Új privát üzeneted érkezett!

Jajj de jó, hogy megint vagytok! :D :D :D :D :D :D :D
Annyira hiányoztatok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kacsi,
jó is az a spontánkodás!
Tudom, mit érzel!Most kicsit mi is leálltunk a babával, bár csak a lombik-várakozás miatt.De olyan jó, hogy végre nem minden gondolatom ez!
Most ezerrel diétázok.Egy csomó fini kaját csinálok magamnak, ami diétás!
Nagyon jót tesz a lelkemnek!
És énis sokat barátnőzök!
Kell az a dorbézolás! :wink:

Lucuzs,
drukkjaim mennek ám feléd!Remélem érzed! :wink: Nyisd ki az ablakod, mindjárt küldöm egy extra nagyot fénypostával! :D

Loviné,
örülök, hogy helyreállt a ciklusod!
A baba pedig nem várat már sokat magára, én érzem!Már nagyon várja, hogy végre a pocakodban legyen, ez tuti! :wink:
Apának lesz majd valamikor vizsgálata?
Teljesen felépült?

Eclipse,
jó, hogy jöttél!Örülök, hogy élvezitek a különélést.Mostmár reméljük meglesz a lelki nyugalmatok!
Szemét vérnéni nem tudom miért szórakozik már megint Veled!Eltűnhetne egy jóóóóóó hosszú időre! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Tegnap hirtelen mennyien jelentkeztetek, most meg senki nincs? :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli! Én vagyok! :lol: Csak betegen. :evil: Fáj a torkom egyre jobban. :(

Veled mizu? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok lányok,

ezer éve nem voltam, de 1,5 oldal visszaolvasása alapján az jött le, h sokan vagyunk ezzel így a régiek közül. Mindenesetre ha erre jártok sok örömöt kívánok nektek, bármiben is találjátok meg.

Gyors helyzetjelentés, azon túl amit Melivel üzentem még év végén:
hát érdemes volt tovább vizsgálódni, mert kiderült h nálam immunológiai probléma a vetéléseim fő okozója, nem a cukor, v az enyhe trombohajlam (amire itt derült fény), és persze kezelendő. Az ún. fcr-blokkolóm, aminek min. 50 %-nak kéne lenni (ez védi meg a beágyazódott babát az anya immunrendsz-nek támadásától) nekem csak 8 % ! Úh szükséges lesz az immunterápia a követk. vállalt terhesség előtt.

Más: beköltöztünk 2 hete a házikóba, élvezzük nagyon a szép helyet, pakolásztunk jó sokat, még mindig van hátra, de mindegy mikor leszünk vele kész, 2 v 4 hét, én nem fogok megszakadni, a lakásban már rend van a szuterénben meg elférnek a dobozok :D . Közben vágyom a nyárba, még mindig kicsit "ott vagyok" Közép-Amerikában, pedig már 2,5 hónapja h hazajöttem, ez nyilván nem panasz, és nem is dicsekvés akar lenni, csak vhogy az a hely, meg a sok élmény nagyon megfogott...sokat segített abban a helyzetben amiben voltam.

Időnként lehet majd benézek, de nem ígérem h túl gyakran, nehogy megint túlságosan rápörögjek a "témára".

Puszi mindenkinek és a legjobbakat kívánom, sokat gondolok rátok. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! Azt hittem rosszul látok!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajjdejó, hogy jöttél!!!! :lol: Nagyon hiányoztál nekünk!!!
Örülök, hogy megvan a probléma oka. És akkor most mi kell tenned? Már kezelnek is? Vagy majd ha éles hónap lesz? És tényleg mikor vághattok bele újra?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és légyszi hozzál képet az új otthonotokról!!! :lol: Gratulálok, hogy végre sikerült valóra váltani az álmot, és beköltöztetek! :lol: :lol: :lol: Annyira jó lehet most nektek! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola,
jajj de jó, hogy jöttél! :D :D :D
Örülök, hogy beköltöztetek!Majd képet hozz ám! :wink:
Annak is örülök, hogy legalább mostmár tudjátok, hogy mi a bibi.Ezt hogyan kezelik?

