Új privát üzeneted érkezett!

Na, ezt már nem hiszem el!!!! :lol: 8)

d.dodó

bibar!
Azért apának is küldtem képet mire számítson!! Szerdán jönnek! :D

d.dodó

Mercy,
jobbulást neked is,
ezt a "hideget" a torokra témát kifejthetnéd.
Nekem anno mandulaműtét után kellett hideget ennem.
De torokgyuszira még nem hallottam.
Már nem fáj úgy a torkom, de ez a köhögés ... éjjel, ha már kiköhögtem magam, teljesen elmúlik, jól alszom, reggel is csendes őrült vagyok, de aztán valahogy bemelegszik újra a dolog és estig, éjjelig ugatok.
Remélem a fagyi dolog beválik, mert egy jó kis citromfagyit örömmel ennék :) Tuti a recept? Nekem is egy ponton szúr, és az a pici pötty elég egy nagy köhögéshez.
De legalább éjjel egykor kislányom újra bulizott egy kicsit :)

Bibar,
gratula neked is a 20. héthez,
holnap követlek :)

Csajok,
az "aktív" magzatmozgás mennyire aktív? Mert azért én csak olykor (napi 1-2) érzem és akkor is csak 1-2-3 tipi-tapi van.
Igaz, ezt a 17 hét óta, de jobbára akkor, ha figyelek.

Időjárás,
én úgy örülök a napfénynek!
Amióta babát várok (ahogy ti is) alig láttam a Napot.
Pedig azt olvastam, nagyon kell a D-vitamin, és a "napfényes pocak babák" boldogabbak, azaz kevesebb betegséget kapnak el ha megszületnek. Valahogy úgy szólt a cikk, a tavaszi babák (március, április) keves napfényt kapnak pocakban, megfigyelték, hogy hajlamosabbak a kedélybetegségekre.
Ilyen hosszú tél ezer éve nem volt, már 5 hónapja nagykabát kell. Emlékszem olyan kutyasétáltatásra, hogy februárban a kabátomat a derekamra kötöttem. Az októberi napfényt már nem siratom ...

Legyen szép vasárnapotok,
én megyek egy 2 éves kispasas szülinapjára :)
pussssz
Vendég

sziasztok,

még mindíg az infra a legjobb barátom....nem bííííírom :(

ha valakit érdekel: http://www.vatera.hu/baba_szivhanghallg ... 67847.html

http://www.vatera.hu/bebesounds_magzati ... 00479.html

http://www.vatera.hu/magzat_szivhang_fi ... 55426.html

...hátha még valakinek nincs :D , és venne :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Dodó,
látom neked is játszik a Natalia név, én másodiknak szeretném "Natalie" változatban. De Mo. ez nehezebb, mint bármi más. Itt olyan kodkafejűek. Ok, értem én a magyar nyelv védelmét, el is fogadom, de a magyarosan írt rettenet nevek miért "magyarosak" (pl. a szappanoperákból vett nevek)? A magyar utónévkönyv felhozatal 95%-a komolyan siralmas.
Svédországban normálisabban állnak a kérdéshez?
Finnországban pl. a baránőm novemberben szült, a februári keresztelőig nem kellett eldöntenie a gyermek nevét, addig a kicsi "kód" alapján létezett az állam számára - ahogy továbbra is (mi is: adószám, személyi szám), csak "mellékesen" írják oda a gyerek nevét. Először furcsának találtam ez a felfogást, de rájöttem, 1. megismered a gyereked személyiségét, így még inkább "eltalálod" a találó nevet :)
2. megfigyelheted, a gyermeked mire hallgat inkább, mely dallamvilágú név tetszik neki jobban ...
Hiszen a gyereknek is van beleszólása :)
Vendég

anya maci:
hát igen, itt elég kockafejűek...én anyakönyvezve MERCÉDESZ-ként vagyok, de így szerintem undorító....és így használom: MERCEDES, olyannyira, hogy csak a személyim, útlevelem jogsim Mercédesz, a bizijeim, diplomáim, nyelvvizsgáim, nem tom még milyen papírkáim Mercedes-ként vannak kitöltve....

...ééés nem lehet hivatalosan megváltoztatni....ááááááááááááá.

