Jó Reggelt!
Zsu:
Te végig feküdtél vv-ig? Én azért elmegyek ide-oda otthonról, remélem ez nem árt. Cipelni nem szoktam, csak lófrálok...
Menta priv.
VayaZT:
A mai szállítmány érkezik: +++++++++++++++++++++++++++
Vörösmacska:
Óóó, ha korábban ismertük volna egymást, akkor inkább a férjeddel csináltattam volna a konyhabútort, nem ezzel a svihákka, aki a mai napi lóg egy szekrénnye... Mondjuk már nem is kéne tőle.
Olyan jó, hogy vagy nekünk, köszi a napi varázslatot!
Gratula a hirtelen stimuhoz, jó sok tüszűd van! Lehet, észre sem veszed és máris kismami leszel!
Lujzici:
Imádom ezt a csapatot, mert tényleg sokmindenben segítünk egymásnak és a csajszik is jó fejek!
Szerintem nyugodtan kérdezz rá a recin a vv-re, bajod nem lesz tőle.
Menta priv.
Muzsi:
Köszi a ragacsokat és az infót. Igazából lehet, h. nincs túlstimum, csak betojtam, h. fáj a bal fészkem... A hasam nagy, de az simán lehet a nap3x3 p.nagolyótól.
Menta priv.
Mieza:
Igazán köszönöm!
Menta priv.
Atyaég!!! Most olvasom, hogy kirúgtak!
Felháborító, a szemetek!!! Nagyon remélem, hogy jól elkapjátok a grabancukat a munkajogásszal! Jól tetted, hogy nem írtál alá semmit, ráadásul 20e ft-tal akarták kiszúrni a szemed?!
Most nagyon kiakadtam... Mihez kezdesz? Fejvadász cég, netán vannak más lehetőségeid, kapcsolataid?
Szívből kívánom, h. ez a"vég" egy sokkal jobb és gyümölcsözőbb, örömtelibb kezdethez vezessen!
GyőrinéIldi:
Én még emléxem rád, köszi a drukkokat!
Gyere sűrűbben, biztos feldob a csapat jó hangulata, velünk sokmindent megbeszélhetsz, amit mások nem éreznek át, vagy nem is tudják miről van szó! Nem szeretném, ha magadra maradnál, az nagyon nem tesz jót... Nagy ölelés!
Navi:
Te csak pihenj sokat, a két bébi is pont jó lesz nektek, hajrá ikrek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rony:
Én ugyan az SZTK-ba járok rákászni, de max. 2 hét alatt megvan az eredmény. Bárhová mész magánba, érdeklődd meg előre, hogy mikorra van eredmény, de szerintem egy hét az átlag.
Kispatak:
23-án megyek vv-re.
Micsodád fáj? Drukkolok neked nagyon-nagyon!
Kubuspace:
Ó, te szegény, ez a migrén rohadt dolog lehet... Remélem Vicky bogyója erre is jó. Rókicáéknak meg üzenem, hogy húzzanak melegebb éghajlatra, de sürgősen!