Új privát üzeneted érkezett!

Horibol!

igen, megvan a házhoz szállítási számla és a blokk is, meg a jótállási jegy is ami ugye nincs kitöltve. Csak ugye lehet az lesz a gáz, hogy nem márkaszerviz üzemelte be, hanem hivatalos villanyszerelő aki pecséttel és aláírással is igazolta a beüzemelést. Hiszen ők mondták anno, hogy nem kell szerviznek beüzemelnie. Pl. nekünk ugyanilyen tűzhelyünk volt a háznál, amit ott is vill.szerelő üzemelt be, mert nem volt a közelben márkaszerviz.....
Most addig marad az idegbaj....
Ráadásul a kenyér is olyan izé lett, mint a szivacs. mondjuk mi mindig ilyen kenyeret sütünk sütőben....soha nem lesz olyan mint a képen....

hajni...
Budaörs

Nézd meg hogy mi szerepel a jotállási feltételeknél ha nincs ott hogy csak márkaszerviz általi beüzemeltetéskor van akkor kötelesek kicserélni ne hagyd magad lerázni.
horibol

Nanicke, átjárhatósági jó ötlet.
Hajni, sajnálom a sütő gondot.
mókica

sziasztok.

Ideultem egy picit de most csak a szulestortenetem hoztam,elore szolok hogy nagyon hosszu pedig tenyleg csak a lenyegre probaltam szoritkozni.
Oszinten irtam le ugy ahogy volt,es ahogy en ereztem akkor.
probalok csatlakozni, felzarkozni.

NÓÉMI szuletese.

