Új privát üzeneted érkezett!

Ja, igen! Tegnap délután megérkezett a rugalmas kendő, sőt meglepiként még egy baba-erszényt is tett mellé a csaj. :D Ma szeretném kipróbálni.
Az erszénybe egyik ébredés után beleraktam Benőt de nem igazán tetszett neki. Kifeszítette magát. Lehet hogy nem jól rendezgettem el, vagy már nagyon éhes volt és nem díjazta hogy evés helyett szórakozunk? :roll:
zuzmooo

Én még mindig itt..
megreggeliztem, szerintem kicsit túl ettem magam/lenyomtam 3 tükörtojást/ ugyhogy most vízszintesbe helyeztem magam.. előbb úgy belenyilalt a hátamba, hogy azt hittem úgy maradok..még jó, hogy csak vagy 10msp-ig tartott..
zuzmoo! Vicky írta anno azt hiszem, hogy Barbus is sírt a fürdésnél, aztán vagy 2fokkal melegebb vízbe tették és azóta élvezi.. nem tudom, hogy ez-e a baj, vagy, hogy mi lehet/mert nem értek hozzá/csak mindent megjegyzek, amit a többiek leírtak.. :lol:
ronci

Stephie! nagyon szépet rajzolt a kislányod! még az álmomba is bele álmodtam..csak tegnap valahogy úgy lekötött zsizell szülök-nem szülök projektje, hogy elfelejtettem reagálni!
zsizell! na szülünk, nem szülünk??????
ronci

Köszi Ronci. Én sem éreztem a legjobbnak a fürdővizet, na de a hőmérő szerint ennyi kell. Ma kipróbáljuk melegebben és egy kicsit stabilabban :)
zuzmooo

Jo reggelt!
Egy kicsit hianyzik az ember, es mire visszajovok majdnem mindenki megszul! Nagy gratula minden friss anyukanak es apukanak a babocakhoz! Mind gyonyoru, de tenyleg!
Hasfajas- nekunk a sab simplextol meg jobban fajt a hasunk, kiprobaltuk az Espumisant, ettol nagyon jol vagyunk. Vicky, ti hanyszor hany cseppet vesztek be?
Zuzmoo- eloszor is igy utolag is boldog nevnapot! Az en babam is sirt eleinte furdesnel, mert nagyon felt. Mostmar ketten furdetjuk, egyikunk fogja mind a ket kezet, a masik a feneket, es furdeti. Igy, hogy teljesen ki van tamasztva es minden reszevel kapaszkodik, turi, mint kutya a vakarast!
Az ejjel bepanikoltattam magam. Kicsit melegnek ereztem babot, megmertem a lazat, 37.5 a fenekebe. En jol megijettem, de azt irja az interneten, hogy a fenekebe 0.5 fokkal magasabb a homerseklet. Megmertem a honaljaba is, ott 37.2- meg ez is magas. Megmertem negyed ora mulva, 36.9. Kiderult, hogy melegebb volt a szobaban, mint szokott, de ugyanannyira be volt bugyolalva, es ettol lett hoemelkedese. A nagy totura utan o szepen bealudt, de en csak homeroztem, biztos ami biztos. Joco meg rohogott rajtam, hogy mivan, bosszut allsz, eddig o nem hagyott aludni, most meg visszaadod?
geri79

Zuzmoo! nálunk párom fog fürdetni és Ő szeretett volna egy olyan szivacs alátétet, amire csak ráfekteted a babát és nem kell a kiskarjánál tartani... a coraban most 990ft két figurával együtt.. azt hiszem talán Nóri is ilyet vett..lehet, hogy tetszene a picinek..
ronci

Bátyáméktól fogunk kapni a kiskádba való ültető/fektető nem-is-tudom-micsodát, ami tartja fürdés közben. (a Brendonban "biztonsági fürdető" néven fut)
zuzmooo

Hahó!

