Pancsi, elolvastam a "kérésedet" és igyekszem teljesíteni minden erőmmel
Sz. ügynök pont akkortól nem lesz, amikor megyek vérvételre, szóval S. ügynök lesz kénytelen megmondani nekünk a jó hírt!
Amúgy ha nincs a doki, akkor automatice a dokinő helyettesíti, de ha szólsz, h. Z. ügynökhöz szeretnél menni, szerintem no problem!
Lányok, nem tudom mi van velem ma, de miközben olvasgatok vissza, csak úgy, minden ok nélkül elkezdtem bőgni, de nem bánatomban, hanem inkább boldogságomban... lehet a hormonok játszanak velem...? Ráadásul szédülök egész reggel óta, vérnyomásom bizos megint nagyon magas lehet...
Viszont kinézek az ablakon és annyira örülök a jó időnek! Itt speciel süt a nap, az ablakot is kinyitottam és csak meleg jön be! Ez feldob!!!
Muzsi, igen az 1+1+1+1 azért baromi sok, ha babákról van szó...
Vaya, igazad van, nem akarok szerdáig meghibbanni, úh. próbálok nem foglalkozni a jelekkel
Majd márc. 3-án megyek vissza! Előző nap vagy aznap reggel tesztelek!
Vicky, örülök, h. Barbus azért viszonylag jól viselte a fülszurkálást!
Azt hiszem, én nem fogom kilyukasztatni a kislányom fülecskéjét, majd ha ő szeretné megcsináltatja, nekem is kb. 10 évesen lett és nem volt semmi bajom tőle, nem is igen fájt. Persze ez az én véleményem, bár már látom előre, h. ebből harc lesz, mert anyósék első ajándéka tuti, h. egy fülbevaló lesz.... remélem ha fiú akkor azért nem
Lujzici, ha lehet, ne egy mosdóban szórakozz a Merionallal, mert azért az bonyolultabb, mint a "tollas" előretöltött szurik! Nekem azért kellett este adnom, mert reggel volt a Decapeptyl, de amúgy tök mindegy, csak nagyjából azonos időben legyen.
Én adtam reggel (Deca), aztán dél körül (Merional), aztán 5-6 körül (Gonal) és még este 10-kor (Merional) is szurikat, mert annyit kellett...