Lucuzs,
gyógyulj meg hamar!De azt mondják ám, hogy a baba beágyazódásakor nem baj, ha kicsit beteg vagy, mert az immunrendszer legyengül ilyenkor, és könnyebben megtapad a baba! :wink:
Én köszönöm, jól vagyok!
Ezerrel diétázom.És már meg is látszik! :P Most nagyon jó a kedvem, és nem is bánom, hogy még van jópár hetem a lombikig.Most erre nem is gondolok, csak az egészségemmel foglalkozom!És ez annyira jól esik!Kicsit magammal törődni! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Azt hiszem értem, amit érzel. :D Jó dolog egy kicsit magaddal is törődni, feltöltődni. :lol: És látom a kilók is szépen fogynak!!! :lol: Ügyes vagy! Csak így tovább!!! :lol:

A magammal törődésről csak annyit, hogy 4 év után kb. két hete vettem magamnak arckrémet. :oops: És mióta használom, sokkal szebbnek látom magam! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!
egy héttel az elkeserítően kicsi clostis tüszők után az uh-n semmi jele nincs sem domináns tüszőnek, sem sárgatestnek... de legalább cisztának sem (pedig a doki is megijedt, amikor reggel felhívtam, hogy iszonyúan fájok :? )
viszont még egy ciklus esélyem van, aztán lapar... azt mondta a dokim, feleslegesen nem stimulálgat, amíg nem látta, hogy mi odabent a helyzet :shock:

lucuzs!
jobbulást!

melinda!
jó lehet a dorbézolás, barátnőzés :D kicsit irigyellek... az én összes barátnőmnél vagy most pár hetesek a babák, vagy messze van... vagy nem ér rá... vagy én nem érek rá...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
sajnálom, hogy nem rendeződik a helyzeted!Nem is értem, miért nem nőnek a tüszők meg, és hogy lehet,hogy nem reped meg! :?
Laparnál "csak"körül akar nézni a dokid?Mert az azért nem egy rossz dolog.
Főleg úgy, hogy nálad van több társbetegség is!

Lucuzs,
hajrá krémezés!Pár nap, és tizenéves leszel! :wink: :lol:
Még nem is dobtál képet magadról, hogy milyen szép csinosra lefogytál! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda!
elsősorban az átjárhatóságra kíváncsi... a többit meg ki tudja :?:

egyébként én már azon is gondolkodtam, hogy nem lehet-e, hogy annyira rossz a felszívódásom valahol, hogy egyszerűen ezért nem hatnak a gyógyszerek (closti, met, illetve a belemre szedett szörnyűségek)? persze ennek ellent mond, hogy a norcolut mindig bejön.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vicky...szép babóca :)

Lucuzs: drukkolok erre az inszemre...szép volt Bogi napocskaként...

Móki:? mi van veled?

Gota: már majdnem itt a vége...

Meli: siettetném az időt neked...

Nocci: képet...légyszi :)

Julcsi....hát az átjárhatósági mindeknképp jó ötlet!!!

Felmerült bennem is miért csak nagyon néha nézek be és akkor sem írok...hát nem csak nincs időm, valahogy más problémáim vannak.

Üdv.
Aisha
aisha

Meli, Lucuzs,

IVIG v Trombocita kezelés jöhet szóba, vmi. immunoglobulin kezelések ezek, infúzióban csöpög le, jó drága és kellhet egy pár, attól függően, hogy reagálok rá (8%-ról min.50%-ra fel kell tornázni az fcr%-t). Remélem kapunk rá OEP támogatást, legalább egy részére, de ez is 2 hónap.
Mivel nekem már az 5-6. héttől gondok voltak mindig, ezért valószínű már előtte meg kéne kapnom, h időben legyünk, de részleteket még nem tudok. Szóval még mindig várunk kb. 2 hónapot, addig nuku védekezés nélküli házasélet, mert 99 % h ugyanaz lenne a cucc nélkül.
De most elvagyok, abszolút nem vagyok türelmetlen, sőt fura h még mindig nem vagyok annyira lelkes, nem tudom miért. De csak visszajön majd a baba utáni vágy, legalább mire aktuális lesz...