Hát, én még mindig fájok, csak még a rendszert nem nagyon látom benne...
Néha 5 percenként jön, néha 10-15 percig semmi. Most lezuhanyoztam, és attól inkább csillapodott, mint erősödött, úgyhogy vszeg jósló. De fél órája úgy fájt, hogy majdnem felhívtam a szülésznőt, hogy mi legyen.
Mindenesetre összerántom a pakkomat, még pár dolog hiányzik belőle.

boruska

jó reggelt!

zuzmooo: hogy fogtad a kicsit? Mert ha érzi rajtad a bizonytalanságot akkor ő se érzi magát biztonságban. Én majdnem úgy fogom mint szopinál, a bal karomon fekszik, de a kezemmel a bal vállát fogom. Az biztos, hogy a fürdetés kétemberes meló, bár nálunk én fürdetek, apa meg rendezi a vizet, odateszi a radiátoron melegedő törölközőt, kisruhát.
Mi olyan 38-39 fokos vízbe fürdünk, mert ha 37-re állítottuk, akkor olyan hamar kihül az a pár centis víz, hogy szegénynek láttam, hogy vacog a kis szája..

Én kicsit tartok az olyan alátétektől amihez nem is kell felnőtt. Ezek a kicsik olyan kiszámíthatatlanok.

zsizell: reméljük azért nem jelentkezel, mert már a karodban tartod a babód :)

geri: a kórházi záróban az van, hogy a babáknál 37.5 -ig normális a testhő.

ronci: de jó, ki gondolta volna, hogy ilyen élményeket hagy benned? :)

boruska : hátha :). Ne aggódj, apja le fogja cserélni a laptopot a gyerekre :)
stephie

valami ilyesmi volna, de Levi 1 hónapos létére is eléggé ficereg, úgyhogy ez csak képen néz ilyen szépen ki, szerintem az életben ennél kicsit több "könyökzsír"-t kell igénybe venni ha jól akarom fogni :)

Kép
stephie

Jó reggelt!

Ronci! Nem tudom miért csinál magzatvíz vizsgálatot, de van egy sanda gyanúm, hogy azért mert múlthéten volt egy kismamája, aki ismerősünk is és meg kellett császározni, mert nem volt tiszta a magzatvíz. Én erre gondoltam, hogy esetleg nem-e ezért. :roll: De amúgy fogalmam sincs :shock:

Zsizell tényleg gyanús.

Bori! Veled mizu? Nem ér megszülni március előtt tudod. :lol:

Fürdetés: Nekem olyan Fischer Price fürdetőhálóm van, kíváncsi leszek beválik-e.

Végülis úgy döntöttem, hogy csak azokat a cuccokat viszem magammal amik a szülőszobában esetleg kellhetnek. Úgyis amig előkészítenek addig nem jöhet be Zsolti és addig hazaszalad a nagy pakkért meg magának kajáért meg ilyesmikért, ha szükség lesz rá. De valahogy nem érzem úgy hogy én ma szülni fogok. :roll:

Nóri! Te érzel valamit? :lol:

bellerreni
Eger

Jó reggelt!

Zuzmoo Az első fürdetésnél az én fiam is ordított, mint a sakál, nekem a veríték csöpögött az orromról a fürdővízbe. Persze, hogy érzik a bizonytalanságot, hiszen gyakorlatlan az ember lánya :D . Majd alakul.
A kendőnél/erszénynél eleinte hasonló reakciót várjál! Én lányommal kendőztem és elsőre biza ott is volt sírás-rívás. Aztán meg nem tudtunk meglenni nélküle :D .

Nekem oltári vacak éjszakám volt. Éjfélkor felébredtem, úgy fájt a hátam, sírni tudtam volna, melegem volt, erre rejtvényt fejtő párom közölte, hogy nagyon horkolok, forduljak el. Nagyszerű! Biztos nem jutott eszébe a megfejtés :evil: . Kimentem WC-re (ezalatt párom lefeküdt leoltva az összes villanyt), utána meg csak üldögéltem az ágy szélén, akkor meg az volt a baja, hogy mit csinálok :evil: . Hát nekiálltam olvasni. Erre elment TV-t nézni :twisted: . Reggel óta tök nyűgösek vagyunk mindketten. Hiába ígérkezik napsütés, azt hiszem ma jó car napunk lesz. Pompás amikor Apa marja az egész családot; folyomány: én marom a gyerekeket. Príma. És mindenem fáj. Még a vádlim is, most azon agyalok nem-e a viszereim szarakodnak? Tegnap este meg az egész lábfejem, bokám be volt dagadva. Nyüsz-nyüsz-nyüsz. Naaaagyon kezd elég lenni!
pammut

