Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, a laptető a következőé. Barbus mellé még nincs rá szükségem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.02.23 10:28-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,

úgy vártam a mai beszámolókat és tessék egy ilyen szörnyű fekete hétfő következett. :-(
mindenkinek nagyon sok erőt kívánok a folytatáshoz!!!

vayacon,
még csak halkan, de naggggyon gratulálok, remélem hamarosan jössz a bmc-s megerősítéssel is!

köszi Macs, hogy folytatod a varázslást, látod nagy szükség van most (is) rá...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rodina, Lujzi megtaláltalak titeket :D Milyen helyesek vagytok ti is!

Kép
vayacon

Sziasztok!

A tegnapi örömöm mára is kitart és remélem marad - mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. (Az én dokim az reumás orvos, sajnos nem nőgyogyi, de nekem most erre van szükségem)

Zsu: elakadt a lélegzetem, mély együttérzésem, de ne omolj össze, és Isten legyen veled - fog még sikerülni.

Rodina: külön köszönöm a kívánságaidat, reméljük ugy lesz, szorítok neked is.

Macsek: varázsoljál, kell.

Mieza: ma mit sikerült intézni? Én voltam a rtg-nen hála az égnek, holnap megtudom az eredményeket, amit olvastam nem biztató, de bizom a dokiban, hátha mond valami jót is.

Azért örültem, hogy van pozitiv teszt is! Mindenkinek ezt kívánom és minden jót

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a fogadtatást! Igazából azért írtam azt a pár sort, hogy aki fagyis beültetésre vár ne keseredjen el, én sem bíztam benne és sikerült.

Írni nem fogok de azért olvasgatni azt igen.

Rodina 74

Kérdezted a tesókát ha minden igaz akkor 2 év múlva szeretnénk visszamenni értük.

Mindenkinek kívánok minden jót és sok-sok erőt!

Popey
popey

Popey!

Pedig jó lenne, ha jönnél! Igaz, most még nem akartok babát, de mi itt másról is szoktunk beszélgetni! Szóval, ha van olyan téma, gyere! Várunk!

rodina74

Sziasztok,

Rodina,
Drukk hogy a szerda randi jól sikerüljön.

Lujzici,
Ügyesen a szúrásokkal.

1975,
Nagyon sajnálom.

Mako,
Sajnálom a nem jó híreket, erősödj a két hétben.

Heni, Sajt,
Öleléseket küldök Nektek.

Zsu,
JÉZUSOM, most olvasom, vigasztaló erőt adó öleléseket küldök Nektek.

Vicky,
Örülök h aránylag gyorsan és fájdalommentesen letudták a fülszúrást.

Kisangyal,
Remélem azért az orvos a rossz eredmények ellenére jót is mond majd.

Mieza,
Mi volt tegnap ?

Nava,
drukkok drukkok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Popey tényleg gyere bármikor, örülünk bármilyen tapasztalatnak, élménynek tanácsnak. Szóval várunk :) A fagyira készülőknek meg különösen jó, hogy leírtad a történeted.

Szóval Sajtikám, tessék bízni benne mert neked is lehet, ez lesz a nyerő. Egyébként hogy vagy, kis lelked jobban van már? Látom, te is tartasz egy kis fórumot. Azért remélem hamar jössz majd, mert hiányzol.

Zsuzsi, neked is köszi a gratulát. Hát szomorú voltam, hogy pont egy ilyen csúnya napon kellett bejelentenem. Annyira örültem volna, ha mindenki hasonló hírekkel jön. Meg hát Zsu.. nem tudok napirendre térni felette.

Lukacsné, Vicky nektek is köszönöm. Azért még icipicit parázok a csüti miatt. Lehet én is olyan leszek, mint Babe? :wink: :lol:

Vicky, hát Barbuska korán megtanulja, hogy a szépségért szenvedni kell :lol: De a lényeg, hogy túl van rajta, a fájdalom mint tudjuk az élet velejárója.. szóval ennyi kell. :) Van már fülbevalós képetek?

