

Meme
Igen, szültem már ez tény, de az első terhességemet is egyedül vittem végig, így fogalmam nincs milyen a terhesség alatti szex... :roll:
Vendég

edi!
Pedig komolyan nem számolom! Azt se tudom hány hozzászólás után jön éaptető! :P

d.dodó

Dodó
gondoltam... csak vicceltem ám :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi tudom, csak.....Hát nem tudom.... :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
azt hiszem teljesen megértelek. Viszont azt Te is tudod, hogy eddíg eljutottál, eddíg a nehezén túl vagytok, ami azt bizonyítja, hogy Lara erős baba és meg akar születni. Valamiért azt érzem, hogy itt már baj nem lehet. Nem viccből csak most derült ki, éppen azért mert ha akkor derül ki, mikor a kritikus pont van, akkor biztosan kiborulsz és azt nem szabad. Én azt gondolom, hogy éppen azért mondta ezt az orvos, mert minden rendben van. Egyébként meg sem moccanhatnál, ha baj lenne.
már ha erre írtad... :oops: :roll:
Vendég

[quote="edwig"]M írta:edwigercy
Jobban vagy már????

már csak dáthám van:)...és az is türhető...már csak annyi, hogy nem kapok levegőt, de nem fogy napi 400 papírzsepi...és már nem az infra a legobb barim :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Edi nem erre, hanem a szex dologra. :oops: A másikkal totál egyetértek!!!!!! :lol: Nyugodtabb vagyok sokkal, meg jó végre tisztán látni 3 ellentmondó vélemény után. :D
Off kicsit.Titeket nem zavar az iwiwen az Egymás szemében elnevezésű ismerős értékelő izé? Mert én állandóan felhúzom rajta magamat. Olyan emberek értékelnek ott,akik szegről-végről ismernek, de pl. azt honnan tudhatnák, hogy én jó szakember vagyok-e. Vagy mit ért azalatt, hogy képben van-e? És állandóan értékel valaki.És nem feltétlenül a negatív érékeléseken akadok ki, mert sokszor azon dühöngök, hogy honnan tudná az ottani ismerőseim 80%-a, hogy jó e az ízlésem, van-e humorom,ect. Én se értékelek senkit. Pont emiatt.Áááá, na mindegy! Csak totál hülyeségnek tartom, és érdekel mások véleménye,hogy más szerint is az-e.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
sejtettem... de már csak akkor, amikor leírtam az egészet... :oops: :oops: :oops: Bár mivel nincs pár mellettem, így nem tudok okos lenni, csak azt tudom, hogy nekem a gyerek lenne a legfontosabb...

Én nem telepítettem ezt az alkalmazást, éppen azért mert pont nem érdekel ki mit gondol rólam az iwiwen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Niki: sajnos nem vagy egyedül a sexnélküliséggel! nálam ugyan nincs tiltva, mégsem sűrű. én is sajnálom apát, de azért van más megoldás is :oops: először mindíg iszonyatosan bekeményedett a méhem, ami rossz érzés volt és görcsölt. a védőnő mondta, h előtte vegyek be magnéziumot, azóta jobb. viszont mióta nőtt kicsit furi érzés, h közben manó megrugdos... nem tudom ki hogy van ezzel, engem baromira zavar :oops: azért én sem vagyok fából, túl sokáig nekem sem jó nélküle!

Kép
zsani78

Hú, ma "túlteljesítettem". Délelőtt levesfőzés, porszívózás, délután egy nagy séta, majd fürdő takarítás, és most még vacsira is meleg étel lesz....a recisben is megtalálható kinai sülttészta.

d.dodó

hihi nah, jóóól lesokkoltam magam az előbb... :lol:
Gondoltam mivel Boti ma is piszok lusti, ma még nem is volt semmi rugi vagy valami, meghallgatom...
Hallgatom, gondolom közben, hogy elég lassu a kis szíve, biztosan alszik... picikét alrébb húztam a fejet, és meghallottam a gyors szívverést is.. Nah lesokkoltam magam, hogy jesszus ketten vannak???? :lol: :lol: :lol: :lol: Mire rájöttem, hogy a lassu az enyém, a placentánál valószínű... akkorát nevettem... mekkora sííík hülye tudok lenni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :lol:
Vendég

