Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tetőőő :wink: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy!
Jó éjt!!!

Betty!
Süti jól néz ki,azt mondtad finom is=vizsgán átmentél :lol: :lol:

Bri!
Történet nagyon szép!Hihetetlen és mégis igaz!
BMC-be volt egy lány aki altatás nélkül csinálta végig a punkciót :shock:

Lucuzs!
Lehet én is tudok szerezni utrót,szólj,ha kell még.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi! Köszi neked is a felajánlást! Nem felejtem el, ha szükség lesz rá, élni fogok vele! :oops: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs
lehet, hogy én is :wink:

Gabi
köszi, hogy átmentem a vizsgán nálad :lol:
Neki miért altatás nélkül csinálták azt nem tudod :?: :shock: én nem is hallottam még ilyet :!: :o

Ranita
már biztos nagyon izgulsz, holnap gondolok Rád :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gondoltam bekukkantok és milyen élet van itt :D .

Köszönöm a drukkokat lányok, nagyon kell ez most , nem is tudjátok mennyit jelent nekem :D .

Betty,
most megnyugodtam, majd reggel kezdek el megint parázni :? .
Lucuzs majd hozza a híreket.

Bri,
ez egy jó kis történet, sok ilyet hall az ember. De miért nem velem történik :roll: ? Mondjuk én nem adom fel soha, a két lombik között is reménykedtem minden ciklus végén, hogy hátha most jön a csoda. De nem jött..... Na de majd most. Ez is egy csoda lenne.
Nagyon drukkolok neked az uhuhoz, hogy több tüszőt lásson a dokibácsi :!: .

Suzy,
neked még nem írtam...
Én is így döntöttem volna.... Hiszen egy spontán terhesség után már sokkal könnyebben bekövetkezik még egy spontán terhesség. Ez egyáltalán nem butaság.

Lucuzs,
szuper, hogy van utró.
Én kiszámoltam, nekem pont elég lenne. Ha mégsem, akkor megyek magánrendelésre, aztán ott majd felírják :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Bri,
nagyon szép történet!Énis szeretnék ilyet!
Nálunk is csoda kellene, hogy apa katonái átjussanak a petécskémhez!
Szerintem fel kellene őket szerelni kiscsákánnyal! :D

Mindenkinek mennek a drukkok Lányok!
Olvaslak Benneteket, köszönöm a hiányolásotokat, de mire gép elé ülök, már nincs sok erőm írni.És mire végigolvasom, amit termeltetek, addigra elfelejtem az elejét! :oops:
De ha élesben megy majd nálunk is a dolog, igérem írok sűrűbben! :D

Puszi, és ölelés mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Betty!
Ha agyon ütnének se tudnám most megmondani miért volt neki altatás nélkül :? De lehet megkeresem.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty,
én olyat hallottam, hogy a lány evett reggel, így nem altatták el, de a punctiót így is vállalta!

Ranita,
drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Altatás nélkül punkció???? Jujjjj :shock: :shock: :shock: . Hát az sz@r lehet, bár gondolom valami kis érzéstelenítés akkor is van.

Bri,
nekem is fájt a mandulám, bár lázam nem volt, nem is köhögtem. Lehet, hogy nagy bátorság volt, de én nem mondtam meg :oops: :roll: . De addig még meggyógyulsz, nyugi.

Kép

Kép
ranita1979

Meli!
Csak életjelet adj magadról sűrűbben! :wink:

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj csajok orulok,hogy kicsit erot adhatok en is nektek igy :D

Lucuzs
Azert van nekem mert multkor punkcio utan ugye vettem en el is kezdtem de mivel 3.napra sem osztodtak igy abbahagytuk...azaz nekem a multkori megvan :!: Es en akar most is itarhatok...a tabit azt meg meg kaptam en is 8) Es ha neked most szukseged lenne ra kuldenek szivesen en meg majd beszerzem magamnak mert ugyis ir a dokim kedden mikor megyek :wink: Szal ha kell szolj nyugodtan :wink:

Ranita
Hat vegulis ez a lany is sokaig kerdezgette miert nem sikerul neki a lombik?Miert nem lesz babaja...es latod...szal most lehet veled vgy velem fog ugyanez megtortenni...sosem lehet tudni ki a kovetkezo :roll: Holnapra ++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Tyuuu nem semmi...ha visszakeresed azt meghallgatnam miert volt ugy neki :roll:

Meli
En ugy sozktam,hogy 2szer nyitom meg egyik oldalon olvasom a masikon meg irom amit es epp akinek akarom igy nem felejtem el...amugy nekem se menne :oops: :lol: :oops:

Betty,Suzy
Muszaj volt ide is betennem :lol: Jol jott ez most mar napok ota akartam...Bettynek mar teloban mondtam is :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ranita millió drukk mára!!!

Lányok, Lucuzs én is 2x1 utrot kaptam :roll: eddig mindig.
Vendég

Ranita
várjuk a híreidet, nagyon drukkolok neked :!: :!: +++++++++++
Kép

Gabi
hát akkor megköszönnénk ha megkeresnéd ezt az altatás nélküli törit :wink:

Angyli
hogy vagy ma :?:

Bri
jó, hogy ide is beírtad, tényleg sok erőt ad mindenkinek :wink:
Holnapra megy neked a drukk az UH-hoz+++++++++++++++++ :wink:

Zsu kismami :?: Régen voltál....

Szuzy
meggyógyultál már teljesen :?: Piri lassan távozik... :wink:

Lucuzs
valami érzet esetleg :?: A barnamedve elmúlt :?:

Többieknek is szép napot, mennek a mai drukkjaim, mindenkit puszilok :!:
Kép

betty615

Melinda
nem aj, ha csak néha jössz, és mi nem várjuk el, hogy napra kész légy mindenkiből, nem olyan csapat vagyunk :wink: csak magadról írj, hogy mi van veled :)

Csoki-vani
és te hogy vagy ma :?:
Nagyon drukkolok neked is, hogy sikerüljön++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Ranita! Virtuális energiáimat küldöm, meg persze amúgy is! Bár tudom, hogy csak 9-re mész, de izgatottan várom a híreket! :D

Mindenkinek puszi! Szép napot! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép jó reggelt!

Azt hiszem hamarosan haza kell mennem, már a második bugyimat veszem fel itt bent, mert teljesen átázok :shock: tenyérnyi darabok jönnek :shock: szédülök is egy kicsit a vérveszteségtől :shock: mi lesz itt ma :?: vérengzés :!: :wink:

Ranita
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Ha tudsz majd valamit Ranitáról szólj nekünk is légyszi :!: :wink: barnaság :?:

Angyli
Hogy vagy drága :?:

Betty
Akkor sütheted a következő remekművet, a vizsgán átmentél :wink:
Hogy vagy :?:

Bri
Az álmodra továbbra is kíváncsi vagyok :!: :wink:

Vidám, szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
bakker, nem semmi, ilyen erőős a piri még mindig :?: :shock: Azt hittem már kicsit gyengült azért :roll:
Én köszi, jól vagyok 8) :lol: mint mindig... :D

betty615

Betty
Még csak most indult be :!: :shock: tegnap szinte még semmi nem volt csak egy kis pitty-putty :lol: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Még nem gyógyultam meg teljesen, mutálok :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Pitty-putty volt :?: :lol:
Reméljük már azért kifelé mész a betegségből és hamar rendbejössz :wink:

betty615

Suzy! Persze, ha megtudok valamit Ranitáról, mindenképpen megosztom veletek! :D
Most megnéztem :oops: , és ma még nincs barna. De tegnap estére erősödött. :evil: Egyenlőre felemeltem az utró adagot 2x1-ről 2x2-re, aztán ha úgy érzem később még tovább...

