Új privát üzeneted érkezett!

Ancsu,
persze, hogy megengedem :? .

Az Aranka krémpor az micsoda? Én olyanról még nem is hallottam :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Tetőőőőőőőőőő,ez jó jel!!! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
Ámen!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
van Aranka pudingpor (főzés nélkül készíthető, ilyen kékes csomija van), és van aranka krémpor, ami ugyanúgy főzés nélkül készíthető, csak sárga a csomagolása.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri :!:

Jó is lett volna talizni, de kissé messze vagyunk egymástól :wink:
Drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++

Annyira örülök, hogy Te igazán tudod, hogy mit érzek ezzel az eggyel, de hátha tényleg ő lesz a befutó :?:

Ranita :!:

Feleslegesen vitatkoztok, annyi biztos fog osztódni, hogy sikeres beültetésed legyen :!:
Ne aggódalmaskodj már annyira, minden rendben lesz :!:

Mindennek nézd a jó oldalát, Neked legalább már van egy szép lányod :wink:

Betty :!:

Nagyon guszta a sütiképed, kár, hogy már elfogyott pedig nyitva van az ablakom :D :D
Szerdára+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Angyal,
teljesen igazad van, ilyenkor mindig elszégyellem magam :oops: . Csak annyira szeretnék még egyet.

Kép

Kép
ranita1979

Hidd el, hogy lesz második gyermeked is, tudom :wink:
Holnap jó hireket fogsz kapni, bizzál továbbra is :!:
Vendég

Ranita!
Holnapig és holnapra Kép
És nyugi,mert sajnos az idegeskedéssel nem leszel előrébb. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Lucuzs sajnálom nagyon a barnát, de remélem minden rendben lesz. És hát az ember muszáj hogy megbízzon a dokijában, hogy jó dózist ad. Bárhogy szólíthatsz :D , azért választottam ezt a nevet, mert a fagyis beültim előtt csatlakoztam. Aztán már nem változtattam meg.

Melinda látom nemsokára kezdesz, én fogytam pár kilót az előző lombikom óta, főleg sporttal, meg enyhe édesség-megvonással. A sportot nagyon megszerettem, jót tett minden szempontból, most nehéz is volt leállnom.

Ancsu ez a petefészek-szúrkálás teljesen normális, a stimu meg a tüszőrepi csinálja. Tuti hogy megrepedt a tüsződ, és bár nekem nem volt inszemem (le lett fújva mert apa nagyon rosszat produkált...) a lombiknál a beülti után még pár napig szúrkáltam, pedig a tüszők már rég ott sem voltak. Én is szeretem a cicákat, meg úgy minden állatot.

Zsu látom te már kismami vagy, de jóóó :D . Nem tudom mikor tesztelek, kicsit úgy vagyok ezzel mint Angyal... Először is jó lenne ha nem jönne meg...

Suzy köszi a drukkot, kedves vagy. Sajnálom hogy most nem sikerült, sok erőt és kitartást küldök neked!!! És tudod, új hónap, új remények!!!

Betty tök fincsi lehetett a süti, jól néz ki nagyon. Végül elkezdtél szedni valamit? Vagyis méhpempőre gondolok.

Bri szia :D . Biztos örül nagyon a családod meg a barátaid hogy itthon vagy :) és most akkor maradsz is egy ideig. Azta apa eredménye!!! fúúú, még ilyen jót nem is hallottam! Na persze mi a tizedétől is el lennénk ájulva. Drukkolok hogy szép és erős petikéket növessz! És hogy ketten menjetek majd vissza (úgy értem egy repjeggyel) :wink: .

Gabi hogy érzed magad? Van valami tüneted? (És volt...? :roll: ) Én pihiztem pontosan 3 napig, alig hagytam el a kanapét. De tegnap óta mászkálok normálisan (persze nem erőltetem meg magam).

Ranita drukk az osztódáshoz +++++ lesz elég, nyugi!!!!! Az idézetemben van, és ez tényleg igaz, hogy nem érdemes hasonlítgatni, felejtsd el kinek mennyi van-volt, hogy neked mennyi van-volt, az a fontos hogy Te mindent megteszel a babáért, és hogy legyen 1 olyan erős embrike, aki majd szépen megkapaszkodik.

Angyal nagyon drukkolok hogy sikerüljön Neked, drukkolok teljes szívemből!

