Új privát üzeneted érkezett!

Meme, gratulálok az álláshoz és a jó AFP-hez!! :D Babuka aztán tényleg nagy hambi imádó :D elég olvasni és én is jóllakom vele :D

Niki: méhlepény lejjebb szerintem sem megy. :roll: Nálam is van, hogy mélyen fekvőnek mondják (például a saját dokim), de Hajdú Krisztina és Bátorfy dr (mi is aztán jártunk ám mindenhol, ahol csak lehet a szívizmok miatt :oops: ) azt mondták, hogy igazán nem is nevezhető mélyen fekvőnek, bár tény, hog ynem magasan van és ők is azt mondták, hogy simán feljebb fog még kúszni. Én is azért elmennék a helyedben, de a dokid biztosan meg fog nyugtatni!!!

Edi: gratula a tökéletes bébihez :D

Én is megyek holnap uh-ra, beállok a szerdaiak sorába :D

A hasamat én Babylove (DM.es) pocakolajjal kenem, nekem bevált!

Szerintetek gomolyasajtot lehet enni?? NEm nyersen akarom, hanem grillezve imádom, akkor azért már átsül valamennyire, nem?
Én is megkukkolom a receptes fórumot!!

Kép

Kép
bébike4

Laptető! :lol:

d.dodó

manorka!
Hurrá, hogy nem kell befekvés!!!
És mennek a drukkok Zoénak!!

Bébike!
szerintem grillezve ehetsz gomolyát!

d.dodó

dodó..mekkora tepsiben csináltad?

még bevállaltam egy sajtortát is anyámnak..fúú..ma kész Ramsley vagyok :lol: :lol:

Laptető :lol: :lol: :lol: télleg!!
Vendég

Dodó, köszi, szóval TAntum Verdét lehet, veszek ma a gyogyitárban! A fejem majd szétrobban, pedig tanulnom kéne :cry:

Manorka, de jó, hogy minden rendben a méhszájjal! A ciszta fel fog szívódni, én márelég sok esetben hallottam ilyet és mindig felszívódott!!!

Nézem közben a műkorcsolyát, a párosok mennek most, annyira szééép :D

Amikor itt a gép előtt ülök, mindig nagyon rugdos a kis manóka :D :D Érzi, hogy sok baba van körülötte az éterben :D MAjd valamikor csinálhatnánk egy topiktalit, mit szóltok?

Kép

Kép
bébike4

Bibar
Csinikismamiiiii :D Látom nő az a kiscsaj szépen :P Oli meg igazui sármőr, imádom a kis csibész fejét :P

Dodó
Forró teába semmit nem ér a citrom, szigorúan tilos ám belerakni, ha azért teszed mert a c-vitamint szeretnéd kiszedni belőle. Forró teát csak savanyítja, de a c-vitaminnak annyi....
Csak akkor szabad belefacsarni a citromot, mikor már közepesen meleg, inkább langyos :)

Manorka
Nem, nem hoztam, mert nem adtak semmit sem... De szombaton remélem kapunk. Akkor ez nem az a tipikus babamozi uh lesz, hanem inkább genetikai, sebaj, az is éppen elég lesz, hogy lássuk a kis zsiványt :P
Én azt gondolom, hogy Zoé cisztája felszívódik, nem lesz semmi gond vele :)

Bébike
köszönjük a gratulációt, már kijárt nekem egy tökéletes kispasi :D:D:D:D:D ( na nem beképzelt vagyok )
.... csak tudjátok, mint a reklámban... :lol: :lol: :lol: tökéletes kispasi, mert megérdemlem... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bébike, sajnálom, hogy szarul vagy :( Rubophent bevehetsz.