na itten vagyok
eszembejutott tejszínhab készítés közben a csodaszer neve: HUSK. nem olcsó, és nagyon rossz ízű, de hatásos. azt írják, h egy pohár tejjel kell bevenni, de én ezt nem ajánlom senkinek, mert én azonnyomban kihánytam..Peti javasolta, h keverjem activiába, az semlegesíti a szagát és ízét..ilyenkor kicsit kényesebbek vagyunk az ízekre-szagokra..azért jó, mert nem lehet rákapni, szedni lehet terhesség alatt, nem hashajtó, hanem székletlágyító és segít a lusta beleken..
ha gondoljátok, próbáljátok ki, nekem bevált.

itt egy link, ami ír róla..

http://www.bioszallito.hu/Husk-psyllium ... ermek-5624

dodó, majd este beszámolok, h milyen lett, mert megvárom Apát :) de jól néz ki ;) és persze, h tejszín..csak amint mondtam, annyira értek a sütéshez.. :lol: :lol:
a sajttortát, meg ha gondoljátok berakom a recisbe..sztem nagyon finom, ezt apa szokta csinálni..és ez nagy szó :)

M.

Ps.: az idegeskedésről..nekem az a véleményem, h a terhesség alatti idegeskedés leginkább a terhességre nézve nem jó, a gyerekre talán nem annyira..én nagyon ideges voltam Martinnal, nagyon paráztam mindentől, a dokim még pszichológushoz is elküldött, nem beszélve arról, h a lakás felújítás alatt volt, az összes megtakarított pénzünk odalett ezzel..és Martint nem terveztük..először a pecót akartuk rendbe tenni, és majd utána belehúzni..engem akkor léptettek elő, suliba jártam..vérezgetés, állandó haskeményedés, apám halála, sógornőm szemétkedései..soroljam??
na a lényeg, h a baba megszületése után, nyugodt körülmények között nevelkedjen. ha ezt biztosítani tudod, a gyerek is nyugodt lesz, hisz veled van a nap 24 órájában, átveszi a hangulatod. ez az én véleményem. Én ezt látom a fiamban is, egy kiegyensúlyozott, nyugodt gyerek, ő neki is vannak rossz napjai, de az belefér ;)

na lépek,
M.
Vendég

Huu Csajok, nem semmi termes volt a mai is..most megyek es nyugiban visszaolvasok. Ma egesz nap nyuzsi volt, a parom holnap indul haza, igy meg egy csomo mindent le kellett tisztaznunk, meg rendeznunk. Holnaptol egyedul leszek, vagyis harmacskan Riccardoval es a kutyival. Mindennapok extra fozes nelkul igy remelem leszek sokat. Na megyek visszaolvasni.
pocaklako

Edi: Nem vagy semmi! :D Azt hitted, hogy ketten vannak odabent??? Látni kellett volna az arcod! :lol:

Niki: Örülök, hogy megnyugtattak ma a dokinál...és az is szupi, hogy nem mélyen ül a méhlepény. :)

Még mindig Edin vigyorgok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi :lol: :lol: :lol:
Na igen, egészen biztos vagyok benne, hogy írtó hülye fejem lehetett... Azóta megnéztem mégegyszer, és igazi hülye lévén még azért megfogtam a naykamnál a főeret, hogy tuti az enyém az a másik??? :lol: :lol: :lol: :lol: Már azon gondolkoztam, hogy nem vették észre a másikat???? :D:D:D:D:D Kéééész vagyok... mert persze Boti meg oda van bújva a lepényhez valószínű, így szinkronban hallom együtt a kettőt, hááát sokkolóóóó az tény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

edi!
Jót nevettem!! :)

Mia!
Majd számolj be róla milyen volt.
Engem érdekel a sajttorta, ugyhogy légyszi tedd majd fel a recisbe!

pocak!
Párodnak jó utat!!

d.dodó

Niki: koszi a gratulat, meg tegnap akartam irni, hogy nagyon kis csini a kis nextes napozo, a kicsi Lara igazi kis bombazo lesz benne,
Ja es en sem szeretem a gyereknek a fekete/ sotetkek babakocsit, igy csatlakozom hozzad.

