Új privát üzeneted érkezett!

Kispatak most neked még külön küldök gyógyító varázsport: Kép
vörösmacska

Jó reggelt,

Andi,
Remek ötlet a lottó, hogy sikerült a „tor” ? Hát nem sok szünetet hagy a régi és az új munkahely között időben az urad. Kívánom hogy legyen nagyon nagyon jó az új hely.

1975,
Drukkolok nagyon.
Nincs olyan h „elvárja”. Ha sikerült (és igen úgy lesz) akkor adhatsz is akár.

Muzsi,
Mit olvasok, kell egy kis rosszullét ???? ÖÖÖ nyitod az ablakot, küldök egy picikét. :lol:

Csucsu,
Szuper akkor hétfőn mész.

Janka,
Megkérdezhetem anyudat mivel műtik, pici fiadnak pedig jobbulást.

Sajt,
Rókica kb. 11 hete költözött be, de amikor migrénes fejfájásom van mint most hétfőtől folyamatosan és még ma reggel is akkor ez duplázódik, migrénkor extra erős hányingerem van.
Hát a tegnapot senkinek sem kívánom.
Gyömbért szoktam fogyasztani de csak normál terhességes hányingerkor, ilyenkor semmi sem segít.

Neked pedig folyadék, folyadék ezerrel és fránya gondolatok hess.

Vicky,
Köszi homeós infót.

Vörösmacs,
Jaj de örülök, remek hírek, ennek így kellett lennie.

Mieza,
Mi van ????????????????????
Ezt nem hiszem el, rengeteg az empátia a tisztelt amerikai nagyfőnökben, gratulálok neki.
Nagyon jól tetted h semmit sem írtál alá, kapják be, ilyet az életemben nem hallottam. Ja szüntessék meg a pozíciódat, hajrá, DE AKKOR IS VÉDETTSÉG ALATT ÁLLSZ.
20 ezer forintot ? mármint mire ? ha órabérre akkor jó.
Munkaügyi bíróságok szeretik az ilyen pereket, persze kívánom h ne kerüljön rá sor, nem hiányzik Neked a stressz, de behalok, ilyen nincs. Komolyan.

Gyoreneildi,
Öleléseket küldök ismeretlenül is.

Nava,
De jó hogy jelentkeztél, örülök h minden rendben van a két bébikével. Drukkok ezerrel továbbra is.
Pihi, nagyon és nagyon vigyázz Magadra.

Kispatak,
Én szúrtam be, megnézem és újra linkelem. Köszi h szóltál.

Heni,
rengeteget gondolok Rád.

Köszönöm szépen mégegyszer a névnapi köszöntőket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

és akkor a linkek

http://www.munkaugy.hu/pages/getpage.as ... D22B3460AD

http://pavogy.web.elte.hu/FDSz/KollSzer ... 0_099.html

http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... topic&t=25
Orvos válasza: Kedves Katalin! A felmondási tilalom egész pontosan így szól a Munka Törvénykönyvében: "90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt: (...) d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés (...) időtartama." Arra, hogy a két program közötti kötelező 3 hónapos szünet ideje beleszámít-e a kezelésbe, sajnos sem a törvény, sem annak indokolása nem ad választ. Véleményem szerint, mivel ez is a kezelés szerves része - a kötelező szünet az egészség megóvása érdekében -, kiterjesztően kell értelmezni a szabályt: tehát az esetleges sikertlen beültetés és a következő stimuláció kezdete közötti időszakra is vonatkozik a felmondási tilalom. Amíg a programban részt vesz, a védettség kiterjed Önre. A munkáltató részére történő bejelentést (írásban!, az intézmény igazolásával) mindenképpen javaslom, mivel így adott esetben a munkáltató nem tud arra hivatkozni, hogy nem is tudott az Ön programban történő részvételéről, így nem vonatkozhat rá a tilalom. De remélem, nem kell ezzel foglalkoznia, mert sikerült a beültetés, és onnantól kezdve a várandósokat megillető felmondási tilalom vonatkozik Önre. Minden jót kívánok, üdvözlettel: dr. Laborczy Éva

nem tudom ezek mennyire "friss" adatok

kubuspace

hoppá 16 hétbe léptem :-)

kubuspace

Jó Reggelt!

Zsu:
Te végig feküdtél vv-ig? Én azért elmegyek ide-oda otthonról, remélem ez nem árt. Cipelni nem szoktam, csak lófrálok...
Menta priv.

VayaZT:
A mai szállítmány érkezik: +++++++++++++++++++++++++++

Vörösmacska:
Óóó, ha korábban ismertük volna egymást, akkor inkább a férjeddel csináltattam volna a konyhabútort, nem ezzel a svihákka, aki a mai napi lóg egy szekrénnye... Mondjuk már nem is kéne tőle.
Olyan jó, hogy vagy nekünk, köszi a napi varázslatot! :)
Gratula a hirtelen stimuhoz, jó sok tüszűd van! Lehet, észre sem veszed és máris kismami leszel! :lol:

Lujzici:
Imádom ezt a csapatot, mert tényleg sokmindenben segítünk egymásnak és a csajszik is jó fejek! :)
Szerintem nyugodtan kérdezz rá a recin a vv-re, bajod nem lesz tőle.
Menta priv. :)

Muzsi:
Köszi a ragacsokat és az infót. Igazából lehet, h. nincs túlstimum, csak betojtam, h. fáj a bal fészkem... A hasam nagy, de az simán lehet a nap3x3 p.nagolyótól.
Menta priv. :)

Mieza:
Igazán köszönöm! :)
Menta priv.