Manorka - hú akkor tényleg volt egyszerű anyósékkal :? Nálunk szerencsére nincs ilyen ellentmondás, ill Apósom tömné Emmát édességgel, de szerencsére Anyósom mellettem áll és megfékezzük ;) Egyébként meg betartják abszolút amiket kérünk, szal így azért más :) Végül simán elment velük Emma pénteken (nem tudom miért ellenkezett reggel), gond nélkül elaludt, reggel a szokott időben kelt, szal végül jól sikerült ;)
Ringató itt lesz:
http://www.vokejamk.hu/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=7
Gyártelep vasútállomástól nem messze :)
Progit megkérdezem Gábortól: ha macerás a letöltés (nem tudom, hogy nem vmi spéci oldal-e amire regisztráció kell), akkor max kiírom nektek és elviszem csütörtökön vagy elküldöm vhogy :D

Bibar, olyan jók ezek az Olivérrel közös pocakfotók :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Manorka, írtam pü-t :wink:
És persze megy a drukk Zoénak (ez kimaradt az előbb), de persze úgyis minden rendben lesz :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

mia!
39x23-as, és 6,5cm magas! És majdnem tele van a masszával!!

Remélem most boldogulni fogsz, mert megyünk le sétálni, Lizyt altatni. Majd jövök ugy 1 -1,5 óra mulva!

d.dodó

Manorka
lemaradt, hogy jipijupijééééééééééé, hogy minden ok a méhszájjal, de kérem szépen, ezt tudtuk.... nem lehet semmi baj!!!! :lol:
Vendég

Most hívott egy ismerősöm... :D
Megszületett a babája 1 hete... :D (azt sem tudtam, hogy terhes... :lol: :lol: :lol: )
van már egy 5éves kislánya Dorka, egy 2éves kisfia Noé, és megszületett Zoé is 2850g és 50cm lett a 7,5hónapra. Előbb jött a kiscsaj :D:D:D Na majd megyek jól megkukkolom őket a hétvégén :D:D:D:D
Vendég

Edi, ezek a Botondok már csak ilyen tökéletesek :D :D (tudod nálunk is az egyik befutó név :lol: ) Egyébként a Praxisban van ám mozizás is, nagyon szuper 4D-s uh gép van, mindent megadnak a pénzükért, részletes genetikai uh is és mozi is!! Az én orvosom szerint Hajdú Krisztinánál jobban senki nem tudja megnézni a babucit! Én már többször voltam a Praxisban (mi egy köpésre lakunk onnan) és van olyan is, hogy csak 2D-s, ellenőrző uht kérsz, nem babamozit és olyankor csak 6 ezer forint! Én már kétszer is voltam így, ha valamiért rámjött a para :oops: :oops:

Kép

Kép
bébike4

Húúú, hirtelen milyen sokan (és sokat) írtatok :D !
Mindjárt visszaolvasok...

Bibar, olyan szupi ez a kép is rólatok :D ! Látom, Kamilla is szépen növöget!

Anikó

Kép
mamaki73

Remélem nálam is minden rendben lesz a haematómával :roll: ha már itthon vagyok vele :( Én olyan rosszul élem ezt meg :oops: Itthon vagyok a "semmire" :cry: OK, tudom, Zalán érdeke ezt kívánja, de olyan rossz ez így, mert közérzetre semmi bajom, úgy érzem, hogy simán tudnék dolgozni, ehelyett még Emmát is visszük a bölcsibe, mert ha itthon lenne, akkor nem tudnék pihenni amennyit kell :cry: OK, sokkal előbb elhozom mintha dolgoznék, meg türelmesebb vagyok vele, stb, de iszonyat lelkiismeretfurdalásom van :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi, körülötted csak úgy "potyognak" a Zoék :lol: Gratula az isminek :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Mamaki: Mindenképpen szólok majd a dokinak a mellszorításos dologról...
Terhességem előtt is előfordult évente 2-3x.
EKG-t már néztek nálam, s ott minden rendben volt.
Az Elevitet próbáld meg ne reggeli közben bevenni, hanem délben étkezés után fél órával...nálam bevált így a terhesvitamin bevétel.
Amikor reggel vettem be egyből jött is a rókakoma...most a délutáni bevételkor semmi gáz (mondjuk tudom a tájékoztatóban reggeli időpont van..)
Én az első 3 hónapban szedtem Femibiont, most Gravidázom...de Elevittel ugyanúgy hányingerem volt a reggeli bevétel után.

