Új privát üzeneted érkezett!

Biztos szupi lesz. Nekem ezzel mázli van párom simán megcsinál bármilyen szekrényt :) a pelenkázót is ő fogja majd :)

[quote="evilany"]
írta:
evilanyMi ma szekrényt néztünk a babának.Láttunk is egyet,vszínű meg is vesszük,egy 160x80 széles 50 mély rakodós,(3 polcos) és 160x120 szélesx50 mély 2 polcos,3 fiókos,1 rakodós (2 polc) leirni nehéz majd hozok fotót :)26700 ft egy komlói bútorboltban.

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Köszönöm a drukkokat, ránk fér! :oops:

Szilvás, hason keresztül valamilyen folyadékot szúrnak be a babához, amitől leáll a pici szíve. :cry:

Barbi, kétpetéjűek, ami valóban nagyobb védelmet nyújt a másik babának a beavatkozás során.

Ircsi, igen, Hajdú Krisztához megyünk.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols sok erőt kívánok neked!!!!!
clárika

Oh, Istenem... :cry: :cry: :cry:

Nehari, hogy ilyet kérdeztem.

szilvás76

Évi húú, az a bolt nagyon jó... ott már mi is körbe néztünk egyszer!!!

Bols jaj, szegénykém... ez szívszorító!!! :(

Andi szép nevek! :lol:

mi csak fiú neveket nézegetünk! :wink:
és pillanatnyilag úgy áll a helyzet, hogy szegény gyereknek 4 neve lesz, mégpedig ebben a sorrendben: Doma Lionel Imre Vilmos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (a két utolsó "normális" név a nagypapák után... :wink: )

Kép
gtunde75

Bols,sajnálom :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Komolyan négy neve lesz? :)

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
és pillanatnyilag úgy áll a helyzet, hogy szegény gyereknek 4 neve lesz, mégpedig ebben a sorrendben: Doma Lionel Imre Vilmos :lol: :lol: :lol:

Andi

KépKép
andy83

Andi öööööööö, izé... örüljön, ha csak 4, mert most még lehet a Csongort és a Botondot is hozzácsapjuk... :lol: :lol: :lol: :lol:

ne vegyél ám komolyan! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Valaki tudna nekem tanácsot adni?

Mindjárt 10 óra és Kristóf még mindig a délután látott pocakos torna elemeit adja elő a kiságyában, miközben fennhangon hirdeti is, hogy "kismamatorna lesz" és "pocakos néni így csinálja"... :roll: :wink:

bekri

Bols, Hajdú Kriszta doktornőről csupa jót hallottam, meg a kollegáiról is. ÉS személyesen is csak alátámaszthatom mások nézeteit :wink:
Szóval, minden rendben lesz holnap!

bekri

Bekri, majd abbahagyja.
Ne menj be hozzá, csak elfárad.
(Egyébként jó arc :))

maccs01

Bols, Sok Erőt! Kívánom, hogy minden Rendben Legyen Második picurral!!!

maccs01

Ó csajócák olvasgatom a topikot a kezdetektől, hogy jobban megismerjelek titeket.... (végre már eljutottam karácsonyig) és hát bizony némely történettől össze is szorult a szívem.. nem semmi némelyikőtöknek miken kellett keresztülmennie.

Évi a versikéd a harmadik babához olyan kis megható volt, könnybe is lábadt a szemem... a kis vöröscica meg egy az egybe mint az én Casperem :)

Andi

KépKép
andy83

Hihi a kis energiabomba :)

[quote="bekri"]V írta:bekrialaki tudna nekem tanácsot adni?

Mindjárt 10 óra és Kristóf még mindig a délután ...:

Andi

KépKép
andy83

Sziasztok!
Nagyon rég nem jelentkeztem már, de azért megvagyok, és nagyjából olvaslak is Titeket. Persze nem tudok mindig olvasni sem. Sajna jó pár oldal kimaradt. Látom közben páran csatlakoztak. Üdv minden új kismamának és pocaklakónak.