Atyaég!!! Most olvasom, hogy kirúgtak! :shock: :twisted: Felháborító, a szemetek!!! Nagyon remélem, hogy jól elkapjátok a grabancukat a munkajogásszal! Jól tetted, hogy nem írtál alá semmit, ráadásul 20e ft-tal akarták kiszúrni a szemed?! :twisted: Most nagyon kiakadtam... Mihez kezdesz? Fejvadász cég, netán vannak más lehetőségeid, kapcsolataid?
Szívből kívánom, h. ez a"vég" egy sokkal jobb és gyümölcsözőbb, örömtelibb kezdethez vezessen!

GyőrinéIldi:
Én még emléxem rád, köszi a drukkokat! :)
Gyere sűrűbben, biztos feldob a csapat jó hangulata, velünk sokmindent megbeszélhetsz, amit mások nem éreznek át, vagy nem is tudják miről van szó! Nem szeretném, ha magadra maradnál, az nagyon nem tesz jót... Nagy ölelés! :)

Navi:
Te csak pihenj sokat, a két bébi is pont jó lesz nektek, hajrá ikrek!!! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rony:
Én ugyan az SZTK-ba járok rákászni, de max. 2 hét alatt megvan az eredmény. Bárhová mész magánba, érdeklődd meg előre, hogy mikorra van eredmény, de szerintem egy hét az átlag.

Kispatak:
23-án megyek vv-re.
Micsodád fáj? Drukkolok neked nagyon-nagyon! :)

Kubuspace:
Ó, te szegény, ez a migrén rohadt dolog lehet... Remélem Vicky bogyója erre is jó. Rókicáéknak meg üzenem, hogy húzzanak melegebb éghajlatra, de sürgősen!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, munka után jöttem keresztfiamékhoz, nem volt időm.

Macs látod látod? Tudtam, én hogy kezdhettek. Úgy látszik,te kiváltságos lettél itt a béemcében :D

Kispatak! Mitől vannak fájdalmaid? Remélem sikerül meggyógyulnod.

Navared! Két kis babó? Szuper! pihengess sokat, és minden jól fog alakulni! :D

CsucsU, a bölcsösségfogad? az durva. Remélem már jobban vagy. Azt hiszem, hogy 3. nap pluszminusz egy nap a vv úgyhogy nem késő a hétfő. Az én unokahúgom is nagycsoportos, csuda édes az a korosztály. Bár Lucának jót fog tenni az iskola, mert ő nagyon kis bolond tud lenni néha.

Zsuzsáknak utólag is boldog névnapot!

Kubu nem hangzik jól ez a hányás, hasgörcs. Drukkok mennek,hogy minél hamarabb múljon el.

Babe mi volt uh-n?

Sting ti mikor kezditek a termináltat? Gondolom ciklus 2. napja? Mikorra esik?

1975 szerintem az utrónak nincs ilyen mellékhatása. Én elolvastam, mert nekem meg kiütésem volt tőle, és ha jól emlékszem egyedül ezt a csalánkiütést írta mellékhatásnak.

Valaki kérdezte az inszem árát, nekem kb 45 ezerre jött ki, amiből csak a Menoput volt 40 ezer körül.

Rodina, igen tüszőrepi 36 órával előtte megy. Amit vinni kell: papucs, köntös, pizsi váltóbugyi, váltózokni, tisztasági betét, törlőkendő. Remélem semmi nem hagytam ki.

Lujzici drukk a hétfői kezdéshez.

Mako babaragacsokat köszönöm megérkeztek. Muzsi neked is! Meg Vörösmacsnak meg mindenkinek :D

Sajti hétfőn v kedden már én is többet fogok tudni, mert biztos h tesztelek. én nem bírom ki csütiig. De jó neked, h tudod nem figyelni a jeleket, nekem az elején még ment de már feladtam. A te szállítmányod: +++++++++++++++++++++++++++++ Biztosan nincs túlstimud, szerintem ennyi úgymond belefér h fáj a petefészked, hiszen azért jól megkínozták a szervezeted. Én is éreztem inszem után a petefészkeimet igaz én normál ciklusban is szoktam.

Mieza, nagyon durva a sztori amit leírtam. Milyen okos vagy, hogy nem írtál alá semmit. Elképesztő milyen emberek vannak. Remélem kénytelenek lesznek visszavenni és jól megbüntetik őket.

A nemlétező jeleimről ;): eléggé fáj a derekam, meg néha a hasamat is érzem. A cicim viszont egyáltalán nem feszül :( Nem akarok negatív lenni, csak realista, szerintem ezek nem túl jó jelek. De tudom, hogy ez nem feltétlen igaz, szóval a remény hal meg utoljára.

Szerintem hétfőn várhattok teszt eredményt tőlem, amilyen kis türelmetlen vagyok.

Megyek, mert keresztfióka szétlocsolja a lakást a cumijával. :shock: :lol:
vayacon

Sziasztok!

Macsek! Külön köszönöm neked a varázsport, reméljük a hátam is igy gondolja meg az egészségem. Minden-minden jót neked!

Sajti: látod fenn leírtam, de reménykedek a gyógyulásban. Kivánok minél több és egészséges babót.

Kubu: tudtam én, hogy csak olvassa a kérést, aki korábban írta ezt, köszi neked. Szerintem ennek mindenki hasznát veszi!!!

Mieza: remélem tudsz belőle meríteni, ne hagyd magad és ne irj alá semmit! Ha nincs ez a munka, akkor találjanak mást - vagy egyszerűen mondd meg, hogy fel lehet téged menteni a munka alól, de fizetést akkor is kell adni. Előző a munkáltató joga, a második szerintem kötelessége. Hétfőn rtg. utána további kezelés vár rám.

