sziasztok
MEgjártuk pestet vonattal. Este már kocsival jöttünk haza. Fél 7-kor apa érkezése előtt estünk be az ajtón. NEm is tudta hogy ellógtunk itthonról, nem mertem elmondani mert egyrészt nem engedte volna hogy elmenjünk másrészt ha mégis elmegyünk kb. 50x hívott volna hogy minden rendben van-e. Így jobb volt mert amúgy is kicsit feszült voltam hogy minden oké legyen, pláne hogy reggel kétszer úgy visított mint a vadsakál mert ahogy összeráztam kajálás után visszanyelte a feljött kajcsit szegénykém. Vagy a könnye csorog vissza és azt nyeli. Most már jó lenne ha kiderülne mi ez nála, mert sosem sír csak ha ez törénik vele de olyankor szó szerint visít annyira rossz neki. Alig bírom megvígasztalni. Na így indultunk el, már majdnem úgy voltam vele hgoy nem megyünk sehová. Az úton semmi baja nem volt. Ahogy kitettük a lábunkat megnyugodott. A taxiba egy hangja nem volt, utána a vonaton be is aludt. A barátnőm kislánya felébresztette az állandó zörégésével. Gyorsan meg is etettem. Mire leszálltunk kibüfizte magát.
Ahogy leszálltunk Kelenföldön jött a másik vonat amivel kb. csak 10 percet mentünk azon már le sem vetkőztettem csak kigomboltam a kiskabátot és levettem a sapkát. A vonat a tesómék utcája végén áll meg onnan kb. 3 perc gyalog a ház.
Szóval szerencsések voltunk. A vonat késett mondjuk de így legalább nem kellett várni a csatlakozásra mert szó szerint egyikről szálltunk át a másikra pont úgy ért be. Az új környezet és a sok ember miatt sokszor eltört a mécses de azért vigyorgott is.
Próbálom többször kizökkenteni itthonról majd megyünk barátnőzni meg ide oda ha már ilyen jó idők lesznek 15 fokok.
Hazafelé a kocsiban is végig aludt. Itthon meg már olyan boldog volt. Fülig ért a szája az új pihiszékben
A babák is úgy vannak vele: Mindenhol jó de legjobb otthon.
A vonaton csajozott mert egy egész iskola utazott. Az összes kislány kb. 14-16 évesek az ajtónk előtt állt és Milócit csodálták.
Mondtam neki hogy ne ilyen vén luvnyákkal kezdjen hanem valami fiatalabb tyúkot nézzen magának (próbálom ajánlgatni Rékát, Barbust, Dorkát, Esztit, Darinkát ..... )
A család is el volt ájulva tőle. Főleg a legnagyobb unokatesója. Szinte el sem mozdult mellőle.
Még a kutya is össze akarta nyalogatni.
NEMO
Tecc a láncotok. Ezek az ovális szemek nekem is jobban bejönnek.
Nektek milyen kengutok van? Még nem is láttam kengus képet ahogy viszed Rékut.
Ma Némós pohárból ittam a tesóméknál
Egyből eszembe jutottál.
Tavasszal-nyáron ha nem kell ennyi gönc és ehet pépeset Miló akkor megint összehozhatunk egy talit a nyugatihoz vagy népligethez közel. Bemutatnám a mennyasszony-jelöltet
MONIC
Remélem nálunk sem okoz különösebb gondot a fogzás.
Én még 34 évesen is azokkal küzdök.
Egyik éjjel be kellett vennem 2 fájdalomcsillapítót úgy nyillalgatott.
Be is jelentkezem most már a fogdokihoz nem akarom tovább húzni, terhesség alatt kimaradt két fogam tömése, lehet hogy már nem is lehet megmenteni egyiket sem.
A hajamra meg vettem supradint. De azért íratok maltofert a dokival. Remélem megoldódik mert csomóban jön ki és már nagyon zavar hogy mindenhol a hajam van. Milóról is egész álló nap szedegetem a kis kezében is folyton van, félek hogy lenyeli.
TWIST
Élvezte Manó a sétát mi?
Nagyon cuki, hogy elvesznek még ilyenkor a kocsiban. Miló meg már lassan átéri. A mózest már majdnem kinőtte. 3 centi és már nem tudom beletenni.
VIUS
Nagyon ügyes Darinka! Miló még csak a hasra fordulással próbálkozik de egyszerűen alig bírok elmenni mellőle mert két lépést teszek és már át is fordul.
Dokitok mondta hogy táplálj hozzá vagy ti döntöttetek így. Én még várok vele min. 5 hónapos koráig sztem. Kanállal adjátok vagy üvegben?
És nektek milyen kengutok van?
Na megyek mert hulla vagyok, asszem engem sem kell ma ringatni.
Milót amúgy sem kell hálistennek, most is anyuval dumáltunk egyszer csak nézem horkol a béjbi. Elaludt a nappaliban a pihiszékben.
Hálát adok Istenkének hogy ilyen jó babát kaptam. Amikor meséli a szomszéd csajszi hogy éjfélig próbálják altatni a babát és üvölt mint a sakál hát én már megőrültem volna. A férje a teraszra már épített magának hétvégén osb-lapból egy kunyhót mert nem bírja a gyűrődést.
Áronbébi kiüldözte apát a lakásból
Jó éjt!