Így hirtelen, ami még eszembe van:
Clarika, Ircsi, Évi: Gratula az új szerzeményekhez. A Clarika babakocsijához hasonló van nekünk is. Én nagyon szeretem, csak tény, hogy összecsukva is nagyon nagy, és nehéz. De ezt az egyet leszámítva szuper. És legutóbb pl. hóban is tesztelve lett, remekül lehetett vele menni. Egy kiskerekűvel biztos elakadtam volna.

Pihiszék: Nekünk nem volt, tesóméknak igen, és nagyon bevált nekik, ill. Bogi is kipróbálta egyszer-kétszer. Tetszett neki. Szerintem mi megörököljük tőlük.

Bmaas, jobbulást a kisbetegnek!
Bols, Nagyon sajnálom én is, és drukkolok holnap.

Tulajdonképpen azért sem nagyon tudok jönni, mert az elmúlt egy hónapban a kislányom hihetetlen mozgásfejlődésen ment keresztül. :-) Négykézláb megy most már keresztbe-kasul a lakásban, és nagyon oda kell figyelni rá. Amikor meg elalszik igyekszem utolérni magam a házimunkában, ill. néha kidőlök én is. :-)
Voltunk múlt hétvégén síelni Szlovákiában, persze én már nem síeltem, de azért így is jó volt ez a kis kikapcsolódás.

No most már megyek. Vigyázzatok magatokra, és a babókra!

Katka

Katka
KépKép
katka77

Andy, nem Csillag versére gondolsz? Ő Kriszti :)
Ha Évi is írt verset, akkor most bocsi :):):) Holnap akkor sűrű elnézéseket kell kérnem :shock:

Jó sokat írtunk, nem semmi, hogy így végigolvasod! Fent leszel még egy darabig :)

maccs01

Katka, jó, hogy időnként be tudsz nézni, és ezek szerint minden rendben van veletek. Szlovákiai havat bevállalni nem lehetett semmi babákkal, mégha nem is repdestél a lankákon :)
Vigyázz magatokra, pussz!

maccs01

Ó de teljesen igazad van :D már fáradt vagyok keverednek a nevek.. Elnézést :D szóval Csillag nagyon szép kis versikét írtál! :)

Hát azért nem tervezem ma elolvasni :D holnap hajnalba kelek reggeles vagyok igazság szerint már aludnom kéne... de én egy éjjeli bagoly vagyok a délelöttös hetemen (6-kor kezdek bent) meg kész zombi vagyok emiatt..

[quote="maccs01"]A írta:maccs01ndy
Jó sokat írtunk, nem semmi, hogy így végigolvasod! Fent leszel még egy darabig :)

Andi

KépKép
andy83

El tudom képzelni :) Majd jól fog augusztusban jönni az éjjeli bagolyság :wink: De ha egyszer nem jön szemedre az álom, akkor mit lehet tenni :):):) Én is ilyenkor élem világom. Remélem, hogy azért nemsoká' már alszol, hisz én könnyen dumálok, itthon vagyok picivel, nem vár a gálya (bár néha hiányzik).
Kép

maccs01

Igen az éjjeli bagolysággal nincs is baj csak valaki hagyja majd, hogy délelött kialudjam magam. :D Amúgy az éjszakai két óránkénti mosdókörutak már megtanítottak egyből visszaaludni, szóval már ezzel sem lesz gond.
A kis babócám meg rendes lesz majd és legalább öt órát tuti fog aludni éjjel ezt majd le is beszélem vele mire kibújik :D (na jó biliből kiveszem a kezem...)
Ne is mond néha már nehéz bemennem nekem, jó lenne kicsit lustizni, tenni-venni itthon (főleg tavasszal kint a kertben), bár még birom az egész napi ide-oda "szaladgálást" legalább annyira nem fogok elhízni csak olykor az emberekhez nincs már türelmem annyi idióta van már bocsánat :) Valamelyik nap jó fej emberünk bejött egy mosogatógépet venni és nem valami öregúr volt aztán kérdően nézett rám, hogy most ezt neki kell kocsira feltennie... vajon mit várt majd én fogom... aztán meg csodálkozott milyen könnyű, jéé :D

Oké most már tényleg elköszönök, szép álmokat mindenkinek! :)

Andi

KépKép
andy83

Bols, mára:++++++++++++++++++++++++++++++++++++(Egyébként K.P.nek elmondtad?)

