Új privát üzeneted érkezett!

Navikám: pihizz sokat,és csak beszélgessél az ikrekhez...szeretnek ők téged betegen is :wink:

1975: :cry: megy az ölelés :arrow: :arrow: :arrow: (((((((((((())))))))))) :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

1975!
Sok kitartást kívánok Neked is.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

A fagyi beültetéshez szeretnék hozzászólni!

Nagyon régóta olvaslak benneteket, nekem is a BMC-ben volt fagyis beültetésem 2008 év elején és ősszel a karjaimban tarthattam a kislányomat.

Engem nagyon megviselt a leszívás utáni beültetés sikertelensége és nem is gondoltam volna hogy a fagyis is sikerülhet és mégis, nagyon boldog vagyok. Mi is fizettünk 100 000 forintot és nem számított bele a támogatottba, tehát mindenképpen megéri és nem kell föladni sohasem. Egyébként nekem meg volt a 6 inszem és a második lombik sikerült. (Vagyis a fagyis :D :D )
popey

Ja és mindenkinek sok sikert!

Puszi
popey

Sziasztok!!

Sajti!!
Annyira sajnállom,tudom,ez Téged nem kárpótol,de tudd Veled vagyunk.Ölellek!! :cry: :cry:

Vaya!!
Hűűűű :D :D :D :D Ez halvány??? :lol: :lol: Ez bizony nagyon ott van.Annyira örülök.Remélem hamarosan követlek. :)

1975!
Neked is nagy ölelés!!

Navi!!
Pihi-pihi ezerrel.És gyógyulgass.

Ma voltam vv-en,tömegnyomor volt.Nem tudom miért,vagy ez csak simán a hétfőnek tudható be??Ez ahülye megoldás,hogy mennejk vv-re a laborba,ott 3 kémcső vért vettek,az egyikkel mennjek vissza.Akkor miért nem veszik le fent??? :shock:
Márc 12-én megyek 22 napra,akkor lesz uh+vizsgálat.Akkor le is ülünk beszélni a dokival??Vagy majd vissza kell menni.
csucsu99
Budapest

Sziasztok Csajok!

Vayacon nagy gratula neked! :lol: :lol:

1975 nagyon sajnálom, nagy ölelés!:cry: :cry:

Sajna én se tudok jó hírekkel szolgálni.:cry: Elmaradt a randi Misi bácsival, nem ébredtek fel a fagyiovisok. Felküldtek Sz dokihoz, ő mondta meg nekünk, nagyon rendes volt. Azért annyira nem vagyok elkenődve, mert kb 2 hét múlva jön bládi méri és akkor kezdhetünk.

Hasznos info: Szűcs doki márc 3-10 között nem lesz. (lehet, hogy már előtte sem lesz de ekkor tuti nem)

Rodina jó volt talizni :D ,biztos minden rendben lesz szerdán. Lujzici kár, hogy veled nem sikerült talizni.

Kiss Angyal nagyon tetszik az idézeted.

Navared küldök egy kis babaragacsot. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek:oops: , majd még jövök.
mako30

Csucsu: serintem,ha a 22.napra mész akkor még lesz egy vv...ha annak az eredménye is megvan azt követően van egy leletösszesítő...

Kép

kiss angyal

1975, Sajti, Mako fel a fejjel, egyszer eljön a mi időnk is :)
mieza

Mako30:sajnálom,hogy nem ébredtek fel,de nagyon örülök,hogy nem vagy nagyon elkenődve :!: szeretnék kérdezni valamit...amikor a fagyis projekt van,akkor az hogy működik :?: reggel kezdik el ébrezgetni őket:?: és ott kell várni lent addig amíg eldől a sorsuk :?:

Kép

kiss angyal

Mako:nagy ölelés Neked,és jó dolog hogy előre nézel,hiszen két hét múlva kezdhettek!

Angyalka:Nekem is fagyi beülti volt de őszintén szólva nem tudom mikor ébresztik őket,szerintem beülti előtti napon már kiveszik őket a hidegből :oops:
Én annyira örültem hogy megjött piri és mehetek a manókért hogy azt meg sem kérdeztem mikor veszik ki a fagyiból és meg sem fordult a fejemben hogy nem ébrednek fel.