Velem semmi küli, hasam nyilallgat, de örülök most a fájdalmaknak, mert azt jelenti ott van a baba. Mellem is érzékenyebb már picivel, de annyira nem feszül. Mindenkinek hasonló tüneteket kívánok...

Kép
vayacon

Sajti azt akartam írni te is tartasz egy kis fórum szünetet..

Nava, természetesen folyamatosan mennek a drukkok és a ragacsok. Eredményt mikor tudsz meg? Bár mintha írtad volna, csak kiesett a szita agyamból..

Kép
vayacon

vayacon: Még nem akartuk riogatni a nagyikat, mert elég véres volt tegnap a füle. Majd ma csinálok a fülijéről képet.
vicky79
Budapest III. kerület

Drága Zsu: nagyon-nagyon sajnálom, ami történt! Mit mondanak a dokik?

Navared: szurkolok nagyon!

Vayacon: olyan jó, hogy te jó hírekkel jöttél! Én nagyon örülök, hogy pont tegnap derült ki. Feldobta a közhangulatot.
Te mennyi Merionalt szúrtál naponta?

Lányok, akkor ahogy mondtátok, reggel adtam be a szurit. Örültem nagyon, hogy ekkor is lehet (bár dr Sz az estét mondta), pláne most, hogy túl vagyok az elsőn, látom, hogy ezt egy kétes tisztaságú egyetemi vagy kollégiumi wc-ben nem kéne... egy millió ember használja naponta... ki se tudnám pakolni a cuccot, annyi minden van, ilyen tű, olyan tű, ilyen folyadék olyan por...
Na, szóval jobb ez így.
Egyébként nekem a szuri beszúrás részével nem volt gondom, bedöftem aztán kész, egy pillanatig sem gondolkodtam.
Annál inkább a szuri elkészítésével! Már letörni sem tudtam az ampullát! A pici piros pöttynek hol kell lennie? Mert láttam ám, csak éppen nem tudtam, hogy tartsam.
Aztán meg, mindig felfedezni véltem kis légbuborékokat a fecskendőben és addig nyomogattam, míg egy kicsit kevesebb lett 2/3-ad adagnál. Merthogy annyit kell beadnom magamnak naponta.
Egyébként tök vicces volt, a férjem meg a munkatársaink itt szurkoltak. :-)
A stimus lap minek kell? Jelölnöm kell rajta vmit? Mert azt anélkül is fejben tudom tartani, hogy naponta 2/3-ad adagot adjak. Vagy van, akinek naponta változik a mennyiség?
És ezt az időpont dolgot milyen pontossággal kell tartani? Tegnap a BMC-ben meg ma is 10 körül adtam be. Holnap jó lesz 8 körül? Vagy az már túl nagy különbség?

Bocs a sok kérdésért! :-)
Jaj, még egy: ti a sok hulladékot hová dobjátok ki? (tűk, fecskendők, ampullák...)? Egyelőre azt hiszem gyűjtöm egy szatyorba aztán lehet, h beviszem a BMC-be. Vagy mit csináljak vele? Nálunk a kukát minden nap áttúrják guberálók.

Kép
lujzici

Pancsi, elolvastam a "kérésedet" és igyekszem teljesíteni minden erőmmel :D
Sz. ügynök pont akkortól nem lesz, amikor megyek vérvételre, szóval S. ügynök lesz kénytelen megmondani nekünk a jó hírt! :lol:
Amúgy ha nincs a doki, akkor automatice a dokinő helyettesíti, de ha szólsz, h. Z. ügynökhöz szeretnél menni, szerintem no problem!

Lányok, nem tudom mi van velem ma, de miközben olvasgatok vissza, csak úgy, minden ok nélkül elkezdtem bőgni, de nem bánatomban, hanem inkább boldogságomban... lehet a hormonok játszanak velem...? Ráadásul szédülök egész reggel óta, vérnyomásom bizos megint nagyon magas lehet... :roll:
Viszont kinézek az ablakon és annyira örülök a jó időnek! Itt speciel süt a nap, az ablakot is kinyitottam és csak meleg jön be! Ez feldob!!!