babaimádó
Kép
babaimado

Én is elkezdtem vásárolgatni picit. Hétvégén vettem 3 db kis rucikát a babácskának a Corában 200 Ft volt db-ja. Mivel nem volt a pénteki 4D-n egyértelmű a neme, így maradt a fehér, ill. a sárga ruhaszín. :oops:

Apa meglátta, hog y2 részes ágyneműgarnitúrák is olcsón vannak ott és vettünk egy fehéret és egy színeset. Még rácsvédőt veszünk és 2 huzatot a fehérre. Jó lenne egy baldahin is, de így nehéz lesz összehozni a színeket. :oops: Apa nem akarta otthagyni az ágyneműt.

Holnap megyek a 4-es tesztre az Istenhegyire. Péntek du. lesz eredmény. Remélem, végre megnyugtatnak.

Dobok nektek egy pocakképet is 16+2:
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Bols: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:wink:

szilvás76

Bols, ez a pompomlány legyen melletted ma egész nap és csupa biztatót kiabáljon neked, és adjon erőt:

Kép

Kép
xtina75

Jó reggelt

Bols,kitartás,nagyon drukkolok.

Babaimádó,milyen ágyneműk?
Én ezt vettem:
Kép
és ezt:
http://www.vatera.hu/2_1_polya_kistakaro_163832492.html
:wink:

Katka örülök hogy jól vagytok.

Csillag gondolok Rátok is ma.

Bekri,küldök majd bodyt,ON/OFF

:lol: :lol:

Nemsokára megyek leszúratni magam (AFP,toxo,hepatitis,vérkép,vércsoport,akármi...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Az ágynemű új,ajánlom az eladót,csomó cucca van fent a vaterán,2-3-4 részes ágynemű,sima baldachin,rácsvédő,falvédő...100% pamut.
Ez az ágynemű volt 2500.

evilany

Évi:mi is 2500-ért vettünk, de 2-részes színeset (hasonló, mint a tiéd, csak a miénk más szín és macis) a sima fehér, amire huzat kell, az 2700 volt. Képet nem tudok tenni.

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag a blúz méretei:
Karhossz alul mérve hónaljtól 28 cm, vállszélesség 12 cm, karszélesség a válll és a hónalj között mérve 25 cm, Blúz hossza 70 cm, szélessége hónaljtól hónaljig 51 cm.

Anyaga: 65 % Polyester, 25 % Pamut
Mérete: 42

A másik pedig az együttes: kb. 40-es méret, ugyanúgy mérve, mint a fenti darab. A felsönek van egy kapucnija, a nadrágnak két zsebe elöl.

Karhossz (rövid ujjú) 8 cm, vállszélesség 12 cm, karszélesség 26 cm, Blúzhosszúság 92 cm, szélesség 55 cm.

Nadrág derékszélessége 34 cm, Lábhosszúság kívül mérve a deréktól 100 cm, Sonkaszélesség 32 cm

Anyag: 50 % Len, 50 % Viszkóz

Színre: nedves homok.

Ha azt mondod, most 119 cm az övméreted, akkor szerintem az együttes eleve reménytelen.

Évi mi a helyzet nálad?

Dönci láztalan volt tegnap du. ill. éjjel. Inni is akart magától és eszegetett is csipegetve. Haladunk. Nálunk aludt végül, mert elegem volt a percenkénti kelésböl.

Bols minden eröm legyen veled, kitartás és sok siker! Annyira le vagyok lombozva, hogy miért kell ilyesminek megtörténni!?

Tegnap meg az áll az újságban, hogy halott lány csecsemöt találtak Debrecenben valami tó partján. Hát miért ad az isten olyannak babát, aki azt csak elemészti!? Itt meg nálunk egy apuka nem viselte el, hogy elválik a felesége töle és otthagyta a két kisfiával. Az apuka meghibbant, kétségbeesett és agyonverte a 3 ill. 5 éves kisfiát egy fémrúddal. A nagymama talált rá a haldokló unokáira, csak fél órára ment el otthonról. A 3 éves meghalt a kórházban, a másik életéért még küzdenek. Az apuka nem aprózta el, vonat elé ugrott és meghalt. Nekem nem fér az ilyesmi a fejembe, hogy egy szülö hogy fordulhat a saját vére ellen!?