Ja, és majd hozok képet is, de bármilyen fura még nem csináltam egyet sem, csak elvoltunk azzal, h minden nap oda megyünk haza, és rendezgetjük. :D

puszi :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Dokibácsi azt mondta uhun,hogy egyáltalán nem látja,hogy meg akarna jönni. Szép nagy a méhem. Az hogy a teszt negatív nem jelent semmit,mert ahogy számoltunk kb. 2 hetes lehetek.
Még korainak tartja,lehet még pozitív. Eléggé úgy vélekedik,hogy összejött a baba. Továbbra is szedjem a Duphaston és jövőhéten újból uhu. Addig ne is teszteljek azt mondta.
Na de ki bírja az ki? :D :D

Szerintetek akkor ezek szerint még reménykedhetek?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Nanicke,

ha a doki azt mondja lehet valami, akkor bízz benne. 2 hetes terhességet elég nehéz lehet kimutatni.

Nocci,

de jó újra hallani rólad.

Aisha,

azért remélem nincs semmi komoly problémád.

Lucuzs,

el is felejtettem írni milyen tündéri volt a lánykád a jelmezben.

Meli,

mikor is lesz a következő lombikod? ja és grautlálok a fogyihoz. ügyi vagy. diétázol és/vagy sportolsz?

Kép
gota79

Gota!dehogy, nincsen nagy probléma... csak minden pillanatban valami új jön a picikével és próbálom azt a kevéske időt élvezni vele, amíg még itthon vagyok, mert ugye 1 év nem 3 év vagy 2....nem panaszként mondom, csak ez a valóság.

Üdv.
Aisha
aisha

Nanicke, 2 hetes terhesség? ??????????????????????????????????? A terhességet általában mensi első napjától számítják. Akkor pedig a rendesen működő nőnek peteérése van. Szóval ez ha baba akkor 4 hetes terhes vagy. Negateszt tényleg nem jelet semmit. HCG -s vérvételre nem mész?

Aisha, vagyok! Nincs semmi különös.

Gota ki hozza majd a hírt?
mókica

Reménykedem, hogy babó!

A 2 hetet úgy gondolta,hogy pé-től számítva,mikor megtermékenyült a pete.
Azt tudom én is,hogy a terhességet mensi első napjától számolják.
De lényegében a terhesség 2 hete jött létre. Legalábbis reméljük.

Most megint egy hét várakozás!Kikészít! :oops: :?

Mókica te pé után mikor teszteltél pozit? Hányadik nap?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Mókica,

apcit megpróbálom betanítani addig.

Kép
gota79

Nocci,
hidd el, visszajön majd a baba utáni vágyad.Most jobb is, hogy nem ezen görcsölsz mindig, így legalább hamarabb tellik az idő!
Időgyorsítókat küldök feléd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És drukkolok, hogy kapjatok támogatást a kezelésre.Ez mitől függ?Ki dönti el, hogy kaptok-e?

Aisha,
megértelek, hogy más problémáid vannak!De minket érdekel ám az is, hogy az anyukák hogy vann, meg persze a babák is!Én személy szerint örülnék, ha írnál Zyváról!Ezzel is öntöd belénk a lelket, hogy igenis, sikerülhet! :D
Növöget a kisasszony?
Ha lejár az 1év, akkor bölcsibe megy majd?És neked főállásba vissza kell menned dolgozni?Azért ez tök rossz, szerintem. :cry:

Gota,
április elején indul majd a lombik.Addig még szeretnék jópár kilótól megszabadulni!
Diétázok, és sportolok is!Most érzem igazán magamon, hogy miből is áll a 3as kezelés! :oops: Kicsit későn jöttem rá, de az a lényeg, hogy mostmár életmódváltással élem meg! :D
És még a férjem is megjegyezte, hogy látszik rajtam a fogyás! :D :D :D

Niki,
vérnéni kerüljön el mostmár jópár hónapra! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Lányok!

40. nap :evil: UTÁLOM!!!
Tegnap voltunk barátokkal torkos csütörtökön :oops: de a hétvégén lemozgom!!! 30+24km-t fogok túrázni szombat-vasárnap.