Mercy

mercedes79
Győr

ha valaki nem bírná kivárni hogy fiú-e avagy lány: http://www.vatera.hu/baba_teszt_kisfiu_ ... 72716.html vagy nem hisz az orvosának...

hogy mik nincsenek a vaterán :D

Mercy

mercedes79
Győr

anya maci!
A csöppség mint ahogy Lizy is, MAGYAR állampolgár. És a magyarok állítják ki a papírjait is, a nagykövetségen keresztül kell mindent intéznünk. Mert EU-n belül vagyunk már.
De mivel külföldön született, igy volt pl megengedett, hogy Laurának a második neve Alice (és nem Alíz). És ennek nagyon örülök, mert az Alice nevet nagymamám után kapta, és neki is igy volt irva (akkor még szabadott).
És barátnőmék kislánya Mira lett pl (itt született szintén) utónévkönyvben csak Míra (hosszu í) szerepelt. De engedtél nekik röviddel, mert itt nincs hosszu í. És azóta bent is van a legujabb utónevek közt röviddel is a Mira.
Amugy szerintem is szörnyű, hogy egy amugy szép Jennifer név magyarországon csak Dzsenifer-ként lehet anyakönyvezni!!! :x

Ha gondoljátok mindjárt ellinkelem külön a legfrissebb női és legfrisebb féri neveket!
De durva, mert olyan név persze "legális" és létezik, hogy Felhő (fiu név), és Eső (lány név)

d.dodó

Anya maci!
Na erről írtam én is multkor....a korházba nem nevekkel kell menni. Születés után még 60 napig nem kell a gyereknek név. És pont ezért, hogy megismerhesség, és aszerint dönthessenek. És addig is ki lehet kérni a születési anyakönyviét (itt akárhány példányban ki lehet kérni - sima A4-es papíron van nyomtatva) addig csak a személyi száma van rajta.
Hivatalba is ha bemegyek, nem a nevemet kérdezik, hanem személyi szám.... szül. dátum - + 4 számjegy. És ha azt beütötte a gépbe, akkor kérdezi, hogy xy a neve? (Mert onnan már látja a nevet is).

Merci!
Igyen nem meghatározót akarnék! De nincs rá keret most!! :(

d.dodó

igyen=ilyen

d.dodó

Szép napocskás délelőttöt kismamik :D

vééégre süt a naaaaaaaaaaaaap :)
Poci mindjjárt válaszolok csak még kóma van :oops:

Gratula a hétfordulosoknak :D repül az idő lányok...

Albérlő: igen én kerestem nekik és kifizettem a kaukciót...
lényegében véve mindegy már h 6.600.000 a lakás vagy 6.650.000 :roll: ha békében megoldható... most indul a para h maradt 800.000 f palotát varázsolni a lepukkant viskóból. :oops:

Betegeknek jobbulást! Én a torokra a méz citrom keverékére esküszöm. Mama csinálta nekem mindig kislánykoromban :roll:
egy ujjnyi méz pici citromlé cukor aki nem birja és meginni hamar hamar.... másnapra semmi bajotok :wink:

Kép
freyja

tényleg most nézem, grat a hétfordulósoknak :D

Mercy

mercedes79
Győr

Freyja...ment email :D
pocaklako

Recisben gyűlnek a finomságok! :wink:

d.dodó

grat mindne fordulósnak :lol: :lol: :lol: :lol:
(már úúúúgy megszoktam a régi vonalzókat, ezeket még mindíg nagyítóval kell néznem)

amíg szuszóztam apa felsöpört, felmosott... olyan rendes velem!
mostam és ki tudtam végre teregetni az udvarra!!! - azért a fél szemem az ablakon, nehogy elkezdjen esni.

freyja: végül is igazad van, ügyes vagy!!!!! én imádok lakberendezni, tervezni, most kicsit irigykedem :lol: :lol: ha van esetleg szakmunkás ismerősötök, aki segít a kivitelezésben, akkor nem olyna kevés pénz, biztos ügyesen beosztod, h mindne meglegyen, amit szeretnétek!