Na elballagtam, be kell vásárolnom.

Puszi: Barbi
Vendég

Szia Barbi!
Végre egy jó hír, Dönci javul. :-) :lol: Örülök neki!!!

Viszont amit még írsz... Én erre nem is találok szavakat. Milyen bomlott agy, lélek kell ahhoz, hogy kisgyerekre így kezet emeljen a saját szülője??? :-( Hogy képes erre valaki? Nem igaz, hogy BÁRMI okot adhat erre a tettre... Nincs ilyen.

Jobb is, hogy kinyírta magát a kedves "apuka", azt hiszem, a börtönben megkapta volna a társaitól a halálbüntetést. És úgy vagyok vele, az ilyen meg is érdemli.
Bár azért az "Anya" sem piskóta, hogy a két gyerekét így otthagyja. Alapvetően is, ha meg tudta, hogy a férje "labilis", akkor meg pláne...
Beteg egy világ ez már! :-(

szilvás76

Bols, sok-sok erőt kívánok neked!!!

Babaimádó, nagyon szép már a pocid.
És drukk a 4-es teszthez, tuti minden ok lesz!

Andy, a 4D az úgy jött, hogy ma van a 2. házassági évfordulónk :D
Étterembe akartunk menni, de én inkább ezt akartam, mivel a dokimra még 2 hetet várni kell (szabin van). Így 1 percre van a munkahelyünktől ez a hely, és egészségpénztári számlát is adnak.

Rakok fel képet, hogy nekünk kb. milyen lesz az ágynemű és a tapétacsík. (Nővérem kislányának a szobája volt pont ilyen, és hát mindent ők hoznak majd májusban).
Ja és igen május 2-án érkeznek végre 2 hétre, láthatom élőben is a kissrácot is! Nagyon várom már!!!
A babakocsit is ők hozzák nekem, mivel kint volt egy nagy akció és lecsapott rá a tesóm. Nekem Quinny Buzz 4 lesz, és zöld színű. Mindig ilyet akartam, de itt nagyon-nagyon drága.
itt van: http://www.albeebaby.com/quinny-buzz-4- ... apple.html

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok

Tegnap levették az afp meg a 16 hetes vércukrot fúj az a cukros löttyi az egy katasztrófa volt :) 20 percig utána öklendeztem a genetikai uh -ra meg képzeljétek március 19-re kaptam időpontot .
Vendég

héé lányok mi történt a vonalzómmal kimódosította ???? vagy önálló életet kezd élni ???
Vendég

Vanilla,mind elállítódott,nézz be a www.nagyonbaba.hu-ra. Egyedi vonalzókat adnak.

AFP bökés nálam is megvolt.Eddig aludtam,vissza kellett feküdjek :oops: :lol: most főzök aztán nemsokára megyek tornára.

evilany

Megtaláltam a szekrényt,nem kék volt hanem barna de ez rendelés kérdése. Ez szekrénysor,mi a bal oldalán levő 2 elemet néztük ki,a keskeny rakodósat és a fiókos elemet,az 26 ezer.
Kép

evilany

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így befurakszok közétek, de ha nem bánjátok csatlakoznék.
Most várom a második kisbabámat, holott még az első is csak 14 hónapos, de hát éljen a kis korkülönbség. :wink:
Nem sokkal ezelőttig meg voltam róla győződve, hogy 12 hetes vagyok (a dokinénim szerint ennyi vagyok), de a 12. heti UH-n felvilágosítottak, hogy már a 15. héten járok. Le is döbbentem, így a vizsgálat sem lett meg időben, de ehhez valahogy már hozzászoktam az első terhességemből.
Korábban nem szedtem magzatvédő vitaminokat, de most a dokim unszolására elkezdtem a gravidát és valahogy azóta minden este borzasztóan érzem magam. Valakinek esetleg nincs ilyen irányú tapasztalata? Létezhet, hogy a vitamin okozza, vagy csak beképzelem már? :lol:
papirmasni

Sziasztok!