Jó reggelt! :)

Húzós volt az éjszakánk. Eleinte volt nagy alvászat, aztán szopi, de utána a kis Cicergőmnek nagyon fájt a pocija. Aztán végre 1/2 6 felé bekómált, azóta is alszik. Rohadt nehéz kitapasztalni, hogy mikor mi a jó neki. Most úgy tűnik, az oldalán fekvés nagyon bevált. De Apa ma megpróbál beszerezni ilyen SabSimplex izét vagy Espumisant - amit kap. (Ezek milyen formában vannak, és hogy kell adagolni neki?)

A fürdetést mi eleinte két naponta tervezzük, ma lesz a második. Én naiv, azt gondoltam, hogy a mosógépen jó lesz a kád, de bazi magasan van. Most vagy egy fellépőt veszünk, vagy valami lapot a kádra, amire rá tudjuk tenni a kiskádat. Viszont nekem azok a szivacs betétek nem tetszenek. Vagyis alapból jópofa, csak az a bajom, hogy ezeket a szivacsokat nem lehet fertőtleníteni, és csak tenyésznek benne a bacik.
Amúgy nekünk az az OK Baby kád van, amiben belül mindenféle puklik vannak, és egyik oldalról még fekvő, másik oldalról ülő helyzetben tud pancsizni a manó. Majd kiderül, beválik-e.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Patikai fürdető krémet használtok, vagy a vízbe önthető fürdetőt? Az elbbi nekem csúszott mint a nyavaja!
zuzmooo

Hát, csajok, most volt egy pár fájásom öt percenként, úgyhogy felhívtam a szülésznőt, aki amúgy is megy ma be, úgyhogy mi is bemegyünk 11-re, és csinál egy NST.t, meg megvizsgálnak, hogy mi legyen...

boruska

Zsuzsi:
Mi a patikai fürdetőt használjuk, az tényleg csúszik.
De nekem azt mondta a támadónő, hogy abból egy keveset oldjak fel a fürdővízben, és azzal törölgessem át a csirkémet. :)

Lányok!
Nem is mondtam: én is bekukkantottam magam alá egy tükörrel - de bár ne tettem volna... Totál ismeretlenül nézett ki ott minden. :? Az nem is én vagyok! Először egy pillanatra elkenődtem, aztán csak röhögtem magamban, hogy ezen tuti mindenki átesik. :lol: :lol: :lol: Szóval nem mondom, hogy aki még szülés előtt áll, ne nézze meg majd magát, mert szerintem tök természetes a kíváncsiság, de az tuti, hogy nem szabad elkeseredni vagy megijedni a látványtól! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, ezt az 'ijesztő látványt' nekem is mondták barátnőim, akik már szültek, és állítólag nem lehet rá felkészülni :)

hú, most egy kicsit azért izgulok - azt se tudom, minek drukkoljak, hogy szüljünk, vagy hogy még ne szüljünk ma :)

boruska

Bori: a megfázásod alakult már? Jobban vagy?
zuzmooo

zuzmoo: köszi, határozottan javulok - tegnap dél körül volt a mélypont, és azóta javul, a szemem megint megdagadt az éjszaka, de bekentem, és az is múlik.

de az is lehet, hogy már nem merek köhögni, meg orrot fújni, mert rohadtul fáj közben a méhszájam, pláne, ha fájok is közben :)

boruska

Nah Csajok!

Elmentem a vizsgálatokra. Nálam van Ronci, Zarja és Nóri száma. Ha esetleg van valami akkor írok valakinek.

Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Kicsit megijedtem, hogy miért is akar csinálni magzatvíz vizsgálatot... :roll:

bellerreni
Eger

Bori: a végén még te is csak kitüsszented magadból a gyereket mint Bea :D
zuzmooo

Reni, ne aggódj, jobb, ha csinál, nem? akkor kiderül, hogy minden OK-e!