Penteken 11ora utan ertem be a korhazba,felvettek az adataimat,majd elfoglaltam a korhazi agyat.delutan jott a vizit es kiirtak a masnapi szules meginditast.Ejfeltol nem ehetettem es nem ihattam semmit.
01,30 szombat.
Reggel 5kor jottek kelteni,homeres es vernyomasmeres.Minden rendben atmentuk a vajudoba.Jott a szuleszno,megkaptam a beontest es kaptam egy oracskat hogy tisztuljak mielott bekotik az oxitocint.
6:30 kor kototek be az infuziot.
8kor kezdodtek a fajasaim 10 percesekkel.10kor jott a dokim megvizsgalni,egy ujnyi mehszaj.Haladt az ido a fajasaim surusodtek,13:30kor mar 2 perces fajasaim voltak,megint jott a doki,bo 2 ujnyira tagultam.
4kor meg neztem az orat majd arra eszmeltem hogy hirtelen eltelt egy ora,elaludtam.Jott a dokim es ketsegbeesve mondtam neki hogy nem faj.megtisztitotak az infizuocsovet majd megemeltek a cseppszamot.Hamarosan ujra ketperceseim voltak.
7 kor jott a dokim ujra megvizsgalni.Meg mindig csak ket ujnyi,vizsgalat kozben elkezdtem verezni.,mondta a dokim hogy vegyek le az infuziot es jarkaljak egy orat,ha addig semmi akkor aznapra befejezzuk a dolgot mert addigra total kimerultem.
Egy ora mulva a helyzet valtozatlan,a dokim utasitasara visszakuldtek a nogyogyaszatra.Vasarnapi nap volt a pihenonapom,erot kellet gyujtenem a kovetkezo inditasra ami hetfo volt.
02.01 hetfo.
Reggel minden ujra indult,5kor keles homeres,majd atkisertek a vajudoba.
Szinten beontes majd bekototek az infuziot.varakozas.
Jottek a szulesznok,hamar rajottem hogy nem egy nyelvet beszelunk amitol kisse megijedtem hogy hogyan fogunk majd komunikalni.
8kor kezdodtek az igazi 5perces fajasaim.Szulesznok magyaraztak hogy fujtassak,rendesek voltak velem.
Ramkototek a ctg et es onantol kezzdve egyaltalan nem kelhettem fel az agybol.
9Kor mar ketperces fajasaim voltak,konyorogtem egy kis vizert de mondtak hogy nem adhatnak,helyette kaptam egy kis vizes gezdarabot amivel a szamat torolgethettem.
10:15 kor jott a dokim megvizsgalni.Pontosan nem emlekszem hany ujnyit mondott de jott a burokrepesztes.A dokim mondta hogy most fog csak majd igazan nagyon fajni.Keszuljek fel.
10:35kor repesztette meg a burkot,gyorsan eros fajasaim lettek azt hittem lekaparom a falat.Megkerdeztem a dokit kb mikorra lesz baba,a valasz majd valamikor delutan fele.
Iszonyatosan fajt,sirva konyorogtem hogy kicsit felalhassak de a ctg miatt nem lehetett.
Remegni kezdtem,es teljes egeszeben gorcsben volt a testem.A szuleszno szolt a dokinak hogy adni kellene valmit mert igy nem lesz jo.
Arra emlekszem hogy jon a szuleszno es mondja hogy kapok egy kis nyugtato injekciot hogy tudjak lazulni ket fajas kozott.
A mellettem vajudo lany szerint(akivel kesobb szobatarsak lettuk)elajultam,csak a fajasok alatt lehetett velem komunikalni.
12korul ereztem a tolofajast,kiabalni kezdtem hogy figyeljen ram valaki,mert idokozben a vajudo megtelt,jott 3 tanulo,1csecsemosnover,egy szuleszno tanonc,plusz megegy orvos.
Az egyik orvos megallt az ajtoban es nevetve megjegyezte hogy mivan itt szinhaz?valahogy en nem talatam viccesnek de akkor nem erdekelt hogy hanyan nezik a szenvedesem.
Megvizsgalt az egyik szuleszno majd a masikhoz fordult hogy azonnal hivja a dokimat mert teljesen kitagultam,lassan mehetunk a szuloszobaba.
Jott is a dokim es hozott magaval egy medikat is.Megviszgalt a dokim is es a medika is.
Mondta hogy egy ket nyomas es irany a szuloszoba.
Nagyon boldog voltam mar akkor.
Atkisertek a szuloszobaba,nem igazan akartam felallni az agybol de muszaly volt.
Feltapazkodtam a szuloagyra es elkezdtuk nyomni.a dokim a fejemnel volt es nyomta a hasamat a szuleszno meg lent csinalt valamit,pontosan nem tudom mit.
Egyszercsak ereztem egy eros fajdalmat,azota tudom hogy az volt a gatmetszes.
A fajasok szuneteben vartunk,akkor lattam meg a harom tanulot a labamnal,akiknek egy orvos meselte hogy eppen mi tortenik,eleg falfeherek voltak szegenyek.
Megkerdeztem hogy nem-e lehetne kiszedni belolem az infuziot mert mar elegge fajt ,de persze hogy nem lehetett.
Jott a fajas es en nyomtam,egy hang nelkul pont ugy ahogy a szuleszno magyarazta.Meg dicsertek hogy nagyon jol csinalom.a szuleszno elmosolyodott majd mondja hogy sotet haju a baba,latszik a feje.akkor abban a pillanatban akkora erot ereztem magamban mint meg soha es nyomtam volna de a szuleszno szolt hogy most ugy kell hogy kicsi nyomas majd szunet es megint szol hogy mikor nyomhatok,ha nem igy csinalom akkor szetfogok repedni.
Gondoltam magamban ha az olyan egyszeru lenne de ugy csinaltam ahogy mondta,tenyleg ugy erztem hogy szetszakadok es hihetetlenul nyomott lent a lanyom,visszatartottam a nyomast de iszonyu nehez volt,majd jott a varva vart szo,nyomhatok.nagy levegot vettem es toltam es akkor egyszercsak kicsusszant a pici lany es minden fajdalom megszunt.Egy pillanatra siri csend majd Noci sirasatol lett hangos a szuloszoba.
Ahogy meghallottam sirni en is sirni kezdtem,nem tudtam abbahagyni,odahoztak egy pillanatra es mar akkor gyonyoru volt,meg ugy is hogy tiszta magzatmazas volt szegenykem.
Elvittek,megtoroltek es megmertek,kozben jott a dokim engem varrni.Mindenki kiment a szuloszobabaol,kettesben maradtunk a dokimmal,o varrt en szipogtam es vartam hogy visszahozzak Nocit.Jott a szuleszno es kerdezte hogy van-e mobilom mert akkor azt idehozza es felhivhatom a parom.Ennek kulonosen orultem.
Mivel a parom estere varta a hivasom nagyon meglepodott mikor bejelentkeztem neki,de joleso erzes volt megosztani vele az oromom kozel fel oraval szules utan.
Meg ket oraig voltam a szuloszobaban,kozben neha jottek megnyomkodtak a hasam.
Egyszercsak hoztak a lanyom,mondta a szuleszno hogy probaljam megszoptatni es elsore sikerult is,csak neztem hogy milyen tokeletes es milyen gyonyoru.
Noemi 02,01 en 13:00kor szuletett 3450 grammal es 51 cm rel,surru sotetbarna hajjal.

