Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Csillag, igen, ezek tényleg vígasztaló szavak...:)

Tényleg biztos lesz valahogy, de most már iszonyat kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni! Soha nem maradt még el mensim. Bár soha nem volt előtte vetélésem se...:(

Lehet, ezért mondják az orvosok, hogy min. 2 mensit ki kell várni?????

Mindegy, a mai hőm még jó.

megpróbálok dolgozni és nem görcsölök.

Itt leszek, be-benézegetek. Nálatok is gyönyörű napsütés van? (Tunéziában bizonyosan ;) Ma reggel hallottam, hogy ezek a 9-14 fokok tartóssá válnak.

Akkor a szokásos szép napot mindenkinek!

A Chrissy is eltűnt
Vendég

Leti, szerintem aki fontos és számít, az itt maradt, a kétszínűek most távoztak. De természetesen soha senkinek nem fogok könyörögni, hogy márpedig csakis ide írjon, aki úgy érzi, kedvel engem, vagy csak ahogyan írok, vagy szüksége van megértésre, drukkra, bármi, az úgyis megtalál, a többi meg szót sem érdemel...

A hőd szerintem nagyon szép, nem hinném, hogy azzal, vagy hormonálisan lenne gond, csak talán még nincs itt az ideje... tudod, türelem, babát terem. :wink:
Most az előbb kimentem a teraszra, és megcsapott a tavaszi idő, tényleg fincsi meleg van, bár szerintem azért ez még csalóka. Ilyenkor lehet jól megfázni, mert hajlamos az ember azt hinni, hogy meleg van, közben meg tényleg. :lol: De ez inkább csak a hőérzet.
Nálunk 8 fok volt az előbb.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem jöttem, csak hősiesen küzdök Cukorfalatkáal...
szerda óta ágyat nyomom, folyamatos hányinger, szédülés, fogytam is 2 kg-ot de visszahíztam hétvége felé...
Most marad a minden kaja után mintha gyomorszájon vágtak volna úgy fáj a gyomrom és ha az elmúlik akkor jön a hányinger, kevergek....

tudom másnak sokkal rosszabb is volt, de komolyan mondom felkelni se tudtam, még a wc-ig sem jutottam el....

de remélem most már lesz időm és erőm is hogy géphez üljek, de így keveregve nem megy.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti

Dajnálom a nega tesztet, de egyet mondok én neked, míg nincs piri van remény :) A helyedben azért még holnap lőnék egy hcg-t hátha, csak bújkál a picike :)
Mers remélem jól vagy :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hello Baba, Üdv Mares és Köszi Csillag!

Egyértelmű, hogy reménykedem, az a fajta vagyok. És márpedig Piri nuku:) Lehet, annyit emlegetem, hogy... na neeeeeeeeeeeeeem!

Mares, már nem tudtuk, mi van veled. De akkor jól vagy...:) Én is szeretnék már hányni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétvégén lövök hcg-t, nem görcsölök. Ezt írja a ferty is, hogy akkor kell.

Én azt hallottam, a fiúcskák a hánytató babák... vagy rosszul tudom?
Vendég

Leti: szorítok a pozi teszthez

a gond csak az hogy a róka csak eröltet, de ki nemjön semmi sem... de mindentől kevereg...

fekszik-nyugszik-nem mozog-nem eszik-nem beszél- nem lélegziik.... ha ez megvan semmi bajom! :D

bakker.... mint a mosott kaka.... hétfőn tudtam egy hét után hajat mosni, mert akkor is nem jól voltam ha tusolni kellett... gondolhatjátok hogy néztem ki....

én most visszafekszek, mert szédülök, mint egy másnapos...

uram illata ( parfűm) borzalmas, öblítő amit régóta használunk szintén undorító szaggal rendelkezik, uram tereget :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok

én is jöttem picit,pörögjön ez a topic is szépen :)

csillag

igazad van és igérem én is jövök sűrűbben,napi pár perc sztem igazán belefér és tudunk mindenkiről hireket :)

KépKép
bettike83

Örülök, hogy előbújtatok csiguházatokból lányok :D

Mares, nem semmi a rosszulléted, remélem, az idő múltával majd javulsz, sőt, tuti :wink: Csak addig bírd ki :) Próbáltad a Reni-t? Hideg tejecskét?

Baba, te ma hogy? Javulgat azért a helyzet rókaügyben? Ideje lenne :roll:

Bettike, gyere csak, ha időd engedi, és azért mesélj ám, mi újság veled most?

Leti, helyes, így is kell felfogni. :)

Észrevettétek, hogy a Nagyonbaba vonalzók nem működnek rendesen? Most már csak egyéni vonalzókat lehet legyártatni náluk. :o

Volt már valaki méhenkívüli terhes, amit teszt nem mutatott ki? Ez most csak egy "költői kérdés". 8)

Egyébként mint tudjátok, 2 fiam van, és mindkettővel korai rosszulléteim voltak, egyszer a terhesgondozáson éppenhogy nem ájultam ki magamból, róka is volt rendesen, meg illatokra érzékeny voltam, férjem főzött, stb, de nálam a 11-14. hét környékére szinte teljesen megszűntek ezek a dolgok. De ez is annyira egyénfüggő. Valaki pl. a lányokkal van szörnyen rosszul, valaki meg a fiúkkal a pociban, szóval nem hiszem, hogy a baba neme határozza ezt meg. Inkább a hormonváltozásokra milyen mértékben reagál a szervezeted. Valakinek meg sem kottyan, valaki meg iszonyú rosszul viseli. :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Leti!

Sajnálom :( ..de még sztem nincs minden veszve...Olikánál nekem a 16.dpo-napon volt először pozi a teszt....lehet késői beágyazódás és akkor később lesz pozi a teszt..még ne add fel!!De ha mégse sikerült akkor együtt babásodunk a jövő hónapban,oksa???

Mert úgy néz ki nekem is megjön...egyre jobban pecsételek...mostmár várom h megjöjjön rendesen és új ciklus legyen.

EHCS!

