Új privát üzeneted érkezett!

dodó: tényleg mindíg Te vagy a tetőn :lol: :lol: :lol:

nálunk tegnapi maradék: húsleves, gombás-sonkás-sajtos tepsis tarja krumplipürével :lol:

hív a munka, így elköszönök! mindenkinek jó étvágyat, jó pihenést!

Kép
zsani78

Freyja, valami datum csak kellene, hogy tudjon szamolni :wink:
pocaklako

Zsani!
Látod?? Toppon vagyok! :lol:

Pocak!
Nekem sikerült megcsinálni.... a legfelsőbe beirtam az utolsó mensit, és kész is volt (csak ragadt még valami az olasz tanulásomból) :lol:

d.dodó

Ugyes vagy Dodo!! :D

Szivesen megcsinalom Freyjanak csak, ahhoz, hogy szamlaljon be kel irnom valamit az uccso mesi sdatumahoz. Kulonben h a varhato szules datumat irom be visszafele szamol. ..hogy meg ennyi meg annyi nap van hatra.. :?
pocaklako

Niki: Gondoltam, hogy nem úgy érted :) Az a furcsa, hogy nekem a kórházban semmi baja nem volt a gátsebemnek :? Mikor hazaértünk, kb 5 napos volt Zalán, mikor nagyon elkezdtem szenvedni vele. :? A mai napig emlékszem, hogy egy hétig 3szor meggondoltam, hogy kimenjek-e pisilni, mert a WCn ülni volt a legrosszabb :oops:

Poci: csinos a pocakod :)

Emi: drukk, hogy ne kapj el semmit!

Cici: az enyém is elkezdett nőni, mondjuk nekem alapból elég kicsi van, úgyhogy én egyelőre örülök neki :D

Mia nem irigyellek, nekünk a tegnapi napunk volt ilyen borzalmas, csak Zalán nem dőlt ki délelőtt, hanem átnyigta.

Ebéd zöldborsó leves volt, meg rakott kelkáposzta :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hello Csajok,

annyit köhögök - jobbára már csak köhögök, a torkom nem fáj,
de jó kis száraz, irritáló köhögést produkálok,
már fáj a pocim,
Babókámnak nem árt meg?
Ráadásul olyan kis csendben van, semmi tipi-tapi este óta ...
Vagy csak a köhögéstől nem érzem?

:?:
Vendég

anya maci: Stodal-t kell rá nylni....tegnap vettem én is, homeopátiás...nem köhögsz tőle
nekem még kapar a torkom, és sajna a náthámmal nem tudok mit kezdeni

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

anya maci!
Köhögéstől nem lesz baja a babának, nyugi.

d.dodó

...és a náthától?

Mercy

mercedes79
Győr

merci!
Náthától sem....amig sima nátha, nem gond. Láz ne nagyon legyen.

d.dodó

láz nincs
...csak nátha..rengeteg, sacc az agyamból jöhet, ill. torokkaparás....

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!

Nem bírtam a mai napot sem kihagyni. Itt vannak Anyósomék, de most elvitték Nórit sétálni, így addig szieszta képpen bekukkantottam.

Poci: széééééép a pocód!! Egy Riccárdo van odabenn, biztos? :D Félre téve a viccet, szép formás, igazi fiús pocid van!

Zsani: óóó de sajnállak a rókák miatt. De nem vagy egyedül vele, ma engem is megkörnyékezett reggel, de elűztem!
Gratula a 21.-hez :)

Frejya: lehet, hogy a Manók is érzik ezt a hideg-meleg front váltakozást és azért van boogie éjszaka. Én erre gondoltam, mert mostanság nálam is ez megy, bár azért nappal is rúgkapál. Nem is tudom, hogy bírja ezt a sok ébrenlétet. Vagy esetleg Nálad korábban is volt sokszor?