Lányok bocsánat ha kihagytam valakit, nem volt szándékos, és az azért van mert még új vagyok és ismerkedem :) .
Én egyáltalán semmit nem érzek :roll: . Az előző stimu tökre megviselt, most meg semmi... és ma kb 5 percre el is felejtettem hogy most mi is történt és mit is várok :roll: . ET+5 van ma.

Puszi és jó pihit!
Vnli (ez így jó rövid) :lol:
Vendég

Ranita
én is azt mondom, mint a többiek, bízz, és higgy ok :?: :!:
Idegeskedéssel csak magadat hátráltatod..

Angyli
sajna elfogyott, de legközelebb megmondom mikor nyisd az ablakot :wink:

Gabi 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vnli :lol: :lol:
Helló :lol:
nem baj, ha nem érzel semmit, hisz mindenkinél más a dolog...
ET+ 5 már :o :?: :!:
Hogy megy az idő :?: Nálad is gyorsan telik :?:

Nem, nem szedek most semmit sem...csak a vitaminokat, ennyi. :wink:

betty615

Vani!
Drukkok továbbra is mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Én 4 napot feküdtem,5-en is csak kaját melegíteni álltam fel,de akkor már nem feküdtem.
Tünetem van :?De ez van,kibírom :?

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Sajnos most elkell mennünk vásárolni,de majd visszaolvasok!!!! :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
te akkor kb. 5 napot egyfolytában végigfeküdtél :o :?: Hogy csináltad :?: :lol: És csak mese, és vígjáték igaz :?: :wink:
Most én is ezt fogom csinálni :lol:

betty615

:lol: :lol:

betty615

Betty!
Minden nap megnéztem 1× a Szex és new york-a filmet+1× a Doktor szöszit!És nem néztem híradót!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ja kicsit kivoltam a sok fekvéstől,már nagyon fájt a csípőm oldalt.De a célért mindent! :lol: És felváltva jött anyu+anyósom főzni.

Kép
cukigabi
Budapest

Minden naap dr szöszi :o :shock: :?: Húúha :lol: :lol:

betty615

csoki-vanili :!:

Szia, de jó, hogy benéztél, ezerrel megy a drukk Értetek++++++++++++++++++++++++++++++++

Ahányan vagyunk annyi féle tünet, senkinél sem egyforma de hiszem, hogy Neked is sikerült :wink:

Köszi a drukkot :wink:

Betty :!:

Sebaj, majd legközelebb a finom sütiből :D :D

Gabi :!:

Jó sokat feküdtél Te is :!:
Én csak két napig, utána már nekiálltam főztem, a gépbe betettem a ruhát majd kiteregettem.
De nem emeltem az tény, az olyan melókat a férjem csinálta.
Hajlongani azt biztos, mert az ember automatice elfeledkezik magáról és már hajlong is.

Majd meglátom, hogy én mire jutottam ennyi pihivel :!:

Az elsőnél állandóan feküdtem és nem sikerált, hátha most jó lesz teljesen az ellentétjét tettem :wink:

Leszakad a két lábam, de fogalmam sincs, hogy mitől!

Filmeket én is nézek de vegyesen, vigjáték, romantikus,akció és horror :wink:
Vendég

Na akkor összefoglalva

Gabi gyereke dr Szöszit fog nézni :lol: ,
Angyalé víg-romantikus-akció-horrort,
az enyém meg a Napóleon című történelmi filmet :lol: .
Betty????

Köszi lányok a drukkokat és a kedves szavakat!
Vendég

Angyal a láb fájdalom meg vizesedés meg ilyenek a vérkeringés miatt van, ami megváltozott valamiért 8) .
Vendég

Talán bambit :?: :lol: :lol:

betty615

Betty!
Na ne fárassz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Na mostmár tényleg megyünk :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Menjetek :lol: :lol:

betty615

csoki-vanili :!:

Ez nagyon tetszett :D :D :D

De nem vizesedik a lábam, csak nagyon hasogat mindkettőbe, olyan érzés mintha szakadna lefelé, a derekamból sugárzik.