Barbuss: nagyon klassz lehet az a kenyersuto..ahogy akepeket lattam, rogton sikerult is elsore a kenyer benne, nagyon klassz. En eddig meg minden kenyeremet kidobtam amit probaltam benne sutni. Valahogy nem kelt meg benne, sulelen es nagyon suru maradt, azaz ehetetlen volt. Viszon dagasztani szeretek benne. Bar a multkor elszurtam a pizzat mert nem jo lisztet tettem bele, folyt az egesz.
A bolognai szosz: oliva olajon zuzott fokhagymat piritassz, erre radobod a daralt hust, kifeheredesig piritod rajta, kozben soval es borssal izesited. Amikor elfotte a levet, azt amit engedett feher borral parolod egy kicsit fedo alatt. (ha voros borral ontod fol, a hus meglilul, nekem undi lesz) Ha a bor elparolgott, konzerv aprozott, vagy hamozott paradicsommal ontod fol. Felvesz elege sok paradicsomot. A vegen meg egy kis vizet onthetsz hozza. En csak annyit szoktam amivel kioblitem a konzerves dobozt. Egy kis friss vagy szaritott bazsalikom meg mehet bele, es szoktam meg egy husleveskockat is beledobni. A lenyeg, hogy vagy masfel-2 oran keresztuk fozd, lassu tuzon. Hat ennyi, jo mert egy csomo fajta teszta megy hozza, meg a gnocchi is. A vegen pedig reszelt parmezannal szorod meg a tetejet.

Maki: nagyon gaz, hogy az elevit ilyen emelygest okoz nalad. Kulonben nagyon sokan nem birjak, lekopogom nalam nem okozott problemat a szorulason kivul. Gratu a 2 kilohoz, lassan novekszik a babocad. :wink:

Edi: ne is torodj a dokiddal aki minden aron veszekedni akar veled a kilok miatt, ez a dolguk, hogy ebbe is belekossenek, csak egeszseg legyen. Es ami a mamank jo, az jo a babanak is.
"Pufipofi" :lol:

Dodo: nem semmi, hogy megemelik a sved dokik benned a babat, megmondjak hogy fekszik es azt hogy mekkora...

Bocsi lanyok a kesoi hozzaszolasokhoz, meg csak a delelott 10 orat olvasom...kisse faziskesesben vagyok. De igyekszem.. :lol:
Addig elkuldom ezt mielott elszallna
pocaklako

Dodó
benéztem a recis topikba, nem kellett volna, most nem is tudom melyiket falnám fel hirtelen. Eszméletlen ügyi vagy... Van valami cukrász vagy szakács végzettséged, hogy ennyire jól megy??? Vagy szimplán ennyire ügyi vagy???
Azok a torták nyaaaammmmm. és a sonkás kenyéééér :P
Vendég

edi!
Se cukrász, se szakács végzettségem nincs!
Idegenvezető vagyok! :lol: Annyi, hogy tanultam gasztronómiát...de csak elméletben..és az is inkább a tálalásban merült ki. de dolgoztam étteremben, és lángososnál. Amugy meg már egyész fiatalon imádtam anyának és mamának a konyhában segédkezni!

d.dodó

Dodó
hááát, akkor minden elismerésem a Tied... Én is imádok sütni, de ennyire klassz dolgokat áááá.... Le a kalappal előtted :D
Vendég

edi!
Köszi!
És örülök, hogy megoszthatom másokkal!!

Lépek fürdetni, altatni, aztán jövök!

d.dodó

Sziasztok Csajok!

Megjöttem!! 4 napig pihiztünk a Férjem családjánál, nagyon de nagyon jólesett! Ma nem lesz időm visszaolv, csak holnap, de gondoltam elújságolom, hogy

ÉRZEM A KISBABÁM!!!

És elég intenzíven. Már a múlt hét elején is úgy volt, mintha, de most már már konkrétan! Mennyei!!! Kora délután rendszeresen jelentkezik, illetve este is igen aktív! Olyan boldog vagyok!!!

Remélem jól vagytok, ahogy elnézem a többségnek új vonalzója van, nagyon édesek!!!!

Szép estét!!!

csipetnyusza

Kép
Kép
csipetnyusza

Edi, én már úgy 5 lappal ezelőtt megírtam, hogy Dodó a topikunk séfje :D ! Holnap én is megnézem a reciket (még csak a legelején kukkantottam be oda), felcsigáztatok :wink: !