Kép
zsani78

köszi lányok a hétforduló gratut :lol: :lol: :lol:

Anyamaci
jaj a napocska nekem is nagyon kell már,annyira várom :wink: :wink: :wink: jobbulást,csak elmúlik a köhögés már :oops: :oops:

Dodó
na mindjárt megyek reciket kukkolni :wink: :wink:

na látom mindenki vasárnapozik,mi is ebédelünk lassan,bajai halászlé a menü,anyuék csinálták,én meg brassoit eszek mert nem vagyok oda a halért :oops: :oops: aztán alszunk egyet,annyira imádok ebéd után szundizni :lol: :lol: utána meg jönnek a vendégek,ugyhogy én sem sokat leszek :oops: :oops:

jó étvágyat a vasárnapi menühöz :lol: :lol: :lol:

bibar

zsani!
Az udvarra teregetni??? De jó nektek!!!

d.dodó

Hú, nekem is fürdőt kéne sikálnom!
Nálunk apácska huslevest főzött....és még van gombócos képoszta! Most már nagyon remélem, hogy elfogy.... kezdem unni! :lol:

d.dodó

ahogy olvasgatok ez egy szuper kívánság-teljesítős és nagyon rendes apukás topic!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

bocsáááánat: többségében!

Kép
zsani78

Sziasztok lányok!

Most volt időm ideülni a géphez, a gyerekeim folyton lestoppolják.:)
Szép, tavaszias az idő erre, a kedvem is nagyon jó ilyenkor. Remélem nektek is!:)

Tegnap berendeztük a babaszobát, vagyis átrendeztük, mert ugye a kicsi Atikával lesznek majd együtt, de ő megkapta a matracot, amin persze még nem hajlandó aludni, de játszani már igen. Engem is mindig hív, hogy azon ülve nézegessük a könyveket és játszunk, remélem egyszer csak megtetszik neki rajta az alvás is.:)
Átválogattam a bébiruhákat, a gyerekek ruháit, vasaltam is ezerrel, úgyhogy tegnap kidőltem mint egy fa.:)

Hamarosan piskótatekercset kell gyártanom, de még pihizek kicsit.

Heni
Kép
henriett74

Heni!
Remélem Ati hamar megszokja az uj alvóhelyét!! Nálunk Lizynél simán ment...először ő is csak ugrált rajta. Aztán délután már ott aludt, és egyszer tök magától estére is odakéreckedett, azóta csak ott alszik.

Itt is végre kisütött a nap, és nem esik a hó.

d.dodó

Hát Dodó, én is így terveztem el, először csak déli alváskor.....remélem egyszer sikerül is. Nagyon ficánka a drága. Folyton elszaladgál.:)
Ma végre babakocsi nélkül sétáltunk Atikával, Apával, és nagyon élvezte a kicsi. Az apa már nem annyira.:) Ő még a wc-re is kocsival menne...... :roll:

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok!

Edi: cukkancs a kutyafül :D Igazi kisfickós rucija van :D És a frizuja is ari!

Frejya: De jó, hogy elköltözött az albérlő, véééégre! Akkor mehet a renoválás. Szuper! Ügyi vagy, hogy ilyen hamar meg tudtad oldani. Persze, rossz, hogy anyagilag Nálad csattant a dolog, de ha a békét nézzük és azt, hogy mielőbb el tudjátok kezdeni a felújítást, akkor mindenképp jó ötlet volt ez így.

Niki: drukk a holnapi UH-ra! Remélem, már nem lesz hematóma.

Zsani: ma ismét volt nálam gyomorsav, reggel próbálok úgy felkelni, hogy elhúzom az ágyból való felkelést. Iszom egy-két korty hideg vizet és mindig jobb lesz utána. Így űzöm a rókákat el.
Most már második napja. De ma már jobb volt, mint tegnap. Így remélem, holnapra már semmi. Nálad is reggel van csak? Pedig azt gondoltam, hogy a 12-13.hét után már el fog kerülni, erre tessék.
Köszi! Igen, félidő :) Szalad az idő.

Bibar: igen, félidő, csak így tovább! :D
Nálunk is ez a gond, vannak pici ruháink Nóriról, de ő is januári, így inkább meleg holmik csak. Már jó sok cuccot beszereztem, de még nem mindent. Egyelőre még nem volt időm megnézni, Nóriról mi maradt, amit majd nyáron tudunk használni.