Mellékelek én is kutyis fotót... :)
A rénszarvast tegnap kapta, annyira odavan érte, hogy este hozta magával aludni az ágyikójába.

Kép
Kép
Kép

Barbuss: Hűűűhaaaa...tartok a pocirepedéstől, akkor lehet beszerzek egy kismama-pocikrémet is! :shock:

Edi: Nem értem, hogy mi ez a hűűűűhó a plussz kg-ok miatt!
Mondjuk az anyósom extrém eset, ő 29-30 kg-ot hízott a terhességei alatt, most meg 55kg vasággyal.
Aztán egy fiatal lány ismerősöm 2 babát is szült, s neki 30kg-nál is több csusszant fel, most meg tisztára "modell-alkat".
Szerintem alkat függő a dolog...

Ti szedtek külön kálciumot?
A Calcium Sandoz-t lehet nekünk?

Freya: Sajnálom a vérezgetést... :( Nem tudom mitől lehet, de szerintem nem az összezörrenésektől.
A baba megérzi a vitatkozásokat, de csak a hormonháztartás változik meg olyankor...nem hiszem hogy baja lehetne.
Mondjuk nem arról beszélek, hogy nap mint nap tiszta stressz az ember lánya! :) Az biztosan árt a babának is...

Bibar: Engem minden alkalommal megnéz Ferenczi alulról...mármint a méhszáj állapotát. Szerintem holnap téged is fog!
Nagyon cuki gömbölyű a pocikád...és a kisfiad milyen édi! :D

Manoka: Nekünk még nincs babánk, de van már egy csomó unokatesója a picurunknak.
Arra viszont már most allergiásak vagyunk a férjemmel, ha az anyós össze-vissza tukmálja ebéd előtt az unokaöcséinket csokival, édességgel. A sógoromék egy darabig szóltak...de már feladták.
Mi meg (függetlenül attól, hogy nem a mi gyerekünkről van szó) mindig szólunk, hogy talán ebéd után kellene édességet adni a gyereknek...s ha nem ne csodálkozzon senki, hogy nem eszik a gyerek 3 évesen csak 1 szelet üres kenyeret, vagy 6 évesen üres tésztát.
Ettől már most az égnek áll a hajunk, s a férjem már előre felkészíti az anyukáját, hogy nálunk ilyen nem lesz!
Kiváncsi leszek!
Mondjuk rossz tulajdonságom az, hogy totálisan nem érdekel az, hogy ki bántódik, sértődik meg, és ki nem ha az igazamról van szó. Elvégre a mi gyerekünk lesz! :lol:
Ami a szívemen...az a számon.

Íme rólam is egy 21 hetes pocifotó...
Kép

Ez is eléggé hosszú hozzászólásra sikeredet...sorry.

Emi

Emi

email4
Budapest

Barbuss
na emiatt aztán végképp nem szabad, hogy lelkifurid legyen, mert ez aztán tényleg nem azért van, mert lusta kismama vagy, és lerázod a gyereket.... Ez most a muszáj kategória, és Zalán most minden lelkifurinál fontosabb :D Hidd el, mindenki ezt tenné a helyedben, Én is....
Minden rendben lesz nálatok is tuti +++++++++++ :D
Vendég