Kép
monyo83

Monyo,

nem semmi kis történet. jól bírtad akkor. és már 3hetes lesz Nóci!

Kép
gota79

Drága Monyo,
végigbőgtem a szüléstörténetedet!Köszönöm Neked!
Szeretném majd nemsokára átélni énis ezt a fájdalmas, de hihetetlenül boldog érzést!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

monyo!
megkönnyeztem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyo! Drága! Ez csodálatos! Én csak így tudom jellemezni. Egyes részeknél, mintha az én szülésemet olvastam volna, borsózott a hátam, és könnybelábadt a szemem.
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk! :D

Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen keményen végigcsináltad!

Hatalmas ölelés nektek!

Remélem jól vagytok! Sokat gondolok rátok! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
barnázás még mindig van?
Utrót megemelted?
Sikerült beszerezni valahonnan?

Hajni,
érdekes ez a cikk!
De azért én megtaláltam benne a lényeget!
Diétázz, élj egészségesen, de ne foszd meg a testedet semmitől!Én mondjuk ki sem bírnám, hogy csak szárnyashúst egyek, nagyon szeretem a disznót is, tegnap le is vágtunk egyet! :D
Privi ment. :wink:

Móki,
pé megvolt?
Diétázás hogy megy?

Ranita,
ide már nem jössz soha? :cry: :cry: :cry:

Niki,
spontán hónap, és 3as kezelés?
A legjobb döntés, amit meghozhattál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyó, megható történet!Köszi, hogy megosztottad velünk!

Meli, a diéta annyi hogy kevesebbet eszek. De azért nasizok is. Szóval, nem kőkemény ez nálam. A mozgásra kéne újra rávenni magam. :)
mókica

Nanaicke!
Sajnálom hogy későn érkezetem ,de hét végén nem voltam gép közelében. Az igazság az hogy én az aktuális mensi napján halvány pozitívat teszteltem.
Bár tudom ez így már minfdegy, de a kövekező hónapra jó infó lehet.
Egyébként nem tudok felszabadultan örülni mint vártam, mert annyira aggódom a babómért hogy az már nem normális (biztos mert olyan nehezen jött ).Várom hogy legyen végre szívhangunk, és túljussunk legalább a 8. héten.

Monyó!
Nagyon rendes tőled hogy megosztottad velünk a történetedet, ez a világ legnagyobb csodája, még ha fájdALMAS IS.

Lucuzs!
Drukk a pénteki teszthez,remélem jól emlékszem....

-j-!
Sajnálom a tűszőket, de tényleg meg kéne találni hogy mi okoz ekkora problémát/hogy nincs pé, még stimura sem /, mert azért még pcos-nál is van néha.
Nagyon szorítok érted.

Kép
mók

Mókica,
nem vagyok babás. Szeptemberig nem tudok semmilyen dokihoz menni anyagiak miatt. Szóval így maradok.

A hétvégénk nagyon jó volt, fel vagyok töltődve! :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse, bocs hogy belepofáztam!
(Szerintem az Sztk -s doki ingyenes.) De tudodod.
Örülök hogy telt a hétvégéd.
mókica

mók!
most úgy néz ki, a closti hatására 19. cn volt pé... csakhogy pf-gyulladás is... így hát le lettünk tiltva a sexről (na nem is esett volna jól :? )
szóval vagy igencsak túlélő katonái vannak apának, vagy esélyünk sincs ebben a ciklusban... de legalább spontán mensim lesz :D (már amennyire spontánnak nevezhető egy stimus ciklusban a dolog) és ez is eredmény :lol:
aztán ha a köv ciklus sem jön be, akkor marad a lapar (végre, végre a dokim kiélheti magát :D )

mókica!
[quote]( írta:Szerintem az Sztk -s doki ingyenes.)

