Sziasztok!
Nem bírtam a mai napot sem kihagyni. Itt vannak Anyósomék, de most elvitték Nórit sétálni, így addig szieszta képpen bekukkantottam.
Poci: széééééép a pocód!! Egy Riccárdo van odabenn, biztos?
Félre téve a viccet, szép formás, igazi fiús pocid van!
Zsani: óóó de sajnállak a rókák miatt. De nem vagy egyedül vele, ma engem is megkörnyékezett reggel, de elűztem!
Gratula a 21.-hez
Frejya: lehet, hogy a Manók is érzik ezt a hideg-meleg front váltakozást és azért van boogie éjszaka. Én erre gondoltam, mert mostanság nálam is ez megy, bár azért nappal is rúgkapál. Nem is tudom, hogy bírja ezt a sok ébrenlétet. Vagy esetleg Nálad korábban is volt sokszor?
Edi: édes lehet a kis kutyid, én is nagyon kivi vagyok a pulcsis képre! Ha felébred az úrfiság, akkor mindenképp készíts egyet róla
Én anno kötöttem a kis szőrikének egy pulcsit. Ő is nagyon peckesen ment végig az utcán benne. Mintha mondta volna "látjátok én nem fázom, új kabim van"... haláli volt. És pulcsi nélkül is készíts róla képet légyszi. Kíváncsi vagyok, hogy hogy van levágatva a szőre. Én mindig meghagytam elől neki a kis oroszlán sörényét
Hátrébb meg rövid volt nyáron.
Gratu a 18.-hoz
Dodó: valóban mindig Te kerülsz fentre
Toppon vagy, ez jó!
Mercy: gyógyulj meg mihamarabb, sok-sok citrom! A lázad mérd mindig. A nátha nem fog megártani a Babócának, csak ne legyél lázas! Ha nagyon kapar a torkod és köhögsz is esetleg, akkor a utifű teát ajánlom Neked. De a gyógyszertárit, nem a boltban kapható filtereset.
Jobbulást!!
Nálunk paradicsom leves volt, tetején reszelt sajttal. Másodiknak sütőzacsiban sült csirke (ezt azért szeretem, mert nem kell rá semmi zsíradék, saját levében párolódik, sül), jázmin rizzsel és zöld körettel. És még Anyukám sütött hortobágyi palacsintát, amit mindjárt enni is fogok, mert valahogy megéheztem, mire elolvastam a mai menütöket
Nem is értem....