[quote="bébike4"]E írta:bébike4di, ezek a Botondok már csak ilyen tökéletesek :D :D (tudod nálunk is az egyik befutó név :lol: ) Egyébként a Praxisban van ám mozizás is, nagyon szuper 4D-s uh gép van, mindent megadnak a pénzükért, részletes genetikai uh is és mozi is!! Az én orvosom szerint Hajdú Krisztinánál jobban senki nem tudja megnézni a babucit! Én már többször voltam a Praxisban (mi egy köpésre lakunk onnan) és van olyan is, hogy csak 2D-s, ellenőrző uht kérsz, nem babamozit és olyankor csak 6 ezer forint! Én már kétszer is voltam így, ha valamiért rámjött a para :oops: :oops:

sziasztok,

nekünk nem volt mozizás, csak 15 perc genetikai uh :( ...bár az jó kiadós :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Emi, ennek a kutyinak tényleg cuki feje van :lol: Engem kisgyerekként egy olyan támadott meg mint Edié :oops: megharapott meg tépte a ruhám :( na ez volt az első kutyás "élményem" :? Kicsi voltam, más emlékképem nincs is nagyon abból a korból, de ez nagyon bevésődött :cry: aztán a későbbi konfliktusok biztos abból is adódtak, hog érezték, hogy félek tőlük :oops: csak hát kösz... na mindegy, ma már legalább nem megyek át az út túloldalára ha szembe jön egy kutya :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi, köszi a drukkot :D Ésszel tudom ám, csak hát akkor is ott a rossz érzés :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Mercy, sajnálom :roll: mi 4D-ben is nézegettük a babócát, kaptunk dvd-t és képeket is, persze a drnőt inkább a genetikai része izgatta :)

Kép

Kép
bébike4

Emi, nagyon csini vagy, és nagyon édes a kutyud!!!!!
Barbuss teljesen megértelek!!!Olyan rossz csak lustulni,mikor annyi mindent kellene-lehetne csinálni.De gondolj arra, hogy most rossz idő van, úgyse tudnánk kint mit csinálni.Mire jön a jóidő, a játszóterezés,addigra meg szépen eltűnnek ezek a micsodák!!!Kitartás!!!Megértem, hogy félsz a kutyáktól.Engem olyan 7 évesen támadott meg 3. De szerencsére csak a morgás-közelítés fázisig jutottunk,mert sikerült kezelni a helyzetet. Azóta is imádom őket. Képzeld,nem enged be most sem!!!!!
:cry:
Hű,olvasok mindjárt tovább, csak ébredt a fiatalúr.Hívja az alattvalóját! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss:
Imádjuk is nagyon a kiskutyit...sokszor hívjuk szurikáta Odienak, amikor a popsiján ülve kér! :D
Huuuhhh...hát nem lehetett egy felemelő élmény, amikor megharapott az a kiskutya. :(
Sajnálom, mondjuk ez tuti megalapozza az ember kutyához való viszonyát önkénytelenül is! :shock:

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
ééédes a kutyus nagyon :D
Klassz pocakfotó, szépen kerekedik a kisasszony :)

Barbuss
Háát igen, ezek szerint trendi név a Zoé, de az nem baj, mert olyan kis széééép név :) Ha lesz lányom Boti után, akkor Ő is Zoé lesz :D
Vendég

Bébike
Igen, mi is 4d genetikára megyünk, tehát lesz kép meg minden mint Manorkánál... de nem csinálok gondot belőle, ha minden ok, és kevés lesz a mozizás, akkor megyünk a 4DGenesisbe, annál jobb helyen még nem voltam. :D
Vendég

Manorka, örülök, hogy a méhszáj okés, és nagyon drukkolok, hogy a ciszta is eltűnjön! ++++++++++++++

Bébike, sajnálom, hogy lebetegedtél :oops: ! A többiek már írtak jópár tanácsot, nem nagyon akarom szaporítani. Pihenj, igyál sok folyadékot, és ne hagyd, hogy 38 fölé menjen esetleg a lázad (Rubophent szedhetsz - talán ezt is írta valaki).

Nagyon remélem, hogy holnap kedvező lesz a csillagok állása, ha már ilyen sokan megyünk UH-ra :D !

Emi, igen, azt mondtad, hogy EKG-n semmi. Többnyire UH-n látják leginkább, ha van valami.
Tündéri a kutyid :wink: !
Én néha ittam Calcium Sandozt, de estére így is-úgy is sok a savam, úgyhogy áttértem a Béres Kalcium 500 mg tablettára, azt 2 naponta veszem be.
Köszi az Elevit-es tippet, lehet, majd kipróbálom, na persze, már nem minden nap akarom azt sem :wink: .

