SZiasztok,
Twist,
pedig sürgősen meg kell erősítened a lelkedet, bár ha Dorka beteg lesz menni fog ez magától is. Mert akkor neked a nyugalmat kell sugároznod magadból, épp elég baja lesz a picinek a betegséggel, nem szabad pánikot keltened, higgadtnak kell maradnod (ez érvényes a későbbi esek-kelek balesetekre is). Mivel neki még hosszú ideig te leszel a mindene, a te reakcióidra fog támaszkodni, pl ha szurit kap neked akkor is mosolyognod kell rá ijedtség nélkül.
Nálunk ez a módszer annyira bevált, hogy Danika most az 1 éves szurinál sem sírt egy kicsit sem, mert odahajoltam és mosolyogtam rá végig. Hogy tudtam megtenni? Elképzeltem, hogyha ezt a szurit nem kapja meg akkor lehet, hogy elkapja azt a betegséget ami ellen a szuri szól, és hát ezek nagyon komoly betegségek, akár végzetesek is lehetnek. Úgyhogy inkább egy 3 másodperces szúrás mint a kórház később
De biztos vagyok benne, hogyha a helyzet hozza akkor nagyon talpraesett leszel, hisz eddig is az voltál minden téren. Az meg normális, hogy előtte izgulsz, én még attól is izgultam anno, hogy egyáltalán hogy fogom pelenkázni Dancit, a szurikba akkor még bele sem gondoltam
Dita,
igaz, hogy fekete a vonalzód, de nagyon jól kiemeli azt a csodás szöveget amit írtál hozzá, és mivel a fotón rajtad is fekete felső van, így szerintem nagyon jól mutat.
Danika imádja a porszívót, ha zúg, ha nem zúg, neki mindegy csak játszhasson vele.
Évi,
de jó, hogy írtad, hogy 1 év körül kevesebbet esznek a babák, mert ez Danikánál is észrevehető és már kezdtem kétségbe esni.
Boni mami,
örülök, hogy Zsigi jobban van.
Nemone,
szegénykém... Egyenlőre Danika még nem csinál ilyesmit az étkezésnél, de ő is elég akaratos lesz, már látom rajta.
Én úgy szoktam, hogy kap egy villát amire felszúrjuk együtt a falatot és ő egyedül teszi a szájába. A levest továbbra is én adom neki, egyenlőre még nem mertem kanalat adni a kezébe