én is "sztk"-s szakrendelésre járok :) és a vizsgálat után nem hogy az ajtóig, de a folyosó végéig ki vagyok kísérve (no, lehet, hogy azért, hogy tuti vissza ne forduljak :shock: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.02.22 11:48-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Mókica,
dehogy vettem belepofázásnak.
Sajnos azt gondolom te is tudod, hogy az sztk-ban futószalagon, max 5perc/páciens alapú rendelésen a pcossal nem igen lehet kezdeni semmit, főleg nem úgy, hogy én már kezelve vagyok. Ha mondanám, hogy nem jön meg, adna duphastont és kész.
Az én problémámhoz rendes konzultációk kellenének, rendes alapos kivizsgálással, amire most nincs lehetőségem.

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse!
sztem ez nem is annyira attól függ, hogy tb-finanszírozott-e a dolog, vagy magán. inkább annak függvénye, hogy milyen az orvos, és hogy milyen ember...

persze ettől függetlenül valóban kevés az idő... megesett, hogy a műtő előtt szobroztam egy órát, hogy tudjak beszélni a dokimmal... és persze megesik, hogy "elzavar" mert nem ér rám... mert rengetegen vannak... vagy éppen császározni szalad...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Drága -j-!

Nagyon örülök hogy legalább pé volt, és sajnálom hogy nem tudsz egy nyugodt hónapot kifogni, pedig lehet hogy ennyi hiányozna.
Viszont a lapar után lehet hogy könnyebben összejön, bár tudom ez nem nagy vígasztalás. Nagyon sok drukkot küldök a következő hónapra, és sok pozitív gondolatot, legyen már -j- bébi!!!!

Sztk-s orvos: csak azt ne, kettőnél is jártam fiatalabb koromban, egyik se foglalkozott velem nagyon, lehet hogy már akkor kiderülhetett volna hogy nem stimmel valami.

Kedves Lányok!
Nem akarok rossz érzuéseket kelteni senkiben hogy babámról írok, de annyira féltem, és nagyon aggódom hogy minden ok. legyen. A párom nem érti miért parázok, de hát ez azért egyrészt csoda, másrészt nagyon akarom!!!!!!
Akiknek van már gyermekük, vagy várják, várom az ötleteket hogyan lehet átvészelni a köv. 6 hetet aggodalom nélkül.
És akinek még nincs, remélem nem haragszik hogy ezt feszengetem....

Kép
mók

Mók,
szerintem nem lehet idegeskedés nélkül kibírni!Mert mindig lesz majd valami, amiért idegeskedik az ember! :? De biztos nem lesz semmi gond!
Valami progit kapsz?

Eclipse,
én sztk-s dokihoz jártam, vagyis a kórházba a meddőségibe, de én nagyon meg voltam vele elégedve!Ő diagnosztizálta a pco-t, ő csinálta a lapart!
Én nőgyógyásznak még sosem fizettem! :oops: :oops:
Próbálj meg keresni egy olyan dokit, aki rendel az sztk-ban, de rendes!Mert azért ilyen is van.Igaz, hogy nem sok, de van!
Hidd el!
Remélem megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda 84!

Azt hiszem igazad van az idegeskedéssel kapcsolatban, de reményledem benne ha elérjük a 10 hetet, és lesz már szívhang, akkor megnyugszom...Talán...
Egyébként proginak utrogestan kúpot kapok 3x1, 12. hétig.

Kép
mók

Lányok,
szurkoljatok ti is Ranitának, mert a lombikos topikban láttam, hogy ma 3 babót kapott beültibe, és küldjük neki ezerrel a babaragacsokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Ranita!

Ezerrel megy a babaragacs, és millió drukk!!! :D :D :D

Kép
mók

Melinda, igen pontosan erre gondoltam sztk-s dokinál. Van közöttük jó szakember, úgy is hogy, közben nem tartja a markát.
Ne szégyelld,hogy nem fizettél szakrendelésen. Én se fizettem soha egy fillért se. :D