Csipetnyusza,
örülök hogy ilyen jót pihentél :) !
Az pedig szuper, hogy már te is érzed babókádat! El is hiszem, hogy boldog vagy :D ! Csodás érzés :wink: !

Meme, én reggel 9.20-ra megyek UH-ra (de tudod, kb.1-1.5 órát fogunk várni :oops: ). Kb. kora délután jövök a hírekkel! A hüle AFP miatt kicsit parázok, attól függetlenül, hogy tudom, szinte megbízhatatlan :oops: ...

Mindenkinek jó pihenést kívánok!
Holnap jövök...

Anikó

Kép
mamaki73

Beszéltünk a dokival.Ő is azt mondta, hogy ne legyen rossz érzésünk, hogy nem tudjuk vállalni a 109 ezres terápiát. Mondta, hogy beadja neki a kemot, csak meg kell majd rendelni a gyogyót.
Hát ennyivel lettünk okosabbak.
Hű, szétdurranok, bevágtunk egy kebabot a mai izgalmakra.
Megyek fürdeni.Jó éjt mindenkinek!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Freyja: csopp-csopp :( vigyazz magadra ne idegeskedj es pihizz sokat, most a lakas mar ugyis megvan, a tobbi meg varhat..majd szepen aprankent.

Bibar: nagyon jo lett ez a pocakfotod, Milla baba is nagyon beindult mar ugy laom, szepen gombolyodunk is midannyian. :lol: :lol: :lol:

Manorka: jo hireket hoztal, szuper, hogy nem kell befekudnod, eleg az otthoni pihi. Hat persze, hogy megy a sok drukk a kicsi Zoenak, es meglatod nem lesz semmi baj.

Meme, Maki, Bibar, Barbuss, Bebike: mennek a drukkok a holnapi uh-hoz, aztan sietni a hirekkel :D

Emi: cuki a kisremszarvaszabalo...
Nem szedek kulon kalciumot, elevitben van eleg mennyiseg. Inkabb tejtermekkel probalom potolni.
Nagyon csinos a 21 hetes
:D :D

Edi: a cukorterhelest onszorgalombol vegeztettem el, de majd ujra kell menni. a 24. es a 28. het kozott a kotelezo amugy.

Dori: gratula a pici lanyhoz..a kivansag topik tenyleg mukodik. :D

Bebike: igen a csodaszer a fugekocka. Otthon sajna nem kaphato, de be tudom Neked szerezni innen. Mar nem nagyon birtam a kocka ragasat mert olyan mint a gumi, tegnap vettem tablettaban. Pont olyan mint az elevit ekkora csak lila szinu :shock:
Na csajok, miota terhes vagyok ilyen jol nem voltam "olyan ugyileg"
Akinek kellene csak szoljon, megoldjuk.

Kozben elkuldom, mert felek, hogy elszall,mar a delutannal jarok :lol: :lol: :lol:
pocaklako

jajj lányok ne hari de vissza se olvasok - megszakad a szivem... :cry:

ugye ma volt a lakás átadás. kifizettük. üres. most jövök onnan.
Az apuka, a kismama és a pár hónapos kisfiú ott alszanak a lápcsőházban :shock: :cry:

én adtam nekik 50.000ft-ot albérleti kaukcióra, de nem mentek el.
ilyenkor mi van?

Kép
freyja

freyja: basszus! ez azért nagyon durva! kerestél nekik lakást és odaadtad a pénzt, ezzel minden tőled telhetőt megtettél értük! ráadásul inkább a bérbeadónak, nem neked kellett volna, de ez most mellékes! nem tudsz semmi tenni! annyit, h lecseréled a zárat, ne költözzenek vissza. a házban lakóknak kell összefogni, h ne engedjék ott "élni" őket. az a baj, h ez már tényleg pofátlanság! te segítesz, ők meg visszaélnek vele! sajnálom a hontalanokat, de nem kéne ész nélkül élniük az életüket! bocs, ha bárkit megbántok!