Mi is mindjárt megyünk

boruska

zuzmoo, dobtam egy pü-t

boruska

funky: Azért fejek, mert a gyerek már annyira rászokott a cumisüvegre (kórházban kapott tápszert és amíg a sárgasága miatt inkubátorban volt, addig meg a tejet kapta üvegből) és most nem nagyon akarózik neki szopizni. Néha próbálkozik, de inkább ideges lesz tőle. Bár tegnap szívott a jobb mellemből (a balt egyáltalán nem hajlandó elfogadni).

zuzmoo: Napról napra jobb lesz a fürdés, de mi tegnap jutottunk el addig, hogy már nem üvöltjük végig az egészet. Volt ugyan egy fürdés, amin a képek is készültek, de annak is sírás lett a vége. Az arcát nem szereti a gyerek ha mossuk. Most már azt hagyom a végére. És tényleg jobban viseli ha egy kicsit melegebb a víz, de ezt majd kitapasztaljátok. Nekem ezt a barátnőm javasolta, ő már a legelső fürdésnél 38 fokba fürdette. Az is lehet tényleg gond, hogy nem érzi magát biztonságban. Én pl. nem tudom nagyon megfordítani még mindig, de szerintem így is meg lehet mosni a hátát és a fenekét is. Amit még nekem rosszul visel, az a sapka. Én rá szoktam adni, amíg vizes a feje. Na azt nagyon utálja. Mi gyógyszertári fürdetőt használunk, de én úgy tanultam hogy a kezemen szétkenem és lemosom a vízben.

geri: Mi az elején minden etetésnél 25 cseppet tettem a tejébe, mostanában már inkább csak éjszakára teszek bee, mert nappal szépen büfizik anélkül is.

kakti: Nekünk is az oldalán szeret Barbus aludni. Ez azért is jó, mert ha mégis visszabukna, akkor sem kell aggódni. Nekünk a kádon van a pelenkázó lap, ott öltöztetem. A kis kád meg olyan, hogy pereme van és így rá lehet tenni a kádra. A barátnőméknél olyan rács volt a kádon, amire te is gondolsz. Én is megnézegetem mindig az alfelemet, de nekem még mindig nem az eredeti állapotban van. Még mindig olyan mintha szét lenne nyílva. Remélem vissza megy.

boruska: Én szülés után voltam úgy mint te. Nem mertem köhögni, se orrot fújni. Az a halálom volt, mikor első nap félre nyeltem. Akkor nem tudja megtenni az ember, hogy nem köhög.

Most is jó éjszakánk volt, csak egyszer kelt Barbuska éjszaka. Nagyon kipihent vagyok. Jöhetnek a kövek. :D Délután megyünk sétálni vele, mert itt nagyon szépen süt a nap.
vicky79
Budapest III. kerület

Bori: írtam vissza ;)
zuzmooo

Sziasztok!

Gratulálok az újabb babaesőhöz!!!!! Minden kismamának és kisbabának minden jót kívánok, sok tejcsit, gyors felépülést!!!!

Ha beleszólhatok, mondanék egy jó tanácsot.
A gyógyszertári fürdetőkrémből a diónyi darabot tegyetek műanyag tálba, kicsi vizet hozzá, s mikróba melegítsétek fel. Így folyékony lesz, s ezt öntsétek a vízbe. Így nem fog csúszni. :lol: :lol: :lol: :lol: lehet vele fürdetni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Feltettem a Kattkat szívet a picasa-ra. Nem ér hogy csak én vállalom a lestrapált fejem! :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Mi a fene van a gmail-lel? Először nem engedett be egyáltalán, most be tudok lépni de nem enged a képekhez hozzáférni. És nem fogadja el a jelszót. Másnak is csinál ilyet? Eddig jó volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocs,hogy én is beleszólok(kicsit nosztalgiázok,nekem nagy culáim vannak-7 és 5 évesek),a fürdetőkrémmel kapcs.-ban:
én a védőnőnk tanácsára forraltam kb.200ml vizet és ebben feloldottam a krémet(ezt befőttes üvegben volt a legkényelmesebb összekeverni).Ebből olyan állagú cuccost kaptam,mintha krémtusfürdő lenne.Ezt beletettük egy üres tusfürdős flakonba és nagyon királyul működött mind a két bébinél.Ráadásul ezzel elég sok időre le volt a gond.
Mindenki bele fog jönni mindenbe,olyan aranyosak vagytok!Jó Titeket olvasni!
Fürdetés gondok,szopi gondok,aztán jön a többi(pl. Fiúknál a kuki téma),de minden megoldódik,és tök rutinos lesz mindenki!
Sok szép szülést,még több tejecskét,és iszonyat nagy kitartást kívánok ismeretlenül is Mindenkinek! :wink:
angelheart

