Sziasztok!
Délutáni szieszta van, így beköszönök egy rövid időre én is
Évi, tök jó, hogy feltetted a képet, úgy látom, Te is jó vásárt csináltál! Azon gondolkoztam, hogy a szekrénynek a bal fele alapból íróasztal résznek van kialakítva, de ha nem túl alacsony, és még a mélysége is stimmel, akár pelenkázni is lehet rajta. Bár ebben azért nem vagyok tuti biztos
akárhogy is nézegetem a képet, nem tudom eldönteni, vajon milyen magas lehet...
A vérvétel miatt feküdtél vissza aludni?
Vanilla, 16 hetes vércukor? Ez pontosan mi? Én azon gondolkoztam, hogy Kristófnál emlékszem egy komolyabb vércukor vizsgálatra, amikor a zsemle + 2 deci tej volt a reggeli és utána kellett menni szúrásra, akinek meg gyanús volt, hogy problémája van, az terheléses (cukros löttyöt fogyaszthatott "reggeli" gyanánt) vizsgálatra ment. De az valahogy a 26. hét körül volt, nem? Lehet, nem figyeltem oda, hogy Neked valamilyen oknál fogva már most kellett menned? Vagy én maradtam le erről a vizsgálatról teljesen
Azért, remélem, hogy nem voltam ennyire béna...
Ez az időpont a genetikai uh-ra...
Nem kapkodták el...
Gondolom, jó nagy tumultus lehet. Akkorra már a 20 hetet is betöltöd
Bols, nagyon várom a híreket, tudom, most még nem tudsz írni... De akkor is
Más vizsgálat is lesz még utána? Ultrahanggal megnézik a másik babát, hogy minden okés vele?
Woody, gratula a házassági évfordulóhoz! Én teljesen megértelek, hogy a babamozit választottad
Kíváncsi vagyok a képekre!
Bár, mostanában kezd jó lenni az étvágyam, szóval, lehet, hogy a babamozi&étterem kombinációra szavaztam volna, ha lett volna ilyen ajánlat
Egyébként egy helyen dolgozol a férjeddel?
Babaimádó, gyere gyakrabban és most már én is beállok azoknak a táborába, akik kérdezték a keresztnevedet
Kíváncsi vagyok! Meg a gmailre is tehetnél fel képet, ez már tényleg csak önös érdek részemről... Olyan jó, hogy a többiekről már beugrik egy arc, van egy hús-vér ember
akit a nevekhez lehet társítani.
Csinos a pocakod!
Katka, jó, hogy jöttél, ha van kis időd, gyere Te is gyakrabban!
Gratula Boginak a mászáshoz, Neked meg sok energiát és kitartást a rohnagászáshoz és a figyelem-megosztáshoz
Szlovákiában hol voltatok síelni? Szűk család ment, vagy nagyobb társaság?
Maccs, köszi a tanácsot, végülis mi is erre jutottunk
Már eddig is megtapasztaltuk, hogy egyfajta napi esemény feldolgozás folyik ilyenkor a kiságyban Kristóf részéről. Szoktunk este még beszélgetni vele lefekvés előtt, egy-egy fontosabb mozzanatra kitérni a nap eseményei közül. De van, ami úgy látszik annyira megragadja, hogy további feldolgozásra van szüksége
Még ma is lefeküdt a szőnyegre, és bemutatta a hasizom gyakorlatot, nagyon kis ügyes. Valamelyik nap meg a terpeszállást gyakorolta - olyan kitartóan, hogy azt hittem, szétreped a gatyája
Mi sem unatkozunk, az biztos
Meg még olyan mókás dolgok, mint gyes igénylése nehezítik az életet... Na, nem panaszkodom, most csak egy dolog maradt le, az adókártyámat is fénymásolni kellett volna. De mivel ez a tanács egy internetes oldalon sincs fent, valamint a kitöltési útmutatóban sem szerepelt, őszintén szólva, elégedetten ültem itthon, hogy mindent körültekintően megírtam, fénymásoltattam stb. Aztán jött a telefon, hogy az hiányzik
Most akkor megint fénymásolás, posta... Csak azt nem tudom, tényleg honnan kellett volna kitalálnom, hogy nekik az is kell, amikor sehová nem írták le... Rejtély, de ezen a bürokrácián már nem lepődöm meg...
Aki még előtte áll a feladatnak, annak az én sztorim legyen példa...
Bocs, hogy megint ilyen hosszú lettem...
Mindenkinek szép napot!