Szeretem ha ilyen jó kedvetek van lányok :D :D
Vendég

Gabi
Koszi meggyogyulok nincs mese punk tum :twisted: altatas nelkul :shock: haaaat azt inkabb kihagynam :oops: marha fajdalmas lehet de ha ez lesz csak megoldasban akkor is bevallalom :evil: Jo hogy mondtad ezt a megoldast is :roll:

Angyal
Altalaban a kevesebb tuszik es petik sokkal tobb eselyesek :wink: (na nem az en esetemben mert nekem a magas FSH miatt mar eleg szar a helyzet de teny es valo ez a doki is mondta) 8) Ugyhogy en ngyon drukkolok egykednek...en mindvegig 100%osan biztam a kicsikeben az mar egy mas dolog,hogy nem sikerult nekem :roll:

Ranita
Ha kettot ultetnek be akkor is teljesitve van a kuldetes!!!!!Akkor mi a baj?Lombikosok 10parancsolata jusson gyorsan eszedbe es az akinek meg ennyi petije sincs vagy ennyi sem termekenyul meg megis babas lesz 8)

Csoki
Igen orul mindenki 8) csak ne lennek beteg mehetnek erre arra igy meg orulok hogy elek :twisted: :x igen apacska eredmenyet ugy adta at a doki,hogy ezt akar oklevelkent kiteheti a falra annyira jo...hogy a nagyon jonal is jobb azaz brilians :lol: :lol: :lol: Mit meg nem adnek ha en egeszseges lennek mar reg babas lehetnek :roll: Koszonom szepen a tuszonoveloket 8) ramfer nem erzek semmit :roll: mar aggodtam :roll: Te fogsz tesztelni vgy nem?vv-re mesz csak
? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :!:

Nagyon drága vagy, kezdek most már jobban bizni mint előtte,mert én is hasonlitgattam az elsőt a másodikkal össze, de teljesen más mindkettő :lol:
Vendég

Teljesen igazatok van lányok, túlzásba viszem az aggódást. Na most mit gondolhattok rólam, hogy így kijött belőlem ez a hiszti :oops: . Nem vagyok ám én ilyen, csak szerintem ezek a hormonok rátesznek egy lapáttal. Majd lesz valahogy. Ha egy lesz, annak is fogok örülni, hiszen abból is lehet baba :? .

Én múltkor már az ET utáni nap főztem. Rá egy hétre meg elmentem dolgozni. Na most ilyen nem lesz. A 3 napot tuti végigfekszem és utána is inkább pihenni fogok.

Gabi,
te abban a 4 napban még enni sem keltél fel??? Azt nem tudom megvalósítani sajna :roll: .
Én felvettem egy csomó filmet, amit úgy egyébként nem tudok megnézni és most végignézem őket. Van vagy 50 db, mindenféle, de főleg romantikus meg vígjáték :D .

Angyal,
szerintem ezek a tünetek nagyon is bíztatóak :roll: .

Apával most mosolyszünet van :evil: . Soha jobbkor.
Hülyeségen vesztünk össze persze, azon, hogy a Hanna lefeküdt én meg nem halkítottam le a telefonomat és csörgött. Persze a gyerek nem aludt, úgyhogy nem tudom mi volt ezzel a gondja :evil: . Aztán nálam meg elszakadt a cérna. Viszont amióta kibőgtem magam, jobban vagyok, biztos kijött a sok feszültség :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Nálam ez a 2. eddig annyiban tér el, hogy most nem fájok. Az elsőnél rettenetesen fájt a hasam, meg feszített még vasárnap is ( ugyanígy pénteken volt a punkció), alig tudtam magam vonszolni is. Most meg semmi különös :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Bri,
volt velem együtt 2 csajszi, nekik is ez volt a gondjuk, mint neked. Éssss az egyiknek 9 petit szívtak le, ott sírt, mert neki is mindig kevés volt.
A másiknak meg négyet szívtak le, ő is azt mondta, hogy túlszárnyalta önmagát :D .

Kép

Kép
ranita1979

Csajok! Felületesen, de végigfutottam a délutáni termést. Most csak magamról, bocs. :oops:
Kezdem úgy gondolni, hogy több utró kell nekem, így ráúsztam a megmaradt gyógyszeres oldalra. Talán tudok szerezni. Mert én dokitól nem tudok, sajnos. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Béküljetek ki, mert most pontosan nem szabad idegelned Magad semmin!
Egyébként a hormonok okozzák valamelyik nap én is nagyon rohamos voltam de mostanra már lehiggadtam ugy vagyok vele ha mégis sikerült, akkor nem hiányzik az ideg.

Meglásd holnapra tuti kibékültök és minden megy a régi kerékvágásban tovább!

Ne idegeskedj minden rendben lesz :!:

Nagyon drukkolok holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Recept nélkül lehet utrot szerezni?
Vendég

Ment a termelés... :lol: óvasok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Reméljük sikerül utrot szerezned :!: nálunk van olyan gyógyszertár, ahol adnak recept nélkül is szinte mindent!

