Reni: baba benn nem maradt. A dokid meg nagyon odafigyel rád, tehát baj biztos nem lesz. Ezen ne őröld magad. Ma voltunk háztűznézőbe, az egyik ismerősnek egy napon született a lánya Bulcsúval, elvittem hozzá Bulcsút, tök jó lenne, ha összejönnének, legalább szegény fiamat nem b*sztatná az asszony, hogy elfelejtette a születésnapját.
De rá se nézett a kisasszonyra.
Anyukájával megegyeztünk, inkább még egyszer a szülés, ha valaki átvállalja a szoptatást. Szal Reni, ne parázz a szülésen, úgyis utána jön a java.
Méhszáj:
szeded a homeos bogyeszeket?
Moss fel, de hagyományos módon, gugolva!
Sok sok séta, olyan gyönyörű az idő, menjetek el túrázni egyet azon a gyönyörű vidéken
Sokat gugolj, én szerettem volna szülősámlin szülni, ezért edzettem rá (feleslegesen brühühű) szal hátamat nekitámasztottam a falnak, ajtónak és jó széles terpeszben legugoltam, így néztem esténként a tv-t. Ez is nyomja a méhszájat.
Ha van fitball, akkor székre már ne is ülj, ez is lazítja a gátat és méhszájat is
Most más nem jut eszembe.
Már már dicsekedni akartam, hogy Bulcsú nem hasfájós, erre ma délután akkora hisztit csapott. Lehet, hogy szegénynek aranyere van? Apró vércseppeket láttam, ahogy tolta ki a cuccot. Most semmi sincs rajta, csak egy kis ing, és jól be van takargatva. Szellőztetjük a kis seggét.
Büszke vagyok magamra: ma már 2 kaját a 7-ből anyatejből tudtam prezentálni. És nemsokára jön a 6. hetes ugrás.
Védőnő hívott: kérdem: mitől pattanásos a gyermek? Kamaszodik. Nem, a tápszerben lévő tejfehérjére allergiás. Aztán kérdi van e még tejem. Hehe, mondom igen még szoptatok: akkor az anyatej! VAzze ezt a támogatást! Még jó, hogy szoptatáspárti propaganda van ma Magyarországon!
Széklet: hát az anyatejes: aranysárga a tápszer az zöldes. És Bulcsú baba ezt totál elkülönítve tudja produkálni.
Nem emlékszem kié az állandóan ordító baba: kendő. Ha Bulcsi rendben van, csak hisztizik, akkor bedobom a kendőbe és irány mosogatni, rendet tenni stb. Kb negyed óra alatt bealszik, fél óra múlva már letehető.