Muzsi, igen az 1+1+1+1 azért baromi sok, ha babákról van szó... :wink:

Vaya, igazad van, nem akarok szerdáig meghibbanni, úh. próbálok nem foglalkozni a jelekkel :lol: Majd márc. 3-án megyek vissza! Előző nap vagy aznap reggel tesztelek!

Vicky, örülök, h. Barbus azért viszonylag jól viselte a fülszurkálást!
Azt hiszem, én nem fogom kilyukasztatni a kislányom fülecskéjét, majd ha ő szeretné megcsináltatja, nekem is kb. 10 évesen lett és nem volt semmi bajom tőle, nem is igen fájt. Persze ez az én véleményem, bár már látom előre, h. ebből harc lesz, mert anyósék első ajándéka tuti, h. egy fülbevaló lesz.... remélem ha fiú akkor azért nem :lol:

Lujzici, ha lehet, ne egy mosdóban szórakozz a Merionallal, mert azért az bonyolultabb, mint a "tollas" előretöltött szurik! Nekem azért kellett este adnom, mert reggel volt a Decapeptyl, de amúgy tök mindegy, csak nagyjából azonos időben legyen.
Én adtam reggel (Deca), aztán dél körül (Merional), aztán 5-6 körül (Gonal) és még este 10-kor (Merional) is szurikat, mert annyit kellett...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzici, ügyes vagy! Figyu a piros pötty ne feléd legyen és törni pedig magad felé kell... ezt jól megmondtam :lol: Ha félsz, h. elvágod az ujjad... nekem sikerült, akkor a fecskendős kis nejlonnal fogd meg a tetejét! A buborékokat pöckölgesd amíg ki fel nem szállnak, ha meg egy pirinyó marad bent, nem lesz semmi bajod!
Stimus lap azért van, h. tudd mikor mennyit kell, jó persze nálad ez nem nehéz, de lombiknál azért komplikáltabb valamivel. Azt a recin mindig elkérik ha mégy és a doki miután ráfirkált visszaadja.
Tűket én is lelkesen gyűjtöm, lehet meg kellene szabadulnom tőlük... vagy eladom egy drogosnak lent a kukánál... :lol: nem ám!
Amúgy állítólag be lehet vinni a BMC-be, e hogy hova, azt nem tudom :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzici, küldök privit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared kismami bőgjél csak nyugodtan, küldök varázslatot a beágyazódáshoz: Kép Szerintem az nem valami jó ha nagyon magas a vérnyomásod!
Nekem pont fordítva mutatták az ampulla fejének letörését: piros pötty felém és ellenkező irányba pattintani, na mindegy....az a lényeg, hogy ne vágjátok el a kezeteket!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot!

Vicky, és milyen a fülbevaló? Biztos nagyon édi...

Kispatak, remélem már csökkenek a fájdalmak!

Navared, hát vigyázz ezzel a szédüléssel, lassan állj fel!!Nálunk is süt a Napocska, nagyon kedves idő van!Babaragacsok mennek ezerrel!!!

Lujzici, nekem azt mondták a BMCben, hogy nem kell ugyanabban az órában beadni a szurkát, a lényeg, hogy ugyanaz a napszak legyen. Szerintem a két óra eltérés nem lehet gond.

Vaya, tegnap óta hány teszt készült?:)

Vörösmacs, Rodina, tüszőnövelő és peteérlelő energiák folyamatosan mennek!!No meg mindenkinek, aki stimun van, vagy spontánkodáson töri a fejét!!!