Minden jót nektek, lélekben készülök a születésnapra, a torta már megvan. Főzés nem gond, mert most étterem lesz.

üdv

kispatak
Vendég

Mieza!

Ez egyszerűen hihetetlen! :twisted: :twisted:
Mindenképpen fordulj munkajogászhoz. Nem rúghatnak ki, és ha a beosztásodat is megszüntetik, akkor a védettség miatt, másik beosztást kel biztosítaniuk a számodra. Azért vigyél a BMC-ből papírt, de végül is tanúkkal tudod bizonyítani, hogy a főnökök tudtak a lombikról, sőt a felmondásod indoka is ez volt. Ez jogellenes. Remélem, hogy nem kerül sor perre, de szerezz egy jó kis munkajogászt! Hajrá, ne hagyd magad, csak akkor ha a számládra egy jó kövér összeget utalnak! Egy jó munkajogász tudni fogja, hogy milyen eszközei vannak, hogy jól gyere ki ebből a nehéz helyzetből! Drukkolok, hogy minden jól alakuljon a végére!

rodina74

Sajti, 3napot feküdtem, utána már jöttem-mentem.De azért még sokat pihentem, a séta jót tesz, csak módjával.
Válaszoltam..

Kubuspace, sajnálom a migrénedet, tudom milyen sz@r...viszont gratula a 16.héthez! :D

Vörösmacska, neked is jó hétvégét!

Vayacon, drukkolok a pozitív teszthez!Jeleket nem ér nézni :D

Kispatak, most lesz a szülinapod?

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Vendég

Sziasztok Lányok

Sokan érdeklődtetek a fogidokinő iránt. Ő Pest megyében Gyömrőn rendel Dr. Deák Györgyinek hívják. Nagyon tudom ajánlani ha valakit érdekel írjon privit és küldök számot. De úgy tudom fent van a neten. Nem kell megilyedni mert iskola és gyerekfogász hivatalból.

Hát lányok azért történések vannak nem is tudom nyomon követni!!

Macs nagyon örülök hogy így alakulnak a dolgok. Látod a hullámvasút.
Olyan jó hogy így oda figyelnek rád és K2 ügynök felhívott :D
Kívánom hogy minden simán mennyen!! :D

Navi hát 2 bébi szóval megagiga babaragacsok mennek!!!
Azért ne vidd túlzásba a fekvést! Szerintem amennyi kényelmes.
Nekem egy ismerősöm akinek szintén lombikja volt betekerte a derekát törcsivel hogy melegben legyenek a bébik és 2 éves ikrei vannak. Hát nem tudom...

Mieza nagyon sajnálom hogy ilyen stressznek vagy kitéve. Felháborító hogy azt gondolják ennyivel megússzák ezt a felmondást. Kb 2 éve nekem is volt egy csúnya jogi vitám a munkahelyemmel. Én sem írtam alá semmit, majd egy Jogi ügyvéddel bementem.Persze akkor már a fönököm is elállt a szándékától. Gusztustalan amit veled tettek. Hány éve dolgozol ott? Ne is hagyd magad!!!
Ja és szerintem senki nem haragszik azért, ha valaki más témát is érint mint a meddőségi. :D

Kubu hát gratula a 16.héthez :D :D

Vaja nincsenek jelek!!! Lehet hogy a front miatt fáj a derekad. Nagyon drukkolok a jövőheti vv-hez.Akkor minden kiderül de te ne agyalj!!!

Rodina hogy vagy? Megy még a merional? Nagyon szépek a tüszikéid ez is eléggé sikergyanus. :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Mieza,
csak gyorsban, éppen láttam egy óriásplakátot.

http://www.jogpont.hu/

kubuspace

Pancsi!
Igen még holnap kell, aztán hétfőn újra uhu. Nagyon izgulok, hogy szépen nőjön még a mnyh-m és a tüszők is!

Vayacon!
A hétfői teszthez nagyon drukkolok! Jó lenne egy újabb terhes kismami!
Köszi, remélem, mindent el fogok tenni az inszemre!

rodina74

BMC babaprojekt

Most csak gyorsan javítottam a táblit, még szóljatok, ha kell vmi!!!
Macs, akkor neked ez most így a 3. stimud, ugye?

Mieza, ez naggyon durva, de szerintem ha úgy érzed, h. megkönnyebbültél, akkor nem is kell több magyarázat! Persze ne hagyd annyiban a dolgot és ami jár neked, azt harcold is ki, de látod végül is az történt, amit tényleg akartál, mármint nem gürizni tovább 14 órákat és nem stresszben élni! Hidd el így a baba is könnyebben jön majd!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat!!! Ez a fekvés elég fárasztó :lol: Torokkaparás-, fájás nem akarózik múlni, de ma jön egy nagy C vitamin szállítmány és mind bezabálom :wink: na nem ám... csak majdnem!

Majd ha nem bírom a fekvést, jövök még! Addig is melegítem az ikreket és beszélek hozzájuk sokat, h. gyorsan megkedveljenek és eszük ágában se legyen itt hagyni engem/minket! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Még pár szó:
Sajti, ne figyeld a jeleket, nem vezet semmi jóra (ezt majd kérem, nekem is elismételni :D )!!!

Muzsi, szegényke, elkezdődött a "kellemes" része a baabvárásnak... de ez azt jelenti az okosok szerint, h. így jóval kisebb a vetélés esélye!