Köszönöm a fürdetőkrémes tippeket. Megpróbáljuk ezt a vízben feloldást.
zuzmooo

Vicky, így már értem.. Nem lehet egyszerű.. fejni, sterilizálni...

Ebbe még bele se gondoltam, amit írtatok, hogy így átváltozunk szülés után.. olvastam a páromnak, ő is csak lesett.. és biztatott, hogy biztos vissza is alakul idővel.. "olyan mintha szét lenne nyílva" ezt meg el se tudom/akarom képzelni :?

Itt is gyönyörűen süt a nap!! :) Szentendrén
Vendég

Sziasztok!

Na, egyelőre hazaküdtek minket, a ctg- nem mutatott től erős fájásokat, és egy ujjnyira vagyok csak nyitva. Azt mondták, ha erősödnek a fájások, akkor jöjjünk vissza. Ha most beindulna, még akkor is 6-8 óra lenne szülésig a doki szerint, szóval fölösleges ott dekkolnunk.

Úgyhogy marad az eredeti program, megyünk anyuékhoz ebédelni. Azért nem bánnám, ha estig beindulna, mert semmi kedvem éjszaka rohamozni :( Mintha kívánságműsor lenne...

Egyelőre úgy ötpercenként jön egy-egy erősebb mensis görcs szerű vmi - amikor megvizsgált a doki, akkor is épp fájt, és ahogy piszkálta a méhszájam, na az nem volt vicces...

boruska

ja, tök jó a fürdetőkrémes tipp - eddig én is csak azt hallottam, hogy ki kéne nyírni azt, aki kitalálta, mert használhatatlan az állaga miatt :)

boruska

Sziasztok!

írtam Zsizellnek, mert már aggódok érte..
Reni, Boruska tőletek is várjuk a híreket... Reni amiatt ne aggódj, hogy ott miért csinálnak ilyenkor már amniot, mindenhol teljesen mások a szokások...lehet, hogy ott ez a bevált gyakorlat! :lol:
Kakti! én teafaolajos vízzel itatom át a szivacsot, majd utánna megszárítom...AZ elöli a bacikat, meg a vírusokat, meg a gombákat stb... meg hát túlságosan sokáig nem fogja használni, csak az elején.
ronci

Boruska: közben írtál míg én is... Ha 5percenként jönnek, nekem azt mondták akkor kell bemenni.. ezt mondom minedenhol mást és mást mondanak!
ronci

írt vissza Zsizell.. otthon van, fáj rendesen, de nem rendszereződik, ugyhogy még a kórházból haza küldték... de la. jól kinyílik a joslóktól mire be mennek!
Küldtem neki a drukkokat, hogy rendeződjenek a fájások!
ronci

egy kicsit elfeküdtem, és a fájások meg jól elmúltak - csak az egész berendezésem sajog folyamatosan, kb. úgy mint akit p-n rúgtak :(

boruska

Ronci, ja, nekem is öt perceset mondtak, hogy akkor kell bemenni, de most meg azt, hogy hiába ötperces, ha nem fáj eléggé...

boruska

funky: Végül is azon nem lepődik meg az ember egy szülés után, hogy odalent szétnyílnak a dolgok, hiszen valahol csak kifér az a gyerek (hüvelyi szülés esetére értem). Csak az a furcsa, hogy 1 hónap alatt még nem húzódtak vissza a dolgok a helyükre és még mindig nyitottabb a cucc, mint szülés előtt. De biztosan minden a helyére megy idővel, csak azt hittem hamarabb.

zsizell, boruska: Hajrááááá!

