Új privát üzeneted érkezett!

na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dita75

Dita!
A fórumunkon írták, h csak egyedi vonalzókat készít már a nagyonbaba és csak 1 pocakos és 1 babás vonalzója van.

Boni!
Tesód hogy van?
20150601134430

Sziasztok!

Zsuzska, Olcsának nagyon boldog első szülinapot, neked pedig boldog névnapot kívánunk!

Monic!

Nagyon sármos volt Danika a szülinapi buliján :) Neked pedig csinos a pocid!

Dita!

Miló nagyon ügyes, egyem a húsát :)

Nekem sosem volt rossz tapasztalatom, engem terhesen is, és babával/babákkal is legtöbbször előreengedtek, buszon/metrón kaptam ülőhelyet, sosem kellett a babakocsit egyedül pl. buszra feltennem. Csupa rendes emberrel találkoztam :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Oroszlán Olcsának Boldog szülinapot! Kép

Suska Neked pedig boldog névnapot!

Kép

Dita ez a sok laptető :roll: :wink:

Viki köszi, ma még nem is tudtam hívni, mert ZSiga a 18 hós oltástól éjjel belázasodott, még ma is tart és nagyon nyügi.. érthetetlen, mert a 2.3.4. havi oltásnál nem volt semmi baja, és ez az ismétlője..
Vendég

Monic a képméretezés.hu oldalon nagyon egyszerű kicsinyiteni.. én is ott teszem :lol:
Vendég

Zsuzska, Olcsa,
Isten éltessen benneteket!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni!
Sajnálom a lázat!!!
20150601134430

Viki mami,

nagyon szépen köszönöm mégegyszer!

Boni mami,.

köszönöm a tippet. A 18 hós oltás nagyon sok kisgyereket megvisel, van aki napokig lázas utána.
Jobbuást Zsiginek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok

Dita grat a hasra forduláshoz.

Mi is elfordultunk már és hangosan kacagunk.

Suska Olcsának Nagyon boldog születésnapo neked pedig boldog névnapot.

Kép

Kép
vius
Baja

Moncsi!
Szívesen ;)

Könnyű volt jó "alapanyagból" dolgozni.

A 15 hónapos oltás az, ami jobban kiüti a gyerekeket. Legalábbis a mi fórumunkon így volt.
20150601134430

Sziasztok

Ha jól emlékszem Monic ti jártatok babaúszásra.?

Tudnál róla mesélni?
Kell vinnem majd Darinkát mert be van horpadva a mellkasa és ez segítene rajta meg a húzockódó torna mikor már akkora lesz.

Kép

Kép
vius
Baja

VIki mami,

de jó, hogy mondtad, hisz nekünk ez lesz a következő. Szerintem akkor én összekevertem a kettőt. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Drága Csajok!!!!

Nagyon-nagyon köszönöm nektek ezt a sok-sok megemlékezést rólünk, hiszen dupla az ünnep és hihetetlen mekkora öröm. Csodálatos szerelmetes kisfiam csodaszép volt ma, és nagyon Boldogan ünnepeltünk szük családi körben. Nekem is nagyobb boldogság volt ez a névnap mint a többi mert kettős ünnep. Mondhatom szerencsés vagyok hogy ez most mán mindig egy napra esik majd :lol: :lol: Jövök majd a képekkel, de most hulla vagyok, holnap jön a második kör és vasárnap a harmadik. De igyekszem, mindenkinek sok pusszancs

Zsuzska és persze Olcsa boy

Kép
pgsuska

Halihó!

Moncsi!
Nem is oltás után szokott láz lenni, hanem pár nap múlva ennél az oltásnál.

Zsuzska!
Örülök,h szép napotok volt! Te is cseréld le az avatarodat!!!

Boni!
Ugye már elmúlt Zsigu láza?
20150601134430

Reggelt!

A 15 hós oltás nekünk meg se kottyant, meg eddig egyik oltás sem..

ez meg kiütötte ZSigimet..

éjjel 39,5 is hütőfürdöztünk, lázcsillapító, majd hajnali 4kor megint hűtőfürdő, tekercselés, mert 39,3 volt , együtt sírtam szegényemmel amikor a hideg víztől visított..apa sajna nem volt itthon, vidéken van... a kúp hatására és csukló boka betekerésének hatására most nemrég 37,9 volt.. remélem már vége lesz.. iszonyat :cry:
Vendég

Bonikám!
Ölelés neked!!!!