Ha rendesen megjön akkro írom a rendelést...addig babonából nem :wink:

Hulla fáradt vok...egész eddig a nagyfiam sulijában voltam nyílt napon..megnéztük mire jutottak eddig a kis elsősök...mindjárt indulok Olikáért anyuhoz,onnan megyünk Krizsiért az oviba,átvisszük hittanra,onnan népáncra,majd utána felszedjük Márkot a focin..szal nem unatkozom..ez a kedd mindig ilyen nyüzsi.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

CSillag: REnie-t nem, uramnak szódabikarbónát adtak. Arra lassan a buta fejemmel rájöttem,hogy enni kell, mert ha hagyom, hogy éhes maradjak a buta gyomorsavtól lesz hányingerem.... de tegnap valami nagyon nem jót ettem, mert vagy 6 órát szenvedtem, gyomromba minta behúztak volna, szelek néha jöttek... de ma anyum régi receptjét, a tarhonyalevest csináltam magamnak mini adagban, és 3-ba elosztva azt ettem... :D haladás hogy már főztem....

amit kérdeztél feljebb, az miért volt?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Panny,

Tetszik az opció... Legyen így. Vagy most, vagy a jövő hónapban.

Bámulatos, 3 pasival így "elbánni"!!!:)

Még 2 is kiteszi az ember idejét (ezt a barátnőmtől tudom, vagyis látom - 2 fia van, kb. olyan idősek, mint Csillagé). Úszás, foci, nyelvóra, hegedű, mittudoménminem... Kemény... De biztos szép...

Én ikreket szeretnék. A párocskám is iker-fiú, nekem meg iker-testvéreim vannak. Persze, jó lesz ha 1 is lesz, na.
Vendég

Leti
Mi is ikreket akartunk, mivel én is iker vagyok a családomban is sok van, össze is jött, de a 12. héten már nem látták... felszívodott.... mondta is a dokim, h azért lehet ennyire rosszul, mert ilyenkor 2x annyir hormonom van... Tudtad, h a gyerekednek előbb van esélye ikrekre, mint nektek?! Most olvastam....
Mares
Ehcs ajánlotta a renit, próbáld ki, nekem csodákat tett :) Azon meg ne idegeskedj, h nem tudtál főzni vagy hajat mosni... látnál engem :lol: nálunk a férjem főz elég régóta :)
Panny
Alig várom, h nekem is ennyi gyerkővöm legyen, mint neked... mellettük a nyüzsi is jobb :) Kristófot mikor vittétek oviba? Csak az utolsó évben iratáttok be? Olit mikor viszed? :) Mondjuk jobb, ha otthon van.... melletted :)
Ehcs
Köszönöm kérdésed, mostmár csak napi 1x jönnek rókáék.. az időváltozás miatt a fejem majd szétrobban :(
Itt az idő 8 fok és borús nagyon :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba,

Tudom, vagyis hallottam már, hogy az első ágon nem esélyes az ikerszülés öröklődése. De azért csak álmodozom...elég egy is, majd jön még 1.:)

Na, igaz, 3/4 4 óta sehol senki, de azért további szép estét kívánok, elhajózom haza. A hétvégén már otthon is lesz netünk!!!

Akkor majd jövök ám!!! Nem eltűnni addig!

Sziasztok!
Vendég

Hali!

Hát tényleg nem unatkozom a srácok mellett az tény :wink: ..nálunk is akad Márknak minden napra egy különóra(néptánc,úszás,szolfézs,foci,angol,hittan) a suli melett,és már Krizsi is elkezdte a néptáncot,úszást,hittant,zenevárat....de még mielőtt kiakadnátok hogy minek ennyi különóra a srácoknak...nagyon élvezik mindet,ők választották és mellette a Márk a suliban is szuperul teljesít..ha egy picit is látnám, hogy sok neki akkor természetesen csökkentenénk a különórákat.Egyenlőre bírja.

Baba!

Márk anno 4,5 évesen ment oviba és mondhatom h nem vált kárára...sőt...sok embertől hallaottam anno a hangzatos "dumákat"hogy kell neki a közösség,meg hogy kell neki szocializálódni meg bla-bla-bla...szocializálódott ő eléggé velem a játszótéren,a baba-klubban,a családban,a kistesóval..stb...egészséges,kiegyensúlyozott gyerek a mai napig..Krizsivel már egy kicsit "önzőbb" voltam mert 3 éves múlt áprilisban és szeptemberben beírattam az oviba próbaképp....Olika is már akkor 6 hós volt és Márk is oda járt oviba..és bejött Krizsinek..azóta jár az oviba,imádja...tipikus mintaovis lett aki az oviban egy angyal és otthon meg egy ördög :wink: :wink:Újra kiscsoportba írattam mert csak 7 évesen akarom h menjen suliba...ma már szinte mindenki 7 éve az elsőben(látom a Márk osztályában is)na meg hagy legyen még plusz egy évig önfeledt gyerek :wink: ..Olika is majd így kezdi az ovit hogy márciusba betölti a 3-at jövőre és szeptemberbe megy oviba..őt már vegyeseb íratom és ő is majd 4 évet húz le ott :wink: Bölcsibe semmiképp nem megy az tuti...és majd a 4.gyerkőc se...én is azt vallom ha megoldható akkor a gyereknek minél tovább az anyja mellett a helye.Csak ebben a mai rohanó,felszínes és elanyagiasodott világban a pénz az nagy úr és sajna sokak fejében fontosabb is mint a gyerkőc...természetesen én senkit el nem ítélek hisz mindenkinek megvan a maga indoka..és akinek muszáj melózni és bölcsibe adni a gyereket azt teljes mértékben megértem..de aki otthon van és nem melózik az miért adja bölcsibe a gyereket????Én csak ezt nem értem....nálunk Gödöllőn pl.a bölcsibe 30-an vannak a fél éves korosztálytól a 3 évesig...ne mondja már nekem azt senki hogy ott jobb helyen van mint otthon az édesanyja mellett....nem hinném h a gyerek jobban szocializálódik ott mint otthon...az a véleményem hogy aki megteheti az legalább azt a 3évet töltse otthon a gyerekkel...bár sajna a jelenlegi kormányunk ezt is elvette ..és már csak két év...nekem az a szerencsém hogy főállású anyaként itthon tudok lenni majd a 4.-kel is 3 évig.

Úr Isten regényt írtam..lőőőőjjjetek le :roll: :roll: :roll: :roll:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Ez a rohadék Piri szerintem ma idetolja a biciklit.

Gyerekek! Ez a derty egy ász! Megmondta, hogy ma megjön... Vagyis igaza volt!

Nem semmi.

Nem mondom, hogy nem rogytam meg, de úgy fogom fel, hogy
legalább nincs gond a luteális fázisommal, azaz nem túl rövid.