Kép
marianna82

Kiss Angyal: nem kérdeztem, hogy történik az ébresztés, de elég sokat kellett várnunk. 9-re voltunk a bmc-ben , igaz 10 óra hívtak, de kb 11 óra volt mire megtudtuk. Elég rossz volt ott várni.
mako30

Kiss Angyal: Szerintem ma ébreszthették őket, mivel tegnap vasárnap volt. Nem hiszem, hogy dolgoztak
mako30

Reggel ébresztgetik őket!
popey

Sziasztok!

Azért azt hittem, hogy valaki reagál a fagyis hozzászólásomhoz, dehát sebaj! (Persze azok akik utánam írtak).

Üdv
popey

1975, nagyon sajnálom :cry: nem tudok, mit mondani.... nagy ölelés csupán :oops:

Mako, bakker, sajnálom :cry: Tudom milyen érzés, mi mikor a fagyisokért mentünk még ki sem jutottunk a városból és már hívott is Sz. ügynök, h. ha még nem vagyunk közel, ne is menjünk, mert nem ébredtek fel... hááát kissé kiakadtam, h. úgy mondjam!
Erre mondják az okosok, h. viszont ha felébrednek, akkor ugyanannyi az esélyük, mint a "frisseknek".... csak ébrednének!
Szerintem is reggel keltik őket...
2 hét múlva kezdés!!! Ez jó hír nagyon!

Vaya, kicsit megnyugtattál azzal, h. most a szervezetem nem a babák eltávolításával foglalkozik, hanem a betegség leküzdésével! Kicsit szurkál a petefészkem, nem örülök :( Nem akarok jeleket figyelni, de még élénken emlékszem az első lombikra :roll:

Csucsu, szerintem is a hétfő miatt voltak annyian, mert szerintem most kicsit kevesebben vannak úgy összességében, mint ősszel.... nekem úgy tűnik.
Nem igazán tudom a menetét, de akkor valszín meg is beszélitek a továbbiakat! Amúgy meg tényleg szar a saját véreddel ide-oda rohangálni :shock:

Angyalka, remélem is h. szeretnek :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared,
hogy érzed amúgy Magad? Most nincs kedvem a tábli után keresni, de mikorra vagy visszarendelve biostriptre?

Kép

Kép

babe3

Popey, bocsi, bár én reagáltam, de nem gratuláltam :( Pedig szuper példa vagy sokunknak, hidd el!!!
De az én hsz-imra sem mindig reagál mindenki... ez már csak ilyen :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe, nekem vérvétel lesz 2010. 03. 03-án, azaz ha a számmisztikát nézzük, akkor 3 3 3 (ha az évszámot összeadjuk), azaz 9, a kedvenc számom :lol: Bár ez most csak úgy eszembe jutott! Ja és hát a 3 hármas is nagyon szuper! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

Köszi, aranyos vagy én már el is tűnök innen sok sikert kívánok neked és persze mindenkinek!

Puszi
popey

Popey, köszike! Azért ha van vmi (hasznos) infod vagy gondolatod számunkra, gyere nyugodtan!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe, ja még annyi, h. nátha, torokfájás (bár lehet ezeket olvastad is) javulóban és egy kis petefészekszurka :( Tudod, nem figyelem a jeleket! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Popey: köszi,hogy írtál nekünk :!: bocsi,hogy nem egyből reagáltunk :!: és Gratula a Fagyibabódhoz :D

Az tutker,hogy hétvégén is bent vannak a biológusok,mert mi most szombat reggel voltunk aláírni a fagyikhoz a papírokat...meg is kérdeztem,hogy minden nap van bent valaki...és K2 ügynök mondta,hogy persze nem hagyhatják magukra az embriókat....

köszi a válaszokat...szóval reggel...úgy gondoltam előző nap elkezdik az ébresztőt :roll:
az elég sz@r lehet,hogy ott kell várni...vagy épp útközben kapja az ember a "jó" hírt :roll:

Kép

kiss angyal

Sziasztok

Rossz híreim vannak: Szombat este begörcsöltem, vasárnap reggel elkezdtem barázni, bementünk a jános kh szülészetére, ott uh-n megvizsgáltak, sajnos a baba már nem volt sehol.Ma reggelre meg is jött ez a szemét piri! :twisted: Ma kellett volna bemennem a drnőhöz, hogy a tegnapi papírt bemutassam, de nem voltam rá képes, mindenen elsírom magam és ráadásul annyira görcsölök, hogy a falat kaparom.Így szerintem csak szerdán fogok menni, remélem addigra kiapad az összes könnyem...
Vendég