Remélem minden nap egyre több reményt és energiát ad azoknak, akiknek megint neki kell futniuk!!Puszik!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Hm, a piros pöttyhöz az ampullás üvegen: nekem foggggalmam sincs, hogy merre kell törni, mert a férjecském csinálta mindig...DE! Tuti benne van a tájékoztatóban is! :roll: :D

M
muzsi

Sziasztok!
Meg volt a nyakiredő szűrés, és hála Istennek, minden OK. Az orrcsontocska jól látszik, a nyakiredő pedig 2mm (3mm-ig jó). Doki szerint minden jó, egészséges Kisbabám van. Megvan mindene. Édes Pofa volt ott a monitoron. Apuka is bejött Velem és élvezte az egészet.
Be kell jelentkeznem a Védőnénihez, és 19.-én már terhesgondozásra megyek. Ma megvolt az első vérvétel és az EKG is. Ja, és 63 mm a Kis Drága. Hát Lányok ez valami leírhatatlan érzés. Én mindig a Föld fölött járok kb. 20cm-rel.
De ennyit Magunkról.

Ki hogy van ma?

Drága Zsu,
Istenem, nem is találok szavakat.

Heni,
remélem azért olvasgatsz Minket. Puszika Neked!

Vaya,
az egészséges aggódás Mindenkibe meg van. Már írtam, ne úgy képzeljetek el, hogy minden nap lerágom mind a húsz körmöm csontig, és idegbeteg vagyok. De hát az Isten szerelmére, ANYA vagyok, ami igenis, hogy egy életen át aggódással jár a sok-sok öröm mellett.
Persze, lehet megint Én fogom fel hülyén :evil:
Azért remélem minden OK nálad. Amíg nincs görcs és vérzés, addig minden OK. De hát miért is lenne?

Többiek,
akiket kihagytam, nagyon sok erőt, és kitartást és babaragacsot, meg minden ilyesmit küldök Nektek. Bocsi, akihez nem szóltam és várta. Az szóljon Rám.

Ja, Navikám!
Hogy vagy? Az a kicsi mozgás kell is. Egy ici-pici séta nem árt, már jön a tavasz is. De csak nagyon óvatosan és vigyázz Magatokra.
Puszillak :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Drága Sajt! Heni! és Zsu!

Nagyon sajnálom, hogy így történt, nagyon bíztam a sikeretekben!
Mindenkinek szívből kívánom, hogy legyen erőtök tovább folytatni, és egyszer talán nekünk is összejön. Ha minden kilátástalan akkor is tessék bízni! (Én is azt teszem)

Navikám! Most rajtad a fórum szeme, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!

Rony! Örülök, hogy Te is benéztél hozzánk. Magadról nem írsz semmit, hogy mikor folytatjátok vagy hogy álltok. Mi egyenlőre kényszerpihenőn vagyunk, anyagilag egyenlőre kilátás sincs a folytatásra. Úgyhogy röviden csak vágyakozom a babára.
szöszi1977

Lujzi, én Menopurt szúrtam és én is 2/3-ot. Én az első nap nagyon béna voltam akkor tök kevés lett de rájöttem hogy a fél oldószer az üvegben maradt. Szóval a lényeg bement. A nagyon pici buborékok tényleg nem okoznak gondot, azzal ne is törödj, inkább maradjon meg a mennyiség. Szerintem a stimus lap az orvosoknak is fontos, hiszen azon látják, miből mennyit kaptál.

Navared biztos a hormonok miatt vagy ilyen érzékeny, de hát nem csoda.. Szerintem sem árt a séta ebben a jó időben, ha tudsz menjetek ki a párocskáddal. Majd csak eltelik ez a kis idő mostmár.

Muzsi képzeld ma nem teszteltem úgyhogy nagyon ügyes voltam. :lol: Igazság szerint meggyőztetek tegnap, hogy ott van az a vonal, meg a szervezetem is jelzi, hogy valami történik odabent :) szóval már elhittem hogy igaz de azért csütörtökig még izgulok. De azért holnap még lövök egy tesztet, csak az a baj, hogy 10-eset nem kaptam csak 20-asat remélem az is kimutatja. Leírnád nekem, ha pozitív az eredmény mi a menet? Mikor kell legközelebb visszamenni mikor küldenek el a BMC-ből?