Majd később jövök, csak ma eléggé elfoglalt vagyok/leszek. Még jó, különben sírdogálnék. De tudom, hogy nem szabad.
:(
Vendég

Hali!

Leti, rohadtul sajnálom, látom, jól le is zuhant a hőd, és barnabácsi is rajtad van. :twisted: Ezt mondjuk nem értem, miért ne szabadna sírdogálni? Én ezt normálisnak gondolom, sírd csak ki magadat, legalább megnyugszol, és a sminked is lefolyik :lol: Na jó, nem szenyóskodni akarok ám, csak próbállak felvidítani, hátha...
Bezonyám, a ferty már csak ilyen okos teremtés :)

Panny, hálleluja, végre jó sokat írtál. És milyen jókat. Nálunk is úgy van, hogy nagyfiút az oviban állandóan dícsérik, hogy milyen kedves, okos, szorgalmas. Mi meg apucival persze azon tipródtunk, milyen jó is lenne, ha itthon is ilyen lenne a kis szaros. :lol: Na jó, azért nem egy ördög, csak a fiókája. :twisted: De a kisebbik szaros, még ördögfiókásabb, és ha együtt vannak, na az kész káosz. :)
Hát ezzel a plusz 1 év óvodában, hogy tovább maradhasson gyerek a gyerek nem feltétlenül értek egyet, én is így gondoltam, de csak addig, míg az óvónénik nem mondták, hogy ők már nem tudnak mit tanítani nagyfiamnak, és látom, hogy vágyódik a tudásra, szeretne iskolába menni, úgyhogy inkább úgy vagyok vele, menjen, jobb, ha nem lébecol el mégegy évet. Egyébként ő is márciusi. A kisebbik lurkóval viszont picit meg vagyok lőve, mert júliusi, így évvesztes, viszont szerintem érettebb a koránál, legalábbis bizonyos dolgokban. Okos, és van úgy, hogy csak unatkozik itthon. Nem tudom, mi tévő legyek, menjen oviba, vagy egyátalán mehet-e, mert ugye még nem tölti be a 3. életévét a megszabott határidőig. :roll: Szerintem még marad itthon 1 évet, aztán jövőre bepróbálkozunk, addig meg még jó sokat fog fejlődni.

Baba, te aztán kitartó vagy, bár szegénykém nincs túl sok választásod rókaügyben. Semmi nem használ ellene? Pl. 10 percenként csipegetsz valami kaját, ropi, keksz, stb, gyógybogyók, homeos akármik? Mindent próbáltál már? Biztosan van valami megoldás erre is, nem csak az idő.

Mares, én úgy tudom, hogy szódabikarbónát nem szedhet kismama. Utánanéztél? :roll: Mint írtam, költői a kérdés ott fentebb, de elárulom csak most, csak neked 8) , magam miatt kérdeztem, mert 3 napja rémes alhasi görcseim voltak/vannak, és kicsit megijedtem, nem méhen kívüli terhességről van-e szó. Most sem teljesen jó a pocim, de a tegnap éjszakához képest már semmi. Valószínűleg csak felfáztam, vagy ilyesmi, de azért elég brutál... :roll:

Lányok, holnap elutazom 4 napra, és nem tudom, tudok-e jönni, de remélem, ti szorgalmasan írok nekem, és egymásnak, aztán hétfőn mindenképpen talizunk itt, a topicban. Légyszíves, aki teheti, legalább icipicit írjon, hogy tudjuk, minden okés vele :wink:

Szép napot!

esthajnalcsillag

Kedves Megrendelőim!

Mától visszavonásig, és a készlet erejéig nagyon kedvezményes áron vásárolhattok nálam tesztcsíkokat, íme:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 9500 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

KEDVEZMÉNYEK:

Babateszt és bármely más teszt együttes vásárlása esetén, illetve 7500 Ft feletti összeg vásárlásakor a postaköltség engem terhel!

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet csak csomagként tudok küldeni, ennek ára 1100 Ft!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban! Ez alól kivétel, ha a banki utalás sikeres tranzakciót bizonyító nyomtatott verziójának szkennelt változatát (tehát amit nem te gépelsz be!) átküldöd nekem!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag
esthajnalcsillag

Sziasztok!!!

Csilla: az a fura hogy a szódabikarbónát a gyógyszertáros ajánlotta uramnak aki közölte hogy kismamának kell!!! jó nem??? Remélem hogy csak felfázás és jobban leszel!!! Úthoz meg minden jót kívánok!!! Érezzétek jól magatokat!!!

Leti: piri buta buta, de ez a hónap csakis jobb lehet!!! :D ( és sírni lehet, én minidg mostanság, mindenen, ..... )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag!

Az én fiam is mehetett volna már egy évvel ezelőtt is suliba..iskolaérett volt totál de játékos...és ez a kulcsszó..ennyi idős korban még mindengyik gyerek az...ezt nem én találom ki,hanem szakértők :wink: ...tegnap a nyílt napon is láttam hogy milyen játékosok a gyerekek az első osztályban és ez így is van jól..hisz ez a dolguk..azért mert van tudásvágya a gyereknek még nem azt jelenti hogy képes 45 percet figyelni,hogy képes felelősségteljesen napról.napra helyt állni a suliban..persze lehet hogy képes,én nem azt mondom hogy nem..de csak az, hogy van tudásvágya az még nem elegendő...a legfrissebb kutatások alapján azt mondják a szekértők hogy 7 évesen érik meg egy gyerek arra hogy iskolába menjen....és hogy egy óvónéni nem tud mit kezdeni egy gyerekkel 6 éves kora után?????Na ez nagyon szomorú egy pedagógus szájából hallva..ez a dolga!!!Léccci ne sértődj meg amiket írok..saját tapasztalatból is írom.
Krizsivel nemrég logopédiára mentünk ahol egy komplett iskolérettségi vizsgálatot is végezte nála(nincs még 5 éves!!)és gyakorlatilag mehetne iskolába akár szeptemberbe mert az alapjai megvannak..van logikája,szövegértése,szótagol és számol,kifejezően beszél mondatokban,gazdag szókincse van... stb...DE mégse viszem még csak 6 évesen se mert az az egy év nem "lébecolás"ahogy te írod ,hanem önfeledt gyerekkor ami soha többé nem lesz már....ezt is tapasztalatból írom,mert hiába még csak elsős a fiam,látom hogy itt napról-napra kötelezettségek vannak..itt kötelező a munka,itt nincs szabadság..ez kemény meló nekik...és hidd el ez minden gyerekkel így van...sztem nagyon kevés az a gyerek aki ezt örömként fogja fel és nem kisebb-nagyobb teherként.És a tudásvágyát akár otthon is ki lehet elégíteni..könyvek,programok stb..keretében.