Úristen Zsu!
Ez tragédia! Nagyon sajnálom. Nem is tudom, Én mit csinálnék. Hát pont ezért félek Én is minden egyes UH előtt, hogy jaj Istenem, csak minden OK legyen. :cry:
Erre nem találok szavakat. Csak azt tudom mondani, hogy próbálj egy kis erőt gyűjteni, amint képesnek érzed rá Magad. Ehhez nagyon sok idő kell az biztos.
Remélem rendesen ki ürülsz és nem kell még egy beavatkozás is. A lényeg, nagyon sokat pihenj most. :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Kedvesek vagytok, tényleg köszönöm!! Most egy pár napig próbálok nem gondolni a babadologra, egy kicsit ülepednie kell a mainak.
Még1: Nagyon klassz dolog, hogy így foglalkoztok egymással, szuperek vagytok, és szuper anyukák lesztek. Ez tuti!! Popey! Köszi, hogy leírtad a példádat, erőt ad párunknak, ami kicsit elnyomja a "nem sikerült" sz@r érzést!!
Navi, gyógyulj meg hamar, és mindenkinek sok kitartást kívánok!
1975

Zsu!!!! Édes istenem, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Sírd csak ki magad, hogy a francba ne tennéd!
adj időt magadnak, helyre fogsz jönni, és legközelebb a boldogságtól fogsz sírni, hidd el!!
1975

Zsu: Jézusom :!: :!: :!: Nagyon -nagyon sajnálom :!: Milló puszi Neked :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Zsu!! :cry: :cry: :cry:
El sem tudom mondani mennyire sajnállak.Na mára elég volt a sok rosszból. :oops: :cry:

Köszi csajok a válaszokat!!
csucsu99
Budapest

Zsu!
Hát ez szörnyű!!!! Ezt el sem hiszem!!!!!!! :cry: Nagy ölelést küldök Neked!

Sajt!
Ezt nem hiszem el! Pedig annyira drukkoltam Nektek! :cry: Nagy ölelést küldök Neked is!!!!

1975!
Komolyan mondom ezt már el sem hiszem!! :cry: Nagyon sajnálom, próbáld magad összeszedni!!!

Mako!
Nem is tudom mit írjak Neked, nagyon sajnálom!! :cry:

Mi van most itt??? Nagyon Rá jár a rúd erre a topikra! Vörösmacska varázsolj sokat, hogy ez a sok rossz eltűnjön a topikból és mindenki mihamarabb babás legyen!!

Vaya!
Ott van az a csík! Halkan még, de gratulálok Neked!!! :lol: Nagyon iker gyanús Nekem ez a dolog! :lol:

Angyalka!
Ti most hogy álltok? Ne haragudj, de rövid az eszem, meg ennyi rossz hír után nem is csodálkozom, hogy felejtek!

Navared!
Pihizzél sokat! Éééééssssssssss a legfontosabb, hogy ne figyelgesd a jeleket!!!

Puszi
Ildi

gyoreneildi

Kép Jaj Istenem, ez egy nagyon szomorú hétfő!
KépTeljesen ki vagyok akadva, hogy ennyi rossz hír van.... :cry: :cry: Zsu, nagyon sajnálom, el sem hiszem, nem is csodálom, hogy ma nem mentél be. Normális, hogy ennyire fáj???? ..mármint fizikailag, mert a lelki fájdalom az tudom, hogy hatalmas ilyenkor. Küldök neked lelki erőt a folytatáshoz és hogy mielőbb begyógyuljon a sebed.... sok-sok puszi neked, ölellek

Mako, 1975 nincsenek szavak, nem akarom túlragozni, hisz úgyis tudjátok.... :( :(

Küldök nektek pozitív energiát, sokat... én most egy kicsit úgyis túl vagyok töltödve :arrow: :arrow: :arrow:

Navi mennek a babaragacsok Kép

Lujzi, gratulálok a kezdéshez, ügyes légy a szurikkal, szerintem reggel add be én is mindegyiket akkor adom... küldöm a tüsző és mnyh növelőket neked Kép és magamnak is Kép :wink:

Rodina, szerintem jók az erednményeid, ne izgulj, minden rendben lesz..., de küldök segítséget: Kép

Maccs
vörösmacska

Popey, érthető, hogy nem mindenki válaszolt egyből, de hullámokban jövünk és nincs mindig mindenki itt..... gratulálok én is a sikeres babaprojekthez :lol: :lol: nagyon szeretünk ilyen sikertsztorikat hallani, mindig örülünk a jó hírnek, nekünk ez ad erőt.. Puszika

Navika még küldök neked egy csomag baciűzőt is: Kép

Maccs
vörösmacska

Sajnos, délután a mh-en nem engedett belépni a társalgóba, pedig nagyon elakartam olvasni, mi történt!

