Angyli- Mi ujsag nalad?????Nagyon izgulok erted
Ranita- Hatalmas drukkhegyseg neked mara+++++++
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Gyere majd a hirekkel!!
Ancsuka-Tuti, hogy megrepedt a tüszöd!!!!Drukk!!A sziami macska az szep
Suzy- Nagyon sajnalom pirit
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Igazad van abban amit irtal, ha mar egyszer sikerült spontan akkor nem szabad feladni!!Abszolut megertem amit irtal, ha az ember nagyon szeretne valamit akkor akarva-akaratlanul is azzal foglalkozik, nem tudja magat függetleniteni....Ez a legnehezebb, pedig nalatok is abban a honapban volt a pozi teszt, amikor tenyleg nem foglalkoztal vele
Bri- De jo, hogy sürübben vagy
Remelem maradsz is a sürübb latogatasnal ha visszamentel is, mert mar kismama leszel
Drukk a holnapi Uh-hoz!!++++Nagyon jo volt ez a csodatörtenet
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Szerintem legközelebb magadnak add be a szurit, jobban jarsz
Azt hisze, Suzy azt kerdezte, hogy milyen nyelven almodsz??
Vanili- Szia!!Jo, hogy jöttel!!!
Szoritok erted, hogy sikerrel jarj++
Lucuzs- A barnazas meg nem jelent semmit!!!Ne add fel!!!
Meli- De jo, hogy te is sürübben voltal
( csak en nem voltam itt, de van igazolasom a hianyzasra
)Jövö heten marcius van!!!!
Ügyes vagy, hogy mar ennyit fogytal, kitartas hozza!!Igen, mi is Krizsanal vagyunk, eddig szedtem a Clostit, aztan csütörtökön megyünk 12.cn-es UH-ra
Zsu-??
Ancsyka- Az mindig ugy van, hogy pe-töl 14 nap a mensi ha jol tudom ( akiknek kevesebb vagy több az valami betegsegre vagy hormonbajra utal, de nem emlekszem mar, hogy mire
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
)Drukk, hogy spontankodasotok eredmenyes legyen
Es akkor rolam :
Hat csajok , nekem eletem egyik legszebb szülinapja volt penteken.....Gyanutlanul jöttem haza este 9 körül a melobol ( a parommal ugye megbeszeltük, hogy masnap megyünk kajcsizni es este lehet atjönnek a barataink dumcsizni)....Belepek az ajton es az egesz szoba felvolt diszitve, lufi, szerpentin, Happy Birthday felirat, minden ami dukal.....A szoba közepen egy bazi nagy doboz....Az itteni kisbaratnöm Melinda, ferje Szabi ( nekik van egy gyönyörü 10 honapos kisfiuk, mar irtam roluk) es a parom.....Es kerdezgettek, hogy szerintem mi van a doboz alatt....Fogalmam sem volt lanyok, tenyleg...es kepzeljetek, hogy az otthoni 2 legjöbb baratnöm ugrottak ki a dobozbol, meg nem voltak itt sosem es az en kis Melinda baratnöm mar novemberben elkezdte szervezni, hogy kijöjjenek.....En annyira meghatodtam, nekem ilyen szep meglepeteset meg sosem okozott senki
Persze sirtam, de nem a banattol, azt gondolhatjatok
Tegnap mentek vissza a csajok delutan vonattal
Az este egyebkent nagyon jol sikerült, iszonyu sokat nevettünk es büszken jelentem, hogy egy kortyot sem ittam, pedig nagy volt a kisertes
Es akkor kepekben:
Itt jövök be gyanutlanul az ajton ( a munkaruhat ne nezzetek
)
Itt a doboz:
Es itt vannak az en baratnöim
Igy pityeredtem en el magamat:
Az ajandekom, ket nagyon nagy kepkeret telis tele fotokkal
( a lanyok csinaltak, 122 db fenykep felhasznalasaval, a legjobb bulik, szülinapok, csaladi kepek, minden)
Es a csajok ( jobbrol balra: Melcsike (aki leszervezte az egeszet), Kriszti, Anita es En)
A torta:
Akkora boldogsag volt ez nekem Csajok, hogy nem tudom elmondani!!Iden eddig annyi jo dolog törtent velem ( Anyunak lett valakije, most ez a szülinap) es mehetünk az inszemre, en most mar biztos vagyok benne, hogy sikerrel jarunk, mert nem lehet maskeppen!!!!!
Na most elmentem csicsilni!!!2 nap es megyünk haza
Puszi mindenkinek!!