Nagyon jók az teszt árak,úgyhogy rendelek is gyorsan :wink: :wink:

Leti!

Akkor tényleg együtt startolunk a jövő hónapra....lesz kariara kisbabánk,ok??!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csillag!

Ahogy így vissazolvastam elég kioktatónak tűnhet amiket írtam..hidd el tényleg nem annak szántam,csak én is nagyon sokat foglalkoztam anno a témával és nagyon sokat vaciláltam és sokat utána olvastam..ma meg már tapasztalatom is van :wink:

Természetesen ti tudjátok hogy nektek,a srácnak mi a legjobb,hisz ti ismeritek őt a legjobban, ez csak egy vélemény volt :wink:

na lépek,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Leti!!!

Sajnálom Pirit remélem, a jővőhónapban majd sikerül....

Ehcs

Igen próbáltam mindent, de van amikor egyből kaja után amint megettem kijön belőlem.... most már jobb, mint előtte a hormonszintem se olyan magas... valószínű azért, mert már csak egy babócát láttak az uh... A hajam is elkezdett hullani... mindegy jobb, mint volt, legalább nem egésznap a wc fölött görnyedek...

Panni

Egyetértek veled abban, h a gyereknek minél tovább otthon a helye... Nekünk is ez lenne a legjobb, ha itthon lenne, de Manónknak szüksége lenne a társaságra.... Az meg felénk.... A játszótér ami gyalog elég messze van, tele van olyan gyerekekkel...
(nahát nem vagyok rasszista, de amikor a 3 éves testvérüket az 5 és 7-8 év körüli nagyobb testvére köpködi, meg rugdossa, mert szaladgál össze vissza... nem is értem az anyjuk ilyenkor hol van) hogy inkább nem viszem oda ki Manót. Eddigi alkalmakból mindig adódott incidens, az én Picim meg nem ezért megy oda, hanem, h vele egykorúakkal játszhasson... ígyhát másik játszótérre járunk, de oda meg a kutya se jár, nem Eu szabvány, nem is lehetne, de legalább hinta, libikóka, homokozó van... Olyan meg, h Játszóház felénk??? Buszozz fel Pestre egy órát a legközelebbibe, azt ennyi... Neki meg kell a közösség, egésznap velünk lennie... A rokonaink se ebbe a városba laknak :( Így mi teljesen megvagyunk lőve... mert lássuk be, h velem gyúrmázik, festegett, meg ilyesmi egy idő után az se annyira szórakoztató, mintha vele egykorú gyerekkel csinálná... nekünk ezért lenne jó az ovi, ha csak pár órára is, ebéd után tuti haza hoznám, mert nem bírnám ki nélküle... de az ő érdekeit is néznem kell... Oviban meg lehet van szakkör szerű, h mehetne úszni vagy ide oda...
Hát kiváncsi vagyok felveszike majd... :)
Sztem nem baj ha a gyermekeid ennyi mindent csinálnak, mert még rendesen aktívak, és ilyenkor kell lefoglalni őket, és olvastam, h nagyon sokat tanulnak okosodnak tőle...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Régen írtam én is, de azért még olvasgatlak benneteket, és mondhatom, nagyon megdöbbentem. :( Annak idején azért döntöttem úgy, hogy nem írok többet, mert egy idő után úgy éreztem, hiába kérdezek bárkitől bármit, Csillagot leszámítva, nem válaszolnak rá, akkor meg minek? Hőmérőzéshez nem tudok hozzászólni, mert nem mérem a hőm, lh teszteket egyszer használtam.
Mares, örülök, hogy ismét kismama vagy, drukk, hogy ez a baba veletek maradjon, bár amilyen rosszul érzed magad, nem kétséges. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Baba, remélem róka koma hamarosan elhagy, már ideje lenne. :wink: Mikor mész legközelebb uh-ra? Afp megvolt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Baba!

Tök egyet értek...3 évesen már tényleg kellhet a társaság és ha nincs lehetőség másra akkor az ovi nagyon jó,sőt....meg hát neked is jó lesz egy kis pihi,egy kis idő csak a picivel majd.
És tényleg vannak az oviban már külön foglalkozások..Krizsi így jár az ovi keretein belül néptáncra,hittanra,zene-várba is.

Én csak a bölcsi ellen vok, akkor ha az anya amúgyis otthon van....mert tudva levő h a bölcsi egy "megörző",az ovi meg oktató intézmény...nem ugyanaz a kettő.

Sztem egyből vigyél egy fiktív munkáltatói igazolást mert amúgy nem sok esély van h felvegyék a lurkót az oviba...főleg ha minden évben túljelenkezés van..nálunk az van..ezért sem vették fel 3 évesen Márkot,mert úgyis itthon voltam a Krizsivel..aztán a köv.évben már vittem munkáltatói papírt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Beze

Holnap megyek afp-re és rá 2 hétre uh-ra. Örülök, h írtál, hogy vagy? Minden rendben Lexivel?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, szégyellem, de folyton hulla vagyok. :oops: Ha Lexi alszik, akkor én nem tudok, ez egy ördögi kör. :( De azért jól, Lexi pedig egy imádnivaló kisördög! :D
2 hét múlva szerintem tudni fogjátok, ki lakik a pocakban. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hali!