Mako!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ne jött össze a randi! Annyira szurkoltam nektek! Olyan szimpatikus pár vagytok! Igazán megérdemeltétek volna, hogy minden rendben menjen. De , látom nem vagy elkeseredve, és ez a két hét tényleg hamar el fog menni! Nagyon-nagyon drukkolok a következő lombikhoz!

1975!
Sajnálom, hogy neked sem sikerült! Sírd ki magad, azzal a fájdalom is enyhül. Aztán majd idővel, jobb lesz!

Kis anygal!
Kösz a bíztatást! Remélem , most sikerrel járunk!

Navared!
Hogy vagy kismami?

Popey!
Nagyon jó, hogy jöttél! Pont ilyen siker sztorikra van szükségünk! Örülök, hogy neked sikerült, és van egy nagyon szép kislányod! Tesó projektbe mikor vágtok?

Csucsu!
Te nem egy szőke, kicsit hosszú hajú(?),kleopátra frizurájú lányka vagy? Mikor én álltam a sorba, akkor pont az egyik recepciós lány magyarázta a fenti kinézetű lánynak, hogy a 22. nap kell jönni vizsgálatra! Csak ebből gondolom!

Zsu!
Hát nem is tudom, mit mondjak! Szörnyű érzés, sajnos én is tudom! Sírj, amíg tudsz, a többit, majd úgyis csak az idő oldja meg! Pároddal töltsetek minél több időt együtt, az hamarabb gyógyítja a sebeket! Nagy, vigasztaló ölelést küldök!

Vörösmacs!
Ari vagy, már kérni akartam, hogy azért varázsolj nekem!

Vaya!
Pont én is azon gondolkodtam, hogy nekem is iker gyanús a teszted. Én is ikreket vártam- anno-, és nem volt ilyen erős zebrás tesztem a 14. napon!
Ja, és kérlek, hogy a kis cipőket most már ne vedd le a vonalzódról, mert remélem, hogy szerencsét hoz nekem!

rodina74

Zsu, nagyon-nagyon sajnálom!
Nincsenek rá szavak, sírjál csak. :cry:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vayacon!
Ment a válasz pü!

rodina74

GyIldi:2 sikertelen lombikon vagyunk túl :cry: de majd valamikor jön a fagyibaba :lol:

Macs: csini a vonalzód :D

Kép

kiss angyal

Rodina!!

Az nem Én voltam. :lol: Írtam pü. :D

Macs!!
Nagyon helyes,csak varázsolgassál Nekünk,és persze Magadnak is. :lol:
csucsu99
Budapest

Zsuuuu, Istenem, ez egy nagyon SZAR nap, iszonyúan sajnálom!!! :cry: Pedig Muzsi mellett most te vagy/voltál a "példaképem", és nagyon sokat gondoltam rád (ez nem elmarasztalás persze)!
Bőgjél, amennyi csak jól esik! De ha rosszul vagy, légyszi inkább menjél be vmi ügyeletre!!!

Rodina, el is felejtettem, h. te már voltál ilyen helyzetben... ennél borzalmasabbat el sem tudok képzelni ebben a kezdeti időszakban :cry:
Amúgy köszi, jól vagyok, már csak egy kis nátha, de sajna a sok fekvéstől megállt az emésztésem, hiába iszom napi 4 l folyadékot. Ma letelt a 3 nap fekvésem, úgy döntöttem ennyi volt... majd p.golyók után fekszem egy keveset, de ez nem nekem való. Nem fogok futkározni és tornázni, de muszáj mozognom valamennyit!

Gy.Ildi, megpróbálom nem figyelgetni!!!! De ilyen az emberi természet.... :oops:

Muzsi! Hol vagy? Hiányolunk!

Macs, nagyon köszi a varázslatokat! Bízunk benned, nem magára hagyni a bandát!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hali Lányok!