Barbuss, elhiszem, hogy megvisel a "kényszerpihenő", szegénykém. Csak arra gondolj, hogy biztosan meg lesz a gyümölcse :wink: ! Nagyon szorítok neked, hogy eltűnjön végleg már az a randa haematóma!!! És akkor tavasztól talán már felszabadultabb kismami lehetsz!

Anikó

Kép
mamaki73

Lányok
ezt a trutyis ivós vérvizsgálatot hanyadik héten csinálják??? mert ugye Pocak Te most voltál valamikor nem??? Nekem meg dátum szerint majd a 26.héten lenne, akkor szokták???? :shock:
Vendég

Ja, Emi, lemaradt: nagyon csini kismami vagy! :)

Anikó

Kép
mamaki73

Igen, Edi, azt hiszem akkor van a terheléses cukor is, meg valami "nagy" labor...

Anikó

Kép
mamaki73

Igen, most olvastam utána, a 26. héten szokták.... Akkor jó... már azt hittem elírták...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak egy nagyon gyors bekukk és helyzetjelentés....

(Sajnos múlt pénteknél elakadtam visszaolvasás ügyileg és egyelőre esélyem sincs behozni a lemaradást.... de igyekszem! :))

Szóóóóóval.... tegnap voltunk genetikai UH-n (meg megvan az AFP is - korrigált MOM: 1,32) és minden a legnagyobb rendben van!
Gyönyörűséges, hosszú combú (hála a páromnak, mert én amolyan biztoslábú vagyok :roll: ) KISLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY!

Úgyhogy a kívánság topik nagyonis működik!!!

Apa oda-vissza van a gyönyörűségtől.... persze Ő soha nem azt mondta, hogy lányt szeretne, egész egyszerűen csak annyit, hogy Ő márpedig lányt csinált és kész! :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki rendben van....
Észrevettétek, hogy kezd tavasziasodni az idő?! 8)

Jövök, amint kicsit helyreáll a "rend" körülöttem! :)
Addig is sziasztok!!!!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi: A terheléses cukorvizsgálatot elviekben a 24-dik héten csinálják.

Hűűűű, már olyan sokan mentetek 4D-s UH-ra!!!
Én eddig nem szerettem volna...na de most?!?
Kísértésbe esem...
:wink:

Ha valakit érdekel a névszámmisztika...
"http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=1000"
Az oldalon ha beírjátok a neveteket, vagy a babátok nevét, akkor ki fog jönni egy szám...s a hozzá tartozó jellemzés (névszám, személyiségszám, szívszám)

Emi

Emi

email4
Budapest

Dóri: Gratu a kislányotokhoz! :) Ismét egy Pinky Lady!
Annyira jó ez a kívánság-topic!
Ti tudjátok már a nevét?

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
Nekem a doki a 26. hétre tette, és a neten rákerestem akkor csinálják pontosan. Legalábbis a nagykönyv szerint 26. hét.

Dóri
Gratulaaa a kislányoz :D:D:D:D:D:D
Vendég

Dóri, örülök, hogy ilyen szuper hírekkel jöttél :D !
De jó, de jó, hogy nálatok is működött a kívánság topik :wink: :wink: :wink: !

Emi, még én sem voltam 4D-n.
Én azon gondolkodtam, hogy majd akkor iktatok be egyet, amikor már amúgy is jóval ritkábban nézik babókát :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Még egy szóra.... (nem tudom ám elszakadni csak úgy :lol: )

Nagyon köszönöm Mindenkinek a gratukat! :)

Áááááá.... ez a hüle vonalzó.... (már el is felejtettem, hogy Ti a múlt hét végefele szenvedtetek vele).