Durva lehet a mensid! :shock: Nekem talán egyszer volt ilyen eddig, de az csak egy napig volt zuhatag.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri! Akkor lehet, hogy élni fogok a lehetőséggel, és lenyúllak egy kis utróval. :wink: Köszi! Ha kell szólok! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi Csajok!
Akkor majd megpróbálok kicsit többet jönni!
Velem most nincsen semmi különös.Diétázom, sportolok, és fogyok! :D :D :D :D :D Nagyon élvezem.Már a férjem is megjegyezte, hogy nagyon meglátszik rajtam.Szerda reggel mérlegelek ismét, remélem megint kevesebbet mutat majd a mérleg!
Mert érzem, hogy nálam ez is kell, és akkor fog sikerülni majd a lombik(vagyis áprilisba) :P :P :P :P :P :P
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Betty
Ja, most úgy indult, hogy egy kicsi és mára meg elöntött a szemétje :evil: olyan jó, hogy fehérben kell dolgoznom :roll: :wink: díjaznám, aki ezt kitalálta :!:
Én is remélem, hogy már nem lesz rosszabb a taknyosság, mert annyira utálok reggel úgy ébredni, hogy kopog a nyelvem a szárazságtól :!: :wink:

Lucuzs
Reméljük megszűnik a barnázásod :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Ez neked semmi :lol: ez igen is, hogy nagyon nagy hír és öröm :!: :wink: továbbra is sok erőt és kitartást hozzá :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

Lányok már tegnap kerestem,de nem találtam,mert az a topik is elég pörgős!!!!Azért nem írok már oda :oops: Azért még megpróbálom!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Én olvastam a BMC-sben...

"Nu, szal az altatás nélküli punkció: Hála az égnek, nekem nem fájt!!! kb 16 perc alatt szívták le a 10 tüszőt. A tüszőleszívás előtt és után is van egy fertőtlenítés, ami nem volt kellemes, de nagyon gyors volt, szal igazából időm se volt felfogni. Kétszer szúrta át a doki a hüvelyboltozatot, ezeket a szurkákat éreztem kicsit, de ez is pikk-pakk megvolt. A képernyőn tudtam követni, ahogy átszúrja a Stüszivadász ( Smile ) a tüszikéket, itt nem is maga az átszúrás a kellemetlen, hanem inkább az, ahogy kiszívódik a folyadék belőle. De összességében elmondhatom, hogy nekem egy nagyon pozitív csalódás volt, bármikor bevállalnám újra. Én egy erősebb menzis görcsöt fájdalmasabbnak éltem meg. "

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!
Gondolunk rád ezerrel!!!!

Suzy!
Jól kitisztulsz az már biztos!!!!
Nekem is fehér a munkaruhám :? És sokáig egyedül voltam lány :twisted:

Lucuzs!
Barnaűzők mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Meli!
Biztos kevesebbet fog mutatni.Mit sportolsz?

Betty!
"Én köszi, jól vagyok mint mindig... " :arrow: Kicsit bővebben is válaszolhatsz,minket nem untat :wink: :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Kösz Suzy!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Tisztulni fogok azt tuti :!:
Tényleg neked is jó a munkaruhád színe :roll: :wink:

Hogy vagytok :?: érzel-e már valami furát :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megtaláltam!
..."azért kérem az altatás nélkülit, mert azt hallottam, hogy kicsit jobb eséllyel tudnak petesejtet leszívni... " :arrow: hát 3 pete lett neki és lassan 6 hetes terhes :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Mindenféléket érzek,de kibírható :?

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy,
köszike, akkor van egy nagy hírem, megy a fogyi! :D :D :D :D
Sajnálom, hogy piri ennyire erősen zaklat, de tényleg, legalább jól kitisztulsz, és ez a lényeg!
Aztán meg jön a baba nemsokára, hidd el!
Ja, és még az előzőekhez!Ha nekem egyszer spontán sikerült volna, tuti énse mennék egy ideig inszemre, mert tuti, hogy sikerül másodszorra is, és akkor majd a pozi tesztet 8hónap várakozás, pocaknövesztés követi majd! :wink:

Gabi,
egy amerikai alakformáló stúdióba járok, ahol infraszaunázok, utána meg mindenféle gépekkel sportolok!Nagyon élvezem.Ezt csinálom heti 1x-2x, a többi nap meg idehaza szobabiciklizek, kb.45-50 percet! :D
Rókakoma odaért már?Vagy csak a kis vuk?
Hogy érzed magadat?