Nem tudom mi van most a levegőben, hogy ennyi rossz hír van itt.... :cry: :cry: Akiknek most nem sikerült, csak annyit, hogy sose lehet tudni mit hoz a jövő. Nagyon sok kismaminak/anyukának ezen a fórumon akkor sikerült, amikor már szinte esélyét sem látták annak, hogy sikerül. Egyszer eljön a mi időnk is, tuti.

Sajti!
Kitartást kívánok, én is úgy hallottam, hogy a fagyisoknak sokkal jobbak az eredményeik, bízzunk ebben. Párod, hogy ennyire nem hisz benne, lehet csak a saját csalódottságát próbálja ezzel leplezni. Ha viszont sikerül, majd figyeld meg, madarat lehet fogatni vele :D

Mieza!
Jó, hogy leírtad a tapasztalataidat, ez is ugyanolyan része ennek a baba-dolognak, jó ezekkel is tisztába lenni. Jó, hogy így kapkodnak utánad :wink:

Andi!
Hát ez tényleg vicces köszöntés volt :shock: Szegény férjedurad :roll: De legalább jó humora van a kollégáinak, az biztos

Szöszi!
Veletek most mi van? Spontánkodtok csak simán?

Rozus!
Ha még esetleg olvasod a fórumot, írj magadról, mi van veled, akár priviben is, sokszor eszembe jutsz.

Mako!
:cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Csucsu!
Ment válasz pü!

rodina74

Sziasztok

Hát lányok megáll az ész ilyen sorozatot. Nagyon le vagyok törve :cry: :cry: nem is tudom mit mondjak....
Kívánom nektek hogy hamar talpra álljatok és folytatni tudjátok a kijelölt utat!!
1975sajnálom hogy nem sikerült!

Makó mit is mondhatnék.... Küldöm a mensi manókat hogy minnél hamarabb megkaphasd a bébiket!!

Zsu hát teljesen kivagyok ez a hír. Megszakad a szívem komolyan mondom!! :cry: :cry: Nekem is te voltál a példaképem. Az endo után neked és Muzsinak is sikerült.Nagy ölelést neked.((((((((())))))))))

Vaya nagyon örülök hogy neked sikerült várjuk a csütörtöki vvt de addig is drukk.

Üdv Popey kicsit letörtem mint a bili füle. Nehezen viselem ezt a sok kudarcot!! De jó hogy jöttök és felráztok ezzekkel a történetekkel köszi. gyere sürübben!!

Jó éjcakát mindenkinek ma dolgoztam és holnap is hosszú lesz a napom de majd jövök és mindenkinek írok!!!

Nava még egy pár szó kérlek tedd meg nekem hogy erősíted a zebra tábort mert a lelkem romokban. Örülök hogy már járkálsz de azért töltsd a napodat kellemesen!!!Érezzék jól magukat az ikrek!! :D

Most lányok hogy van ez a mi Szücsünkel?? Neeeeem leeesz???
Akkor ki lesz? én nem akarok S ügynökhöz kerülni!! Segítség!!! :o
Ilyenkor lehet választani?? Talán szólok a recepción. Most tiszta stressz leszek. Pénteken mennék akkor még van? Azt hiszem Makó te írtad.

Kép
Kép
pancsi76

Zsu, nagyon sajnálom :cry: :cry: , nagyon nehéz lehet most nektek. Navaredhez hasonlóan nekem is ti voltatok a pozitív példa.

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, bár most inkább csendben maradok, hisz az én bajom nem is olyan nagy.
Azért jó, hogy ilyen összetartó kis közösség vagyunk, sok erőt tudunk adni egymásnak.

Vörösmacs örülök, hogy visszatért a varázslásod, amint látod nagy szükség van rá.

Popey kösz a biztató szavakat, el kell nekünk a sok pozitív történet.
mako30

Pancsi szerintem a héten még van, nem mondta de szerintem jövő héttől lesz szabin 2 hétig, de nem bizti, csak az hogy 03.03-03.09-ig nincs
mako30

Pancsi!
Mikor nem volt S ügynöknő, akkor mondták, hogy választhatok Sz és Z ügynök között. MIvel hallottam, hogy Sz ügynökhöz már rengetegen várnak, így Z ügynököt választottam. Szóval talád ki, hogy kihez akarsz menni, aztán szólj. Szerintem S ügynöknő és Z ügynök között választhatsz!

rodina74

Pancsi rosszul írtam 1 hétig lesz szabin, mert 10-től már lesz
mako30

Na, beadtam a tüszőrepi! Az egyiket az egyik oldalamra, a másikat a másikra! Biztos, ami biztos!

rodina74

Sziasztok kedves fórumtársak!