Dodó: Durva az a sok hó! Küldök Neked innen egy kis napsütést és egy kis tavaszi madár csicsergést. Ma kinyitottam reggel az ablakot és olyan jó hangulatom lett. Napfény, csiripelő madárkák... remélem most már tényleg jön a tavasz!
Látom, Poci is küldött Neked egy kis déli klímát. De sebaj, hátha előbb tűnik el onnan ez a sok hó Tőletek.
Csúcsok csúcsa címet már elnyerted a laptetőért :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka!
Köszi neked is a napfényt!
Ezek ide is értek már, mert süt a nap. De hogy mikorra fog ennyi hó elolvadni.... :roll:

d.dodó

Mercy: Édi lehetett a kutyid, amikor nézte értetlenkedve a pocid, és a szívhangot! :)
Nekem nem hajtja a fejét a pocimra, viszont észrevettem, hogy nem ugrál az ölembe.

Dodó: Én is igazán forrón szeretem az ételt, főleg a leveseket, főzeléket.
Mondjuk a gyümileves nálam hidegen bejövős. :)
Ma is készítettem meggylevest, na meg pörit, meg egy kis körözöttet.

Bibar, Manoka: Gratu a 20-dik héthez! :)

Képzeljétek, hogy ma a napsütés hatására kimerészkedtem a férjemmel, na meg a kutyimmal egy hosszabb sétára. :)
Jó volt nagyon, bár kicsit fújt a szél...
Sétáltunk-sétáltunk, és odafutott hozzánk egy 4 hónapos beagle kislány kutyu.
A férjem már találkozott vele, kiszökött egy kertből...s már a múltkor is hívta a gazdiját, hogy hahóóóóó.
Most is így tettünk, mire a "gazdija" mondta, hogy hagyjuk csak kint a réten, mindig kiszökik, majd hazamegy, s most ők nincsenek otthon!
:shock:
Tudni kell, hogy eléggé forgalmas a rétet körülvevő rész ahol sétáltunk, s akár el is üthette volna a kutyit egy autó.
Teljesen kiakadtunk, s úgy gondoltuk, hogy kizárjuk a kertünkbe addig, amíg haza nem érnek a gazdái...ki is zártuk, de belekezdett a menekülő hadműveletbe, és csak ásott-ásott...
Ekkor ismét felhívta a férjem a "gazdáját", hogy mondja meg a címüket, és hazavisszük a kutyát. A "gazdája" nem mondta meg, így kénytelenek voltunk kint hagyni a réten. :(
Ez borzasztó!!! Felelőtlen kutyatulajdonos az ilyen... :evil:
Az a szomorú, hogy tuti lesz legközelebb is, ami lehet szerencsétlenebbül végződik. :(

Emi

Emi

email4
Budapest

Szep delutant Csajok!

Ki mi jot csinal? Nalam gyonyoru napsutes volt eddig, de huvos, csak a teraszig jutottam ki teregetni, fuj egy kicsit a szel.
Csajok megcsinaltam a Meme-fele sosrudat, isteni lett, mindenkinek ajanlom, igazi omlos es nagyon gyors. Volt nekem is sosrud recim, de az enyem inkabb olyan pogacsa recept-fele volt.
Hulla vagyok megint: a mai menu: borsoleves, sulthus, mozzarellas spenot es meg van tegnaprol egy kis majonezes krumpli.

Irtatok a savat lanyok. Nalam mindig delutan koszont be, reggel a vasszoget is megeszem, ma is ananaszt reggeliztem, meg gyumi joghurtot, mert ezeket meg nagyon kivanom, de este mar nem lehet. Tegnap este a vacsim egy kis sima aktivia volt es az is savat csinalt. :(
Mar nem tudom igazan mi lenne a jo es hany orakor, es elmondanam, hogy marha ehesen fekudtem le tegnap.

Lanyok a Manom ket napja nem fer a borebe, azaz Anyja borebe, majd kiugrik a pocakbol, es most mar akkor is erzem ha allok, vagy teszek-veszek a konyhaban, eddig olyan pozban csak ritkan ereztem, inkabb fekve vagy ulve mocorgott, most mar mindenhogy.

Freyja: lattam sikerult a vonalzo, orulok.

Dodo: micsoda chef-unk van, kesz fonyeremeny vagy. :D

Emi: nem semmi a kutyis tortenet, micsoda emberek vannak....

