Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, 5-re mentem dokihoz időpontra (!) és annyira csúszott a rendelése, hogy 3/4 8 körül jutottam be. A derekam majd le szakadt annyi ülés után, illetőleg velem volt Nóri és a párom is, akik már igazán türelmetlenek voltak (velem együtt). Na, de a sok várakozás meghozta az eredményt. Zárt a méhszáj, így egyelőre nincs kórházi befekvés - mert az elején abban maradtunk a dokival, hogy majd a 20.hét körül meglátjuk, kell-e befeküdni, kell-e méhszájzáró műtét vagy sem. Szóval se kórház, se műtét, csak sok pihi. Jupppppppppiiiiiiiiii!
Most nézte a dokim a Hajdú doktornőtől kapott genetikai leletemet is és Zoé buksijában lévő cystára ő is azt mondta, hogy nem kell egyelőre semmi különösebb kezelés csak majd a 28.hét körül kell mennem megnézetni. Addig remélem, fel fog szívódni. Drukkoljatok Zoénak légyszi-légyszi-légyszi. Megkérdeztem, mi van ha mégsem, akkor mindenféle gondokat tud okozni, de ebbe most inkább bele sem mennék, mert fel fog szívódni és kész.
Mia: szép pocód van!
Emma: Neked is megy a drukk a jó eredményekért! De nem is lehet másképp!
Dodó: gratula az angel soundhoz, akkor már Te is tudsz hallgatózni végre!
Barbuss: a "jó" kis hétvégéről csak annyit, hogy igazából nincs semmi gondom az Anyósomékkal, mert rendesek, támogatnak ott és ahol csak megtehetik, szeretnek bennünket, de nagyon más világ mégis. Pl. ők kertes házban laknak, ki-be mászkálnak ugyanabban a papucsban, cipőben. Majd elhozzák hozzánk ugyanazt a papucsot (pedig adnánk vendég papucsot) és végig mennek Nóri szobájában vele, ahol padló szőnyeg van letéve (és jó vastag, mert alulról nincs fűtve, mert garázs van). És amikor Nórinak szólok, hogy vegye le a papucsot, ha bemegy a szobájába, azt igazából nekik szánom, de nem veszik a lapot. A másik, hogy bújócskáznak Nórival, bebújva minden kis zegzugba, pl. kanapé és az ablak közé. Hosszú földig érő függönyünk van, ilyenkor mindig szívbajt kapok, hogy mikor fogják letépni a függönyt. Vagy pl. bebújnak a fürdőszobába vagy a wc-be, ahová Nórit nem nagyon engedünk egyedül a vegyszerek miatt. A másik, hogy amikor mondom Nórinak, hogy nem ehet ezt-azt ebéd előtt, Anyósom már adja is a kezébe. Szóval ezeket a helyzeteket eléggé nehezen kezelem. Megbántani nem akarom őket. Párom csak annyit mond, hogy mit várok tőlük, nagyszülők. De pl. Anyukámék nem mondanak ellent nekem soha, azt mondom Nórinak, hogy nem, akkor ők is rákontráznak, hogy Anya vagy Apa azt mondta, nem lehet.
Biztos most kicsit érzékenyebb vagyok ezekre a dolgokra is, de így nem volt valami jó a hétvégém sajnos. Mondhatni sík ideg voltam
Összességében én is szeretem a családi programokat, ha nyugiban telik. Most nem sikerült.
Még egy dolgot szerettem volna Neked írni, azaz kérdezni. Ha jól rémlik, Te írtad, hogy van egy progid, amivel a lakást rendezted be. Meg tudnád nekem írni priviben, hogy honnan tudnám letölteni? Lehet, szoba cserét kell eszközölnünk, mert ami hálónk picit nagyobb, mint a gyerkőc szoba és addig nem kapnánk szét a lakást, amíg nincs meg mindennek a helye. Köszi előre is, ha tudnál benne segíteni.
Niki: létrázás?! Az nem pihi! Ejnye-bejnye! Csak óvatosan! De ha lehet, inkább ne.
Képzeld, én is ugyanolyan kantis kis nyári nacit vettem, mint Te a Lánykádnak.
Egyen next cuccuk lesz
Moki: boldogságos szülinapot!
Nem adhatnék Neked 5-6 évet?
Edi: látom Te is vártál az SZTK-ban
De a jó hírnek örülök nagyon!! Ez a lényeg, hogy minden okés és most már ezer szemszögből is bizonyított, hogy kispasid van, akire vágytál!
És semmi Manópopit, meg Manó vádlit vagy Manó tappancsot nem hoztál nekünk?
Kár! Na, majd szombaton! Apropó! Nekünk az UH 20 percnél biztosan nem volt több. Kb.16-17 perc körül van a DVD-n a felvétel is.
Pocó fájás elmúlt mára? Remélem! Biztosan tágul az albérlet
Málnás keksz, ismerős
Nórival mindig tartottam olyat a kocsiban, de most nem megy az édes egy ideje. Azaz menne, de pokolian fáj utána a gyomrom. Így megpróbálom kerülni. De a kilók így is jönnek rám, tegnap mondta is a doki, hogy nem fog megsértődni, ha 1 kilónál nem szedek fel többet egy hónap alatt. Most tartok + 5 kilónál (most jött fel rám 1 hónap alatt 2 kiló
).
Laktoherbtől Nóri is folyton sírt, így én sem ittam, mikor rájöttem, hogy nem jó neki. De akkor ezek szerint a kömény miatt.
Meme, Maki, Bibar, Barbuss és aki még megy holnap UH-ra: megy a drukkkkkkkkk és gyertek majd beszámolni!
Emma, Edi: nektek pedig jó Praxisozást! Irigy-irigy (pedig nem régen voltam, de akkor is
)
Ne felejtsetek el kérni számlát, ha el tudjátok számolni eg.bizt.péntztár felé!
Poci: gratu a betöltött 22.-hez!
Freyja: sajnálom a pecsételést, de lehet tényleg inkább megerőltetted magad. Próbálj sokat pihizni!
Barbuss: megírnád nekem a címet és hogy hánytól lesz a Ringató? Nem rossz ötlet, lánykám is imád énekelni, táncolni. És mennyibe kerül?
Bibar: széééép pocód van! Édesek vagytok együtt Olival
Bocsi ismét a hosszú hsz-ért.