Nem lehet, h még más kórság is megbújt a háttérben?
20150601134430

Vikimami nem tudom,.. náthás volt, de drnéni alaposan megvizsgálta.. előtte volt beteg, még antibiotikumot is kapott a drágám... amiatt csúsztattunk ezt.. :cry: de most már lehetne délután kettő , arra ér talán haza apa :)
Vendég

Jó reggelt!

Zsuzska,

nagyon-nagyon várom a szülinapi fotókat :wink: De hétfőn is jó lesz ám, teljesen megértem, hogy most nem érsz rá, egy héttel ezelőtt én sem értem rá 8)

Boni mami,

nagyon sajnálom a lázat. :cry: Elég durván kiütötte Zsigit az oltás. Dokinénit esetleg nem hívod fel, hogy miért ennyire erős a mellékhatás nálatok?
Remélem Zsigi apu hamar hazaér, nagyon rossz lehet, hogy egyedül kell szembenézned a nehézségekkel :cry:

Viki mami,

Lackó fickó még alszik? Danci még igen, tegnap napközben megint csak 2x10 percet aludt :?

Kép}
monic80

Sziasztok

SUSKA
Én is nagyon várom a képeket. Sok energiát a további vendégsereghez. :)

BONI
Sajnálom szegény Csigulit és téged is. Remélem most már lemegy a láza szegény kis manónak! :(

MONIC
Mert éjszaka kialussza magát azért nem akar nappal aludni. :)
Inkább éjjel aludjon mint nappal nem? Lassan úgyis kezdheted az éjszakázást megint. :wink:

Miló két napja 8-9 órát alszik és reggel nem hányja ki a kaját úgyhogy nem kap most már éjszaka. Én is kipihentebb vagyok.
Lelkiismeretesen keltem éjszaka mert nem akartam hogy kijöjjön belőle az egész kajci de úgy tűnik ez a probléma is megoldódott.

dita75

Dita,

nagyon örülök, hogy Miló ennyire jó baba! 8-9 óra alvás nagyon szuper, és hát neked meg pláne jót tesz egyben ennyit aludni!
Még mindig vele alszol a szobában, vagy már visszaköltöztél a hálóba a párod mellé?
Danika még mindig alszik, úgy, hogy hajnalban teát sem kért, én meg 7 óra itt ülök és várom az ébredést (mondjuk azóta már 2 turnus ruhát kimostam, kiteregetni nem tudtam mert a hálóban van a szárító, rendet raktam, tervezem, hogy mit főzök ebédre, lereszeltem a körmeimet... stb...)
Nálunk megint gyönyörű napsütés van, nagyon jó érzés, engem tiszta boldoggá tesz :lol:

Kép}
monic80

Látlak msn-en, megyek is oda :wink:

Kép}
monic80

na közben beszéltem dr.nénivel, bementünk ügyeletre taxival mert ugye apa nincs itthon, barátnőmék Jászberényben.. (még jó,hogy egész éjjel abban a a tudatban voltam, hogy ha bármi van, csak rájuk csörgök és a férje már itt is van értünk.,..

hazafelé a , a taxiban beájult már a kicsikém..

jelenleg láztalan , a torka tűzpiros, megint kaptunk antibiotikumot

:twisted: :cry: a 18 hós oltásnak lehet a mellékhatása a nátha torokfájás.. mellette lehet még a múltkori vírus lehet nem halt ki rendesen.. (emiatt volt a csúsztatás) de dr.néni nem látta,hogy piros a torka..., most meg nagyon ronda piros...

és mellette még jön a foga is,

szóval ezért a nagy láz...
Vendég

Boniko, szuper az a torta, amit felraktál Suska Olcsájának, pont oroszlánka van rajta, nagyon jóóó!

Csajok, én kaptam fogi gátló tablettát (ugye milyen vicces 14 év meddőség után????) és 2 nap után elkezdtem vérezni tőle. De nyomi érzés ez.