Babe, igazad van mindenkiben van egészséges aggódás, csak néha tényleg kicsit úgy tűnik, mintha túlparáznád a dolgokat, ami tényleg nem jó. De lehet hogy csak az aggályaidat írod le, és amúgy van nagyon sok pozitív gondolatod.. Örülök, hogy minden rendben volt, és remélem most már végérvényesen megnyugodtál :) Bár biztos lesznek még izgalmak...

Kép
vayacon

LÁnyok!
Mi a különbség a menopur ésa merional között?

Az ovitrelletől korábban nem volt semmi bajom, igaz eddig mindig csak egyet kellett szúrnom, most meg kettőt. De egy kicsit, néha erősebben mensiszerűen görcsöl a hasam. Ugye, ez természetes?

rodina74

Vaya,
megnyugodni soha nem fog az Ember a Gyereke felöl, mert mint írtam, mindig aggódunk valamiért: rendsen szopizzon, jól aludjon, jaj, csak bevegyék a bölcsibe, oviba, jaj, csak jól menjen a suli, Istenem csak felvegyék oda, ahova szeretné, csak sikerüljön a Fősulira, Egyetemre bejutnia, boldog élete legyen, jó párt válasszon stb. Soroljam még?
Ezzel tisztába kell lennünk.
Nyilván azért írok ide olyanokat, hogy ideges vagyok emiatt-amiatt, mert véleményeket, megnyugatatásokat várok.

Rodina,
Én is 2 ampulla tüszirepit kaptam, de én a Choragonból. Nekem nem volt semmi külcsi tőle. Csak amikor kaptam, rohadtul fájt, meg még utána napokig a helye. Ugye izomba kellett adni és hát 4ml az nagyon sok volt.
Sok-sok sikert Neked. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Muzsi köszi!

Babe örülök, hogy minden rendben ment, gratulálok a jó eredményekhez! Mondhatom bármelyikőnk nevében, hogy szeretnénk mi is már itt tartani, túl vagy a bővös tizenkettőn!!!! Most már némileg fel lehet lélegezni! :lol: :lol:

Rodina, én még merionalt nem kaptam, mindkétszer Menopurt, három ampullával nyomom naponta, szerintem nem lehet nagy különbség köztük.. vagy mégis? nem tudom. Eddog énis mindog Ovitrelle-t kaptam, neméreztem tőle semmit, most Pregnyl írt fel K ügynök.

Maccs
vörösmacska

Babe!
Nem izomba kellett adni! A dktornő azt mondta, hogy a hasba mehet, bőr alá.
KOrábban a másik klimikán is elég volt bőr alá adni!
Nem tudom, hogy mi ezek között a stimuk között a különbség, de látom a BMC-belül, a tüszőrepseztő sem egyforma. VAjon miért?
A menopur és a pregnyl erősebb hatóanyagú lenne?

rodina74

"Eddog énis mindog " nahát én aztán tudok írni, bocsi, az összesért bocsi, annyiszor elírom a szavakat, de sietek mindig, ne lássák, hogy mit csinálok :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Vaya, nekünk a vv után egy héttel (no jó, 8 nappal) kellett visszamenni az első terhes ( :D ) uh-ra, ahol a petezsák látszódott. Egy hét múlvára hiivtak vissza megint. Ha ezen az uh-n már látszódik a sziivpulzálás, akkor elbocsátanak a BMC-ből.
Igazából én úgy emlékszem, hogy többeket az első terhes uh-t követő második héten hiivtak vissza a sziivhangra. Szerintem nekünk azért kell korábban menni, mert volt egy kis folyadék a hasamban, illetve mert Szűcs doki a jöv héten már nem lesz.

Rodina, én is csak Merionalt kaptam eddig, szal nem tom mi a különbség. Ovitrelle-től nekem is volt egy kis szurkálódásom, de sztem ez a tüszőrepi természetes hatásai közé tartozik.

Babe, örülök, hogy jók lettek az eredmények!Mi a következő lépés, vizsgálat?

