Istenem nekem is potyognak a könnyeim Zsu miatt. Ez annyira felfoghatatlan. Hát nem tudom ilyen nagy fájdalomra van-e gyógyír, de az idő biztosan segít majd. És tudod Zsu azt szokták mondani h a babának valószínű baja lett volna ha megszületik.. Bár ez most biztosan nem vigasztalan. Gyógyulgasson a lelked, és aztán újult erővel fogtok tudni kezdeni. Hatalmas ölelés neked! Mint ahogy Makónak és 1975-nek is! Miezának igaza van, mindenkinek eljön az ideje!
És lányok egy rossz széria után csakis jó jöhet. Úgyhogy mindenki hittel, bizalommal!
Rodina látom te is érzékeny vagy. Én a BMC-ben nem érzékenyültem el, de volt, hogy a metrón eszembe jutottak rossz gondolatok a babavárás kapcsán és folytak a könnyeim. De szerintem ezzel legtöbbünk így van, nagyon nehéz ezt épp lélekkel bírni.
Lujzici nekem a BMC-ben délután adták be, de én aztán mindig reggel. Szóval szerintem nem gáz, ha van egy ilyen nap, a többit viszont próbáld meg egy időben. De szerintem is inkább otthon add be. Én sima alkohollal fertőtlenítettem, amit a gyógyszertárban vettem. de a betadine is jó. Nem tudom, mennyinek kell lennie a tüszőnek, de nem is ez a fontos, úgyis addig stimulálnak amíg jó lesz. Én azt sem tudtam, mennyi lett a méhnyálkahártyám eszembe sem jutott megkérdezni. Szerintem meg kell próbálni nem aggódni mindenen, hagyni hogy történjenek a dolgok. Szuri beadása után büszke leszel magadra
Csucsu köszi a drukkot, hát én halványnak hittem, de sokan mondták hogy nem az már kezdem elhinni. Valószinűleg az lehetett, hogy nem akartam hinni a szememnek. El is várom, hogy kövess
Navared figyi a petefészkeim nekem is szurkáltak, nehogy ebből bármire is következtess. A jeleket tényleg nem lehet nem figyelni erre én is rájöttem, viszont azt tudd, hogy bármi bármit jelenthet. Én 11-12 napig semmit nem éreztem, tehát gyakorlatilag csak az uccsó két nap. Nekem a hasam fájt, valakinek a melle feszül, valaki semmit nem érez. Úgyhogy légyszi ne törj le bármilyen jel van v. nincs, mert tényleg bármi lehet! Látod a számmisztika is jót jelez!
Babe sajnos vannak ilyen tragédiák mint Zsué, ami tényleg felfoghatatlan, de próbálj meg nem ennyire aggódósnak lenni, mert nem fogod élvezni a terhességet és a babának sem jó érzés az állandó stressz. Hidd el, hogy minden rendben lesz, bízz a babádban.
GYIldi, hát én örülnék az ikreknek, de azt tudni kell hogy a mi családunkban nagyon nagy babák vannak, ezért valószínű nekünk gyorsabban emelkedik az elején a hcg szint is. Unokahúgom 5 kilóval született, keresztfiam 4,5-tel. Óriásbébik voltak
Macs küldök tüsző és mhnynövelőt. Nekem varázsolnál pozitív tesztet csütörtökre?
köszi!
Rodina kis cipők maradnak
Pancsi köszi a drukkokat csütörtökre.
Muzsi, ari vagy te is nagyon
Lányok nagyon sok pozitív energiát küldök mindenkinek ráfér most a topikra. +++++++++++++++++++++