Mók, nyugi! Minden renden lesz! drukk
mókica

Ranita!
++++++++++++++++++++++++++++++
drukkok hada száll feléd :!: :!: :!: :!:

nekem mindezidáig soha meg sem fordult a fejemben, hogy magánrendelésre menjek orvoshoz... majd a terhesgondozásnál (fő az optimizmus :))... persze, ha oda ad időpontot. ha nem, akkor továbbra is marad a kórház :)

mók!
bennem nem keltesz rossz érzéseket! sőt! igazából az keltene rossz érzést, ha nem aggódnál...
na meg magamból kiindulva, hogy én már most mindenen parázok... hát, ember legyen a talpán, aki majd kibír babásan :wink: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Mók,

én teljesen megértelek. én is így voltam vele. talán Monyó mondta nekem az elején, hogy mindig van miért aggódni. először ugye a szívhang. utánna hogy ne legyen semmi gond a 12. hétig. (itt mondom el, legalább tíz tesztet ellőttem a 12. hétig.) utána a vérvételek eredménye. ugye nekem a Downos rossz lett, és amniot csináltak, annak az eredményére 3!!!!!!!!! hetet kellett várni. utánna izgulni a 24v26. hétig, hisz attól mentik babót ha van valami. utánna pedig a magzatmozgások miatt. mozgott ma eleget? és egyéb kérdések. én már most utólag vennék magzati szívhang figyelőt a saját megnyugtatásunkra. szóval maga az egész terhesség egy aggódás, szerintem még egy egészséges kismamánál is, nemhogy nálunk. remélem nem ijesztettelek el nagyon. de mindemellett a világ legcsodálatosabb dolga is ez az áldott állapott. nincs gyönyörűbb dolog a világon, amikor érzed és látod babócád mozgását. kívánok neked csodálatos babavárást.

Kép
gota79

Ranita!

millió számra mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Mók, egyáltalán nem jöttél későn! Piri jött korán. Maradhatott volna még 10 hónapig távol. :?
De talán már nem is bánom. Nagyon sok gyógyszert szedtem az utolsó héten és így is féltem,hogy ha van babó ártok vele.De a betegségre meg muszáj voltam szedni.

Ebbe a hónapba kicsit spontán maradok. Előző hónapba clostyt szedtem,most kíváncsi leszek milyen lesz a ciklusom nélküle.
Ha nem megy akkor, jövő hónapba megint elmegyek dokihoz, de már másikhoz.Aggig is fogyasztom magam tovább.

Teljesen érthető, hogy aggódsz. Én ugyanígy tennék. Addig nem nyugodnék meg míg el nem jutok a 12. hétig.De még utána is.
Látod nem tudtam még, hogy van-e babó mégis aggódtam a gyógyszerek miatt.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Monyó: Jó volt olvasni! ;)

Ranita: Mennek a drukkok...

Lehet, hogy idióta vagyok, de én már most érzem a jobb petefészkem (most épp az van soron)... lehet, most még rövidebb ciklusom lesz????
Szerintetek nem furcsa, hogy ennyire fájdalmas a peteérésem? Stimuknál akkor éreztem ilyet, amikor egy petefészekben 3 domináns tüszőm volt... Hmmmm... érdekes

hofeherke

Visszaolvastam kicsit részletesebben:

Hajni: Nekünk a férjem kötötte be sütőt, meg a főzőlapot, de amikor probléma volt vele a szerviz semmit nem kifogásolt, úgyhogy nem hiszem, hogy probléma lenne nekik, hogy nem ők kötötték be. Ja, ha nincs jó kenyérrecepted, akkor tudok segíteni ;)
A férjemnek is voltak folyamatos baciproblémái, de e miatt ne aggódj. Steril sperma nincs!!! ezt jól jegyezzétek meg. Mesterséges megtermékenyítésnél a spermát kezelik baci ellen, így ha nem csökken tőlük a spermaszám nem kell vele foglalkozni. Ha csökken, akkor gyulladást is okoznak, és akkor kell antibiotikum, de az antibiotikum is csökkenti a spermaszámot, így időt kell hagyni a regenerálódásnak. Szóval szerintem e miatt nem kellene aggódnod :)

Eclipse: Valóban lehet SzTK-s dokit is jót kifogni. Nekem pl. a prolaktinomat ilyen doki tette rendbe. Debrecenben ugyanis a nőgyógyászoknál is van körzetesítés, és lehet menni hozzájuk úgy mint egy háziorvoshoz, még időpontot is lehet kérni. Nagyon jó rendszer. Kár, hogy más városokban nem csináltak ilyet. Mondjuk az megint más, hogy a PCO-mat elvileg már ő is észrevehette volna, na de 10 éve sok orvos még a létezéséről sem tudott, úgyhogy ezt megbocsájtom neki.
Voltatok valahol mostanában túrázni? Nekünk semmi ilyesmire nem volt időnk. Az osztályt, ahol pótosztályfőnök vagyok vittük csak a Budai hegységbe... Úgy volt, hogy megyünk téli Mátrára, de pont akkor költöztünk, így nem jött össze. :( Pedig gyönyörű idő volt! :) Akkor esett egy nap alatt 30 cm hó :) A férjed fut még?

