Mamaki: Mindenképpen szólok majd a dokinak a mellszorításos dologról...
Terhességem előtt is előfordult évente 2-3x.
EKG-t már néztek nálam, s ott minden rendben volt.
Az Elevitet próbáld meg ne reggeli közben bevenni, hanem délben étkezés után fél órával...nálam bevált így a terhesvitamin bevétel.
Amikor reggel vettem be egyből jött is a rókakoma...most a délutáni bevételkor semmi gáz (mondjuk tudom a tájékoztatóban reggeli időpont van..)
Én az első 3 hónapban szedtem Femibiont, most Gravidázom...de Elevittel ugyanúgy hányingerem volt a reggeli bevétel után.
Mellékelek én is kutyis fotót...
A rénszarvast tegnap kapta, annyira odavan érte, hogy este hozta magával aludni az ágyikójába.
Barbuss: Hűűűhaaaa...tartok a pocirepedéstől, akkor lehet beszerzek egy kismama-pocikrémet is!
Edi: Nem értem, hogy mi ez a hűűűűhó a plussz kg-ok miatt!
Mondjuk az anyósom extrém eset, ő 29-30 kg-ot hízott a terhességei alatt, most meg 55kg vasággyal.
Aztán egy fiatal lány ismerősöm 2 babát is szült, s neki 30kg-nál is több csusszant fel, most meg tisztára "modell-alkat".
Szerintem alkat függő a dolog...
Ti szedtek külön kálciumot?
A Calcium Sandoz-t lehet nekünk?
Freya: Sajnálom a vérezgetést...
Nem tudom mitől lehet, de szerintem nem az összezörrenésektől.
A baba megérzi a vitatkozásokat, de csak a hormonháztartás változik meg olyankor...nem hiszem hogy baja lehetne.
Mondjuk nem arról beszélek, hogy nap mint nap tiszta stressz az ember lánya!
Az biztosan árt a babának is...
Bibar: Engem minden alkalommal megnéz Ferenczi alulról...mármint a méhszáj állapotát. Szerintem holnap téged is fog!
Nagyon cuki gömbölyű a pocikád...és a kisfiad milyen édi!
Manoka: Nekünk még nincs babánk, de van már egy csomó unokatesója a picurunknak.
Arra viszont már most allergiásak vagyunk a férjemmel, ha az anyós össze-vissza tukmálja ebéd előtt az unokaöcséinket csokival, édességgel. A sógoromék egy darabig szóltak...de már feladták.
Mi meg (függetlenül attól, hogy nem a mi gyerekünkről van szó) mindig szólunk, hogy talán ebéd után kellene édességet adni a gyereknek...s ha nem ne csodálkozzon senki, hogy nem eszik a gyerek 3 évesen csak 1 szelet üres kenyeret, vagy 6 évesen üres tésztát.
Ettől már most az égnek áll a hajunk, s a férjem már előre felkészíti az anyukáját, hogy nálunk ilyen nem lesz!
Kiváncsi leszek!
Mondjuk rossz tulajdonságom az, hogy totálisan nem érdekel az, hogy ki bántódik, sértődik meg, és ki nem ha az igazamról van szó. Elvégre a mi gyerekünk lesz!
Ami a szívemen...az a számon.
Íme rólam is egy 21 hetes pocifotó...
Ez is eléggé hosszú hozzászólásra sikeredet...sorry.
Emi