Kubu, migrén... basszus! Masszírozd a kézfejed a hüvely- és mutatóujj közötti részen, kb. 2-3 cm-re befelé, ill. nyod meg nagyon erősen 3x, ha nem megy kérj meg vkit, mert tényleg erősen kell. Nem tudom, segít-e, de hátha!

Janka, gyógyulást Norcsinak!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vaya, hétfőnél tovább nem bírod, te kis kíváncsi fáncsi :lol:

Mindenkit pusszantok! Megyek p.golyózni :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszönöm mindenkinek a tippeket, biztatást! Kigyűjtöttem az összeset, holnap nekiállok holnap minden lehetségest elolvasni a témáról.

Köszönöm a telefonszámot is, konzultálni fogok jövő héten.
Remélem sikerül velük megbeszélni, hogy megfelelően kompenzáljanak.
Nem szeretnék visszamenni semmiképp, de nagyon jól jönne az az összeg, ami jár!
Már van pár ajánlatom, (hihetetlen, hogy ilyen gyorsan terjed a hír:) nagyon jól estek a megkeresések. Az tuti, hogy a következő helyre csak akkor megyek, ha max 10 órás a munkaidő :))))
mieza

Na folyt. következik csak kicsit pihiztem.

Csucsu Hétfőn mész vvre látom hát drukk neked. Elég sokan mentek Rodina Lujzici Mako 1975 és még ki? :D

Janka Elég nehéz lehet nektek mostanába. Norcsinak mielöbbi gyógyulást. És könnyü anyós altatást kívánok!!!
Ja anyukádnak meg kívánom hogy hamar essen túl a nehezén!! Mivel műtik szegényt? Akkor most miatta is aggodhatsz.Azért vigyi magadra is.

Zsuzsáknak én is kívánok utólag is boldog névnapot!!!! :D :D

1975 üdv itt neked is jó ezt a tejes dolgot megjegyezni.Ezért szeretem ezt a fórumot mert annyi hasznos dolog van amit itt tud meg az ember. :D Én akkor tervezek adni amikor megmondja hogy sikerült elvégre az a pillanat nagyon euforikus. Hát nem tudom ki így ki úgy. :D

Zsu a gyömbér az nyersen amit a zöldségestől veszel? És mennyit raksz bele? És nem puffaszt nagyon? Mert én is hallottam jótékony hatásáról de még nem mertem inni. :D

Viky nagyon jó a vonalzód! Barbusod jól van?

Lujzi neked is hétfőn van a kezdés? Örülök majd az újságoknak remélem péntekre is marad amikor mi megyünk. Én is viszek már ki is készítettem. Hajrá kezdés!!!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Mieza: hétfőn kérjél egy papírt a BMC-ből,hogy meddőségi kezelés alatt állsz..értem,hogy nem is akarsz már ott tovább dolgoni,de ez a papír a kezedben nagyon hasznos lehet...mond meg nekik,hogy elvileg ki sem rughatnának...elfogadod,de kéred a szerződésben leírtak szerint a pénzedet!!!!azaz 6 hónapot...ha nem akkor mentsenek fel a munka alól és kéred minden hónapban a fietésedet a számládra utalni!!!!Nekem is volt egy kemény menetem a cégemmel (Cseh cég)...vittem munkajogászt is magammal és a végén belátták,hogy ha nem akarnak egy nagy összeget nekem egyben kifizetni,akkor marad a másik verzió...találtak nekem egy viszonylag kényelmes munkát...igaz az alapbéremet kapom csak,de az is több mint amennyit manapság adnak...
Legyél velük határozott!!! Ez most rólad szól, és minden lehetőséget (ha már ekkor szemetek) használjál ki :!: :!: :!:

Ügyes legyél hétfőn :!: :!: :!: és írd majd meg,hogy mire jutottál,mert minket ezzel nem fárasztasz :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navikám: tudom,hogy nehéz feküdni,de a cél érdekében meg tudod csinálni :!: 2 pöttyből,pedig lehet 4 lurkó is...itt van Eszter nekünk példának :wink: vigyázz nagyon magadra/tokra :D :D :D

Kép

kiss angyal

Pancsi, igen a zöldségestől vettem, 3dl vízhez kb 1x1 centis db-ot szoktam belerakni.Engem nem puffaszt.

Navi, pihenj sokat! :D
Vendég

Sziasztok, mindenkinek jó hétvégét!!

Navared, remélem megy még a pihenés, tarts ki mindhárman!!A pisijárat ismerős, elég fárasztó, de kit érdekel! Remélem fogy a fehérje és a folyadék 1000rel!

Mieza, hát én december óta szélesiitem az álláskeresők táborát. Nagyon dühiitő, hogy az ember 120%-osan teljesiit a munkahelyén, mégis, egyik napról a másikra azon kell törnie a fejét, hogy hogyan tovább, miből fog megélni; ja és mindez akkor történik, amikor épp a családépiités kellős közepén tart.
Ha a munkatempó és munkamennyiség már túl sok is volt, akkor talán tényleg jobb, hogy iigy alakult. Remélem a munkajogász tud valami használhatót mondani, és viszonylag jól jössz ki a dologból!20 000 HuF azért elég nevetséges összeg...Nem értem, mit gondol az, aki ezt felajánlja??!!
Ha ennyire szerettek és elégedettek voltak a munkáddal a közvetlen főnökeid és az ügyfelek, akkor remélhetően hamar találsz valami melót!Nu, hát most látom, hogy már van is ajánlat!!Szupi!