Mók: Bár sajnos még nem tudtam ezt megélni, de szerintem a terhességnek velejárója az aggodalom. A titok abban rejlik, hogy az aggódás, és a boldog készülődés között egyensúlyt találjon az ember... remélem lassan sikerül neked is, úgyhogy boldog babavárást kívánok neked!

Még valami magamról. Mióta beköltöztünk, meg meglátogattuk a barátnőm kisbabáját, valahogy elteltem várakozással, és szeretettel. Szerintem én most készültem fel igazán egy babára, úgyhogy most teljes türelmetlenséggel várakozok a csodára. :)

hofeherke

Mara,

kívánom neked (persze a többieknek is) hogy minél hamarabb átéld te is a csodát.

Kép
gota79

eclipse: http://www.medical-center.hu/article.aspx?a=42

Remélem jól emlékszem hogy neked volt ilyen problémád
horibol

Sziasztok!

Megjöttünk...nagyon jó volt.

Monyo te aztán tényleg megszenvedtél...én is sírtam egy jót....

Én is sztk dokihoz jártam, volt norma is, volt aki nem...csak annyit, hogy Mon elmentem magándokihoz azzal a problémával, hogy a mensim nem igazán rendszeres és akkor már 2 hónapja véreztem...nem jutott eszébe a pco. Az sztk doki mondta ki és vizsgált bennünket ki rendesen.

Ranita babaragancsok mennek :)

Meli?küldj üzit mikor vagy online :)

Moki: értem, ha nem mérsz :)

Üdv.
Aisha
aisha

Nanicke!

Köszi a bíztatást, jól esett, drukk a következő spontán hónaphoz, soaknál akkor jön babó amikor abbahagyják a clostit.
Reméljük nálatok is!!!!

- j-!
Megnyugtattál, mert a párom szerint már elviselhetetlen vagyok, azt hittem csak én vagyok ilyen, de te reálisabban látod a dolgokat.

Gota!
Azt hiszem igazad lesz, mindíg lesz valami ami miatt aggódni kell, tegnap meg is kérdeztem páromat, hogy akkor most 20 évig aggódni fogunk? Hát nem vicces, mennyire várjuk, és után tényleg legalább 20 évig aggódunk?!

Hófehérke!
Keresem az átmenetet, és az egyensúlyt,de nagyon nehéz mindenre odafigyelni, és legnagyobb sajnálatomra a munkámra tudok a legkevésbé koncentrálni.

Kép
mók

Aisha,
majd írok, de ma sajna megyek dolgozni, nem leszek net közelben!
De a képeket várom ám! :wink:
Jó volt az esküvő?
Zyva hogy bírta az utazást?Aludt?

Mók,
dokihoz mikor mész?

Mókica,
a talit megbeszéljük, rendben?Olyan szép idő van, mostmár elmegyünk majd kirándulni felétek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Mók!

Pontosítanék:
Nem 20 év, hanem életed hátralévő összes napja. :twisted:

Az ember a terhességét végigaggódja, ha hány, akkor azért, ha nem hány, akkor azért, mozog-nem mozog és így tovább. Aztán mire megszoknád, jön a szüléssel kapcsolatos para, aztán a szopi, a gyerekbetegségek stb. . Később a bölcsi, ovi, iskolaválasztás, felvételik, érettségi. Na és persze a bandázás, csajozás/fiúzás, szex, fogamzásgátlás, ill. a bulizás, kimaradás, drogok/pia kérdéskör. Utána a meny/vő kérdéskör (elanyósodás), ill. a gyerekek családalapításának kérdésköre.
Szóval az elkövetkezendő 40-50 évre be vagy táblázva. :lol:

Mindenesetre az igaz, h. onnantól kezdve, h. túl vagy a 12. héten, aztán a 16 hetes AFP-n (már most kezdj el érdeklődni a helyi klinikán, mert egyes helyeken teljesen ingyen megcsinálják a kombinált tesztet, de annak a 12. héten van az első vérvétele!), aztán vmikor a 18. hét körül már érzed, h. mocorog, aztán ha túléltétek a vízválasztó 24. hetet is, mindig egyre könnyebb hinni benne, h. ebből baba lesz, akárki meglássa.