Délutáni szieszta van, így beköszönök egy rövid időre én is :wink:

Évi, tök jó, hogy feltetted a képet, úgy látom, Te is jó vásárt csináltál! Azon gondolkoztam, hogy a szekrénynek a bal fele alapból íróasztal résznek van kialakítva, de ha nem túl alacsony, és még a mélysége is stimmel, akár pelenkázni is lehet rajta. Bár ebben azért nem vagyok tuti biztos :wink: akárhogy is nézegetem a képet, nem tudom eldönteni, vajon milyen magas lehet...

A vérvétel miatt feküdtél vissza aludni?

Vanilla, 16 hetes vércukor? Ez pontosan mi? Én azon gondolkoztam, hogy Kristófnál emlékszem egy komolyabb vércukor vizsgálatra, amikor a zsemle + 2 deci tej volt a reggeli és utána kellett menni szúrásra, akinek meg gyanús volt, hogy problémája van, az terheléses (cukros löttyöt fogyaszthatott "reggeli" gyanánt) vizsgálatra ment. De az valahogy a 26. hét körül volt, nem? Lehet, nem figyeltem oda, hogy Neked valamilyen oknál fogva már most kellett menned? Vagy én maradtam le erről a vizsgálatról teljesen :shock: :roll: Azért, remélem, hogy nem voltam ennyire béna...

Ez az időpont a genetikai uh-ra... :shock: Nem kapkodták el... :? Gondolom, jó nagy tumultus lehet. Akkorra már a 20 hetet is betöltöd :o

Bols, nagyon várom a híreket, tudom, most még nem tudsz írni... De akkor is :wink: Más vizsgálat is lesz még utána? Ultrahanggal megnézik a másik babát, hogy minden okés vele?

Woody, gratula a házassági évfordulóhoz! Én teljesen megértelek, hogy a babamozit választottad :wink: Kíváncsi vagyok a képekre!
Bár, mostanában kezd jó lenni az étvágyam, szóval, lehet, hogy a babamozi&étterem kombinációra szavaztam volna, ha lett volna ilyen ajánlat :lol:
Egyébként egy helyen dolgozol a férjeddel?

Babaimádó, gyere gyakrabban és most már én is beállok azoknak a táborába, akik kérdezték a keresztnevedet :wink: Kíváncsi vagyok! Meg a gmailre is tehetnél fel képet, ez már tényleg csak önös érdek részemről... Olyan jó, hogy a többiekről már beugrik egy arc, van egy hús-vér ember :D akit a nevekhez lehet társítani.
Csinos a pocakod!

Katka, jó, hogy jöttél, ha van kis időd, gyere Te is gyakrabban!
Gratula Boginak a mászáshoz, Neked meg sok energiát és kitartást a rohnagászáshoz és a figyelem-megosztáshoz :wink: Szlovákiában hol voltatok síelni? Szűk család ment, vagy nagyobb társaság?

Maccs, köszi a tanácsot, végülis mi is erre jutottunk :lol: Már eddig is megtapasztaltuk, hogy egyfajta napi esemény feldolgozás folyik ilyenkor a kiságyban Kristóf részéről. Szoktunk este még beszélgetni vele lefekvés előtt, egy-egy fontosabb mozzanatra kitérni a nap eseményei közül. De van, ami úgy látszik annyira megragadja, hogy további feldolgozásra van szüksége :roll: :D Még ma is lefeküdt a szőnyegre, és bemutatta a hasizom gyakorlatot, nagyon kis ügyes. Valamelyik nap meg a terpeszállást gyakorolta - olyan kitartóan, hogy azt hittem, szétreped a gatyája :D
Mi sem unatkozunk, az biztos :wink:

Meg még olyan mókás dolgok, mint gyes igénylése nehezítik az életet... Na, nem panaszkodom, most csak egy dolog maradt le, az adókártyámat is fénymásolni kellett volna. De mivel ez a tanács egy internetes oldalon sincs fent, valamint a kitöltési útmutatóban sem szerepelt, őszintén szólva, elégedetten ültem itthon, hogy mindent körültekintően megírtam, fénymásoltattam stb. Aztán jött a telefon, hogy az hiányzik :x Most akkor megint fénymásolás, posta... Csak azt nem tudom, tényleg honnan kellett volna kitalálnom, hogy nekik az is kell, amikor sehová nem írták le... Rejtély, de ezen a bürokrácián már nem lepődöm meg...
Aki még előtte áll a feladatnak, annak az én sztorim legyen példa...