Edi: édes lehet a kis kutyid, én is nagyon kivi vagyok a pulcsis képre! Ha felébred az úrfiság, akkor mindenképp készíts egyet róla :D Én anno kötöttem a kis szőrikének egy pulcsit. Ő is nagyon peckesen ment végig az utcán benne. Mintha mondta volna "látjátok én nem fázom, új kabim van"... haláli volt. És pulcsi nélkül is készíts róla képet légyszi. Kíváncsi vagyok, hogy hogy van levágatva a szőre. Én mindig meghagytam elől neki a kis oroszlán sörényét :D Hátrébb meg rövid volt nyáron.
Gratu a 18.-hoz :D

Dodó: valóban mindig Te kerülsz fentre :) :D Toppon vagy, ez jó! :D

Mercy: gyógyulj meg mihamarabb, sok-sok citrom! A lázad mérd mindig. A nátha nem fog megártani a Babócának, csak ne legyél lázas! Ha nagyon kapar a torkod és köhögsz is esetleg, akkor a utifű teát ajánlom Neked. De a gyógyszertárit, nem a boltban kapható filtereset.
Jobbulást!!

Nálunk paradicsom leves volt, tetején reszelt sajttal. Másodiknak sütőzacsiban sült csirke (ezt azért szeretem, mert nem kell rá semmi zsíradék, saját levében párolódik, sül), jázmin rizzsel és zöld körettel. És még Anyukám sütött hortobágyi palacsintát, amit mindjárt enni is fogok, mert valahogy megéheztem, mire elolvastam a mai menütöket :D Nem is értem.... :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Kész a dodo féle eperkrémleves :D ....már csak arra kell várnom, hogy kihűljön....és apa hozzon bele fagyit :D

Mercy

mercedes79
Győr

merci!
Remélem izleni fog.....juj, én most hidegen meg nem tudnám enni.....kinézek az ablakon, és fázom. :lol: Nekem jólesett most melegen és tejszínhabal. :)

d.dodó

kaparó torokra hideg kell :wink:

Mercy

mercedes79
Győr

merci!
Kutyaharapást szőrivel? ;)
Remélem nem rosszabb lesz a torkod....sajna jártam már ugy, hogy hu, fagyi jó lesz rá.....másnap megszólalni se tudtam. :(

d.dodó

ááá, nekem a fagyi babakorom óta bejövős torokfájásra :D

megőrülök ettől a vonalzókérdéstől....úúúúgy szerettem a régit, most meg állandóan változtatom

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy, szep a vonalzod, nekem nagyon tetszik. Most mat tenyleg megkeresem a naritorta receptjet Neked.

Manorka: igen igen csak egy Riccardo csucsul odabent, az is lassan szetrugja a haz oldalat, egyre elenkebb.

Dodo: toppon lenni a legjobb :lol:
pocaklako

http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04922553000P

innen hogy lehet vásárolni? nem tudja valaki????

Mercy

mercedes79
Győr

és mennyi lehet a postaköltség?????

Mercy

mercedes79
Győr

merci!
Nekem koronában irja ki az árat!! :shock:
Amugy jobb oldalt piros betükkel azt írja, hogy nem elérhető nemzetközi rendelés céljából. Magyarul külföldről (magyarból) nem rendelhetsz erről. :?
Leves hogy sikerült?? Épp most eszem az ebédi maradékot.

d.dodó

De most nézem, lejjebb meg egy táska is van mellette (de azt ki lehet x-elni ha nem kell, és ott van egy hosszu zöld gom, hogy add select items to cart....gondolom arra katt rá.... én nem mertem, mert nem akarom megrendelni.

d.dodó

azt nem figyeltem, hogy rendelhetek-e vagy sem külföldről...nekem HUF-ban írt árat...és félérat, mint amennyibe itthon kerül...

most megkóstoltam, alakul, most raktam be a hűtőbe, ogy hideg legyen :twisted: ...az cukrosítását sajna nem vágom, hogy milyen lett, a nátha miatt annyira nem mennek az ízek....de szerintem jó lett :P