Ranita!

Gondolok rátok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Melinda84!
Ma délután megyek nőgyógyihoz 17h-re.
Holnap beszámolok.

Rambóka!
Szívemből szóltál, tényleg biztos hogy az egész babavárást végigizgulom. Mindenhol piszkálnak hogy ez nem tesz jót a babának,de nem tudok nem erre gondolni.
Illetve állandóan a baba jár a fejemben, és hogy minden ok. legyen!

Kép
mók

mók: olyan nincsen, hogy nem aggodsz. bar most en is ugy gondolom, hogy csak a 12 hetig jussunk el es utana minden ok, de ahogy olvastalak titeket.... hat nem ugy lesz :)

ja es miert kell varni az ultrahanggal 10. hetig? nekem aztmondtak, hogy 6. heten mar jo esellyel van de ha tutira akarok menni akkor a 7. heten menjek. Igy is tettem es nagy megnyugvas volt. (igaz magan doki volt, de nekem megerte azt a penz, hogy megnyugodjak)

Kép
deepgirl

Deepgirl!
Mindenképpen lesz ma uh-m, csak annyi volt az eseményem hogy múlt hét pénteken máshova is elmentem uh-ra mert ideges voltam hogy jó helyen van-e babó?!
Ő jó helyen van, csak hiába 6+1-nél tartok, a pénteki mérete alapján ott 5+1 volt. Persze tudom ez nem jelent semmit, max hogy késöbb fogant mint gondoltam.
Ezért is gondolom, nálam 7. hét elött nem lesz szívhang, de maglátjuk mit mond nőgyógyi.

Kép
mók

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy már nem nagyon jövök, de minden áldott nap olvaslak Benneteket és mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!

De az az igazság, hogy ezzel a lombikkal most másfele visz az utam, nem szeretnék itt senkit untatni, hogy most épp milyen szurit szúrok, mennyi tüszőm van, megtermékenyülnek e...stb, mert ez a topik nem erről szól, sokan még csak most kezdik a harcot.....

Láttam, hogy drukkoltok és teljesen elérzékenyültem. Köszönöm,mert most nagy szükségem van rá :D , dehát reméljük a legjobbakat :D

Kép

Kép
ranita1979

Meli, persze, hogy megdumcsizzuk a talit.
Mók, nekem még nincs gyermekem, de teljesen egyetértek Rambókával. Életed végéig aggódhatsz a gyerekért. De szerintem ez természetes.
mókica

Érdemes benézni a PCOS honlap Hírsávjába, van egy-két újdonság, érdekesség! (Mondhatnám zajlanak a dolgok)

Sajnos eddig nem volt rá keret, pedig Eclipse-nek is köszönhetem a segítséget, de úgy tűnik, tavasszal elindulhat majd az angol verzió is.
arkon

Sziasztok Lányok!

Hófehérke,
azt nem mondanám, hogy a Téli Mátra teljesítménytúrák napja egy szép téli nap volt... igaz, hogy 30cm hó esett, és olyan hóvihar, 100km/h szél volt a Mátrában, hogy az embertelen. Én fent voltam pontőrként a Kékesen a síházban, és nagyon nem mentek gyerekekkel, max a 10km-es távra, és még az is szörnyen nehéz volt nekik. Jobb hogy nem jöttetek gyerekekkel. A párom ott volt, futva az XL távon. Igen, rengeteget edz, heti 6 napon 8 edzése van, 6 futás+2erőnléti, kb. heti 80-100km-t fut. Készülünk áprilisban a 100km-es országos bajnokságra, és augusztus végén Franciaországba terep ultrára. Csak erről szól az életünk addig, azon kívül másra nem telik se időben se pénzben. Én meg május végén meg akarom csinálni a jubileumi 30. Kinizsi 100-at, meg lefutni egy utcai marcsit.