Kép
zsani78

Edi: most olvastama z egeres sztoridat...szegenyke..te is meg az eger is..en is imadom az allatokat meg egy bogarat sem irtok ki, inkabb megfogom es kiengedem :oops: a ferjem a falra maszik ettol, de en sajnalom oket
pocaklako

csipetnyusza: gratulálunk, örülök, h már te is élvezed a ficergést! :)

poci: ezt a tablettát is csak ott kint lehet kapni? megmondod a nevét, hátha..... én már nagyon-nagyon-nagyon szenvedek, a savval felváltva :(

tényleg, vki írta a múltkor a nyers krumplit és ígértem, h visszajelzek: sajnos negatív, nálam nem használt :( azért köszönöm, máskor lehet jó lesz!

szeretném megnézni ebayen a pihenőszékeket, de nem tudom hogy hívják angolul! megmondaná valaki????

Kép
zsani78

Zsani zárat cseréltem... alap. csak betörni tud, az pedig büncselekmény. Az a baj h mindenki csak sajnálni fogja mert jaj hát pocakos meg a kisfiú. De basszus azért a raktárban hideg van :shock: szegény kisfiú... és mi lesz ha megszül a csaj?

Kép
freyja

Dodó..ISTENI LETT!! SIKERÜLT!! még nekem is :)

na csak ezért jöttem..
megyek altatni, aztán Barcelona meccset nézni

jóéjt!!
M.
Vendég

persze mindenki sajnálja, de befogadni senki nem fogja. én is sajnálom őket, de nem értem, h ha nincs hol lakni, nincs miből enni, stb.. akkor miért kell még egy gyereket vállalni? és nem őket, hanem a kicsit sajnálom, h milyen esélyt kap szegény ilyen körülmények között? tudom van, aki abortusz ellenes, de ilyen körülmény mitől jó egy gyereknek???? bocs, nem neked szántam...

Kép
zsani78

freyja!
Jesszusom! De te ennél többet akkor sem tehetsz!!! Nem tudom ilyenkor kinek kellene szólni vagy mit csinálni!!

mia!!
Nagyon örülök!! Egészségetekre!!

d.dodó

sajnos ha megszül, utána sem tudsz mit tenni. ami tőled telt, megpróbáltad, nem éltek vele. te sem tudod magadhoz venni őket! sajnos sok olyan ember van, akin nem tudunk segíteni. alapvetően én is karnyújtó típus vagyok, de mindennek van határa. vagy a saját korlátainknak vagy a másikénak, de végtelenségig semmi nem megy!

Kép
zsani78

tudom Zsani :roll: Dodo a régi tulajnak szóltam...
szól a közösképviselőnek. a szomszédtól kérték el a raktárkulcsot...
utálni fognak a szomszédok is, mert miattam alszik az a szegény gyerek a hidegben. mondjuk nem szó szerint miattam dehát na :(

Kép
freyja

freyja!
Azt irod pár hónapos a kisfiu is, és most megint terhes?? :shock:
Jaj, ugy nem értem meg az ilyet!!! De ilyenkor önkormányzatra nem lehet beszólni??

d.dodó

totyogós a kisfiú. nem tudom mennyi idő lehet. de nem sok szünetet hagytak a kettő között.

megnyugszom lassan. Köszi lányok :roll:

Kép
freyja

Huu Freya, nem semmi, hogy a lepcsohazban alszanak. Pedig van ilyen kismamaszallo vagy ilyesmi. Te amit tudtal megtetted, adtal nekik penzt kauciora, de ha ilyenek, hogy az elozo tulajnak sem fizettek honapok ota..de valahogy megis osszeszorul a szivem, hogy egy pici fiu van veluk a masik pedig uton van..ez szornyu..a gyerekeket sajnalom csak...
pocaklako

Zsani: a csodaszer neve a frutta fibra van tabletta, fugekocka amit szet kell csak ugy ragni es szirup is. En az elozo kettot probaltam, kapszula fenomenalis volt ( ma 3 x is mentem) :lol: :lol: de ovatosan csinalom en most. Most egy napot kihagyok, meglatom milyen lesz a holnap. Szolhattal volna elobb, a ferjem vitt volna neked haza. De igy sem gond Edinek is postan kuldtem, par nap alatt otthon volt. A savra sajan nem jo. Azzal szenvedek en is este 5-6 utan mar semmit nem eszek, hogy ne legyen savam. :roll: de igy meg kopog a szemem. :roll:
pocaklako

Na megyek csinalok egy par tonhalas majonezes szenyat az utra az embernek. :wink:
pocaklako

Bebike: a fugekocka kulonbozo mas termeszetes osszetevokkel es rostokkal van kombinalva, kimondottam erre van, nem tudom a sima fuge magaban mit er.