Gyoreneildi, ahogy iirtad is, nekünk itt keményen kell küzdeni a babáért valamiért. Az ember sajnos előbb-utóbb elkezd gondolkodni, hogy mi a baj vele... De igazából én nem hiszem, hogy itt velünk baj lenne. Valamiért ez történik velünk. Szembe kell nézni a helyzettel, majd ezt a próbatételt ki kell állni és beleröhögni a kisördög képébe kitartóan, és aztán jönnie KELL a babának!!Mert nem lehet, hogy ennyi elzuhanás és talpraállás után se sikerüljön!!!Ugyhogy sikerülni fog!!!

Rony, szerintem minden nőgyógyász csinál rákszűrést, szal csak választanod kell.

Kispatak, remélem, hogy a csodadoki tényleg megteszi a hatását!!! A gerinceddel van valami gond?

Kubuspace, úgy látszik másnak is fájt a foga egy kis rosszullétre, mert hozzám már nem ért el... :)

Vaya, iirtad, hogy csalánkiütésed lett az utrótól. Hol jött ki? Mióta gyugdostad már a golyszlikat, amikor kijött? És mivel kellett kezelned? Azért kérdem, mert én elég nyám vagyok ilyen szempontból, és inkább felkészülnék, ha esetleg...
Egyébként nekem sem feszült jobban a mellem, mint menzi előtt szokott...És mégis pozi lett a tesztem! Már hétfőn tesztelsz? Hát naon szoriitok, hogy már hétfőn kimutassa a +-at!!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Gy.Ildi: de jó hallani rólad :D gyere sűrűbben :!: :!:

Muzsi:nekem is volt az utrotól csalánlkiütésem...az arcom volt telis-tele vele...szerintem,ha eddig nem jött rajtad,akkor már nem is fog...nem vagy rá allergiás...elég hamar felüti a fejét,ha a szervezet nem bírja...én már ezt a p.golyszlit nem is kaptam ennél a lombiknál...

Kép

kiss angyal

Sziasztok,

Sajti, Vaya, Nava,
Drukkok ezerrel mennek ma is !

Nava,
Köszi, ezt is kézfejmasszírozást is alkalmazom, deeeee amíg itt van a front addig nincs esélyem.

Kispatak,
Remélem csodadoki tényleg segíteni tud.

kubuspace

Angyal, remek, biiztam benne, de azért gondoltam megkérdezem. Köszi az infót!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

pancsi: Barbus jól van, egyre többet eszik és alszik. Néha szopizni is hajlandó, de még mindig csak a jobb ciciből. De ki van már kerekedve, már 3 kiló. Hétfőn kapja a fülbevalóját, nagyon ideges vagyok miatta. Olyan rossz lesz látni mikor átszúrják a fülecskéjét. De szeretném ha lenne fülbevalója és akkor inkább még most. Drukkoljatok majd hogy ne fájjon neki nagyon.

muzsi: Én is akarok egy kis rosszul létet megint. Nagyon hiányzik a terhességem az összes kellemetlenség és aggódás ellenére. Mondjuk nincs időm alap esetben ezen keseregni, minden időmet leköti hogy imádjam a lyányomat! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Muzsi, nekem is az elején jött ki a kiütés a derekamon, még az elején. Kenegettem anyukám csodakrémével (körömvirág) és attól nagyjából elmúlt, bár még mindig érzékeny az a terület. Így annyira nem vészes, hogy csak 3szor 1-et használok.

Navi, pihengess csak, melengesd a bébijeidet. Most nincs semmi más dolgod :wink: Ragacsok mennek!

Kubu, drukk, hogy múljon a fejfájás. Én képzeld tök érzékeny szoktam lenni a frontra, most meg semmit nem érzek. De mostanában nagyon jó korszakom van, alig fáj a fejem. Pedig régen volt, hogy 3 napig egyfolytában.

Most viszont megcsipett valami állat a kézfejemen. Kicsit enyhül az idő, és már rögtön előjönnek ezek a vérszívók.

Mieza tök ügyi vagy, hogy már megkerestek, profi lehetsz a szakmádban :D De arra tényleg figyelj, hogy az új helyen ne kelljen megszakadni, tudod a baba miatt ez most nagyon fontos. Aztán néhány év és mehet megint a meló ezerrel.

Nekem elég durva hasszurkáim vannak, furák, ilyet mensikor nem szoktam érezni. De már nem is agyalok, mit jelenthetnek. Két nap múlva kiderül.
vayacon

Vicky, olyan édes Barbusod, nem lehet betelni veled. Állítólag ezek a fülbeszúrások már nem fájnak egyáltalán a babáknak, annyira jól tudják már csinálni. Én ezt hallottam. És tényleg inkább volt, nekem horror volt kisiskolásként, és nem is bírta a fülem, begyulladt utána. Kellett egy párszor átlyukasztani, mire megszokta a fülecském.