Horibol,
köszi a linket, sajnos ez a klinika szó szerint megfizetethetetlen. Az itt élő gazdag külföldiek a célközönségük. Még a legalapvetőbb vizsgálatokra se tudok elmenni a pcos-sal kapcsolatban, nem hogy ide. Szerencsére mostanában jobb a lábam, nem fáj. Attól függ, mennyit futok. Hiába írják, hogy a futás ront a visszéren, nekem biztos hogy nem, csak az egésznapos ülés, állás a rossz, a futás kimondottan jót tesz.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok Lányok!

Sajnos a tegnapi nap nem úgy sikerült ahogy gondoltam a nőgyógyi csak 12 mm-es petezsákot látott, ő mondjuk nincs elkeseredve, ellentétben velem. Szerinte csak 5 hetesek lehetünk, hát nem tudom. Legközelebb 17 nap múlva megyünk, de jövőhétre a másik uh helyre kértem időpontot, nem bírok ki ennyi idői infó nélkül.
Én nem tudom mit gondoljak, remélem nincs baja a babámnak.
Ráadásul az okt. babák topikon az egyik kedves lány elveszítette a babáját. Itt sírok, remélem velünk ez nem történik meg.

Kép
mók

Jaj, Mók!

Ilyenre még ne is gondolj!Reméljük csak tényleg te aggódsz nagyon.
Bár,hogy megnyugtassalak én sem bírnék 17napot várni!
Azt jól teszed, hogy máshova is elmész.

Azért én ezerrel küldöm a drukkokat,hogy minden oké legyen!!!!!!!!!!

DRUKK!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
:)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Mók,
ne aggódj! Nem tudhatod száz százalékra a peteérésed időpontját, de még ha tudod is, olyan is van ám, hogy a petesejt is meg a spermák is napokig vándorolnak ide-oda, vagy a megtermékenyített petesejt vándorol ide-oda, keresi a helyét, mielőtt megtapad, emiatt is lehet az a pár nap különbség.
Én nagyon kívánom, hogy 2 hét múlva legyen szívhang!
Sajnos ezen a topikon is már nagyon sokan elvesztették a babájukat, sokat megsirattunk már... :(

Eclipse
eclipse
Budapest

Mók,
vérvételed volt már?Mennyi volt a bétaHCG-d?
Szerintem is menj el előbb uhura, énsem tudnék ennyi időt várni!

Eclipse,
azért én a helyedben kérdezősködnék, biztos van BPen is olyan sztk-s doki, aki érti a dolgát, és nem pénzéhes!

Én jól vagyok,ma mérlegeltem, a vonalzómon láthatjátok az eredményt! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

ranita

én is drukkolok neked,nagyon+++ :) :) és gyere azért néha :) itt mindenki kiváncsi rád :)

KépKép
bettike83

Ranita,

én kíváncsi vagyok, hogy mi van veled, bár be kell vallanom én szoktalak olvasni titeket a lombikos topikban.

Mók,

kitartás!!!!!!!! nem kell semmi rosszra gondolni.

Aisha,

nagyon édi a lánykád abban a ruciban. rólad esetleg kép?

Kép
gota79

Csibuc,

nagyon eltüntél. minden oké veletek?

Kép
gota79

Melinda!

Már megkaptam a beutalót az első vévételemre, ellenanyag, teljes vérkép stb., majd jövőhéten megyek, gondoltam ráérek mert a dokihoz csak márc1 12.-én megyek vissza!

Gota!
Igyekszem semmi rosszara nem gondolni, jövőhéten csütörtökön visszamegyek oda uh-ra ahol jobban látták.

Kép
mók

Nagyon el van tunve mindenki. :cry:

Anita,mennek a drukkok!!!

Lucuzsnak is ezerrel!!!!

Mok neked is,biztos rendben lesz minden!!!

Gota,huuu 27 nap. :D Kifogja hozni a hireket?

Ujonnan jottek is jelentkezenek. :wink:

En sajnos,sokat dolgozom mostanabban.De mindig olvaslak titeket.
Nagyon varom mar a marciust 24. :wink: Most mar pik-pak es itt van.

Meli,Ti mikor mentek pontosan vissza a dokihoz?

Kép
paszicsnyek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?