Bri,
jó ötlet, ezek után énis így fogok majd tenni, hogy tudjak mindenkinek reagálni! :D
Mikor mész uhura?Krizsához jársz, igaz?Most más protokollod volt, mint a múltkor?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Ici-pici vuk,de ritkán. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Hello Lanyok!!

Megyek olvasni.... :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi,ű
Ti is Krizsához jártok, ugye??Most már megy valami gyogyi?Mit kapsz?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Utrorol
Lombikosoknak mindig tobb megy mivel a teljes hormonhaztartas szurikkal van iranyitva az inszem mas...es a fagyis beulti is hisz ott meg megy magatol a hormontermeles csak rasegitenek :!:

Betty
Itt is koszi vgy ott nem mondtam csak akartam :oops: :lol: Jol jonnek,mint ahogy Chrissynek is irtam a beultiig kellenek a szurkok utana maaa nem csak ugy halkan magunkbande addig johet minden mennyisegben :lol:

Suzy
Milyen almomra? :shock: Te mindig tobbet tudsz mint en 8) :lol: Piri monnyon le :evil: :evil: :evil: Most olvasom megtalaltad az irast....huuuu en azert meg igy is leizzadtam mig olvastam :oops: :|

Lucuzs
Csak idoben szolj,hogy idoben tudjuk kuldeni :wink:

Melinda
Gondolom milyen jol erzed magad a borodben :D nekem is az a terv hogy ha nem sikerul(nade ma me ne sikerulne most) akkor en is nyarra visszanyerem hableany alakom es kemenyen nekiallok edzeni :twisted: :roll:

Gabi
Nem emlexem kb mikor volt vgy hogy kinek mert beleneznek en keresgetni csak tudnam merre induljak :roll: Na most olvasom megtalaltad megmondanad a nevet beleolvasgatnek :oops: de persze en megyfogok gyogyulni es nem lesz gebasz aludni fogok mint a holdkorosok...vgy azok nem alszanak? :roll: na mind1 a legjobb resze az egesznek az a kaba idoszak semmi penzert nem hagynam ki 8)

Melinda
Amugy en sem birnam :oops: ezek a csajok annyit termelnek igy meg kenyelmesen irok az egyiken a masikon meg gorgetem 8) Holnap megyek uhura 23-an!!!(vonalzimon rajta van)Tuszonezobe megyunk :roll: Igen hozza jarok...Most ultra short protokolom van multkor antagonista volt :roll:

Gyancsi
Amit kaaliban beadtak szurit egy hete meg mindig sarga meg lila :roll: na persze azota en nyomom sehol semmi de az a ket potty ott van :?

Megyek szurit adni 8) meg enni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Lányok!

Hát Gabi, nagyon gratulálok, örülök neki, hogy sikerült :) Tud ez a Skriba dokinő valamit, hogy te is és Zsu is :P
Suzy
Nagyon :cry: , új hónap új lehetőség.

Csajok!

Ranitának ma van az eredmény hirdetés????

Rólam: még mindig várom a márciust :roll:
Ebben a hónapban volt a spontán próbálkozás....majd kiderül,
most 3 napja fáj a hasam alul és a derekam is majd leszakad...kicsit olyan mint az előző terhességemnél (de az ember ugyebár hajlamos bebeszélni magának a tüneteket)
Én inkább arra gondolok, hogy felfáztam, mert annak is ezek a tünetei, valamit a piri előjele sem lehet még elvileg,. mert még kb. másfél hét múlva kéne megjönnie (vagyis nem kéne) :shock:
Ki tudja, hogy valóban úgy van-e, hogy a peteérés után még 14 nap a mensi???? mert akkor nekem tényleg késni fog, mert a 21. napon volt pé-m :cry:

Ja, és ha most lenne baba, akkor az tényleg csoda lenne, mert pénteken iroda költöztetés volt, na hát nem tudtam nem hajlongani és pakolni :cry:
ancsyka

Sziasztok Lányok!

