Visszaolvastam kicsit részletesebben:
Hajni: Nekünk a férjem kötötte be sütőt, meg a főzőlapot, de amikor probléma volt vele a szerviz semmit nem kifogásolt, úgyhogy nem hiszem, hogy probléma lenne nekik, hogy nem ők kötötték be. Ja, ha nincs jó kenyérrecepted, akkor tudok segíteni
A férjemnek is voltak folyamatos baciproblémái, de e miatt ne aggódj. Steril sperma nincs!!! ezt jól jegyezzétek meg. Mesterséges megtermékenyítésnél a spermát kezelik baci ellen, így ha nem csökken tőlük a spermaszám nem kell vele foglalkozni. Ha csökken, akkor gyulladást is okoznak, és akkor kell antibiotikum, de az antibiotikum is csökkenti a spermaszámot, így időt kell hagyni a regenerálódásnak. Szóval szerintem e miatt nem kellene aggódnod
Eclipse: Valóban lehet SzTK-s dokit is jót kifogni. Nekem pl. a prolaktinomat ilyen doki tette rendbe. Debrecenben ugyanis a nőgyógyászoknál is van körzetesítés, és lehet menni hozzájuk úgy mint egy háziorvoshoz, még időpontot is lehet kérni. Nagyon jó rendszer. Kár, hogy más városokban nem csináltak ilyet. Mondjuk az megint más, hogy a PCO-mat elvileg már ő is észrevehette volna, na de 10 éve sok orvos még a létezéséről sem tudott, úgyhogy ezt megbocsájtom neki.
Voltatok valahol mostanában túrázni? Nekünk semmi ilyesmire nem volt időnk. Az osztályt, ahol pótosztályfőnök vagyok vittük csak a Budai hegységbe... Úgy volt, hogy megyünk téli Mátrára, de pont akkor költöztünk, így nem jött össze.
Pedig gyönyörű idő volt!
Akkor esett egy nap alatt 30 cm hó
A férjed fut még?
Mók: Bár sajnos még nem tudtam ezt megélni, de szerintem a terhességnek velejárója az aggodalom. A titok abban rejlik, hogy az aggódás, és a boldog készülődés között egyensúlyt találjon az ember... remélem lassan sikerül neked is, úgyhogy boldog babavárást kívánok neked!
Még valami magamról. Mióta beköltöztünk, meg meglátogattuk a barátnőm kisbabáját, valahogy elteltem várakozással, és szeretettel. Szerintem én most készültem fel igazán egy babára, úgyhogy most teljes türelmetlenséggel várakozok a csodára.