Navared, bármikor elpilledsz, dőlj le!:) nekem ez eddig bevált! :) Persze én is beépiitettem a napjaimba egy-egy sétát, és hát ilyen verőfényes időben oktondiság lenne bent maradni.++++++++++++

M
muzsi

A Menopur jóval drágább azt hiszem. Nem itt van az, hogy az egyik női vizeletből van a másik pedig szintetikusan előállított? Vagy ez nem az? :? Nem tudom.

Maccs
vörösmacska

Igaza van Macsnak...a Menopur szintetikusan előállított hormon,a merional női vizeletből kinyert hormon....

Szerintem teljesen normális,hogy szurkál a hasad Rodina,ez a tüszőrepinek a hatása lesz :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Köszi Vörösmaccs! És hidd el, az idén Mindenki babás lesz és ki fog hallni ez a topic, vagy olyan nagy vérfrissítés lesz itt, hogy csak na. :lol: :lol:
Hát igen, most egy kicsit megkönnyebbültem, ez az első 12 hét a legrizikósabb. Persze, sajnos az ördög soha nem alszik, hogy a fene egye meg. :cry:

Kép

Kép

babe3

Macsek, de igen, a Merional tuti, h. női pisiből van, úh. szerintem ez lesz a különbség!
Amúgy szerintem éppen hogy alacsony a vérnyomásom, ahogy alapban is, csak ilyenkor még leesik és kb. 80/60, amúgy a leszívás után is csak 100/vmennyi volt. Szóval egyébként is mindig elég alacsony...
Igazából én is azt hittem, h. a piros pöttynek felém kell néznie, de párom szerint nem, aztán én követtem az utaításait és okés volt. Amúgy szerintem tök mindegy, a lényeg, h. lejöjjön! :wink:

Babe, de jó, szuper, látod nem kell görcsölni :D Minden rendben van odabent!
Amúgy had vitatkozzam veled egy kicsit (jó szokás szerint :lol: ) Nem kell h. normális legyen az, h. az anyuka egyfolytában aggódik, ez tényleg kihathat a babára! Megéreznek ők mindent és amíg mi (felnőttek) mindent (jót, rosszat) be tudunk vonzani az életünkbe, úgy a babák még nem tudnak egészen kisgyerek korukig, viszont az anyukák ezt ügyesen megteszik helyettük :roll:
Nem okoskodni akarok, hiszen nem vagyok anyuka (bár remélem, h. mégis), te viszont már szinte az vagy, csak jót akarok! Persze lehet, én sem leszek másabb, csak legalább ha erre próbálok odafigyelni, talán tudatosabb leszek!

Rodina, én két amp. Ovitrelle-t kaptam, hát éreztem h. repednek, de nem volt gáz :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe, amúgy ha egy kis egészséges aggódás nincs vkiben, az hazudik, szerintem!

Macs, na Angyalka is így tudja!

Kép
Kép
navared
Szfvár

lujzici: A piros pöttynek elöl kell lennie és ettól elfelé töröd le ha jól emlékszem. Én legalábbis így csináltam, de látom van aki nem. A buborékokkal ne foglalkozz annyira, ha egy pici marad benne szerintem az nem baj. Nekem az inzulinban is volt és nem lett bajom. A hulladékot én is gyűjtöttem és a gyógyszertárakban kihelyezett veszélyes hulladék gyűjtőbe dobtam ki, vagy a kórházban. A bmc-ben is ki tudod talán dobni, de akkor a vérvételeseknél inkább. Én megpróbáltam 2 órán belül tartani a beadás időpontját. A stimus lap pedig azért kell, mert változtathatja a doki az adagot.

navared: Nem tudom, nálunk annyira egyértelmű volt, hogy szeretném mielőbb berakatni a fülbevalót. Majd legfeljebb kiveszi és megvárja míg beforr, ha nem szeretné. A zaklatottságod természetes, hormonok.