Beze, sajnálom, hogy nem írtál ide, tudod, ha sokan vagyunk itt, akkor sokszor elsiklunk egyes emberkék írásain, bevallom, van nálam is így, egyszerűen nem jut időm annyit olvasni, vagy ha mégis, akkor van, hogy mire a végére érek az írományoknak, már elfelejtem, mit is akarok válaszolni. Ez nem azért van, mert éppen te vagy bárki más nem olyan fontos, csak lehet, hogy éppen a neki szánt válasz maradt ki. Olyan is előfordult már, hogy napokkal később eszembe jutott, hogy ennek és ennek mit akartam írni, és akkor megírom. :lol: Hiába, az agyhúgykő nem gyógyítható. :lol:

Témákról meg az az igazság, hogy nehéz olyat találni, ami mindenkit érint, vagy érdekel, mert nézd csak meg, ez egy tesztekről szóló topic tulajdonképpen, mégsem erről társalgunk itt egész nap, szóval van, aki oviról, meg iskoláról ír, van, amikor csupán az időjárás kibeszélése van tálcán, vagy a rókahegyek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy kicsit erről is dumcsizunk, picit arról is, szóval próbálkozunk a kulturált társalgással, ennyi az egész, nem több. Ja, és persze ott segítünk egymáson, ahol tudunk. Igaz, ez eléggé korlátozott, hiszen a legtöbbször csak így, neten keresztül írogatunk, és ismerkedünk egymással, de néha csak az, ha leírod a bánatodat, a kérdéseidet, és valaki, hacsak 1 ember is, de odafigyel rád, már jobban érezheted magadat. És szerintem mi pont ezért vagyunk itt.
Sajnos olyan is van, amikor a saját "nyomorunk" jobban leköti figyelmünket, mint a társunk problémája, dehát emberek vagyunk, s mint ilyen, hibázunk, érzékeny a lelkünk, viszont pont ezért, tolerálunk is a másik felé. Legalábbis ezen kell igyekezni!

Beze, egyébként hogy vagytok? Mesélhetnél magadról, mert ugye akkor tudunk mi is írni neked, ha te is írsz valami témát. :wink:

Baba, tökre értelek a játszóteres dologgal, néha rettegtem játszóra menni a gyerkőcökkel, mert vannak pl. olyan dömper kölkök, akik természetesen szülők nélkül vannak kint, és na nehogymár odafigyeljenek a kicsi gyerekere, én meg ott ugrabugrálok körülöttük, nehogy fellökjék, vagy lepatossák az én kicsinyeimet. :roll: De azt még rosszabbnak tartom, ha ott az a hülye szülő, de rá se cseszik a kölkeire, nem szólna rájuk a világ minden kincséért sem, hogy vigyázz a kisebbekre fiam, lányom! Áááá, ahhoz már értelmi szint kellene. :evil:

Mares, lehet, hogy tévedek a bikarbónával kapcsolatban, a www.pirulapatika.hu oldalon, vagy valahol a neten szerintem utána tudsz nézni, lehet-e terhesen szedni, vagy sem.
Nem értem, miért lenne ártalmas, de egyszer azt olvastam valahol.

Panny, van benne igazság, amit írtál, persze, és én is, úgy voltam vele sokáig, hogy nem adom be 7 éves kora előtt az iskolába a srácomat, de mi úgy látjuk a párocskámmal, hogy előnyére válik, ha szeptembertől sulis lesz. Nem leterhelni szeretném, de szép lassan hozzászokik majd ahhoz, hogy végigüli az órákat, és tanul. Más is kibírta, ő is kifogja, és igen eszes, menni fog neki, legalábbis úgy érzem. :)
Az óvónéni azt mondta, hogy már minden olyat, amit egy nagycsoportos gyerek tanulhat az óvodában, azt a fiam már tudja. Tutira tudna olyat is tanítani neki, amit mondjuk az egyetemen tanult, de nem ez a feladata ugye. :) És az én drága kis magzatom hajlamos az ellustulásra, márpedig ha semmi újat nem tanítanának neki, szépen elkezdene agyilag lassulni tanulásügyileg. Én itthon próbálom tanítani, betűk, számok, stb, de velem nem nagyon szeret tanulni, bezzeg az óvónénikkel, nem győztek áradozni. Ezért látom jobbnak, ha suliba megy, ott fejlődni fog. És attól, hogy valaki iskolába megy, még maradhat gyerek, mert nem felnőttként kezelik az elsősöket, tudják jól, hogy még gyerekek, és ennek megfelelően szép lassan vezetik be a dolgokat. Leglábbis a jobb fajta iskolákban. Ezért vacilálok a sulidolgon, hogy hova is menjen.
De most voltak az ovival iskolalátogatáson, és a kicsikémnek nagyon tetszett mind az iskola, mind a kedvesen segítő ott tanuló gyerekek. Remélem, jól látjuk a szentemet, és jól alakul majd az élete. :)

Mares, most látom, elkereszteltél Csillának. :lol: Szép név :lol:

Na puszika, nem tudom, tudok-e még írni, ha nem, akkor drukkhegység, ölelés a lelketeknek, és nehogy civakodni merjetek itt bárkivel is, nem éri meg!

Tsók: Tyúkanyó

esthajnalcsillag

velem semmi különös nincs,várom a pirit de nem akar korán jönni :evil: pedig annyira bizom benne h most korábban megjön,pedig már megint lassan 30 nap.ha 33 napig nem jön meg akkor menni kell dokihoz és ad vmi gyógyszert ami meghozza.

KépKép
bettike83

Csillag, igazad van, csak tudod, nem igazán tudok miről írni. Élem a kisgyerekes anyukák tipikus életét, arról meg nem lenne illendő írnom, hogy 13 hónapja alig alszom, és egyre nehezebben viselem. :oops: Én akartam a tündérkénket, ezt is vállaltam. Kistesó-projekt folyamatban van, bízom benne, hogy szopi abbahagyása után kopogtat is nálunk. :D

Bettike, nálatok mi a következő lépés?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csillag!

Értem amiket írsz suli ügyben.
Én arra értettem, hogy nem lehet már soha annyira önfeledt gyerek ,hogy van házifeladat,van gyakorlás,szorgalmi stb...és csak ezek után mehet játszani ,ami egy ennyi idős gyereknek még jogosan a lételeme :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

teszteletem a tegnap meg ma reggel is total nega lett. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nomina, TOTÁLISAN átérzem a helyzetedet. Engem ma elöntött PIri.

Tegnap se tudtam írni (ma se fogok, mert itt a melómban akkora káosz van) de este azért benéztem.

Ezek a negatív tesztek olyan lesújtóak tudnak lenni!

Panny, nekünk is az a tervünk, hogy a Karácsonyfa alatt ribngatjuk családunk új tagját. Persze idén. És ebből nem engedek. Ezt mondtam Pirinek is. Úgyhogy ezt üzenem a te Piridnek is...le a Pirikkel!!!

Vagyis Betti te várod, akkor neked drukkolok...

