Sziasztok!
Lucuzs sajnálom nagyon a barnát, de remélem minden rendben lesz. És hát az ember muszáj hogy megbízzon a dokijában, hogy jó dózist ad. Bárhogy szólíthatsz
, azért választottam ezt a nevet, mert a fagyis beültim előtt csatlakoztam. Aztán már nem változtattam meg.
Melinda látom nemsokára kezdesz, én fogytam pár kilót az előző lombikom óta, főleg sporttal, meg enyhe édesség-megvonással. A sportot nagyon megszerettem, jót tett minden szempontból, most nehéz is volt leállnom.
Ancsu ez a petefészek-szúrkálás teljesen normális, a stimu meg a tüszőrepi csinálja. Tuti hogy megrepedt a tüsződ, és bár nekem nem volt inszemem (le lett fújva mert apa nagyon rosszat produkált...) a lombiknál a beülti után még pár napig szúrkáltam, pedig a tüszők már rég ott sem voltak. Én is szeretem a cicákat, meg úgy minden állatot.
Zsu látom te már kismami vagy, de jóóó
. Nem tudom mikor tesztelek, kicsit úgy vagyok ezzel mint Angyal... Először is jó lenne ha nem jönne meg...
Suzy köszi a drukkot, kedves vagy. Sajnálom hogy most nem sikerült, sok erőt és kitartást küldök neked!!! És tudod, új hónap, új remények!!!
Betty tök fincsi lehetett a süti, jól néz ki nagyon. Végül elkezdtél szedni valamit? Vagyis méhpempőre gondolok.
Bri szia
. Biztos örül nagyon a családod meg a barátaid hogy itthon vagy
és most akkor maradsz is egy ideig. Azta apa eredménye!!! fúúú, még ilyen jót nem is hallottam! Na persze mi a tizedétől is el lennénk ájulva. Drukkolok hogy szép és erős petikéket növessz! És hogy ketten menjetek majd vissza (úgy értem egy repjeggyel)
.
Gabi hogy érzed magad? Van valami tüneted? (És volt...?
) Én pihiztem pontosan 3 napig, alig hagytam el a kanapét. De tegnap óta mászkálok normálisan (persze nem erőltetem meg magam).
Ranita drukk az osztódáshoz +++++ lesz elég, nyugi!!!!! Az idézetemben van, és ez tényleg igaz, hogy nem érdemes hasonlítgatni, felejtsd el kinek mennyi van-volt, hogy neked mennyi van-volt, az a fontos hogy Te mindent megteszel a babáért, és hogy legyen 1 olyan erős embrike, aki majd szépen megkapaszkodik.
Angyal nagyon drukkolok hogy sikerüljön Neked, drukkolok teljes szívemből!
Lányok bocsánat ha kihagytam valakit, nem volt szándékos, és az azért van mert még új vagyok és ismerkedem
.
Én egyáltalán semmit nem érzek
. Az előző stimu tökre megviselt, most meg semmi... és ma kb 5 percre el is felejtettem hogy most mi is történt és mit is várok
. ET+5 van ma.
Puszi és jó pihit!
Vnli (ez így jó rövid)