muzsi: A fülbevaló szép, majd teszek fel képet róla. Még az enyém volt. Kis hóember alakú és van egy kis piros kő benne.

babe: Örülök hogy jól vagytok. Lassan már a baba neme is látszani fog. Meg szeretnétek tudni még szülés előtt?

rodina: A menopur drágább és valamiért mostanában azt szokták adni. Nem tudom miért. Azt hiszem ez szintetikus és így megbízhatóbb a benne lévő hatóanyag. De nekem pl. a puregon abszolút nem vált be, pedig ennek jobbnak kellett volna lennie mint a merionalnak. Szerintem mindegy a tüszőrepit hova adják, de van akinél mondják hogy inkább izomba. Én mindig magamnak adtam hasba.
vicky79
Budapest III. kerület

Navi,
mint írtam Én sem rágom le az összes kéz- és lábujj körmeimet minden nap, és nem tépem a hajamat az idegbajtól. De igenis, hogy most már nem csak Magamért tartozom felelősséggel, hanem egy Csöpp Kis Életért is. Sőt inkább már Ő érte. Persze hozzátartozik, hogy Nekem most nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell lennem. És az is vagyok, ha visszaolvasol, leírtam, hogy kb. 20cm-rel járok a Föld felett.
És nagyon kívánom, hogy Te is és Mindenki itt megtapasztalja ezt az érzést, amit leírni és elmondani nem lehet, mert annyira jó.
Az igazság az, hogy Nekem már most minden percemet, gondolatomat a Baba tölti ki. És persze a Drága Férjem, akinek a Kicsit köszönhetem.

Kép

Kép

babe3

Babe, persze, örülök, h. 20 cm-rel a föld felett repkedsz :lol: és én is alig várom! Ezt csak azért írtam, h. gondolkodj el rajta és nemcsak te.... Semmi hátsó szándék!!! :wink:

Szöszi, hát igen, most én leszek a soros... remélem hozom a várt reményeket! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzici, küldtem még1 privit :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe, gondolkodtam és rájöttem, h. mindig "lecseszünk" ha aggódsz vmiért :oops: Pedig azért is vagyunk itt, h. egymást meghallgassuk és támogassuk, egyebek mellett. Viszont, ha elkezdesz aggódni, mindig rád szólunk... remélem, nem hiszed, h. rosszat akarunk (rem. beszélhetek a többiek nevében is)! Örülj, örvendezz és élvezd a a babavárást! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza mi volt tegnap??? Voltál bent a gyárban a jogásszal? Kértél igazolást a BMC-ben? Mesélj.... remélem jól alakulnak a dolgaid!!!

Avarka haaaahhhhó!!!!!!! Mi újság?

Bugyuta kérdés :? akiknek volt már beültije: :oops:
Figyu, ti pizsiben fekszetek ameddig ágyban vagytok? Pizsiben paplan alatt? :lol: Vagy csak úgy otthoni ruhában pl a nappaliban a tv előtt? Csak a vízszínt a lényeg? Pizsiben feküdni a paplan alatt több napig az olyan beteges, nem??? Mi pedig nem vagyunk betegek, vagy kívánni fogom? :oops: Ti hogy csináljátok/csináltátok? :oops: ne röhögjetek ki kérlek :D :D

Maccs
vörösmacska

Navi,
hát igen, egy kicsit furi, hogy a legtöbben "leszólnak", hogy "na, már megint aggódsz...., nyugodj már meg......, stb.". De ház ezért is vagytok. Az biztos, ha Anya leszel, akkor mindent máshogy fogsz látni. És ez az aggódás egy "kellemes" érzés, amikor tudod, hogy ott van benned az a pici kis Életke, és Neked kell Őt megvédened mindentől.
Főleg Mi még jobban aggódunk, mint egy olyan Hölgy, akinek pikk-pakkra összejött a Baba. Majd meglátod. Beszéljünk még erről, ha ebben a helyzetben leszel, mint Én. Már pedig leszel.... :lol: :lol: :lol: napok múlva.