Én is ellenzem a bölcsődét. Van itt egy ismerős kisfiú (a főnököm unokája) aki 2 éves és bölcsis. Hetente beteg, egyszer a fülével, egyszer a torkával, a hasával, minden baja van... Jól gondolom, hogy lelkileg nem bírja elviselni, ezért produkál mindenféle tüneteket??? Ez veszélyes, nem? valahogy ezt nem gyógyszerekkel kell kezelni, hanem valahogy máshogy? Lehet egyáltalán?

Annyi mindenre oda kell figyelni. Mondjuk az Anyukáját is megértem, vannak olyan családok, ahol a kényszer nagy úr: az Anyukának is dolgozni kell - mondjuk ők pont nem olyanok...:)

Na, megyek dolgozni - ma jön hozzánk az ÁNTSZ ellenérizni - remélem, nem lesz bünti...

Szép napot Nektek, Pécsett gyönyörű napsütés van.
Vendég

Panny
Az lesz munkáltatóival megyünk majd, nehogy ezmiatt ne mehessen, délben úgyis haza hozom, szeretünk délután együtt lustizni :P Bölcsibe semmikép nem íratnám a gyereket, hát van annak anya is :D MEg inkább a nagyi vagy ismerős környezetbe legyen, egy "megőrzőben" nem foglalkoznak egy bekakilt, bepisilt kis csöppséggel :( Meg az elszakadás is korai.

Beze
Ne idegeskedj ezen minden anya ilyen sztem, fárasztó egy gyermek, de persze öröm... Nálunk pont ezért van az, h minden csütörtökön, így ma is a Picimanó a mamánál van. Reggel visszük, este hozzuk, és imádja.... tudom Lexi mégcsak 1 éves, de nem tudnád megoldani, h néha csak pár órára vigyázzon rá a mama, papa, sogornő vagy ilyesmi? Te addig beülnél egy kád forró vízbe egy kis fürdősóval, lágy zene, füöstőlő és lazuláááássss.... jaj de imádom is... hidd el feltöltödsz tőle pikk-pakk :) Vagy csak egy délutáni szunya :) Vagy nem tudom, vmi nőies dolgot csinálhatnál, hidd el máris jobban éreznéd magad :)

Bettike
Ha jól emléxem neked a múlt hónapban olyan sokáig vártunk arra a menszire ugye? Akkor most a doki meghozza majd és utána? Closy kúra lesz vagy
mivel folytatjátok? A hődet most mérted? Mert ha jól emléxem ebben a hónapban volt magas is, és aszem pé-sed is ugye?

Nomina
Fránya Piri :( :evil: Szted jönni fog? Érzel vmit? Jelek vannak? Vagy csak még nem jött meg? Van olyan ismerősőm aki vmiért nagyon kevés hcg-t termelt és elég későn volt pozi a tesztje...

Leti
Neked is azt mondom Fránya Piri, de új hónap, új remény. Most tudjuk, h a l.szakaszod, kb 15 nap, tehát a 16 dpon ha nem lesz a köv hónapban, majd vigadunk, h tényleg kell majd bölcsö a karifa alá :) Milyen szép is lenne :)
Remélem minden jól megy majd a munkahelyeden :)

Ehcs
Nálunk az a baj, h sok gyereket kiengednek egyedül, én meg nem merek rászólni, mert utána 100an jönnek bárddal kalapban, ha érted mire gondolok :P De 2x már volt incidens, inkább megyek a kihalt játszótérre... nyáron jobb lesz, olyankor megyünk strandra, sok helyen már pici gyerekeknek kialakitott játszótér, sőt Pesten a dagályon homokozo is van... inkább reggel felvitetem magam férjemmel, és a bnőim gyerekeivel eljátszunk ott egész nap... gazdaságosabb is, jobb is :)
Azt hittem egyébként elutaztál... vagy most fogtok? Pihenés lesz?
Csilla név szted szép? Fújj én rühellem, mondjuk lehet azért, mert engem is így hívnak :) Csillag neked sokkal szebb és találóbb :)

MAres
MErre bújkálsz megint? Remélem jól vagy... Csak nem Rókáék nyúznak? Csakmert napok óta hozzám csak egyszer jönnek be, és csak pár órát ijjeszgetnek már... lehet a távozásukat érzem... remélem :)

Nah megyek csajok, tudjátok ma Csajos nap van Manócska nélkül :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba!

Hogy te milyen aranyos vagy hogy mindebnkihez van egy-két szavad :wink: :wink:

Jó kis napod van ma akkor!

Mi is szoktunk a barátnőmmel ilyen napokat csainálni..neki is 3 gyereke van és ránk fér egy kis lazítás..az a jó h nekem is anyu tud vigyázni a srácokra és a srácok is imádják őt meg az aput is..nálunk úgy van hogy minden szombaton ott alszanak a nagyok,van hogy hétközben is a Krizsi(Márknak a suli miatt csak hétvégén megengedett)..Olika heti 3x általában anyunál van..vagyis a tesómnak van egy családi napközije ahol anyu is szokott besegíteni és ott van akkor Olika is..szal ő nagyon élvezi és szokja is ott a közösséget..főleg úgy hogy a nagynéni és az imádott nagymama is ott van :wink: ..ez nekem is jó és neki is jó..addig tudom intézni a bevásárlást,takarítást,aerobicra járok,barátnőzök...tudom h ez nagyon nagy segítség..és totál megértem akinek nics segítsége és kimerül!!!

Beze!

Én is arra bíztatnálak hogy kicsit próbálj-ha csak egy pár órára is -egyedül vagy barinőkkel kikapcsolódni..vagy csak egy nagyot aludni!!

Nomina!

Hányadik dpo-n vagy pontosan??

Írtam már egyik nap h én Olikával csak a 16dpon tezsteltem pozitívat.Amíg nem jön meg addig van remény!

Leti!

Úgy legyen..karifa alatt lesz egy kis szuszogó csomagocskánk :wink: Úgy se volt még téli babám.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

itt vagyok a 11 dpo vagyok. 28-ra nem varom.

areggeli hcg tesztek negativak lettek. piri meg nincs.

melleim lettek erzekenyek ugy mint mensi elott szokott lenni, annyi hogy ez tegnaptol erzekeny, mensi elott korabban szokott jelentkezni vmivel....

nem igazan remenykedem....
Vendég

Asszem lelépek csajok.A másik topic ahova írtam elvonult egy zártabb helyre a sok rosszindulatúság miatt és a múltkor benéztem ide erre elég bunkó hsz-ek voltak.Nem tőletek de nem értem mikor vkit emlegetnek,hiányolnak erre idetolja a képét és kioszt mindenkit.Na én nekem ebből elég.Mindenkinek sok sikert a továbbiakhoz én ezt nem szeretném folytatni.Köszi a segítséget,a beszélgetéseket de már látom itt túl nagy a nyilvánosság.Majd lehet néha benézek de ennyi.Sziasztok!Gitka
Vendég

Sziasztok!