Az én bőröm egyébként elég durván érzékeny, napallergiám is van, minden kaki, amit el lehet képzelni..
vayacon

sziasztok

bocs hogy nem jöttem de csütörtök óta itt jövés menés van a szülinapos miatt.
jól sikerült a szülinapja, délelőtt vásárlás, gyors tortasütés, főzés aztán 15:00-re bábszinház a Cszimás kandúrt néztük meg nagyon élvezte, aztán haza főzés folyt. és 1óra múlva vacsi a vendégekkel.
volt éjfél mire elmosogattam meg rendet raktam... pénteken meló aztán meg mi mentünk el a férjemmel egy volt évfolyamtársához, későn értünk haza.
ma végre aludtam reggel 9ig, aztán ebédre jöttek a tesómék és délután mentek el.
holnap még du-án jönnek a nagyszülők és vége a szülinapozásnak ami 4napig tart.

jól bírom magam , bár csütörtök éjszakára már nagyon fájt a hátam majd be szakadt, de most már jó.

mindenkinek drukkolok nagyon hogy sikerüljön és nagyon boldog kismamik legyetek :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok! Mivel én még csak pár napja csatlakoztam a társasághoz kevés a tapasztalatom, és még a lombikos programnak is az elején járunk kérném a véleményeteket!tudjátok én vagyok a myomás.De ez a vacak csak 9 mm, miért kell ezért felvágni? Na mindegy most megvárom a nőgyógyászom vizsgálatát és véleményét.a gondom inkább az, hogy a páromnak elég sz.. lett az eredménye. Progresszív mozgó:33%, helyben mozgó 7%, mozdulatlan 60%.Nagyon bízom benne, hogy a 10 nap alatt a fertőzés is elmúlik, és ha megyünk márc. 5.én már okosabbak leszünk!!Elképzelhető , hogy nem is a myoma a kizáró ok, hanem a párom spermája??Mi a véleményetek?Nektek már van tapasztalatotok ez ügyben.Ja és a spermaszám 12 M/ml.Azt olvastam , hogy 20M/ml alatt kevés az esélye a spontánnak!írjatok!! Köszi Hajni
hajni67

Navi táblázathoz: nekem ez még csak az első lombik lesz. (bár stimum volt már egy, abból nem volt beülti, aztán a fagyasztott petesejtes beültetésből sem lett semmi, mert nem termékenyült meg senki. )

Küldöm a babaragacsokat Sajti, Vaya, Navared: Kép

Reggel megvolt az első szurim, eléggé fájt, nem tudom miért, mert ezt decemberben meg sem éreztem, na mindegy, biztos más tűt adtak a patikában.

Vaya a pozitív teszthez: Kép

Lukácsné, pihenj ám!

Babe nem jöttél, hogy beszámolj az UH-ról! Remélem hoztál képet!!!

Zsu, előre is a drukkolok a keddi UH-hoz: Kép

Navi, baciűző: Kép - de ezen kívül szopogassál tantum verdét, az gyógynövényes és használ is!

Kubu gratulálok a 16. héthez!!! Kép és fejfájás elleni igézet: Kép

Vicky, Barbus nagyon formás tüneményes baba :D , még egyszer garatulálok, nem győzök benne gyönyörködni! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen a fülbevaló projekttel :lol: , nem hiszem, hogy különösebben fáj ilyenkor nekik, de azért nagyon drukkolok, hogy meg se érezze a tündérkéd! :lol:

Hajni, hát valójában nem a legszuperebb a férjed eredménye :( de én úgy tudom, azért lehet ezen turbózni valamelyest. Spontánnak biztos kicsi az esélye ilyenkor, de inszeminációval de inkább lombikkal tudnak segíteni, én nem tudom hol van a kettő között spermaszámban a határ, de biztos a csajok akiknél sperma gondok vannak majd fognak nektek segíteni. Ha nem szed a férjed vitaminokat, akkor mielőbb el kellene kezdeni, mert három hónap mire kicserélődik az állományuk, addigra lesz hatás. Én úgy tudom 500 mg C vitamin, E vitamin és a FER14-et szokták ajánlani, de majd a nálam okosabbak elmondják neked, hogy miből mennyit , vagy mit még. A doki úgyis összességében fog dönteni a kezelés menetéről, tehát mindekettőtök összes léeletét figyelembe véve fog dönteni.
vörösmacska

Hajni még annyit szeretnék mondani a miómáról, hogy azért ha meg is műtik szerintem nem vágják fel az egész hasadat, biztos csak laparoszkópiával csinálják. Ez a hastükrözés kettő vagy három pici vágást jelent, kinek mennyit és nagyon hamar gyógyul... egyébként odabent 9 mm azért a többi szerv nagyságát figyelembe véve nem annyira kicsi, bár mióma szempontjából nem tudom, hogy mekkorának számít.
vörösmacska

Hajni, a férjednek baciűző: Kép
vörösmacska

Jóóó reggelt,

Vicky,
Drukkok h gyors és fájdalommentes legyen az átszúrás.

Vaya,
Remek hírek h elkerülnek a fejfájások, látod én ezt most átvállaltam Tőled 8) Na jó csak viccelek.
Jaj annyira izgulok a tesztért.

Lukácsné,
Tyűűűű hát Te sem kíméled magad, nagyon sok minden történt az elmúlt pár napban.

Macs,
Köszi fejfájás elleni igézetet, remélem megérkezik én már nagyon nagyon várom, jó lenne végre egy fájásmentes nap :lol:

Sajt, Vaya, Nava,
Babaragacsokat indítottam.

kubuspace

Sziasztok álomszuszékok! :lol:

Kivéve Kubut, mert ő ma is megelőzőtt :D

Hát lányok én már úgy izgulok a holnapi teszt miatt, hogy alig tudtam ma aludni. Nagyon agyaltam, hogy teszteljek-e ma egyet, de aztán meggyőztem magam, hogy korai lenne, mindenki a 14. napot ajánlotta legkorábban.

Most kicsit pozitívabb vagyok, valahogy jobban bízom, hogy összejöhetett. De holnap minden kiderül. :D Rábízom magam a sorsra.

Hajni, elvileg inszemre jók vagytok. De mindenképp kezdjétek el Fer14-et, és 1000 mg C- és E-vitamint - nekünk ennyit ajánlott ezekből a doktornő. Mi 5 milliós eredménnyel kezdtük (3,5 is volt) és volt, hogy felment 23 millióra is. Szóval ezek nekünk nagyon bejöttek.