Kép

Kép

babe3

Vörösmaccs,
ez nagyon édes kérdés volt. Aranyos vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár segíteni sajna, illetve nem is sajna, de nem tok. :lol:

Kép

Kép

babe3

Navi, írtam privit :lol:

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!

én is írtam privit Neked :)

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Lujzici,
Nagyon ügyes vagy a szúrással.

Nava,
Éljenek a hormonok.

Babe,
Ahogy Nava is írja: örülj és élvezd ezt az időszakot, nem bántás de ha ezek a jajok ötvözik egész életed akkor sajnos nagyon nagyon sok energiát fogsz elvenni Magadtól, a Párodtól a Családodtól.
Miért nem bízol mindenben, miért ne sikerülnének jól a dolgok ? Ha már most azon parázol h tudjon szopizni, gondolhatod mennyire teszel jót a tejtermelésnek.
Mert lehetne folytatni a sort amit írtál, mi van ha holnap lezuhan egy repülőgép pont a mi házunkra ? mi van ha földrengés és szökőár lesz és eltűnik a város ? mi van …. ?

Na mindegy.
Én tényleg élvezem ezt a babavárást és az előzőt is, pedig az előzőnél rengetegszer ömlött a vér belőlem, állandóan kórházban voltam, most pedig lassan 17 hete hányás az életem, ja és két hete úgy görcsölök mint atom. De eszembe nem jut semmi.

kubuspace

Eszter,
pont kérdezni akartam hogy hol vagy ? hogy vagytok ?

kubuspace

ZSu: Mély együttérzésem!!!! :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok!

Most egy pár sor rólunk, aztán visszaolvasok, de lehet, h. csak holnap reagálok, mert hulla vagyok!!!

Viszont ami mellett nem bírok elmenni szó nélkül:

:lol: :lol: :lol: Vaya ZT!!! GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan bolgod vagyok, hogy neked sikerült!!! :)
Kép

Szóval, ahogy ígértem... Hétvégén megjött, ömlik rendesen, hétfő hajnalban teszteltem egy csodás negatívat is.
Ma levették a véremet, erre kiderült, hogy pozitív az eredmény, DE!!! csak 5,4 a HCG. Jövő héten újra mennem kell vv-re, akkor talán többet tudunk. Doki szerint három lehetőség van:
1. Lemegy a HCG 2 alá és akkor csak kémiai terhesség volt
2. Méhen kívüli
3. Jobban megemelkedik a HCG és talán lehet belőle még vmi (valaki).

A 2-es verziót kihagynám...
Az 1-esre, de leginkább - titkon reménykedve picurit - a 3-asra gyúrok. Nem akarom beleélni magam, mert ez annyira alacsony érték, reálisan gondolkodva nem hiszek benne egyáltalán, a szívemmel viszont szeretném. Na, ez van...
Mindkét petefészkem fájdogál. :roll: :?

Pusszantás mindenkinek! Köszönöm az eddigi drukkokat és pozitív energiákat!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter, válaszoltam, köszi :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sajti :shock: :shock:

kettes verzió KIZÁRVA! Kép

A hármas verzióhoz nagyon drukkolok!!!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Curva jó, kolléganőmnek, aki a helyettesemnek lett betanítva, lett neki valami nőgyogyi baja, amit meg kell műteni és mindenáron hétfőn fogja magát megműttetni, és jövő héten nem jön. Persze én már bejelentettem, hogy jövő hét hetfő-szerda valamelyik naptól nem jövök, de a Főnök őrjöngeni fog..... nem mehetünk egyszerre el.

Maccs
vörösmacska

Sajti!
Annyira, de annyira szeretném, hogyha a 3-as verzió élne!
Nagyon drukkolok! Fogsz a következő vv-ig tesztelni otthon?

rodina74

LÁnyok!
Holnap reggel soron kívül bemehetünk, igaz? Jól emlékszem?

Upsz! Laptetűm van! De jó! Most szükségem is van rá!

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?