Képzeljétek, a kis csillag csak szopizott és bealudt! Nem kért pótlást üvegből. Én úgy örülök neki, mint valamelyik nap a kakinak. Mondjuk ennek most is örülnék, mert tegnap megint nem örvendeztette meg vele az anyukáját. De még van remény a szopira. Szóval lányok, ne keseredjetek el. Ha az én cumisüveghez ragadt drágám hajlandó szopizni, akkor a többiek is fognak. Remélem lassan kipróbálhatjuk a bal cicit is. Most bealudt, úgyhogy levisszük a szép napsütésben sétálni egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Anyám és anyósom kikészítenek. Halálra akarnak etetni, vagy mi? Szinte versenyt főznek és hordják ide a kaját, hiába mondjuk, hogy tele a hűtő és nem fér. Most épp van benne 7 féle főétel és három desszert. A kb 4 kg narancsról nem is beszélve... :twisted:
zuzmooo

Mi is gratulálunk az új babákhoz :lol:

Zuzmoo, nyugi nálunk már a hűtőbe se fér a kaja :shock:
A férjem már kiborult tőle.

Amúgy mi jól vagyunk, Léna egész jól eszik és alszik is. Holnaptól egyedül leszek velük napközben.

Zuzmoo, egy kisbaba szemébe hogy lehet úgy csepegtetni, hogy érjen is valamit, mert nekünk az az egy csepp csak folyik szét a csukott szemecskén :roll: ???

KépKép

KépKép
beneildi

juj de izgi, lehet, hogy Reni meg Boruska is szül ma? Ronci nálad mi a helyzet? :)

mi a fürdetőkrémet használtuk mindhárom gyereknél, ez vált be, nem is lettek rá allergiások. Én a kezembe szoktam tenni egy diónyit aztán azt meleg vízzel felhabosítom és bele a fürdővízbe, de a mikrós melegítős tippek is jónak tűnnek

zuzmooo, én azért az anyósom által csinált madártejet elviselném napokig :) Örülj, hogy van kajátok, meg nekem meg a szopik miatt alig van időm főzni, takarítani, pedig azt is meg kell csinálni :)
Naranccsal óvatosan, mert savanyú lesz tőle a tejcsi.
Bár én össze tehetem a két kezem, hogy a menszim mellett van kedve szopizni. A két csaj annó csak fintorgott.
Nem tudom mikor hívjam a nőgyogyit, gyakorlatilag ez a menszi szerű dolog már 1 hete tart és nem csökken a mennyiség.. :shock:
stephie

Ildi: sajnos nem egyszerű, nagyon tudják szorítani a szemüket :) Csak azt lehet, hogy amikor nyugisabb, ellazult, lehúzod egy picit az aló szemhéját és oda cseppentesz. Mit kell használnotok? Miért?

Anita: a 3 desszert egyike egy nagy tál madártej, átküldjem? ;) (van még tiramisu és palacsinta)
Mikor beszéltél a dokiddal? Én a héten megkeresném a helyedben.
zuzmooo

Sziasztok csajok!

Ma délben hazaértünk!!!!!!!!! Nagyon fáradt vagyok, de iszonyú boldog is. Most nem telik tőlem többre,ne haragudjatok, megpróbálok egy picit szunyókálni, amíg a család is alszik. Tejcsi van sok, és jól vagyunk. Puszi mindenkinek!
ktc

Sebes cici: vettünk végül 100%-os lanolint, de a gyógyszerészek nem értették ez miért lenne jó. A szine sötét sárga és olyan mint a gépzsir. Eddig csak egyszer kentem be vele. De emellé készitettek a patikában egy speckó krémet, van benne glicerin meg csersav. Namost ettől sem lett sokkal jobb, még mindig csupa adta seb és belehalok annyira fáj...Lehet, hogy váltsak a lanolinra és csak kizárólag azzal kenjem? De az egész bimbi be van boritva sebbel...és szoptatás alatt az ázik fel, utána megszárad és újra kemény seb lesz...borzasztóan fáj, nem tudok rá szavakat...:(

Nóri, köszi a patika tippeket, jó tudni ezeket! Ezekben még nem is voltam, mi mindig a Deákvári főtérre megyünk, de majd ezekre is ránézek.