Ez most jött Ranitától:
"Szia. 3 babó a pocakban :D , 5 osztódott, de 2 csak 4 sejtes lett, így ők nem lettek fagyasztva."

Drukk a tapihoz!!!! :lol: :lol: :lol:
Naugye, hogy sok osztódott!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ugye-ugye!
Mi megmondtuk!
Babatapik mennek! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita!
:lol: :lol: :lol: Babaragik :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli- Mi ujsag nalad?????Nagyon izgulok erted :wink:

Ranita- Hatalmas drukkhegyseg neked mara+++++++ :D Gyere majd a hirekkel!!

Ancsuka-Tuti, hogy megrepedt a tüszöd!!!!Drukk!!A sziami macska az szep :D

Suzy- Nagyon sajnalom pirit :( :( :( Igazad van abban amit irtal, ha mar egyszer sikerült spontan akkor nem szabad feladni!!Abszolut megertem amit irtal, ha az ember nagyon szeretne valamit akkor akarva-akaratlanul is azzal foglalkozik, nem tudja magat függetleniteni....Ez a legnehezebb, pedig nalatok is abban a honapban volt a pozi teszt, amikor tenyleg nem foglalkoztal vele :wink:

Bri- De jo, hogy sürübben vagy :D Remelem maradsz is a sürübb latogatasnal ha visszamentel is, mert mar kismama leszel :D Drukk a holnapi Uh-hoz!!++++Nagyon jo volt ez a csodatörtenet :wink: Szerintem legközelebb magadnak add be a szurit, jobban jarsz :wink: Azt hisze, Suzy azt kerdezte, hogy milyen nyelven almodsz??

Vanili- Szia!!Jo, hogy jöttel!!! :D Szoritok erted, hogy sikerrel jarj++ :D

Lucuzs- A barnazas meg nem jelent semmit!!!Ne add fel!!!

Meli- De jo, hogy te is sürübben voltal :D ( csak en nem voltam itt, de van igazolasom a hianyzasra :wink: )Jövö heten marcius van!!!! :D Ügyes vagy, hogy mar ennyit fogytal, kitartas hozza!!Igen, mi is Krizsanal vagyunk, eddig szedtem a Clostit, aztan csütörtökön megyünk 12.cn-es UH-ra :wink:

Zsu-??

Ancsyka- Az mindig ugy van, hogy pe-töl 14 nap a mensi ha jol tudom ( akiknek kevesebb vagy több az valami betegsegre vagy hormonbajra utal, de nem emlekszem mar, hogy mire :roll: )Drukk, hogy spontankodasotok eredmenyes legyen :D

Es akkor rolam :

Hat csajok , nekem eletem egyik legszebb szülinapja volt penteken.....Gyanutlanul jöttem haza este 9 körül a melobol ( a parommal ugye megbeszeltük, hogy masnap megyünk kajcsizni es este lehet atjönnek a barataink dumcsizni)....Belepek az ajton es az egesz szoba felvolt diszitve, lufi, szerpentin, Happy Birthday felirat, minden ami dukal.....A szoba közepen egy bazi nagy doboz....Az itteni kisbaratnöm Melinda, ferje Szabi ( nekik van egy gyönyörü 10 honapos kisfiuk, mar irtam roluk) es a parom.....Es kerdezgettek, hogy szerintem mi van a doboz alatt....Fogalmam sem volt lanyok, tenyleg...es kepzeljetek, hogy az otthoni 2 legjöbb baratnöm ugrottak ki a dobozbol, meg nem voltak itt sosem es az en kis Melinda baratnöm mar novemberben elkezdte szervezni, hogy kijöjjenek.....En annyira meghatodtam, nekem ilyen szep meglepeteset meg sosem okozott senki :D :D Persze sirtam, de nem a banattol, azt gondolhatjatok :D Tegnap mentek vissza a csajok delutan vonattal :wink: Az este egyebkent nagyon jol sikerült, iszonyu sokat nevettünk es büszken jelentem, hogy egy kortyot sem ittam, pedig nagy volt a kisertes :D

Es akkor kepekben:

Itt jövök be gyanutlanul az ajton ( a munkaruhat ne nezzetek :wink: ) Kép

Itt a doboz: Kép

Es itt vannak az en baratnöim :D
Kép

Igy pityeredtem en el magamat:
Kép

Az ajandekom, ket nagyon nagy kepkeret telis tele fotokkal
( a lanyok csinaltak, 122 db fenykep felhasznalasaval, a legjobb bulik, szülinapok, csaladi kepek, minden)
Kép

Es a csajok ( jobbrol balra: Melcsike (aki leszervezte az egeszet), Kriszti, Anita es En)
Kép

A torta:
Kép

Akkora boldogsag volt ez nekem Csajok, hogy nem tudom elmondani!!Iden eddig annyi jo dolog törtent velem ( Anyunak lett valakije, most ez a szülinap) es mehetünk az inszemre, en most mar biztos vagyok benne, hogy sikerrel jarunk, mert nem lehet maskeppen!!!!! :D

Na most elmentem csicsilni!!!2 nap es megyünk haza :D

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Ranita- Most olvasom :D :D :D Nagyon szoritok mindharmuknak++++++ :D

Gabi- Teged hagytalak ki az elöbb :oops: Milyen tüneteid vannak??Mert irtad, hogy azert vannak :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi! Ez aztán a meglepetés!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Még én is meghatódtam, pedig én csak olvastam! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok :!:

Szép hetet Mindenkinek :!:

Betty :!:
Köszi jól vagyok, egyelőre piri még elkerült.
Te, hogy vagy :?:

Suzy :!:

Sajnálom, hogy ennyire ömlik, de legalább tutira kitisztulsz és nemsoká kezdheted az ujabb spontán hónapot, amely hiszem, hogy sikeres lesz++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Megy a drukk a tüszikhez+++++++++++++++++

Na látod, hogy felesleges volt aggódnod, megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++++

Bri :!:

Jó szurizást, és a holnapi UH-hoz nagyon szoritok++++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Hogy vagy :?:

pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Meli
Köszi, hogy Te is így gondolod :!: :wink:
Ügyi vagy :!: :wink:

Bri
Azt szeretném kérdezni, vagy is az érdekelne engem, ha álmodni szoktál milyen nyelven álmodsz:?:

Ancsi
Nagyon megható volt így olvasva is :wink: aranyosak a Te barátnőid :!: jól kigondolták az ajándékot Neked :!: nagyon ötletes és óriási meglepi lehetett!
Örülök, ha Te is egyet értesz az Én terveimmel :!: :wink:

Lucuzs
Köszi az infót :!:

Ranita
Mennek a babatapaszok hozzád nagy sebességgel :!: pihizzél, drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsy
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön spontán :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Semmi sincs kizárva, lehet, hogy jót tett ez a kis elterelő hadművelet
:!: fel ne add, még nincs piri :!:

Ancsu
Merre jársz vagy csak olvasol :?:

Zsu
Hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :wink: drukkolok nagyon drága++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked mindig pontos szokott lenni :?: és 21-e már elmúlt, nagyon szorítok :!: :!: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Sikeres szurizást :!: holnapra drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

gyancsi :!:

Köszi jól vagyok drága, nagyon szép szülinapi ajándékot kaptál, igazán megható lehetett, amikor a két kis barinőd kilépett a dobozból :wink: :wink:

Jó pihenést, álmodj szépeket :wink:

Már csak két nap és 25.-e és indul a mandula++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Igen nekem általában pontosan szokott megjönni, remélem, hogy nemcsak az utro kavart be, bár anno nyáron utro mellett is barnáztam és utána megjött, de mivel ősszel lugositottam, azóta nekem soha nincsen barnázás ha jött, mindig napra pontosan kicsi előjellel, ami hasfájás v. derékfájás volt.
Igen ma nár 22-e van :wink:
Köszi a drukkot :D
Vendég

Gyancsi!
Szupi jó meglepid volt :lol:
Kicsi hányinger,fejfájás,derékfájás,de kibírható.Nem panaszkodom.
2 nap és jöttük haza,de jó!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?