Bocs, hogy megint ilyen hosszú lettem...
Mindenkinek szép napot!

bekri

Szia Papirmasni!
Üdv a csapatban! És persze gratula!
Meghökkentő, hogy a doki néni hogyan tudta ennyire elnézni a korodat... Utolsó menzesz? Ultrahang?
Hová valósi vagy? Nagyobbik "kicsid" neme? Neve? És a tiéd?
:lol: Ez most egy vallatás :wink: és majd a többiek is csatlakoznak - remélem :wink:

bekri

Papírmasni: válts más terhesvitaminra. Én rosszul voltam régen a Gravidától. Én Femibiont szedek. Neked is már a 400-ast kell belőle szedni, ha esetleg azt választanád.(13. héten kell váltani és ezek szerint 15 hetes vagy.)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Időm nem sok, napom sűrű. Rengeteget írtatok, nem is fogok tudni mindenkinek reagálni.

Babaimádó ne titkolózz és áruld el a keresztnevedet. Na meg ha lehet ilyen kérésem, akkor legközelebb a fejedet se hagyd le a képről.

Papírmasni csatlakozom Bekrihez. Várom a válaszokat és üdv köztünk.

Bols drága gondolok rád és remélem, hogy a körülményekhez képest minden rendben van. Várom, hogy jelentkezz ha tudsz.

Csillag sajnálom a fogadat. Jól tetted, hogy elmentél a dokihoz. Kitartást nektek!

Vanilla miért kellett a terheléses cukor a 16. héten? Azt a 24. héttől csinálják. És a genetikai uh időpontján ne csodálkozz, mert az meg a 18-19 héten szokott lenni.

Bekri édes lehetett ez a gyermek ahogy mutatványozott. :lol:

Na én eddig amennyire lányt szerettem volna másodiknak, most annyira nem bánom, ha fiú lesz is. Jó, persze eddig sem bántam voln, de most valahogy mintha a ló másik oldalán lennék.
Én még mindig nem vettem semmit a gyerkőcnek, szerintem a nyárig nem is nagyon fogok. Viszont ma elindultam, hogy körbenézek magamnak valami felsőt meg nadrágot nézni, de 2 üzlet után feladtam. Lett volna csak annyira utálok vásárolni, hogy kedvem nem volt hozzá. Viszont gazdagabb lettem egy t :lol: ürkizkék sállal. Kb egy éve szeretnék ilyet és most jutottam el a terv megvalósításáig.

Andy ismerem ezt az érzést a kedves vevők kapcsán. Némelyik olyan idegesítő tud lenni. Nálam is előfordulnak nehéz esetek. Némelyik menyasszony vagy hozzátartozója képes az idegeimre menni.

Bamass örülök, hogy a fiatalember jobban van.

Na asszem eldugulok...

királylány

Bekri,nem a vérvétel miatt feküdtem vissza csak elkapott az álommanó :oops: oszt állítólag amennyit csak bírok annyit kell aludnom amíg tehetem :lol:
Hát,tényleg jó lehet pelenkázónak is.De nem azt a felét vesszük meg,hanem a másikat.
Kb 170 cm magas az egész szekrény(nálam magasabb volt)
Kép

Papírmasni üdv itt :) gyere és mesélj.

Ja most jöttem terhestornáról,hűűű jól átmozgatott.Plusz séta haza,35 perc. Odafelé nekiiramodtam a dombnak fel,nemtom hova rohantam volna,de majd megfulladtam a domb harmadánál...8ahova azelőtt felszaladtam dolgozni..)hát,ez van.

evilany

Sziasztok!!

Papírmasni üdv itt :) aztán mesélj magatokról! :)

BArbi úgy örülök, hogy Dönci jobban van, csak maradjon is így :)

Woody ez tényleg szuper ötlet volt :) Nagyon kiváncsi vagyok majd a pocaklakóra, ugye hozol képeket!!! :)

Én arra gondoltam, hogy majd március 8.-ai héten kell mennem ultrahangra rá két hétre gondoltam a 4D-t kis nászajándék lenne magunknak pont a lagzi előtt.
Annyira kiváncsi vagyok már rá :) A hasam is egyre jobban feszül, nő..

