Mercy: Édi lehetett a kutyid, amikor nézte értetlenkedve a pocid, és a szívhangot!
Nekem nem hajtja a fejét a pocimra, viszont észrevettem, hogy nem ugrál az ölembe.
Dodó: Én is igazán forrón szeretem az ételt, főleg a leveseket, főzeléket.
Mondjuk a gyümileves nálam hidegen bejövős.
Ma is készítettem meggylevest, na meg pörit, meg egy kis körözöttet.
Bibar, Manoka: Gratu a 20-dik héthez!
Képzeljétek, hogy ma a napsütés hatására kimerészkedtem a férjemmel, na meg a kutyimmal egy hosszabb sétára.
Jó volt nagyon, bár kicsit fújt a szél...
Sétáltunk-sétáltunk, és odafutott hozzánk egy 4 hónapos beagle kislány kutyu.
A férjem már találkozott vele, kiszökött egy kertből...s már a múltkor is hívta a gazdiját, hogy hahóóóóó.
Most is így tettünk, mire a "gazdija" mondta, hogy hagyjuk csak kint a réten, mindig kiszökik, majd hazamegy, s most ők nincsenek otthon!
Tudni kell, hogy eléggé forgalmas a rétet körülvevő rész ahol sétáltunk, s akár el is üthette volna a kutyit egy autó.
Teljesen kiakadtunk, s úgy gondoltuk, hogy kizárjuk a kertünkbe addig, amíg haza nem érnek a gazdái...ki is zártuk, de belekezdett a menekülő hadműveletbe, és csak ásott-ásott...
Ekkor ismét felhívta a férjem a "gazdáját", hogy mondja meg a címüket, és hazavisszük a kutyát. A "gazdája" nem mondta meg, így kénytelenek voltunk kint hagyni a réten.
Ez borzasztó!!! Felelőtlen kutyatulajdonos az ilyen...
Az a szomorú, hogy tuti lesz legközelebb is, ami lehet szerencsétlenebbül végződik.
Emi