Mercy

mercedes79
Győr

Postaköltséget nem ír. De ennyire megérné kintről rendelni?? Ha a koronás árat átváltom, akkor kicsit több mint 11.000Ft.

d.dodó

itthon minimum 18990...legalábbis ez a legolcsóbb, amit taliztam :(

Mercy

mercedes79
Győr

Merci!
Akkor szerintem attól függ ki melyik országban nyitja meg az oldalt, olyan árat ír ki. Igy majd ha jön valaki a magyar honban élők közül, majd megnézi neked. ;)

d.dodó

én itthon vagyok, nekem 11952 írt ki árnak...
mind1, még megnézetem angliában élőkkel, hogy ott valyon mennyi lehet...mert nekem valamiért ilyen kell...

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!Nemigen voltam ma.Nagyon eltelt a nap.
Kimentünk anyummal és manóval Dani meccsére.Aranyos volt, ahogy nézte!!!És még nyertek is!!!!!
Aztán délután kicsit pakolásztam a gyerekszobában. Egész sok cuccuk van a gyerkőcöknek már. Most Larának nyárra alig kell valami.Igazából csak néhány napozó, meg vékony hálózsák kell majd.Meg szerintem veszek valami csaj rucit, ha megyünk valahová. Rikinek nyárra jóformán mindene megvan. És gyűlnek nagyon a rucik már jövő télre is. Majd egy átmeneti kabát kell, meg akarok nézni valami vékony, de mégis melegnek számító cuccot télre. Ahogy így elnézegetem, olyan 1,5 éves koráig szinte mindent használhat Lara, ott fognak nagyon elválni a csak és pasi cuccok. Na hát erre jutottam. Meg ha Riki elindul nézünk cipőcskéket. De jól el is fáradtam, mert kellett azért létrázni is, hogy elérkjem a szekrényt. Szóval most pihizek.
Mindjárt olvasok vissza.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Helló lányok :D

Mercy
Innen van a szőnyegünk...
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek

Az ígért képek:)
kis makifejűm:)
Kép

naggyon alszik
Kép

és a pulcsis csinifiú
Kép
Vendég

Niki!
Gratula Daniéknak a meccshez!

Edi!
Nagyon édes ez a kicsi kutyu. Én mindig is imádtam az ilyen kutyákat, de anyuék meg ki nem állhatják a kistestű kutyukat.

d.dodó

Edi, ez a kutyi halali, ruci nelkul is aranyos, na de a ruhacskajaban....
Csajok, mar sehol senki, csak gondoltam bekoszonok jo ejt kivanni Nektek!

Niki: gartula a meccshez, de azert kimeld magad a letrazastol is...

Holnap reggel itt vagyok, jo ejt puszi mindenkinek
:D :D :D :D
pocaklako

edi: köccke, de úgy néz ki, angliából jön...holnap nézik meg
hek
les a kutty :D

Mercy

mercedes79
Győr

vagyis helyes...akartam írni :D ...olyan, mintha belecsuklottam volna

Mercy

mercedes79
Győr

Zsani: 21 hetes vagy, és még mindig hánysz? Szegénykém! Nem irigyellek!!!

Bibar: Vigyáztam a bacikkal...no puszi, no érintkezés! :)

Az én cicim még nem nőtt rohamosan, bár az tény, hogy picivel nagyobb.
A fiúk ennek biztosan örülnek! Hacsak a látvány marad, akkor is...
:wink:

Gratu a hétfordulós kismamiknak! :)

Mi ma rántott halat, sült csirkét ebédeltünk párolt zöldséggel...na meg akinek lehetett krumpli-krokettel. Én sajna nem ehettem! :(

Edi: Írtó cuki a kutyid...s az a ruci! :D
Az én kutyimnak is van téli öltözéke, mert hát fázik nagyon.
Múlt télen még nem volt 1 éves, és úgy megfázott, hogy szó szerint köhögött, meg tüsszögött egyfolytában. :shock:
Az én kutyim nem szagolgatta még a pocim...anyum szerint tutira tudja, hogy lakik bent valaki, mert állítólag megérzik a kutyák a kisbabát a pocakban.
Szerinted is így lehet?