Babaimádó aranyos a pocid :D

Évi szuper a szekrény tetszik :)

Andi

KépKép
andy83

Bols sokat gondoltam rád ma még így ismeretlenül is... ha majd tudsz írj egy - két sort, hogy vagy bár el tudom képzelni, hogy lehetsz..

Andi

KépKép
andy83

Érdekes ez a terheléses vércukor mármint bent a másik pocakos kolléganőmmel beszélgettünk és tőle úgy fognak venni vért, hogy ugye egyszer leveszik simán majd kiül eszik valamit és újra bemegy egy - másfél óra múlva... nekem a papírra úgy van leírva ahogy itt előbb is olvastam, hogy én itthon szépen eszek egy zsömit aztán majd egy óra múlva meg megyek vérvételre...

Andi

KépKép
andy83

Most bezzeg sehol senki... :(

Andi

KépKép
andy83

Segítsetek!

Már másodszorra írtam mailt a vonalzóval kapcs, de nem történik semmi....
Most én vagyok nagyon tompa?????
Az elsőt már egy hete......
Nem értem...... áááááá
clárika

Ti érzitek már a picit?
Én olyan türelmetlen vagyok....mindig azt figyelem...

Pedig látszik már végre, hogy tényleg itt van:
Kép
clárika

clárika cuki a pocid!!! ezen a héten nekem is nagyon beindult, már nem nagyon tudom letagadni!!! :lol: :lol: :lol: én mindig csütörtökön fotózom a pocakot... majd csinálok én is montázst... :lol: :lol: :lol:

azt mondják, az első babás kismamik csak a 20. hét környékén érzik a babát, aki másodszor terhes, csak az érzi a 16. hét környékén... szóval türelem!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

papirmasni üdv itt!!! kösd fel a gatyód, mert ezek a csajok itt naon sokat írnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nehéz követni!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok :)

bekri és királylány: a 16 hetes vércukor mérés nálam már a 2. mivel a családba több cukorbeteg van ) és fenn áll az a veszély hogy a baba cukorbetegen fog születni, de idáig hála istennek makk egészséges éh gyomri cukrom 4,2 volt terhelésre 2 dl cukros löttyi után 2 óra múlva 4,4 tehát nagyon jó mondhatni tökéletes idáig :)

A genetikai uh meg tényleg jó sokára van ,de sebaj majd eljön hipp hopp az az idő is :) addigra legalább biztosra meg mondhatják a nemét :) remélem

Papirmasni :csatlakozom az előttem szólókhoz mindent tudni akarunk :) :twisted: :roll:

lányok ma voltam védő néninél azt mondta elírta a doki a papíron mikor a clr -re írta 106 mm én meg mondtam nem írta el mivel az uh képemen is ez van ,azt mondta igen akkor jó nagy kisbaba lesz közben megdicsért a vércukor miatt hogy figyelek rá és még azért is hogy csak 1,5 kg-ot híztam a 4 hónap alatt aazt mondta ez jobb mint szuper .

Én még semmit nem vettem a picinek igaz 80% -ra majdnem minden megvan de azért kéne már venni 1-2 uj dolgot is neki de megvárom mit mondanak a genetikain és majd utána :)
Vendég

lenne egy kérdésem lányok!
eddig nem nagyon volt ilyen nálam, de most kb egy hete jelentkeznek fájdalmak... hol itt szúr, hol ott szúr egy-egy pillanatra... néha olyan érzés, mintha egy lufit fújnának fel bennem és feszít... ezek normális jelenségek? meg néha olyan érzésem van, hoy "mindjárt bepisilek", aztán alig jön valami... :oops: :oops: :oops: :oops: eddig semmi "panaszom" nem volt, és most szokatlanok ezek a dolgok...

Kép
gtunde75

nem tudom néha nekem is van ilyen , mondjuk azt mondta a doki nem a legjobb és megemelte a magne b6 adagomat napi 2-re de nem vagyunk egyformák és nem akarlak elijeszteni .

de engem meg inkább az orrdugulás zavar nagyon már ha megyek a gyógyszertárba kérdezik visine orr sprét ?? jó mi :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?