Baba, Panny, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! Időnként rábízom anyukámra, de rendszeresen nem tudom, mert rengeteget dolgozik. Ma fogtam magam, Lexi eljátszott körülöttem, én meg ledőltem a kanapéra, és pihentem. Jó volt. :) Náluk viszont egyelőre nem szeretnénk, hogy aludjon, márciusban megyünk 4 éjszakára Alsópáhokra, meglátjuk, idegen helyen hogy alszik.

Baba, az jó, hogy már csak néhány órát ijesztgetnek, most már lemondhatnának. :wink:

Panny, midig is 4-et szerettetek volna? Szép nagy család vagytok, és lesztek. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kedves mindenki, és sem leszek 1 hetet ...mert nyaralunk 1et:)
ez kicsit jobb kedvre derít, de amúgy nyomasztó a két negatív teszt és nem is reménykedem mar poziban....

Na de Leti március a miénk lesz meglátod :)

Panny köszi a biztatást ...de EHCS tesztjei meg nem vertek at ....annyira negatív még nem is szellemcsíkos pedig már lehetne az ....úgy döntöttem nem viszek magammal tesztet....

Baba sajna ezeket a rokat mar, a csuda vigye el....jo lenne ha hagyna mar teged...

Mares ...adj magadrol hirt ...remelem jol vagy

Betty neked meg 30 napos pirit kívánok.... remélem nem kell gyógyszer rá....

Beze ...itt mindig az az érdekes amit mi írunk....ezzel csak azt akarom jelezni hogy bármit írsz nem unalmas...most ovi, suliról is szó volt ...csak füleltem én is:) sokat nem tudtam hozzá szólni, de mondjuk mi lakás vásárlás előtt vagyunk és annyit okultam az egészből suli, ovi játszótér legyen a közelben :)

puszika 1 het mulva....
Vendég

Nagyon sokat írtam aztán persze jól ki is töröltem... én butuska :D

elmegyek boltba és utána mégegyszer nekiállok megírni!!!

remélem mindenki jól van!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Beze!

Igen,már a esküvőnkön megbeszéltük a férjemmel hogy 4 gyerekünk lesz..persze utána én azt nem vettem annyira komolyan, de láss csodát mégis az lett :wink: :wink: :wink:

Alsóopáhok szupi hely..minden évben megyünk(üdülési csekkel) egy pár napra..a srácok imádják és mi is!!

Nomina!

Azért én azt mondom élvezd a nyaralást és amíg nem jön meg reménykedhetsz is :wink:

Bocs de én nem tudom ki az a Gitka így névről....sztem én csak a nick nevét ismertem..segítenétek?
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jóreggelt!!

Baba: saját nevem nekem sem tetszik, annó kamaszkorban odaálltam a tükör elé és elkezdtem sorolni hogy mi nem tetszik magamon (nagy ez kicsi ez...) majd a végén hozzátettem hogy ráadásul még....-nak is hívnak! :D anyum kétségbe volt esve mert látta ezt :D

Panny: le a kalappal ahogy a sok gyereket tudod koordinálni :D uram szerint Alsopáhok szép hely, családcentrikus, én nem megyek oda tutti, mert a volt nőjével, a csoda szőke bombázóval oda járt, meg Kehidára....

Beze: igen, remélem hogy cukorfalat jól érzi magát odabent ha már én néha nem, és inkább érzem magamat gyomorbajosnak (néha nem is hányinger hanem konkrét gyomorfájás van) ... Én is úgy tevezem, hogy most alszok mert utána majd nem... egyik barinőmnek van egy 3 éves kislánya, ősszel terhes lett, örült, majd mikor 9 hetesen elment dokihoz, és a doki közölte hogy egypetéjű ikrek, sírt majdnem, hogy ő már soha az életben nem fog aludni :D de örül a babóknak :D

Nomina: jóóóóóóóó tavaszozást!!!! (nyaralás szó helyett)

Leti: jobban vagy? :roll:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

baba

igen,sajnos neked az utolsó is 47 napra jött meg,előző meg 46-ra.

ma vagyok 29.napnál és ma reggel is iszonyatosan görcsöltem.de semmi :? megvan az aviva torna,és ha m nm jön meg,holnap reggel csinálok tesztet és ha negativ akkor elkezdem a meghozó tornát,hátha meghozná a mensit éd utánna mehetek vérvételre,kezdhetem a vizsgálatokat.

aviva tornáról mi a véleményetek?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike, én nem ismerem, de azt hallottam, hogy jó.

Mares, ezt el is hiszem, az elején nem lesz könnyű, az biztos.

Panny, de jó, örülök! Gitka néha nagy ritkán a tesós topicba is írt, Anna nevű kislánya van.
Mi is üdülésivel megyünk, anélkül kicsit húzós lenne.

Nomina, igazad van. :wink: Jó pihenést nektek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hali, sziasztok rosszcsontok, csak bekukkantottam. Remélem, mindenki jól van!

Itt anyuéknál kész káosz állandóan minden nap. Otthon is, de ha a szüleim is jelen vannak, pláne :lol:

Puszákolok mindenkit, ahogy tudok, bővebben is jelentkezem.

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Mares, köszi, jobban vagyok... Ilyenkor mindig azt nézem, mit nyertem azzal, hogy megjött...:) Pl. azt, hogy elmegyek és beoltatom magam...Csak most csütörtök óta elkapott vmi influenza szerű.

Aztán itt a munkahelyen se egyszerű a helyzetem, felmondott egy olyan kolléga, akire hosszú távon számítottam, most megduplázódott a melóm és október óta most terveztem, hogy márciusban pihenek egy hetet (Október óta csak a kórházban pihentem) - hát nem fogok. Úgyhogy nem azért nem írok, mert nem érdekeltek, hanem mert a sors közbeszólt...

Az ovi-isis kérdéshez sajnos nem tudok hozzászólni - de begyűjtöm és megjegyzem a tapasztalataitokat!!! És majd jól felhasználom, ha odajutok.

