Kakti!
Sab simplex. Ugyanaz a hatóanyag, mint az espumisannak, vagy az infacolnak, csak picit több van benne. Nekünk ez vált be, érdekes módon nem is hallani róla. A marosi gyógyis csaj azt mondta, hogy megszűnt. Azért tettem egy próbát... Mégsem szűnt meg!!!
240ml? Na jó, Veled nem beszélek többet!!!!
Van valahol boci-topic?
Nálunk Marshall-kereszt van tejből. Csak pár cseppel van több a betermelt 160ml-nél. De ha mindig ki tudom elégíteni, ám legyen!!! Meddig megy fel a mennyiség? Vagyis meddig nő az étvágyuk? Egy idő után beáll, nem? Meg elkezd ritkábban enni! Ugye? Mondja vki hogy ugye!!!
Én ugye 3hónapig szoptattam. Az nem olyan hosszú idő. Már nem rémlik, de megszokja valaha a csecsem ezt? Vagy mindig csöpögni/folyni fog fürdésnél. Mindig fájni fog és szúrni a 3. óra végén. Égni a bimbi és én majd 6hónap múlva is állok a gyerek fölött, hogy ÉBREDJ MÁR FEL, MERT SZÉTDURRAN A CICI!!!!!!!
Szeretnék nyáron meltartóbetét nélkül járni. Amúgy is ocsmány a vékony, puha melltartóból virító fehér korong!!! Mondjuk a drága cicifixem nagyon bevált. Szép is és a vastagabb anyag miatt nem látszik át a cucc!