Sajtikám, hogy vagy? Ragacsok mennek!

Macs, köszi a varázslást meg mindenkinek a ragacsokat, ezekből annyit kaptam már, hogy tuti a siker. :lol:
vayacon

Sziasztok!

Mindenkinek szívből hálás vagyok a törődésért, odafigyelésért, ragacsokért. Valamiért azt üzenték a gyerkőcök, hogy csak később óhajtanak megszületni. :cry: :cry: :cry: Sajnos tegnap már rózsaszíneztem, ma meg szépen megjött. Hát tegnap sírtam egy kicsit egyedül, a Zuram vállán, még néhány könycsepp biztos kipottyan, de már a fagyisokra koncentrálok és arra, hogy mikor kaphatom őket vissza mihamarabb. A Zuram szerint abból úgysem lesz semmi és csak kidobott pénz.
Nemtom... Ha kiperkáljuk a 100 rugót és stimu nélkül visszakapnám őket, akkor az nem számítana bele az 5 alkalomba és hátha bejönne.
Ha kivárom a szabályok szerinti 2-3 hónapot (ezt nem tudom pontosan, még új számomra a lombikozás), akkor is a 2 fagyist kapom vissza először? Vagy lesz újra stimu, leszívás, megtermékenyítés és a frissekből a beülti? :roll:

Olyan szépen süt a nap, szerdán mehetek dolgozni... Semmi kedvem...

Pá Drágáim!
sajt@

Hajni nekem a miómám egy kis köröm nagyságú volt. Most nézem hogy kb akkora mint a te 9mmesed. Szerintem az igenis nagy galibát tud okozni!! :cry:

A férjed lelete miatt nem aggódnék hiszen ha lombikon indultok akkor is válogatják őket és egy elég a megtermékenyítéshez.
Egyébként írtad hogy 40 túli vagy a férjed is?
Az én férjem is szedi az E és az C vitamint mert állítólag attól fickósabbak lesznek a spermák :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Sajti hát nem is tudom mit mondjak............... :cry: :cry:
Komolyan miért ilyen ez az élet. Tudom erős csajszi vagy!!!
De én mindig bizakodnék. A hugom mind a három terhessége alatt menstruált ilyen fajta. Te sem tudhatod milyen fajta vagy!!! Persze nem akarlak hiú ábrándokba ringatni, csak hát?

Örülök hogy csak előre nézel! Kell neked a fagyi óvi!Nem kidobott pénz!!!!!Lehet hogy ők fognak sikerülni!!
Nagy ölelés (((((((((((())))))))))))))

Kép
Kép
pancsi76

Vaya:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem gyönyörű pozitívat tesztelsz, te kis türelmetlenke! :)

Kispatak:
Nem látom fenn, csak annyit, hogy fájdalmaid vannak és helyrepakolnak, masszíroznak - az okát nem írtad - vagy nagyon vaksi vagyok... :oops: Sebaj, gyógyulj meg, szorítok! :)
Jó szülinapozást! :)

Navi:
Nálam javíthatod, hogy besültünk...
A lényeg, hogy te csak szépen golyózgass és gyógyuljon a torkod!:)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mieza:
Max 10 órás munkaidő? :shock: Tényleg sokat dolgozhatsz... Végre jönnek a jó hírek is, tök jó, h. máris kapkodnak utánad! Lesz itt még karrier!!! :lol: No meg a lényeg: a gyerekek!!! :wink:

Muzsi GyőrinéIldi-nek írt hsz-a által megihletve, természetesen Ildi részére (is):
Én csak eleinte gondolkoztam azon, hogy mi lehet a baj velünk, hogy nem jön a bébi... Aztán elfogadtam és nem kerestem többé a miérteket, nemsokára Sz ügynöknek és az endokrines dokinak köszönhetően kiderült a pcom és az IR-em. Azóta végképp nem keresek okokat, magunkat pedig eszem ágában sincs hibáztatni, még ok nélkül sem. Nem nézem, hogy másnak miért sikrül, nekünk miért nem. Magunkra koncentrálok és bűntudat nélkül élek, mert tudom, hogy mi már mindent megtettünk az ügy érdekében, tehát no para! El kell fogadni ami éppen van. Nekem most sz@r, de lesz jobb is, mert az élet folyamatosan változtatja az arcát, nem fogunk unatkozni.

Vicky:
Hinnye! Már 3 kiló? Azért csak eszeget akkor a lányzó. Biztos csinos lesz a fülbevalójával, te meg ne nézz oda, amikor átbökik! :)

Lukácsné:
Te aztán nem kíméled magad, 4 napos szülinap?! :lol: Azért remélem volt segítséged is és nem mindent egyedül csináltál, azért nem kötelező széthajtani a tested. Jó volt a Csizmás Kandúr?

Hajni:
Lombikban még én sem vagyok tapasztalt, de akkor itt mindkettőtöket kezelni kell, szerintem. A kiskatonákra lehet szedni gyogyókat, amitől felerősödnek - ez segíthet a fogamzásnál és no cigi, no pia, nem zsebben hordani a mobilt!!!
A miómát pedig jobb lenne likvidálni v.hogy, mert az a beágyazódásnál piszkíthat be a nagy tervbe, talán még vetélést is előidézhet... De ezt csak úgy gondolom, majd az okosabbja kijavít.

Vörösmacs:
Lehet, hogy a tű nem volt elég éles és akadt egy kicsit, azért fájt... Nekem is volt egy-két alkalommal.