Látom cukor a téma.... Nekem tegnap azt mondta a dokim, hogy nemrég változtatták a terheléses időpontját és a 26. hét most a "hivatalos" (eddig korábban volt pár héttel, talán a 24-en)!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Bibar nagyon csini vagy!És Olivér milyen édes!!!Nagyfiú már nagyon!!!!!
Manorka örülök a jó híreknek4!!Meglátod nem lesz ezután sem semmi baj, minden ok lesz!!!!!
Mit is akartam?Nem tudom már!:(
Riki teljesen felhúzott, olyan rondán evett, hogy ihaj!!! Hol a tányérba nyúlkált, hol a szájába.Ha megtöröltem a száját visított.Aztán kapott játékot,akkor azt nyomta a kajába.Akkor megint visított.Jól össze is kente magát.Ma már másodjára öltözhetünk. Pihenés, hurrá!!!! :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Néha belefér, ha egyedül eszik , akkor malackodik... :roll: :oops: de nem okoskodok ám, ne érts félre... Picit türelmetlenebb vagy azt hiszem, Riki meg ezt csibész módjára kihasználja.... de olyan manó még Ő is :)
Bálint ilye idősen mint most Riki. még nem evett egyedül, csak 11hós korától, de akkor már villával meg kanállal :D A virslit ette kézzel csak :)
Vendég

Győr-citybe a 24. héten van a terheléses cukor...már most rosszul vok tőle....7-re menni, éhgyomorra...majd 2 óra kemény sétálgatás...hogy égjen a cukor (nehogy baj legyen)....utána meg ismét vérvétel....ááááááááááááááááááááááááááááá

Én 4D-re szintén a 24. héten akarok menni, a dokim azt mondta, akkor a legjobb...már van rajt elég zsírszövet, látszik rajt minden....és még ráfér egy fényképre (tehát uh fej kompatibilis még a gyermek :D , nem nőtte ki)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy
Jobban vagy már????
Vendég

Köszi lányok a pocak dicséretet :lol: :lol:

Niki
jaj de cukor lehetett,és már egyedül is eszik???hááát bizony az én fiam még néha most is malackodik :wink: :wink: kitartás!

Bébike
akkor szerdán jó sokan megyünk :wink: én is a dm-es olajat használom,és Olivérnél is ezt használtam,egy darab csikom nem lett!!

Manorka
örülök hogy minden oké a méhszájjal!!

Barbuss
elhiszem hogy rosszul éled meg de kitartás!!!nemsokára meglesz a gyönyörű kismanó :wink: :wink:

Emi
cuki kutyi és te meg gyönyörű kismama vagy :lol: :lol: biztos megvizsgál most,csak eddig mindig a kórházban voltam ott meg csak uh volt!várom már a holnapot :wink:

Dóri
jaj de szuper,gratula a kiscsajhoz :lol: :lol: :lol:

Edi
naná hogy tökéletes Botika,mi is lehetne,hiszen annyi szeretet veszi körül :wink: :wink: jaj már alig várom hogy meglegyenek ezek a picúrok :wink: :wink:

délután fogorvos :twisted: :twisted: utáálom,most egy ujat próbálok ki mert a régim nagyon jó volt csak nagyon drága,hátha ez olcsóbb lesz :oops: :oops:

bibar

Bibar,
de ugyanahhoz a dokihoz mész most is, akinél a kórházban voltál, ugye? Csak most a magánredelésére? Ezt már talán így többen is írtátok: hogy most nem ide, hanem oda...
Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de én csak 1 helyre, a kórházba járok :oops: .

A fogorvost meg jó hogy említed, nekem is kellene mennem :oops: .
A múltkori fogfájásom elmúlt magától, aztán a dokit meg azóta is halogatom :oops: . Csak nekem olyan macerás is itthonról bejutnom a városba...

Na jó, nem nyavajgok már :wink: ! Szóljatok rám :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Szaisztok!

Csak egy gyors bekukk, mert ma viszem apát dolgozni mindjárt, aztán irány a város ügyintézés.... Nem szeretem!