Suska, mit kapott Olcsa? Vannak fotók?
Vendég

Twist,

ebben a fogigátlós dologban én nem tudok segíteni, mivel én nem kaptam épp a meddőségem miatt, aztán itt is az eredménye Dávidka.
Mondjuk én egy percig sem bántam meg, hogy nem szedtem, mivel minden álmunk volt még egy baba.
De ha Dávidka megszületik azt hiszem én is iratok fel gyógyit :oops:
Neked is nagyon jó az új volanzód, Dorottya gyönyörű baba :lol:

Kép}
monic80

Hát csajok gyünnek a képek :lol: :lol: :lol:

Kép Vendégeket vártam
Kép Szekrényben ülős
Kép A tortám
Kép A beszélőkönyves
Kép Csacsis
Kép épitőkockás
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 55.018.jpg[/img] gyertyafújás előtt
Kép Malackás
Kép Megablocksos
Kép Micimacis
Kép Olivér egy éves
Kép Robotbarát
Kép Szülinapos
Kép Tigrises
Kép Tűzijátékos Kép Imádok rámolni ki a szekrényből
Kép Szaladok anyához

Kép
pgsuska

SUSKA
Már vagy 10 perce csak a képeiteket nézem. 10x visszamentem az elejére annyira jópofa Olcsaboy
Az a csokinyakkendő besz@rás! :)
A sok-sok micimackó és társairól nem is beszélve :wink:
Nagyon tündérmackó Olcsa. Egész megváltozott. Nő a haja is látom lassan neki is veheted a hajgumit. De lehetőleg ne lányos színűt amit múltkor apán láttunk az egyik képen :wink: :lol:

Gratulálok még egyszer az első szülinaphoz.
Úgy látom igen jól sikerült! :)

Nagy cupp Olcsának a nevemben! :) (add át! 8) )

MONIC
Nem, itt alszom még a kisszobában Milóval és ez még egy darabig igy is lesz szerintem már csak azért is mert nem sír Milóbébi. Képes fél órán át is küzdeni az ágyban ha felébred. Még így hogy egy méterre alszom tőle sem szoktam mindig rögtön meghallani mert volt hogy apa benézett hozzánk és ő szólt hogy ébren van.
Általában hason alszik éjjel és amikor megébred egyből el kezd küzdeni mert meg akar fordulni. Persze nem sikerül neki de csak jó sokára kezd el nyöszörögni.
Szerintem egy percet sem aludnék nyugodtan a másik szobában.
Különben is ott hideg van! :wink:

BONI
Gyógyuljatok meg hamar!

TWIST
Hát én sem szedek már vagy 8 éve fogigátlót és valahogy nem is visz rá a lélek pedig nem szeretnénk kistesót. Még nem döntöttem hogy mit fogunk használni de gyógyszert biztosan nem fogok szedni azt már tudom.

dita75

Zsuzska,
Olcsán ez H&M-es kising? Szerintem ugyanez van Levinek is.
Na meg a járássegítőnk is egyforma. :lol:

Nem is írtam tegnap, úgy néz ki, hogy Levi vérszegény. Most egy hét alatt már fogyott is, előtte épp, hogy csak hízott valamit. Aztán a doki elkérte a pesti leleteit, és állítólag már a november 20-in látszik. De ezt miért nem mondta ott senki???????

Boni,
én is akartam írni, hogy biztos, hogy az oltástól van-e a láz? Mi annoa 15 hónapossal jártunk így, hogy 5 napig volt közel 39 fokos láza Lilinek, mindenki ráfogta az oltásra, (pl pont voltunk a Madarászban is a tejallergia miatt, látták ügyeleten...), aztán az 5. napon eljutottunk a saját dokinkhoz, aki rögtön nézetett pisit, és ki is derült egy elég csúnya vesemedencegyulladás, amit azóta is szívunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Ditus átadom. ari vagy!!

Boni szivem, Zsigivel és Veled érzek, jobbulást.

Lina, Te adtad még anno a tippet a barátnőm küldte az inget postán a Camponából. Köszi a tippet, psszzz igen HM-es.

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Zsigabiga éjjel 1kor volt utoljára lázas, kézre lábra vizesruha, aztán úgy aludt el,hogy a kezén rajthagytam.. 3kor átvittem közénk, 7kor kelt kis rekedt a babám.. fde eddig láztalan.

az antibiotikum talán segít!