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Gratulálok a hétfordulósoknak!!!
Fóka!Hű, erről a pisi dologról hallottam már többektől.Elhiszem, hogy borzalmas lehet.Jááááj!!!!!! Nálunk egyesek a katéterre panaszkodtak, de szerintem nem gáz.
Edi, édi a kutyud!!Abban a pulcsiban meg kell zabálni. Érdekes egyébként, mert általában nagy testű párti vagyok, de ez a kuty bejövős!!!!
Eperkrémlves, nyamiiiii!!!!Igaz én minden gyümilevest, télen-nyáron melegen eszek. Semmilyen "normál" kaját(tehát nem desszertet) nem bírok hidegen megenni. Barátnőm mindig szörnyülködött, hogy tettem be a levest a mikroba a melóhelyen.
Hát a melleim mérete nem zavart, bár a kollégáktól voltak megjegyzések. Ellenben megereszkedett eléggé a szopi után, pedig ápoltam állandóan, melltartóban voltak, de ez van. Nehezen fogadtam el, főleg intim helyzetben :oops: ,mert régen én kifejezetten szépnek találtam őket, de ez az ára a tejnek és egy kis humorral minden helyzet kezelhető.
Na megyek, jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

email: tuti tudják a kutyik, hogy lakik benn valaki,mert itthoni kiskutyám sokszor ráhajtja a fejét a pocimra. legutóbb mikor szívethallgattunk, és kihangosítottuk hangfalra, hogy fel tudjuk venni, tiszta értetlen lett....nézte a hasam, majd nézte a hangfalat...mondván itt valami nem stimmel :D

Mercy

mercedes79
Győr

Niki!
Én csak nyáron tudom hidegen megenni a gyümilevest, amugy minden mást én is csak melegen, sőt, nagyon melegen....nekem pl egy főzeléknek a langyos nem elég...inkább forró legyen valami, és fujom, minthogy csak langyos.

d.dodó

Sziasztok!

Éni s előkerültem :lol:

Manorka: a boogie egy pár napja van igy... de nappal télleg nagy a csend. :D

Poci: küldöm privben...

Edi: nadon édi a kutyuuuus :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek ELKÖLTÖZÖTT AZ ALBÉRLŐ :lol: JIPPIAJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Indulhat a lakás darabokra szedése és összerakása. Lego felnötteknek :roll:

nélunk tejberizs volt menü :)

Kép
freyja

freyja!
Ez szupi hír, hogy lehet rendezkedni, felujítani!!!!

Na, én lépek alukálni!! Jó éjt!!

d.dodó

Jó reggelt!!!
Freyja, de jó, hogy tudtok rendezkedni!!!!!
Ma is jó korán... :D Délelőtt babauszi lesz a program. Megin csak nézem.... :( Hátha a holnapi uh-n jó hírt mond az orvos, hogy nem is lát haematomát.... :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jó reggelt!

kutyákok biztosan tudják! a mi németjuhászunk mindíg megszaglássza a pocim és odahajtja a fejecskéjét! a legjobb barátnőm kutyujának én vagyok a kedvence (ő egy kopó), eddig sosem tudtam hozzájuk bemenni úgy, h ne ugrált volna fel és a lakásban is mindíg az ölemben volt, agyon nyalogatott. mióta van manócskám, azóta sosem ugrál és a lakásban is szépen leül mellém, csak a fejét hajtja oda, h simizzem :)

freyja: ez nagyon jóóóóóóó hír! szívből örülök, ügyesek legyetek! azért Te ne nagyon kalapájl, egyebek...