Szegény Bettike és azok, akik folyton orvoshoz kell járjanak! Azért az ember mindig rájön (ha kicsit figyel), hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők. Nekem itt sír a szám, hogy most az első lehetőség nem jött be, közben itt körülnézek - hát le a kalappal előttetek kitartásban. Az egyik barátnőm 12 év után most 4-5 hónapos hát az se lehetett semmi - már végülis 2 éve feladták és most sikerült - véletlenül - nekik - vagyis úgy véletlenül, hogy már nem is tudatosan jött össze.

Utálom, amikor mondogatják, hogy "ne görcsölj", "ne akard annyira" - ettől kimegy a tollam, hát mi az, hogy ne akard annyira??? Hogy lehet ezt nem akarni??? Van egy x-edik ismerősöm, neki az orvos mondta, hogy túlsáhgosan akarja! Hát köszi! Ahhoz, hogy az ember "ne akarja annyira", némi csalódás-halmazon át kell esni, nem?

Na mindegy, nem lovallom bele magam. Biztos vannak, akik nem értenek egyet... furcsa dolog ez az emberi agy.

Szép vasárnapot Nektek! Majd kedden írok, mert holnap BP-re megyek.
Vendég

Leti!

Én tök egyet értek veled...én sem bírom amikor azt hallom hogy "nem szabad annyira akarni"meg"nem szabad rajta görcsölni"...én is ki tudnék szaladni a világból amikor ezeket hallom...én se tudom ezt elképzelni ,hogy hogy lehet nem akarni és nem görcsölni amikor az agyam igenis nagyon akarja és görcsösen akarja :shock: :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szépséges Napocskát!

Hogy vagytok csajszik? Nem írtok túl sokat, habár én mondom :twisted: El vagyok havazva itthon, hazajöttünk tegnap, ma még le sem ültem, csak most, hogy írok. :P Mosok, mint a Masa, mosogatok, mindjárt teregethetek, közben törpebanditával is foglalkozom. Épp az előbb öntötte bele a zacskó gumimaciját a bilijébe. :lol:

Most meg húz belefe a szobába, hogy menjek vele kirakósozni.

Olvastalak benneteket, na de hogy most válaszoljak, sajna nem futja időmből, de ahogy tudok, jövök, és írok, tegyétek ti is!

Ölelés

Ja, és:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Vizeletsugaras LH teszt 5 db + vizelets. HCG teszt 2 db = 2100 Ft!!!

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

KEDVEZMÉNYEK:

7500 Ft feletti összeg vásárlásakor a postaköltséget én állom (kivéve a Babatesztnél)!

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet csak csomagként tudok küldeni, ennek ára 1100 Ft!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban! Ez alól kivétel, ha a banki utalás sikeres tranzakciót bizonyító nyomtatott verziójának szkennelt változatát (tehát amit nem te gépelsz be!) átküldöd nekem!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2010.03.01 16:32-kor.

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, h nem voltam csak Rókáék mostanában megint sűrűn jöttek, így nem tudtam gépezni. Ráadásul 5 év után még 2 herpesz is kijött a számra, gyengül az inmurendszerem :( Meg elkap a szédülés, rosszullét, mintha a szívem kiakarna ugrani a helyéről :S
Látom Letinek megjött, sorry :( De új hónap, új remény :)
Mares hogy vagy?
Panni Te? Gyerkőcőkkel minden oké?
Ehcs én is elvagyok maradva a házi munkával, de valahogy kedvem sincs hozzá, ma délelőtt pár órát a kertben ültem kint a napon, míg kismanó rohangált, motorozott, focizott, végre éreztük megint egy picit a tavaszt...
Nomina remélem 35 fok melegne úszizol a tengerben :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hali!

Baba, sajnálom, hogy nem javul a helyzet! Nem mondtad még ezt a nődokidnak? Márminthogy ennyire rosszul vagy, és nagyon sokat hánysz, úgy tudom, ezt vészes hányásnak hívják. Nincs valami gyógyszer erre, vagy akármi? Mert jó, a 14. hétig okés, hogy rókahegyek, na de te már jóval túl vagy ezen, és nem csak ímmel-ámmal vagy rosszul. Szerintem kérdezz rá, mit lehet csinálni!

Leti, én is sajnálom, hogy megjött, pedig bíztam, mert szép volt a hőd is. Na majd most sikerül :wink:

Bettike, hogy állsz mensiügyileg? Drukk, hogy megjöjjön, ha meg kell!

Mares, hogy vagy? Pocifájás jobb már?

Beze, nálunk már több, mint egy hónapja leszoktattam a babót a cicizésről, de még elég sokszor mindig kéri. Már nem kap, de nekem szar érzés. Úgy sajnálom, hogy le kellett szoktatnom, de valahol már épp ideje is volt. Borzalmasan sebes volt állandóan a mellem... jobb nem is rágondolni, milyen volt a végén. :roll:

Gitka, sajnálom, hogy elmész, nagyon is megértem, hogy miért, de nagy kár. Nekem is vannak ilyenkor olyan gondolataim, hogy inkább hagyom az egész Bnetet, de aztán arra jutok, hogy az olyan elvetemült emberek, akik úgy viselkednek és írnak, ahogyan tették is itt, nem érnek annyit, hogy itthagyjam azokat, akik viszont kitartanak mellettem, a topic, és azok mellett, akikkel intelligensen el lehet társalogni erről-arról. Lehet, hogy most nem pörög úgy a topic, de szerintem akinek fontos, hogy pár jó szót kapjon, akár úgy is, hogy nem azonnal kapja meg azokat, az jönni fog ide.

Bocsánat, ha netán kihagytam valakit, nem volt szándékos, ölelés mindenkinek!

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Csillag, teljesen igazad van, egyetértek. :wink:
Nálunk szerintem nem lesz gond a leszoktatással, na, ezt lekopogtam, mert már nem kéri, persze szopik, mert odaadom, de már nem jön értem, mint régen, hogy menjek a szobájába. Most már a micimackó fontosabb. :wink:
Nekem megjött ma, így már tuti, hogy nem szopi alatt leszek babás, de éreztem is.

Panny, teljesen egyetértek, ettől én is falra másztam mindig, valaki vagy akar valamit, vagy nem!!!

Baba, szerintem is kérdezz rá a dokidra, ez már nem normális, ki is száradhatsz!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?