Suksa nagyon édes Olcsa! megzabbantom de mikor?
..ilyen édes Micimackós plüsiket merre lehet lelni? Tigrincset szeretnék ZSigusznak! a csokornyakis meg zabbantanivaló

Csajok tartsunk már egy talit nyáron!
illetve Monichoz is igazitva! ! persze kötelező Vikimamiéknak is feljönni :lol: Ditus úgyse maradna otthon :wink:
meg minden vidéki! naaaaaaaaaaaaaaaa

Lina

:lol: sajnálom Levit... képzeld húgom kislánya is annyit eszik(nem csak anyatejet) de nem hízik.. :cry: állandóan ezzel cseszegetik.. most 7,5 hónapos, és 70 cm 7300 g

Zsiga 72 cm és 8400g volt ennyi idősen.. de ő kislány!

vérszegénység miatt is lehet?
Vendég

új szőnyegünk van a nappaliban, és ZSigánál.. :lol: én imádom!

Kép Kép
Vendég

Boni, a legjobb Tigris a Tescoban van, az a legjobb minőség is, és árban is az a legjobb van ilyen Miciben is. Drága Zsiga Csigám rem meggyógyul.

Csajok ma jön az utsó turnus de én mán hulla vagyok, jövöre mán csak két napos lesz a buli, egy jó van benne, Olcsát lerakom este fél nyolckor reggel fél nyolcig meg sem mozdul annyira hulla, lestrapálják a népek :lo

Kép
pgsuska

Boni, Jó a szönyeg, nekem is teccik :lol:

Kép
pgsuska

Jó reggelt,

Zsuzska,

szuperek nagyon a fotók, ez az Oli fiú extra jóképű pasi lesz ám, nem győzitek majd elhajtani a lányokat a ház elől :lol:
Nagyon csinos a nyakkendőben :lol: Danika nagyon jól viselte a nyakkendőt, egyáltalán nem zavarta, de anyósom egy idő után levette róla :?
A C&A-ban nagyon jó bőrdzsekik vannak (nem tudom, hogy igazi bőr-e mert Danika úgy kapta az övét és a címkét az ára miatt pont ott tépték le, hogy nem látom, de majd megkérdezem. BÁr gyanítom, hogy a C&A-ban inkább műbőrök vannak). 3 az egyben dzseki, van alatta kapucnis pulóver is, alig várom, hogy tavasz legyen és hordhassa a fiam.

Boni mami.

nagyon szép a szőnyeg, elhiszem, hogy imádod :lol:
Talinak nekem a május még jó, mert nagy hassal júniusban a melegben nem túl jó oda-vissza 2-2- órát utazni. Ráadásul Danika is 3 héttel előbb jött, ezért június közepétől már nem akarok a kórház környékéről elmenni sehova :oops:

DIta,

gyönyörű az új vonalzód, ennél szebbet lehet, hogy még nem is láttam :shock: :lol:
Én a gyerekszobában is nagyon jókat aludtam Dancival, de az igazi akkor is a megszokott helyem volt a hálóban. Nekünk kamerás bébiőrünk van, ami minden pisszenésre bekapcsolt, mutatta a képet, így láttam, hogy mikor kell átmennem Dancit átfordítani stb...

Kép}
monic80

Zsuzska,

én azért tartottam egyben a szülinapot, hogy ne kelljen több napig ugrálnom a vendégek körül. Így a nagy pocakkal ez volt az ésszerű, de ezután nekünk is külön lesz (nem jó ötlet összeereszteni a két családot)
Kivéve Dávidka első szülinapját, mert az ugyanígy fog zajlani ahogy Dancié.
Danikának is megvan a Micimackó plüs sorozat, az egyel kisebb méret, neki a Tigris a kedvence belőle. Mostanában a favorit viszont a TEscos nagy sárga extra puha plüss kacsa ami hápog, annyira aranyosan bújik hozzá mindig Danika, eddig egyik plüss állathoz sem ragaszkodott ennyire.

Kép}
monic80

Moncsi, köszönöm a dicséreteket. Hát igen, emlékszem arra amikor a férjemet megismertem 25 évvel ezelőttt és amikor először megláttam azonnal beleszerettem. Nagyon szép és jó pasi volt,(azóta már megöregedett és felszedett egy 20 kg-ot) és minden lány aki a környezetében élt beleszeretett. Hasonló sors vár Olcsára úgy érzem, de ebben az esetben a csajozási tippeket én szolgáltatom, bár ahogy a férjemnek sem kellett csajozni soha, lehet neki sem kell majd, mert mennek majd úgy utána a lányok. :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Zsuzska,

25 évvel ezelőtt szerettél bele a férjedbe? Akkor ezek tényleg jó régi érzelmek, nem csak kis fellángolás.
Én a 8 évemmel akkor labdába sem rúghatok, mondjuk én előtte nem is tudtam, hogy a férjem a világon van :oops:

Kép}
monic80

SZiasztok! Hű, de szép nagyfiú Olcsa már:)))

Boniko, Linácska: nagyon ügyesek vagytok, ahogy ellátjátok a picit, ahogy helytálltok, talpraesettek vagytok, amikor betegek a gyermekeitek! És persze a többiek is!
Én nem tudom, hogy élem túl, ha lázas lesz a kislányom. Bár már megbeszéltük a dokival, hogy őt hívjam, még éjszaka is és ő mondja meg, hogy mit tegyünk. Nagyon rendi dokit fogtam ki:) Persze ez majd élesben dől el. Rettegek, hogy mi lesz ha nátha lesz nálunk, vagy az oltásoktól a láz. Még az orrszi porszit sem tudom használni. A védőoltásoktól is - megmondom ősztinén - rosszul vagyok. Ahogy felsír a baba a fájdalomtól, összeszorul a szívem, nekem jobban fáj. Már a BCG oltást is nehezen bírtam lelkileg a kórházban, pedig nagyon fontos az is. Na, szóval, még előttem az út, hogy legyek talpraesett. Remélem, hogy sikerülni fog, nem is lehet másképpen.

Hát, nem tudom mi lesz a fogigátlóval, mert amióta beszedtem, azóta vérzek. Nem tudom, hogy a mensi jött-e meg, vagy nem jó nekem ez a tabletta. Régen is csak a legerősebb tabletta volt jó nekem, a TriRegol. A többitől csak folyamatosan véreztem, mert túl gyengék voltak. Szopi alatt viszont csak ezt a típust lehet szedni, amt kaptam. Mi csak pár év múlva szeretnénk második babát, addig valahogy védekezni szeretnénk.

Ma voltunk hármasban vásárolni. Jól aludt a hordozóban a kicsaj, csak a pénztárnál sírt fel. Hál Istennek, senki sem köhögött ránk, nem láttam influenzás embert. Szóval, megtört a jég, végre bevittük a babát is a bevásárlóközpontba. Na végre:)
Vendég

TWIST
Mintha csak magamat olvasnám. Így 3 hónaposan téli időszakban is szerencsére még megúsztuk a lázat, megfázást, és minden egyebet, de tudom hogy lesz ez még másképp is. Még én sem porsziztam, nincs is ilyenünk mert Miló fél a porszívótól. De muszáj lesz vennem egyet ha nagyon taknyosak leszünk.
Szerintem én is kétségbe leszek esve ha betegek leszünk.

Miló minden hangos zajtól, beszédtől fél. A Vivien is ilyen volt.
Mindketten születésük óta összerezzennek a legkisebb hangos zajtól is. Pl. köhögés. Előre tudtam hogy anyósoméktól sírni fog mert ők szinte kiabálnak azt hiszik a gyerek mert kicsi akkor süket.
Szóltam vegyenek vissza a hangból és utána már minden oké volt.

Amúgy nem olyan rég lett ilyen kis félős. Azelőtt simán porszívóztam mellette tök nem érdekelte, és a zenélő almát is szerette. A minap bekapcsoltam neki, hát egyből sírva fakadt. Eltelt pár perc mire megvígasztalódott a kezemben.

BONI
Örülök hogy láztalan már Csigusz.
Én is szeretnék találkozóra menni, remélem nem jön közbe semmi ha lesz.
Jövő héten megyünk fel Milóval pestre de csak villámlátogatás lesz.
NEm is alszunk ott. Késődélután jövünk haza.

MONIC
Mi pedig fele annyi ideje vagyunk együtt párommal mint ti úgyhogy én még annyira sem rúghatok bele abba a bizonyos labdába.
De néha úgy érzem már ezer éve ismerem, de legalább annyira mint a tenyeremet! :wink:

Köszi a vonalzódicséretet. A kép és a szöveg az enyém de ezt a csúnya hátteret a Hoxa készítette. NEkem nem jön annyira be valami vidám színben jobban tetszene, pedig szeretem a feketét.

Én jól elvagyok itt a gyerekszobában. Hétköznap amúgy is hulla a párom. Ahogy a párnára ér a feje már alszik is. Hétvégén meg Ricsi foglalja a helyet. Már fél éve úgy is hívja hogy apa szobája, a Milóét meg úgy hogy a te szobád. Elrendezte a sorsomat a gyerek.