Angyli
Nagyon kedves vagy, hogy így látod, de valóban gyorsan túl kell lépnem és előre néznem, mint ahogy eddig is tettem egy-egy sikertelen hónap után :!:
Továbbra is megy a drukk, hogy a v.v meg legyen egy jó magas HCG-vel :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Próbálok erős lenni, mint mindig :!:
Hogy vagytok :?: érzel-e már valamit :?:

Ancsyka :?: :?: :?:

Betty
Annyira jól néz ki a süti, nagyon ügyes vagy :!: :wink:
Cuki Gabi mit szólsz :?: ha lenne egy vállalkozásod Betty átmenne a felvételi vizsgán :?:

Ranita
Próbálj meg megnyugodni :!: gondolom a holnapi idegeskedés tör elő benned, a hormonok erre még rá is segítenek, de most nem szabadna a férjeddel veszekedni, Neked most Ő tud segíteni ebben a nagyon nehéz pillanatban :!:
Drukk holnapra és béküljetek kis sztem, sokat segítene e dolgon :!: hogy most kisírtad magad, már az is egy óriási könnyebbség :!:

Bri
Volt 3 hónap inszem (aug., szept., okt. :arrow: sikertelen) és úgy döntöttünk, hogy nem megyünk tovább pihenünk egy kicsit és november hormon mentes hónap volt, tudtam, hogy nem mennek ki a hormonok olyan gyorsan a szervezetből, de tényleg úgy éreztem, hogy megnyugodtam, eldöntöttük, hogy januárban indul a 4. inszem :!:
December 10-én 34 cn-en teszteltem egy pozit, de rá egy hétre megjött egy erős vérzéssel, duphastont szedtem, mert barnáztam, de nem maradt meg mellette :!:
Ezért döntöttem most így, hogy sikerült spontán még adok időt magunknak és próbáljuk újra és újra :!:

Csoki-vani
köszönöm kedves vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm, hogy Ti is így gondoljátok, hogy van "értelme" a spontánkodásnak és hogy drukkoltok :!:
Erős vagyok, mint mindig, de Ti is sokat adtok Nekem :wink:

Egyébként még mindig az orromat!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Drága Suzy :!:

Igen én igy látom, hogy Te erős ember vagy, aki hamar feláll és továbblép a maga kis utján, ahol a végén várni fogja a kis gyönyörüséges babája :wink:

Köszönöm a drukkot, ari vagy :lol:
Vendég

Ranita! Mennek a drukkok holnapra! :D És várom az sms-t! :lol:
Remélem sikerült megnyugodnod, tudod, idegeskedéssel nem tudsz segíteni. :roll: Kár, hogy apával összeugrottatok, de tudom milyen az, ha mindketten fesszültek vagytok. Mi ma apával azután ugrottunk egymásnak, hogy délelőtt kiderült barnázok. :? Persze nem ezen vesztünk össze, hanem valami tök más dolgon.

Nagyon sok pozitív energiát küldünk neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Suzy! Egy ilyen spontán pozitív teszt után én is hasonlóképpen döntenék szerintem, mint te. Hajrá! Drukkjaim töretlenül mennek! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita
neked holnapra:
Kép
Ne izgulj, minden rendben lesz :!:

Gabi
ez jó kérdés Szuzytól :wink:

Szuzy
drága, hát persze, hogy erős vagy, tudom, hogy minden egyes hónapban nehéz felállni, de amíg ez sikerül, addig nincs gond...és mi itt vagyunk, akik mindig drukkolnak és erőt adnak neked (is) :wink:

Lucuzs
ugye majd tudósítasz Ranitáról nekünk is :!: :?:
Remélem tudsz szerezni utrot :!:

betty615

Lucuzs
Köszi, ari vagy, mint Mindenki :!:

Betty
Te "öreg" harcos :!: :wink: Te tudod igazán, hogy mennyire sok erő kell ahhoz, hogy újra ás újra felálljon az ember egy-egy sikertelen hónap után :!: :wink:
Köszönöm, hogy Te is úgy gondolod és látod, hogy erős vagyok :!:

Én is változatlanul sokat drukkolok Mindenkinek és sokat gondolok Rátok :!: , mert ez így jó és egészséges :!: :wink:

Bri
Már régóta szerettem volna megkérdezni Tőled, hogy Te milyen nyelven álmodsz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuzy
a kérdés nagyon jó Bríhez :lol: :lol: :lol:
Erre én is kivi vagyok :!: :wink:

betty615

Angyal
Na ennek orulok de en csak oszinten leirtam mit gondolok nem csak nyugtataskepp irom!!!!!Masodszorra lett 3peti es meg oszotdni sem akartak nem hogy beulti :roll: szal inkabb egy ami oszodik,mint 3-4 es nem osztodik :?