Nem voltam pár napig, s látom megjártátok a mennyet és a poklot is. Nem is tudom mit mondjak…

Sajti, nagyon sajnálom. :(
A fagyibaba szerintem semmiképp sem kidobott pénz. Van akinek az sikerült! És ha belegondolsz, a fagyasztásért kiadott pénz annyi, mint egy stimus – illetve a stimus alsó hangon ennyi. Nagyon szurkolok nektek. Azért is, hogy a mostani fájdalmon minél hamarabb túl legyetek és azért is, hogy a következő sikerrel járjon!!
Nagyon okos a gondolkodásod, remélem ezért hamar gyógyul a lelked is!Nagy, nagy ölelés!!

Navared, remélem jobban vagy már!!A négyesikrek tényleg sokan, 1+1+1+1-en vannak!! :wink: Nu, most látom csak, hogy számmisztika is lesz a dologban! :) Tutti minden okés lesz!

Vaya, annnyira örülök, kismami!!Minden rendben fog menni, ne is gondolj másra!!Hurrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááááá!!!!Ne viccelj, egyértelmű a második csiik!!

Rodina, azért van most a bal petefészkedben a nagy tüszi, mert most minden sikerülni fog!Ez kell hozzá! Szerdára szoriitunk!

1975, kiivánom, hogy minél előbb elfelejthessed a doki rossz mondatát és egy jó hiirt hallj tőle a fagyibabás beülti eredményeként!!Ölelünk!!

Popey, gratulálok, és nagyon köszönöm, hogy jöttél egy fantasztikusan jó példaként!Csak jókat nektek!

Mako, sajnálom, hogy nem ébredtek az ovisok. :( Remélem hamar elrohan neked az a két hét!!Szoriitunk majd!

Zsu, nem tudok mit iirni :cry: :cry: :cry: Ölellek

Vörösmacs, szükség van a varázslatokra!!!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Látom, mindenki nagyon elfoglalt!
Remélem, mindenki rosszalkodik! :oops: :wink:

rodina74

Istenem nekem is potyognak a könnyeim Zsu miatt. Ez annyira felfoghatatlan. Hát nem tudom ilyen nagy fájdalomra van-e gyógyír, de az idő biztosan segít majd. És tudod Zsu azt szokták mondani h a babának valószínű baja lett volna ha megszületik.. Bár ez most biztosan nem vigasztalan. Gyógyulgasson a lelked, és aztán újult erővel fogtok tudni kezdeni. Hatalmas ölelés neked! Mint ahogy Makónak és 1975-nek is! Miezának igaza van, mindenkinek eljön az ideje!

És lányok egy rossz széria után csakis jó jöhet. Úgyhogy mindenki hittel, bizalommal!

Rodina látom te is érzékeny vagy. Én a BMC-ben nem érzékenyültem el, de volt, hogy a metrón eszembe jutottak rossz gondolatok a babavárás kapcsán és folytak a könnyeim. De szerintem ezzel legtöbbünk így van, nagyon nehéz ezt épp lélekkel bírni.

Lujzici nekem a BMC-ben délután adták be, de én aztán mindig reggel. Szóval szerintem nem gáz, ha van egy ilyen nap, a többit viszont próbáld meg egy időben. De szerintem is inkább otthon add be. Én sima alkohollal fertőtlenítettem, amit a gyógyszertárban vettem. de a betadine is jó. Nem tudom, mennyinek kell lennie a tüszőnek, de nem is ez a fontos, úgyis addig stimulálnak amíg jó lesz. Én azt sem tudtam, mennyi lett a méhnyálkahártyám eszembe sem jutott megkérdezni. Szerintem meg kell próbálni nem aggódni mindenen, hagyni hogy történjenek a dolgok. Szuri beadása után büszke leszel magadra :D

Csucsu köszi a drukkot, hát én halványnak hittem, de sokan mondták hogy nem az már kezdem elhinni. Valószinűleg az lehetett, hogy nem akartam hinni a szememnek. El is várom, hogy kövess :D

Navared figyi a petefészkeim nekem is szurkáltak, nehogy ebből bármire is következtess. A jeleket tényleg nem lehet nem figyelni erre én is rájöttem, viszont azt tudd, hogy bármi bármit jelenthet. Én 11-12 napig semmit nem éreztem, tehát gyakorlatilag csak az uccsó két nap. Nekem a hasam fájt, valakinek a melle feszül, valaki semmit nem érez. Úgyhogy légyszi ne törj le bármilyen jel van v. nincs, mert tényleg bármi lehet! Látod a számmisztika is jót jelez! ;)

Babe sajnos vannak ilyen tragédiák mint Zsué, ami tényleg felfoghatatlan, de próbálj meg nem ennyire aggódósnak lenni, mert nem fogod élvezni a terhességet és a babának sem jó érzés az állandó stressz. Hidd el, hogy minden rendben lesz, bízz a babádban.