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!
Még ne add fel! Bármi lehet.

Ha meg nem jött össze, össze fog legközelebb! Van pár hullámvasút lent, de utána mindig fent jön!
Picit szomorkodd ki magad, de utána hajrá!

Az élet nem mindig igazságos: ha nekem is sikerült volna a lombik, már nem kéne a céges dolgokon szétagyalnom magam...

A holnapiaknak nagy-nagy drukk!!!

Mindenkinek köszönöm a munkahely tanácsokat, ma is megfogadom az összeset! Nem jó, hogy ennyi emberrel történt ilyen, de jó, hogy leírtátok, sokat tanultam belőle!
mieza

Sziasztok!

Sajti kérésére :lol: csináltam egy vonalzót, remélem be tudom illeszteni.

Kép
vayacon

Vaya nagyon jó a vonalzód!!! :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi:
Nem vagyok én sem erős, csak amikor kell - remélem.

Mieza:
Aranyos tőled, de már inkább a következőre gyúrok...

Vaya:
Szuperügyes vagy!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Azt nem értem, hogy miért nem mutatja a hónapot? Illetve mért a hónap elején van a kiscipő, mikor a végén kéne lenni? Plíz segítsen, aki tud.
vayacon

Jaj Sajti most olvasom, mi történt, én meg itt a vonalzómmal szórakozom. :cry: Basszus, vigasztalhatatlan vagyok. Szerintem a fagyinak igenis van esélye, sok ilyet lehet olvasni, hogy sikerült. Picit még drukkolok, hogy hátha mégis. De úgy látom, hogy te már nem bízol, csak előre, lesz neked is babád!
vayacon

Vaya:
Szerintem attól függ, hogyan állítottad be a dátumot (vm-től, v. vmeddig számoljon).
Köszi, még azért dugom az utrót, amig nem ömlik, de már nem hiszek abban, h. sikerült volna...

Olyan hülyeségeket álmodtam, biztos kavarogtak a gondolatok a tudatalattimban rendesen. Olyan gyönyörű idő van innen bentről, asszem elmegyek én is a ligetbe kutyázni a Zurammal, a séta jót fog tenni.

Pá Drágáim!
sajt@

BMC babaprojekt

Macs, javítottam :wink:

Lányok, most csak ennyire futtttya :( nem vagyok túl jól...torkom egyre sz@rabb, lehet, h. ezt most azért kapom, h. ténylegfeküdjek...? Mert amúgy eléggé sajt@ vagyok én is.

Sajti, sajnálom :cry: de azért még szorítok!!! Amúgy a fagyisok, ha felébrednek, márpedig fel fognak, azokat "hatchingelik" és úgy még jobbak az esélyek!!!

Mindenkinek köszike a ragacsokat és a baciűzőket!
Megyek: zuhanyzás, p.golyszli, aztán fekvés és ivás!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja, még annyit az álmokkal kapcs-ban: négy babáról álmodtam, négyesikrek (2 fiú, 2 lány)....áááááááááááááááá...... azért ez egy kicsit sok lenne, de mintha nem az enyémek lettek volna :D Na mind1, nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltok rám. Én most próbálok nem a bajra, mert ma van a jubilieumi születésnapom. Étterembe megyünk és igyekszem jól érezni magam.

Sajt: ennek ellenére nagyon sajnálom, de hátha sikerül valamikor

Mieza: neked is a legjobbakat.

Rodina, Vörösmacs és többiek köszönöm az aggódást és nektek is minden jót.

Nekem a hátam nyakam derekam fáj. Holnap folytatódik a kivizsgálás (végre) és jövő héten meg a kezelés, remélve a legjobbakat.

Nektek is ezt kívánom

üdv

kispatak
Vendég

Sajt!
Nem is tudom mit mondjak! Nem lehet, hogy csak álcázzák magukat az ügynökeid? Én remélem, hogy még lehet belőle valami, bár hiú ábrándokba sem akarlak ringatni! Hányadik napon voltál beülti után?
Nagy ölelést küldök!
Én is a fagyis babákra szavazok!

Vayacon!
NAgyon szép az új vonalzód! Mega-giga drukkokat küldök holnapra! Én a ma reggeli tesztelést biztos nem bírtam volna ki! HOlnap reggel mész a BMC-be?

Navi!
Kijavítasz engem is a táblázatban? 5. inszem február 24-én

rodina74

Kispatak!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!

rodina74

Sziasztok csajok! Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat meg a segítséget nagyon aranyosak vagytok, hogy így ismeretlenül is így támogattok!! De végül is ez az oldal azért van, hogy mi akiknek közösek a gondjaink megosszuk egymással.A párom 41 és neki még nincs gyereke, én 42 vagyok de nekem az első házasságomból -20év- már van 3 gyönyörű gyerekem.23, 21 és 10 évesek. Tehát én már bizonyítottam , de ugye a korom is közbeszólhat , meg ez a kis nyamvadt myoma is. Az új párommal- mert nem a férjem csak az ÉLETEM PÁRJA-szóval vele 2,5 éve vagyunk együtt de nagyon szeretnénk ezt a közös babát.Egyébként ahogy összejöttünk letette a cigit, pedig 20 évig bagózott.A C vitamint évek óta szedi ezerrel, nem iszik, és edzeni jár mindennap.Tényleg próbálunk egészségesen élni.Én lúgos vizet iszom naponta 1.5 litert.Búzafűlevet iszom,szedem az Elevitet, meg multivitamint, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszünk.Bízom benne , hogy a lombik segít!!!Puszi mindenkinek!Hajni
hajni67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?