Na megyek, kiteritem a masodik adag ruhat is. Vasalni nem vasaok az tuti :twisted:
pocaklako

pocak!
Ezek szerint nézted az ujabb reciket. Délután rengeteget raktam fel. Amihez volt képem is, ott azt is tettem fel.
Nekem estére bejött hogy 7 után nem eszem, max gabonapelyhet (mostanában)- mézes pufit. És lefekvéshez beveszek egy Renni-t. de reggel alig meg igy is valami....ha már a tea meg a rizstallér bentmarad, akkor 10 körül tudok enni kenyeret.

d.dodó

Itt is gyönyörűen sütött a nap ma. Igy ablakon keresztül még élveztem is! :) De tuti front van, mert előbb egy fél algopirint be kellett vennem, ugy hasogatott a fejem.

d.dodó

Dodo sajnalom a kobakfajast..lehet jon a tavasz azert erzed.
Igen igen nezegettem a reciket, isteniek :D
pocaklako

Nem bírok leállni a vásárlással :( ... most ezt rendeltem: http://www.vatera.hu/fisher_price_furdo ... 73619.html

...szegény dodo :( ...jobbulást :D

Mercy

mercedes79
Győr

nálam sajnos mindegy, h este v reggel, ha jön a sav, hát jön :( tegnap reggel-este, ma reggel... már három napja megint ez megy. én sajnos tejterméket egyáltalán nem tudok enni, leszámítva a túró rudit. pedig nagyon szeretem a joghurtot, tejet, kakaót... de most max15percen belül kijön :( azért abban bízom, h az anyatej másként hat manócskámra!!!!! ezt meg tudja mondani vki? mármint ha terhesen nem bírod a tejterméket, akkor a gyerek nem fogja szeretni? vagy csak a saját szervezeted nem bírja és az anyatejjel nem lesz gond????

dodó: szegénykém, biztos a melegfront! kis borogatás a buksira?!

poci: csatlakozom a meme-féle sajtosrúd rajongók táborához :) én tegnap du csináltam, el is fogyott pikk-pakk :)

emi: hát az ilyen embernek megtiltanám a kutyatartást!!! kár, h nem lehet ellene tenni semmit! :(

[/b]

Kép
zsani78

"dicsekedhetek"? teszen ma licitáltam egy babakocsira, a héten megyek érte!

Kép

Kép Kép

Kép
zsani78

merci!
Jó neked, hogy vásárolgathatsz...én csak csorgatom a nyálam.... :( ha tehetném, már vettem is volna nemet meghatározó tesztet, néztem uj babakocsit.....de.....

d.dodó

...első gyerek....a nemlévő pénzünket is ráköltöm :oops:

Mercy

mercedes79
Győr

Zsani: Szupi a babakocsi! :)

Mercy: Írtó jó a babakád!
:wink:

Hát igen...ilyen embernek nem való kutya!!!
Már fontolgatjuk, hogy legközelebb felhívjuk az állatvédőket...

Na én is bekukkantok a receptekhez.

Emi

Emi

email4
Budapest

zsani!
Kszi, már nem fáj.
Mennyiért vetted a kocsit? szupi jó.

d.dodó

emi: ti hol is laktok? már bocs... azért kérdem, mert öcsém nagy állatvédő és szoktak menni menteni kutyákat...

a kocsi 28e, 3hónapos, 2év garanciával. sztem jó vétel, remélem élőben is ilyen szép, majd meglátom... egyébként üzletben 37-40között láttam.

Kép
zsani78

Dodó: remélem, hamar elmúlik a fejfájásod, lehet, hogy tényleg a frontok okozzák

Emi: köszi a gratut
Ami pedig a kutya gazdáját illeti, valóban minősíthetetlen... nem is tudom, minek neki kutya, ha ennyire nem félti. Örülnie kellene, hogy Ti találtátok meg és segíteni szerettetek volna.

Mercy: micsoda kád?! És abban lehet rendesen pancsiztatni a gyerkőcöt? Az esőerdősnél alig-alig ér bele a vízbe a Baba vagy rosszul látom?
Ne aggódj, mert nálunk második gyerkőc lesz és én ugyanúgy ráköltöm a nem létező pénzünket, mintha az első lenne :D És ráadásul még mellette Nórira is költök, hogy ne azt lássa, hogy folyton csak tesóka kap valamit.