dodó: most nézem, h Neked tényleg csak májusban kell menned legközelebb orvoshoz???????????? ez hogy lehet?

edi: aranyos kuty :)

Niki: nem sok egy kicsit egy napra? azért ne erőltesd túl magad!!!!

anya maci: vmi löttyöt igyál a köhögésre! kicsikédnek nem lesz baja, sztem csak nem szeretik, mert hirtelen, erős mozgás. biztos figyelnek ilyenkor, h mi történik anyájával :)

manorka: köszönöm :) jó Neked, h el tudod űzni! sütőzacskót én is szeretem, teljesen más íze lesz benne a husinak! nyami :lol:

Kép
zsani78

Jo reggelt Lanyok !

Kenyelmesre vettem a tempot, Apa mar elhuzott dolgozni fel 6-kor. Azt mondta nagyon gaz voltam ejszaka, ugy horkoltam, hogy nem tudott aludni..en mondtam neki, hogy nem koltozzon vissza .... :lol: :lol: :lol: :lol: Sajna nem tudok mit tenni....most ennek van itt az ideje..

Fejya: ez szuper hir..akkor vegulis te szerezted nekik az albit? Midjart megy vissza a privi

Zsani, Niki: Nketek is jo reggelt

Vegre ugy nez ki ma itt is sut a napocska :D
pocaklako

Jó reggelt :lol: :lol:

Pocak
hát ez a sorsa most a férjeknek :lol: :lol: :lol: mi is jó nagyot aludtunk,jó volt lustizni :wink: :wink:

Freya
da jó,hajrá legózás :lol: :lol:

Edi
jaj nagyon cuki a kutyu :lol: :lol: :lol:

Dodó
eperkrémleves,nyami,én is kipróbálom :wink: :wink:

ma túrós sütit sütök,vendégek jönnek délután :wink: :wink:

jaj 20 hetes vagyok :P :P

Manorka
félidő :wink: :wink:

bibar

Niki
drukk hogy eltünjön a hematóma :wink: :wink: jaj és mit látok??létráztál???ejnye,ez nem fér bele a pihibe :oops: :oops:tök jó hogy ennyi cucca van a manónak,nekünk is sok van csak a pici nyárikból semmi nem volt mert Olivér januári ugye,igy napozók meg ujjatlan bodyk abszolút nincsenek :oops:

bibar

Bibar: hat nagy nagy gratula a 20. hethez..felidosek lettetek. Akkor most mar van nagy mocorgas a pocakban..Csajok tegnap delutan az Manom majd szetrugta az albi falat, nem tudom mi volt vele..de nagy elenk volt.
pocaklako

Jó reggelt!!
Itt még mindig esik a hó!! :(

Hoztam egy pár tegnap este készült képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Bibar!
Gratula a 20. héthez!!

Zsani!
Igen, jól látod, hogy csak májusban lesz vizsgálat! Csökkentették alapból az elején a vizsgálatokat! A vége fele lesz olyan is hogy 2-3 hetente lesz.
És a második vagy többedik babásoknak meg mégjobban lecsökkentették az elején!

d.dodó

Szia Dodo,
ez nagyon durva......na akkor inditok feled egy kis deli napsutest..vegre nem szurke minden...
pocaklako

jó regge a többieknek is :)

manorka: éljen-éljen félidő :lol: :lol: :lol:

pocak: az jóóóóóóóó!

dodó: nyertél!!!! azt hittem nálunk van nagy hó, d már látom, h tévedtem! nálunk most kicsit süt a napocska, ebéd után lesz megint nagy séta :lol: :lol:

én kicsit lefekszem, éjszaka nem aludtam csak kb egy órát :( szép napot mindenkinek!

Kép
zsani78

pocak!
Az jó lesz! Vágynék már egy kis napfényre.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?