Ja még annyi hogy Boni tényleg kafa a szőnyeg, úgy látom Zsigának is bejön! :)

dita75

Móni, bizom ám ez a cerelem már 25 éve tart legalább is részemről, az ő részéről csak tiz éve, de annál erősebb :lol: :lol: :lol: :lol: vagy jól álcázza :oops: :roll:

Kép
pgsuska

Boniko, szép a szőnyeg! A kiságynak miért van kiszedve egy rácsa? Másnál is már hallottam, hogy ki van szedve a rács, csak azt nem mondta meg, hogy miért. Ott jár be a baba?
Vendég

Jó reggelt!

Boni, Zsuzsa!
Nagyon jók a képek!!!

Boni!
[quote]p írta:ersze kötelező Vikimamiéknak is feljönni

:roll: :lol: Én szeretettel várok mindenkit itt falun!!!

Twist!
Ne idegesítsd magad előre a lázon és a szurin. Ha oda jutsz frankón megcsinálod.
Készülj rá, legyen eltérő hatóanyagú lázcsill. otthon.

Rendekívül rossz, ha a csemete beteg, de ha még ráparázunk és tök idegesek vagyunk még rosszabb.

Nekem nem a láz volt a rossz (bár Laló baromi hamar és nagyon lázas tud lenni), hanem az első hányás. Ráadásul az előtte megevett spenót miatt tök zöld volt.

Zsuzsa!
25 év?? Hisz most múltál csak 25 :wink:
20150601134430

Sziasztok

TWIST
A mi ágyunk is olyan, középen két rács kiszedhető azért hogy ha reggel felkel a baba inkább azon bújjon ki mint azzal próbálkozzon hogy átmászik az ágy tetején. A tesóm lánya átmászott mert nekik nem volt kiszedhető a rács, szerencsére egyszer sem esett le, de nem sokon múlt.

dita75

Jó reggelt!

Viki szívesen megyünk , azért gondoltam hogy Budapest, mert többen itt lakunk, meg a környéken....
:oops:

Twist
édes vagy! na az első betegség meg hányás az én anyai idegrendszerem is felőrölték! de hidd el nincs időd kétségbeesni

2 rács van kivéve, fiatalúr azon keresztül közlekedik ki be.. inkább, mint repüljön
:lol:
mi majd mielőtt átalakítjuk ifjúságivá egy darabig tuti ezzel fogunk gyakorolni, mennyire megy neki "szabadon" is az alvás :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsuzska,
Nagyon jók a képek a nagyfiúról! :D

Boni,
De jó, hogy elmúlt a láza Zsigának!
Jók a szőnyegek!
Találkozóban én is benne vagyok! Sőt, mi azért többször is összefuthatnánk a ligetben... Tegnap is sétáltunk egy nagyot a gyönyörű napsütésben.

Képzeljétek tegnap kaptam egy nagy puszit Rékától! Majdnem elolvadtam olyan jó érzés volt! Igaz ez még nem az a cuppanós fajta volt, de ő tolta oda a száját az arcomhoz! :D Remélem, most már egyre többször kapok ilyeneket! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone amint meggyógyultunk mehet :lol:

jaj az olyan jó érzés, és amikor majd cuppan! leírhatatlan!
Vendég

Boni,
Oké! :D

Évi,
Ha olvasol segíts légyszi! Írtad, hogy Eszti csak akkor eszik, ha egyedül ehet. Hogy eszik egyedül? Kanállal? Kézzel?
Teljesen kivagyok, mert Réka most már üvegből sem akarja megenni a főzeléket, és állandóan a kanál után nyúlkál, illetve bele akar nyúlni az ételbe. Ez azért borít ki, mert csak az ebéddel szórakozik így, az uzsonna kb. 5 perc alatt eltünik kanállal. Nem értem, hogy mit rontottam el, hogy nem akar ebédelni??? :roll: Ma már sírva fakadtam. :oops:
Az a bajom, ha adok is neki a tálkájába valamit, amit egyedül ehet meg annak a nagy része a ruháján, vagy a földön landol, illetve lényegesen kevesebbet eszik meg így.

Persze bárkitől szívesen fogadok ötleteket, tanácsot! Előre is köszi a segítséget!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Viki, köszi a bókot, nem lehet elég hamar kezdeni. 10 éves voltam amikor megismertem a férjemet, szerelem volt első látásra. Ő 11 éves volt és pont úgy nézett ki mint az Olcsa nagyban. Hihetetlen milyen az élet. De soha nem gondoltam volna hogy Ő lesz a férjem, azt meg pláne nem hogy Olcsa ennyira apja fia lesz. Most már egy életen át végigkisér!!