Szana, a patikai lanolin az a totál sebes cicire is jó? Szabad kenni a sebre is?

Erusverus! Nagyon szép baba Botond!!! Gratulálok nektek!

Lányok, ti "hasilag" hogy álltok, mennyire ment vissza? Én még mindig 25 hetes terhesnek nézek ki...nem is emléxem már rá, hogy hány hét kell, hogy kábé normálisan visszamenjen, nem laposra, hanem, hogy fel tudjon venni az ember úgy egy farmert meg egy felsőt, hogy ne nézzen ki kismamának...4 hetes korra???
lara

LÁNYOK!
HA NAGYON SEBES A CICI,A LEGJOBB,HA EGY KIS TEJET RAJTA HAGYTOK,ÉS EGY 5-10 PERCIG SZABADON HAGYJÁTOK!!!!!
Amúgy nekem is a Bepanthen vált be a krémek közül....
angelheart

Cukik a gyerkőcképek nagyon! Na meg BaloghLacibüszkeapa is aranyos :D

Zuzmooo: palacsintát, tiramisut szívesen átveszem! :lol: Nálunk anyukám hordja a kaját, de mi mindent elpusztítunk mint a kis sáskák.

Lara: nekem nagyjából visszament a pocim, na nem teljesen lapos, de azért tűrhető. Én leszorítós bugyit nem hordtam, mert a sebem miatt nem bírtam volna, de közvetlenül szülés után volt rajtam homokzsák pár órát. A barátnőm még hónapokig úgy nézett ki, mint aki félidős terhes, de aztán neki is visszament. A ruháim miatt én is aggódom, konkértan semmi nem jön rám, úgyhogy vagy lefogyok gyorsan vagy ruhatár csere :oops: A 36-os felsőimbe nem fér be a mellem, a gatyáim meg a rajtam maradt 7 kiló miatt esélytelenek...

Kakti, basszus, megesz a sárga irigység. Ennyit tej! Tolom a homeos cuccot, de sajna nem szaporodik a tejci. :( VIgasztalásképp: ma éjjel mi is alig aludtunk, fél 12től hajnali 4ig ment a műsor. Apa kettőkor leváltott, addigra már én is bőgtem egy órát és totál alkalmatlannak tartottam magam az anyaságra.

Pammut: igazad lehet, Apa valóban nem frusztált, mint én, na tejszagról nem is beszélve :)

Vicky: mi is kaptunk K vitamint a kórházban, de azt mondták, most kell egy, utána valóban csak havonta. A homeos bogyónak milyen a hígítása?

Kép
juci-77

De jó Katica!!! Üdv újra otthon! :D

Lara: én Purelan-t használok, de eddig sikerült vele megelőzni a kisebesedést. Azt nem tudom, hogy sebekre mennyire jó. Nem tudod esetleg az egyik cicidet pihentetni, amíg begyógyul és utána váltani?
Az én hasam is még mindig nagyon meg van ereszkedve. :(

Húú Ildi, nem lesz egyszerű két kiscsajjal egyedül. Lilla mit szólt a kistesóhoz?
zuzmooo

Ja, még valami: Ti mennyit esztek? És szedtek valamilyen vitamint? Én a kórházban alig ettem valamit, mióta itthon vagyunk, egy lovat is felfalnék. Tudom, hogy kéne vitaminpótlás, kétnaponta eszem is kismamáknak való multivitamint, de a szülésemet levezető doki azt mondta, elég lenne vas, mivel a multikészítményekben csomó B vitamin van, ami ugye pöpec étvágyat csinál.. :roll:

Kép
juci-77

Reni! Hol vagy már? elvileg csak pár perc a kórház, nem???
Stephie! Nálunk semmi... kivárunk. :lol: :lol:
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?