Ma voltam védőnőcinél. Minden rendben! Szerinte...sztem nem...megint híztam 1 kg:( Már csak elvileg 2-t szabadna felszednem, mert akkor érem el a kezdő súlyomat... Ez a sok Hamburger nem tesz jót a súlyomnak...:( De mit csináljak, ha a gyerek ezt akarja....:)

Mutattam ma a védőnőcinek a púpot az oldalamon...nem tudja továbbra sem hogy mi az. Na majd holnap megmutatom a dokinak, hátha ő okosabb, mint mi :) (én meg a védőnő).
Már legalább nem fáj, és mintha kisebb is lenne...de még mindig ott van. Na majd holnap kiderül!

Most megyek, majd délután jövök valamikor.....

Szép napot mindenkinek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ja, és Bibar, Olidra ki vigyáz, amíg fogdokinál leszel? Gondolom, nem viszed magaddal.

Anikó

Kép
mamaki73

Köszi mindenkinek, aki írt a szívizmaimra...

Bébike, először is jobbulást neked, nem olvastam, hogy veled is ez volt (szívizmok + 0,7-es AFP), lehet, hogy pont akkor kihagytam több napot. Hú de nagyon jó, hogy ezt leírtad, köszi szépen, remélem, hogy nálam sem lesz rosszabb vége, mint nálad. Én is a két Hajdú dokinőhöz megyek, Júliához pénteken (a Szépvölgyi útra valami magánrendelőbe, ott volt a leghamarabb időpont), Krisztinához szombaton a Praxisba.

Eddig csak a magyar oldalakat néztem, nem tudom, miért, ma viszont utánaolvastam mindenfelé ennek a hyperechogén papilláris szívizomnak (ahelyett, hogy dolgoznék), és gyakorlatilag "csak" a Down-kórtól kell tartani.

Edi, tőled kérdezték a Praxisban, milyen UH-t kérsz? Én amikor telefonáltam, ahogy megvolt az időpont már le is tette a nő... Mindegy, nekem a lényeg, hogy nézze meg, van-e valami más Down-kórra utaló jel, a mozi most nem olyan fontos.

Kép
emma.zunz

elevit: pocak javaslatára utána jártam a kalcium fogyasztásomnak, mert nem tudok tejterméket enni. megnéztem a saját vitaminom és az elevitet. az enyémen rajta van az rda, az eleviten nincs. nagyon érdekes, mert a kalcium az elevitben kevesebb, mint a sajátban, pedig a sajátomban lévőre is azt írja, h a napi bevitel 25%-át fedezi. még volt pár dolog, ami jóval kevesebb a napi szükségletnél, egyedül a vas az, ami bőven több benne, mint az előírt. az a mi pechünk, h elvileg sok nő a rengeteg vas miatt nem bírja az elevitet :shock:

freyja: szegénykém! vérvételt én is mindíg megszenvedem :( most nagy mázlim van, mert az áekben van egy hölgy, aki elsőre sikeres. csak hozzá állok sorba, még ha többen is vannak! egyébként én vérvétel előtt mindíg magamba tuszkolok egy csomó folyadékot, hátha segít... a babákat lelkileg viseli meg a mama stresszelése, rossz hangulata, közérzete.

mia: biztos sikerül a sütés, drukk :lol:

bibar: nagyon csini pocak! és igazán heles a kölök melletted :lol:

manorka: jujj de jóóóó! szívből örülök, h nem kell a kórház!!!! Zoénak drukkkkkkkk

barbuss: lehet nyílt titok a tervezőprogram? lécci :lol:

emi: jaj, nagyon bírom ezeket a kutyukat, egy ismerősünknek van, nagyon jófej :) én étkezés után iszom kalcium pezsitablettát, felváltva: egyik nap kalcium+c vitamin, másnap kalcium+magnézium. nagyon csini vagy :wink:

dóri: gratulaaaaaaaa!!!! szuper, h jók az eredmények is!

megint egy óra volt, mire végigjutottam a reggel óta termelteken :)