Niki: de jo, hogy jo hireket mondtal.Azert csak tartsd a kimelo uzemmodot :D

Dodo: koszi! Ilyenkor mindig ugy izgulok, nagyon jol vezet, de hat csak egyben nyomja le az utat egyedul.. :roll:
pocaklako

poci: lehet valamit nem figyeltem, de neked nem olasz férjed van??? ....akkor hogy-hogy ő jön magyarhonba...nem értem :? ....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

pocak!
Én apáék miatt izgulok mindig...fuvarozó...bár ő ilyen hosszu utra mint svéd, anglia...ilyenre ketten mennek a fuvarozó társéval.
Savra a Renni-t nem próbáltad??

d.dodó

Sziasztok!

Mára én is benáthásodtam, és érzem a torkom, a fiam meg belázasodott :( Délelőtt még csak nyűgös volt, de délután vagy aludt, vagy az ölemben ült és bújt, semmi nem érdekelte. Remélem hamar jobban lesz, én meg nem lázasodok be :?

Edi: ez a málnás keksz jól hangzik, szombaton lehet elnézünk az IKEAba :D Cukros vérvételt abszolút kórház/orvos függő, hogy mikor csinálják, nekem a 26-27. héten lesz.

Meme: drukk holnapra!

Hizás: én is magamra szedtem már 6-7kg-t, de Zalánnal is igy volt, és nekem a szoptatással minden plusz lement.

Vas: nekem azért volt csillagos a vas értékem, mert több van belőle mint kéne, akinek kell küldök légipostával :D:D:D

Freya: sajnálom a pecsételést, a béna vérvételest, meg a vitákat is :( Stressz: hát nem tudom, mi a Zalánnal való terhesség alatt épitkeztünk (úgy, hogy a tető kivételével mindent mi csináltunk) szivatott a bank nem keveet, midnen közbe jött ami közbe jöhetett, ergo hihetetlen sokat idegeskedtem. Ehhez képest Zalán világ békés csecsemő volt, egyáltalán nem lett hiperérzékeny. Szóval azért szerintem az, hogy mit vált ki egy gyerekből a pocakban átélt stressz elég sok mindentől függ.
Lakók: ez azért szerintem már pofátlanság. Mit csináltak az 50 000Ft-tal? :?:? A gyerekeket én is sajnálom :(

Bibar: csinos a pocid!

Manorka: hurrá zárt méhszáj, és drukk a ciszta felszivódáshoz!

Bébike: jobbulást!

Barbuss: sajnálom, hogy ilyen rosszul éled meg a kényszerpihenőt, kitartás hozzá!

Emi: helyes a kutyus, és Neked is csinos a pocakod!

Dóri: gratula a kislányhoz!

Niki: húú ezer db-os puzzle szétdobálsá miatt nem irigyellek, azt összeszedni nem semmi meló :? Örülök, hogy megnyugattó hírekez kaptál! Én iwiwen dirket nem nézegetek semmi ilyesmit, illetve nem is telepitettem egy darab alkalmazást se.

Szorulást én eddig nagyrészt szerencsére megúsztam :oops:

Meme: a gumi tök jól távol tartja a spermát ;) De egyébként én úgy tudom, csak akkor van tilalom, ha valami miatt tartani kell a koraszüléstől.

Nyusza: örlüök, hogy jót pihentetek, és szuper, hogy érzed a babót! :D

Maki: Neked is mennek a drukkok holnapra!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Mercy: de de jol ertetted. Hat mivel nekem nagyon hosszu az ut o megy haza, ugyintezes, arubeszerzes stb. Amugy mindig egyutt szoktunk, sajan en ezt a kort is kihagyom.

Dodo: savra szedem a Rennit, vagyis megprobalom csak akkor bevenni amikor nagyon nem birom mar. Volt hogy kellett bevenni delutan es este is.. probalom kerulni,,mert hat vegeredmenyben csak egy gyogyszer.

Foka: sajnalom a megfazast... mielobbi gyogyulast Nektek :wink:
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?