Zsani: nem hiszem, hogy a Manócskád nem fogja majd szeretni az anyatejcit, azért mert most Te nem bírod. Nekik az lesz a legistenibb hami és szomjoltó. Majd meglátod, emiatt ne aggódj!
Szupi a babakocsi, ügyes vagy. A színe is tök jó! Át lehet alakítani sportra is? Most hogy jobban megnéztem, igen, mert ott a lábtartója is, ugye?

Meme féle sajtosrúdat én is ki fogom próbálni, bár még mindig nem jutottam el odáig, hogy megnézzem, mit írtatok oda. Pedig már sóvárgok egy-két recept után. És ami sajtos az nálunk mind be szokott jönni. :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

zsani!
Tényleg jó vétel!!!

Lépünk Lizy barátnőjéhez!! Este jövök!!

d.dodó

manorka: rosszul látod :D
itt: a kék alatt, a lap jobb oldalán látsz benne babát is :D
http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=683

a háló csak segítség:)...ha nincs 3 - 4 kezem

zsani: jó a babakocsi :? :wink: ...sportrésze nincs???

Mercy

mercedes79
Győr

Zsani: nagyon tetszik a babkocsi. Az egyik kedvenc szinem, a kiwi (de csak babakocsiban tetszik), ilyen szinuvel kacerkodom csak pedg perego, meg mindig nincs dontes... :roll:
Szerintem a picid nagyon fogja hamizni a tejet, egyedul arra figyelj ha nem sikerul termeszetes uton kalciumot bevinned, akkor mashogy potold. Mert a babanak most nagyon kell, a csontokbol, fogakbol, mindenhonnan szivja el, hogy erosodjon.
Mercy: szupi a kiskad...nalunk meg az sincs..egy csomo mindent vennem kell meg...

Manorka: a sajti rud tenyleg nagyon bejon..na de majd ha megnezed Dodo egyeb receptjeit...a toltott krokodill meg miegyeb...nekem ezek sajna magasok...ne istenien nez ki.
pocaklako

Kép

szal az a háló csak annyira süllyed, amennyire a baba súlya lehúzza..., és kivehető, ha már tud ülni a baba...

Mercy

mercedes79
Győr

sportkocsivá is alakítható! mindkét oldalra hajtható a tolókar és a magassága is állítható!

mecy: nagyon jóóóó ez a kád!

köszönöm a nyugtatást a tejjel, remélem így lesz! megnézem a vitaminom, h mennyi kalcium van benne! ez jó ötlet poci, köszönöm :wink:

Kép
zsani78

poci: köszönöm!!!!!!! +néztem és kell vennem pluszba kalciumot! látod, milyen buta tud lenni az ember, h magától nem jut eszébe ilyen alapvető dolod :oops:

Kép
zsani78

Mercy: aha, így már értem :) Az első linknél nálam nem látszik az a babás kép, amit az előbb írtál. De sebaj, mert most már látom azon a képen, amit ide bemásoltál. Szupi!

Poci: töltött kroki? Izgiiiiiii. Na este rá is ugrok a recis topicra :)

Zsani: szuper járgány!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

hali :)

Orrvérzésről tudtok valamit? Normális ilyenkor?
Ma spontán eleredt (persze a gyerekzsúr közepén), de szerencsére észrevétlen maradtam (akkor már órák óta nem köhögtem, vendégségben viselkedett a torkom :)
Annyira nem rémültem meg, de gondoltam rákérdezek.
Vérnyomásom alacsony rendszerint, 100-110 között, a per is ehhez arányos.
Gondoltam a hirtelen melegre, de semmit nem érzetem a fejemben, jól voltam. Igaz, kicsit sokat játszottam négykézláb egy kétévessel, de lehet ezt másként? Plusz, már máskor is játszottam vele így :)
Látszik, hogy jól vagyok, ha ez a legnagyobb bajom :)
Vendég

anya.maci: nálam is volt pár hete néhány napon keresztül orrvérzés, mindig felkelés után. Abszolút normális dolog, ne ijedj meg. Csak kellemetlen.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?