Kép
zsani78

Edi, Riki nem egyedül eszik ám!!!!Én etetem.Neki csak annyi lenne a dolga, hogy nyissa a száját és nyeljen.Most szórta be a szekrény mögé az apja 1000db-os puzzeljét.Kész mára valóban jóval idegesebb vagyok a kelleténél. Fájdogál a hasam is.De ha valaki azt mondja nekem ma, hogy pihenjek(lásd doki pl) eszküszöm megtépem. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Megjöttünk a sétából...oké, hogy bazinagy a hó, de olyan szépségesen süt a nap. Napszemüveget is kellett volna vinnem!

mia!
Sütéssel hogy állsz?? Sikerült?

Dóri!
Gratula a kislányhoz! Tényleg kívánság topik. Akkor vajon nekem is kisfiam lesz? :roll:

Asszem lassan elkezdenek nekem is feljönni a kilók, most épp gumicukrot eszem...természetesen savanykás bevonatút! Meg szőlőt.....nyami!

Vettem egy tök jó egyszerű barna felsőt. Egy olyan boltban, ahol a legolcsóbb felső 300 korona, de láttam 800-ért is. Na, ebben a boltban volt egy sornyi leárazott cucc, és vettem egyet kemény 49 koronáért! :lol:

d.dodó

Lányok, engem ez a székrekedés a sírba visz :cry: utálom, pedig teljes kiörlésű dolgokat eszek, aszalt szilvát szilvalekvárral nyomom, meg rostosakat is eszek, de valahogy nem elég :cry: Poci egyszer írt valami csodaszert, nem emlékeztek rá? Vagy Ti használtok valamit? És ugye az erőlködéstől, nyomástól nem lehet gond?? :roll: na, itt az újabb parám, de már tényleg unom, hogy a wc-n ülök hiába :cry:

Szépek a pocakok nagyon :D

Emi, látom, van akváriumotok, mekkora? mi most szeretnénk venni, teljesen kezdők vagyunk, arra gondoltam, hogy oylan 40 litereset vennénk elsőre! Beni is imádja, már régóta kéri, hogy vegyünk, hamar bele lehe tjönni, ugye? Van esetleg valami külön tanácsod így kezdőként? :D

Barbuss, elhiszem, hogy rosszul éled meg, tudod, én is szigorúan feküdtem az elején , nagyon rossz volt :cry: ráaádul én úgy érzem, hogy emiatt, az előzmények miatt valahogy sokkal parásabban élem meg ezt a terhességet, mint az előst. Akkor valahogy olyan dolgokon nem is paráztam, mint most, eszembe se jutottak, most meg állandóan agyalok valamin :cry: szerintem ez azért lehet, mert az elején hematóma volt, utána rámijesztettek a szívproblémák miatt, és így valahogy rajtam maradt az aggodalom :cry: pedig nem jó dolog ez :cry:

Emma, minden rendben lesz!!

Meme, jó, hogy minden okés volt a védőnéninél! A dudorra vajon mit fog mondani a doki? majd egyből írd meg! MEgkaptad a privit?

Kép

Kép
bébike4

Mamaki
igen ugyqanaz a doki csak egyszer a kórház egyszer a magánrendelőben :wink: Olivérre anyukámék vigyáznak,nem viszem semmi ilyen helyre magammal,anyuék örülnek ha vele lehetnek én meg nyugodtabb vagyok igy mintha ott szenvedne mellettem :wink: :wink:

Meme
na már nagyon kiváncsi vagyok mi az a csomó :shock: :shock: hamburgerekkel vigyázz :wink: :wink:

Zsani
köszi a kölök nevében is :lol:

Niki
micsoda??ezer darabosat leszórt??jaj istenem,gyerek mellett pihizni LEHETETLEN :oops: :oops: ha nincs melletted valaki :oops: :oops:

Dodó
imádooom a gumicukrot :lol: :lol: ügyi voltál hogy ilyen olcsó felsőt csiptél el :lol: :lol:

bibar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?