Ranita
jaj na ez meg nekem jott jol :!: :lol: koszi 9??????????na azzal en meg az almaimat is tulszarnyalnam :shock: 8) :lol: Amugy meg nem vgy hisztis majd figyelj meg engem :oops:

Lucuzs
Mit szedsz?Talan tudok neked kuldeni :roll: Nekem van a bogyo is amit nyomni kell meg a tabi amit szedni :roll:

Suzy
Hat en csak elismeresem tudom neked atadni a turelmedhez! :wink: Mondom mi is spontankodtunk 2honapot is ment az lh tesztezes idore akcio pedig nekunk nem igazan lehet spontan de sosem lehet tudni alapon miert is ne :wink: Majd minnya hozok nektek is egy csodasztorit 8)

Betty
8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

CSODATORTENETET hoztam volna mar napok ota szeretnem hozni....a virtualis barinomnek egy petevezetoje van az is elvan zarodva volt lombikja ami nem sikerult volt fagyis beulti az sem...elment genetikai meg minden fele vervizsgalatokra keresve a valaszt a miertekre...

Valamelyik nap irt nekem...en meg kerdeztem milyenek lettek az eredmenyei erre ez a level jott vissza:

"...Nem fogod elhinni mi történt velünk. Már januárban eldöntöttem hogy ha meglesznek az eredményeim,és jók lesznek akkor kezdjük mi is újra a lombikot
Most kaptam meg az eredményeket február 3.-án,mentem is a Kaáliba a dokimhoz,hogy elemezze ki,hogy milyenek,és ha Ő is úgy látja akkor kezdjük el.Átnézte a leleteket,azt mondta teljesen jó.Kérdezte hogy állok ciklusilag,mondtam hogy 1-2 nap múlva várom a mensit.Csinált egy uh-t,mondta vastag a nyálkahártya ,tuti 1-2 nap és megjön piri.Erre ki is írta a decapepty injekciót mondta hogy kezdjem el szúrni napi 1/2 egységet,és ha megjön a mensim akkor menjek 2.vv-re.
28-napom csütörtökön volt,vártam pirit,viszont sehol nem volt.És sem pénteken,sem szombaton,sem vasárnap.Szombaton este már eldöntöttem hogy vasárnap reggel csinálok egy tesztet,mert nekem nem szokott késni.És képzeld kétcsíkos lett!!!!!!!!!!!!! Azt hittem ott helyben elájulok Még délután is előttem egy tesztet,igaz az már halványabb volt,de azon is látszódott a 2 csík.Már vasárnap este be sem adtam a decapeptylt,és hétfőn reggel jelentkeztem vv-re a Kaáliba.Délután visszamentem az eredményért,és 118,8 volt a HCG-m!!!!Ez volt február 8.án.Mondta a doki,uh-t még nem csinál,mert 1000 feletti HCG-nél lehet uh-val kimutatni a petezsákot,babát.Tegnap voltam uh-n,és láttuk a kicsikénket!!!!!!!!!Ott van bent anya méhében
Számomra hihetetlen és felfoghatatlan hogy sikerülhetett mikor nekünk azt mondták esélyünk sincs arra hogy spontán összejöjjön.És tessék,itt van az én kis életem!!!!!!!!! "

Szal csajok vannak csodak es egyszer nekunk is eljon a mi kis csodank :wink: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Nagyon megható a csoda babó történet (olvastam odaát :wink: ) :arrow: hinni kell benne, mert igen is van ilyen és ez olyan nagyon sok erőt ad az embernek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri! Aranyos vagy! Utrogestan hüvelykúpot dugok, 2x1-et. Egy dobozzal kaptam, ez így két hétre elég.
Egy csaj küld nekem még egy fél dobozzal. Így fel tudom emelni egy kicsit az adagot.

Neked nem kell? Hogyhogy el tudnád küldeni? :oops: :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri! Köszi, hogy megosztottad velünk is ezt a történetet! :D Nagyon szép! Bárcsak velem történne ilyen csoda!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri
Köszönöm az elismerésedet :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
itt is elolvastam :D , nagyon jó :!:

betty615

Szívből kívánom, hogy Mindenkivel történjen meg ilyen csoda történet :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?