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Némóci!

Keblemre kartársnő :wink: Eszti ugyanezt csinálja... Csak az ebéddel szórakozik, minden más étkezésre normálisan eszik. Nem egyedül eszik, hanem ahogy Te is írtad kap egy külön tálkát kanállal, bele egy pötty kaját, és hadd kenje. Úszik a padló, a fal, a ruhája, a széke olyan evés végére, mint amibe belehánytak, de így legalább valamennyit eszik. Ha ezeket a kellékeket nem adom oda neki inkább egy árva falatot se enged a szájába... Ha minden kötél szakad én engedem a tányérba is belenyúlkálni, akár kézzel is, ha cserébe legalább valamennyit kajál, mert így is kb. felét eszi meg az eddigi mennyiségeknek. Aztán meg fél napig takarítok utána a hajamat tépve :twisted: :twisted: :twisted: Láttad volna a ruháját a mai töltött paprika után, húúúúúúúúúúú... Még a hátára is került valahogy...
Nem rontottál el semmit, csak önállósodni szeretne a bige, és az ő elképzelései nem mindenhol fedik a tiédet. Ja, és azt olvastam, hogy 1 éves kor körül egyébként is kevesebbet esznek, mint előtte, de hogy miért arra már nem emlékszem. Kitartás, majd elmúlik ez a korszak is és jön más...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SZiasztok,

Twist,

pedig sürgősen meg kell erősítened a lelkedet, bár ha Dorka beteg lesz menni fog ez magától is. Mert akkor neked a nyugalmat kell sugároznod magadból, épp elég baja lesz a picinek a betegséggel, nem szabad pánikot keltened, higgadtnak kell maradnod (ez érvényes a későbbi esek-kelek balesetekre is). Mivel neki még hosszú ideig te leszel a mindene, a te reakcióidra fog támaszkodni, pl ha szurit kap neked akkor is mosolyognod kell rá ijedtség nélkül.
Nálunk ez a módszer annyira bevált, hogy Danika most az 1 éves szurinál sem sírt egy kicsit sem, mert odahajoltam és mosolyogtam rá végig. Hogy tudtam megtenni? Elképzeltem, hogyha ezt a szurit nem kapja meg akkor lehet, hogy elkapja azt a betegséget ami ellen a szuri szól, és hát ezek nagyon komoly betegségek, akár végzetesek is lehetnek. Úgyhogy inkább egy 3 másodperces szúrás mint a kórház később :wink:
De biztos vagyok benne, hogyha a helyzet hozza akkor nagyon talpraesett leszel, hisz eddig is az voltál minden téren. Az meg normális, hogy előtte izgulsz, én még attól is izgultam anno, hogy egyáltalán hogy fogom pelenkázni Dancit, a szurikba akkor még bele sem gondoltam :lol: :lol:

Dita,

igaz, hogy fekete a vonalzód, de nagyon jól kiemeli azt a csodás szöveget amit írtál hozzá, és mivel a fotón rajtad is fekete felső van, így szerintem nagyon jól mutat.
Danika imádja a porszívót, ha zúg, ha nem zúg, neki mindegy csak játszhasson vele.

Évi,

de jó, hogy írtad, hogy 1 év körül kevesebbet esznek a babák, mert ez Danikánál is észrevehető és már kezdtem kétségbe esni.

Boni mami,

örülök, hogy Zsigi jobban van.

Nemone,

szegénykém... Egyenlőre Danika még nem csinál ilyesmit az étkezésnél, de ő is elég akaratos lesz, már látom rajta.
Én úgy szoktam, hogy kap egy villát amire felszúrjuk együtt a falatot és ő egyedül teszi a szájába. A levest továbbra is én adom neki, egyenlőre még nem mertem kanalat adni a kezébe :oops:

Kép}
monic80

NÉMÓ
Én is kér Rékustól puszit! :) :lol:
De cukor lehet, alig várom hogy én is kapjak majd Milótól .... egyelőre én nyálazom őt össze napjában vagy 100x :lol:

MONIC
Mivel nem nagyon van más színű felsőm..... a feketében nem látszom annyira daginak mint amilyen vagyok! :roll: :lol:

Várunk a buszra:
Kép

Kép

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?