GYIldi, hát én örülnék az ikreknek, de azt tudni kell hogy a mi családunkban nagyon nagy babák vannak, ezért valószínű nekünk gyorsabban emelkedik az elején a hcg szint is. Unokahúgom 5 kilóval született, keresztfiam 4,5-tel. Óriásbébik voltak :)

Macs küldök tüsző és mhnynövelőt. Nekem varázsolnál pozitív tesztet csütörtökre? :D köszi!

Rodina kis cipők maradnak ;) :D

Pancsi köszi a drukkokat csütörtökre.

Muzsi, ari vagy te is nagyon :D

Lányok nagyon sok pozitív energiát küldök mindenkinek ráfér most a topikra. +++++++++++++++++++++

Kép
vayacon

vayacon: Én sem tudok a tündérkémmel betelni. Hát nem hiszem hogy nem fájt neki, mert ilyen sírást még nem hallottam tőle, de tényleg csak addig sírt, amíg a védőnő szúrta neki. Egyébként nem lőtte, hanem tűvel szúrta. Szóval a technika ugyanaz, mint az én időmben. Remélem nekünk nem fog begyulladni. Sem az enyémek sem a tesómé nem gyulladt be, remélem nem Barbus fogja kezdeni. Gratulálok halkan a két csíkocskához.

vörösmacska: Van hogy csorbább a tű és ilyenkor jobban fáj a szuri. Meg figyeld, hogy ne a lapjával add be, hanem a hegyével. Nekem olyankor fájt. Milyen réginek tűnik ez a szurizás. Most nem tudnám a hasamba szúrni. Az inzulin sem hiányzik mondjuk, már tiszta lila volt a combom meg a vállam tőle. Mit meg nem teszünk a purgyékért. :D

sajt: Nem vagyok lombikban jártas, de szerintem igenis van esélye a fagyis beültinek.

zsuzsi: Köszi a fájdalomhesegetést, megkapta a gyermek.

babe: Egy nap még nem számít a nyaki redőnél. Az a lényeg, hogy a 12. héten csinálják valamikor. Sajnos én már nem emlékszem mikor csinálta nekem a doki.

lujzici: Én mindig este adtam be magamnak a merionalt. De akkor sincs semmi, ha reggelente adod be szerintem. Találj olyan időpontot, amikor mindig otthon vagy. Bár én is adtam be a mosdóban is. Fertőtlenítésre nekem volt steriliumom, de szégyen bevallanom hogy az inzulinnál már egyáltalán nem fertőtlenítettem és egyik szúrásom sem gyulladt be. 20 mm körül jók a tüszők az inszemre. Hajrá, legyél bátor, csak az első lesz nehéz. Aztán egyre könnyebb lesz. Mint a keksz. :D

1975: Így ismeretlenül is sajnálom.

mako: Neked is buksisimi.

zsu: Rettenetesen sajnálom a dolgot. Nem is tudom mit mondjak.

Fülbevaló bent és nem kellett végig néznem, mert a védőnéni inkább kiküldött. Jobban tette, így is majdnem sírva fakadtam ahogy hallottam hogy sír. De egyébként jól tűrte, csak addig sírt. Utána bealudt és jó nagyot sétáltunk a kérőinkkel.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok csajok

hát nem is tudom hogy mit írjak, ez a mai nap, ez valami szörnyű :(

mako
fel a fejjel , ahogy írtad is nem bánkódni hanem készülni a következőre ami már a kertek alatt van.

zsu
nagyon sajnálom, hogy most ezt át kellett élned, nem is találok rá szavakat, sírd ki magadat.

vaya, az újdonsült kismaminak halk gratula

sajt , 1975, sajnálom

rodina
sok sikert neked.

mindenkinek akinek nem írtam drukkolok, bocsi hogy nem írok mindenkinek egyesével....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?