funky: Azért fejek, mert a gyerek már annyira rászokott a cumisüvegre (kórházban kapott tápszert és amíg a sárgasága miatt inkubátorban volt, addig meg a tejet kapta üvegből) és most nem nagyon akarózik neki szopizni. Néha próbálkozik, de inkább ideges lesz tőle. Bár tegnap szívott a jobb mellemből (a balt egyáltalán nem hajlandó elfogadni).
zuzmoo: Napról napra jobb lesz a fürdés, de mi tegnap jutottunk el addig, hogy már nem üvöltjük végig az egészet. Volt ugyan egy fürdés, amin a képek is készültek, de annak is sírás lett a vége. Az arcát nem szereti a gyerek ha mossuk. Most már azt hagyom a végére. És tényleg jobban viseli ha egy kicsit melegebb a víz, de ezt majd kitapasztaljátok. Nekem ezt a barátnőm javasolta, ő már a legelső fürdésnél 38 fokba fürdette. Az is lehet tényleg gond, hogy nem érzi magát biztonságban. Én pl. nem tudom nagyon megfordítani még mindig, de szerintem így is meg lehet mosni a hátát és a fenekét is. Amit még nekem rosszul visel, az a sapka. Én rá szoktam adni, amíg vizes a feje. Na azt nagyon utálja. Mi gyógyszertári fürdetőt használunk, de én úgy tanultam hogy a kezemen szétkenem és lemosom a vízben.
geri: Mi az elején minden etetésnél 25 cseppet tettem a tejébe, mostanában már inkább csak éjszakára teszek bee, mert nappal szépen büfizik anélkül is.
kakti: Nekünk is az oldalán szeret Barbus aludni. Ez azért is jó, mert ha mégis visszabukna, akkor sem kell aggódni. Nekünk a kádon van a pelenkázó lap, ott öltöztetem. A kis kád meg olyan, hogy pereme van és így rá lehet tenni a kádra. A barátnőméknél olyan rács volt a kádon, amire te is gondolsz. Én is megnézegetem mindig az alfelemet, de nekem még mindig nem az eredeti állapotban van. Még mindig olyan mintha szét lenne nyílva. Remélem vissza megy.
boruska: Én szülés után voltam úgy mint te. Nem mertem köhögni, se orrot fújni. Az a halálom volt, mikor első nap félre nyeltem. Akkor nem tudja megtenni az ember, hogy nem köhög.
Most is jó éjszakánk volt, csak egyszer kelt Barbuska éjszaka. Nagyon kipihent vagyok. Jöhetnek a kövek.
Délután megyünk sétálni vele, mert itt nagyon szépen süt a nap.