Éljen a hétvége! Pénteken csak 2-ig vagyunk, utána irány haza, főzőcske.
Képzeljétek, a lakás tele van olyan cuccokkal, amik nem a tulajé, hanem az előző lakók otthagyták, és találtam bedobozolva egy tökéletes állapotban lévő turmixgépet meg egy gofrisütőt!!! :shock:

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!
Jó reggelt!

Niki!
Igen, elég lassan telnek ilyenkor a napok, de szerintem, most arra kell gondolni, hogy az idő Neked dolgozik. Nekem a ciklusom 32 nap körül szokott lenni, s talán a mensi várható napjától számított 3. vagy 4. napon lett egyértelműen pozitív, előtte volt egy elég halványka tesztem is.(előtte két nappal)
Nagyon drukkolok!!!
jucus80

Nanicke, okés :wink: Megy a drukk.+++
Nekem még nem volt részem pozitesztben. Max 35 napos ciklusom van. Amikor hőt mértem akkor se teszteltem volna 20.dpo előtt. Most hogy nem mérek hőt, és nem jönne meg, akkor majd úgy a 40. ciklusnap táján lőnék tesztet.....De ismerve magam 31-32 napos lesz a ciklusom most is. :)

Eclipse, teszt esetleg?

Julcsi, lapar jó ötlet. Megkukucskálják mi van odabent és az átjárhatóságit pedig fájdalom mentesen megúszod. :wink:

Gota, drukk!

Meli az jó ha látszik a fogyás. Ügyi vagy!

Nocci, drukk a kezeléshez!+++
mókica

Mókica,
minek, ez vagyok én, best of valahol 35-50 nap között, attól függően milyen kedve van :(
Csak ugye a 20. napon volt olyan kis véres-nyákos-rózsaszínes cucc, amire itt rákérdeztem, hogy szerintetek mi, mert szerintem pé, és ti is azt mondtátok. De ha 20. napon volt pé, akkor 40. napra miért nem jön meg? :x (Nem, nem vagyok babás, tudom) csak úgy szar a hormonháztartásom ahogy van, és hiába csinálok akármit.

Eclipse
eclipse
Budapest

Mókica bocsi,bocsi, bocsi,de összekevertelek Mók-kal! :oops: :oops:
Mondjuk a tegnapi nap után nem csoda.
Apum kórházba került és lehet szívizom és mellhártyagyulladása van. :( :(

Köszönöm a drukkokat, de biztosan érzem már pirikét!
Csak ezt a hülye dokit nem értem! Ott is hagyom,amúgy is csak a rosszat hallani róla.
Görcsizik a hasam,mint mikor megszokott jönni és mintha már kicsit barnás folyásom lenne. :( :(

De most valahogy baromira nem izgat már.
Jobban aggódom apáért! :cry: :cry:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Meli!

Teljes állásba fogok visszamenni és a sógornőm fog vigyázni a picikére. Ez az egyetlen, ami boldogít, nem valami idegen kezébe kerül. Aztán 4 évesen irány óvoda. Szerencsére mielőtt a sógornőm véglegesen otthon maradt tanársegéd volt, így jó képzésben lesz része. Ő angolul fogja tanítani, én meg magyarul, az apja meg urduul.
Nővekszik a picike, 8 kiló felett van, túl vagyunk az oltsásokon. Forog minden irányban, és lapos kúszás is megy már. Hangoskodik is. Próbál ülni, így néha hagyjuk már 10 percre. Eszik már pár gyümölcsöt, zöldséget, de tápszert csak akkor kap ha kevés a tejem. A szopi marad ameddig bírom.
Hétvégén megyünk Skóciába esküvőre, kiváncsi vagyok hogy bírja majd.
[/i]

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
jajj, elképzelem Zyvvát, ahogy üldögél, meg mászik.Édes lehet! Azért az jó, hogy nem kell idegenre hagyni a picit.És igazi nagyvilági nő lesz, 3nyelven beszél majd perfect!
Az esküvő biztos jó lesz!Valami rokonhoz mentek?
Haza mikor készültök?

Eclipse,
sajnálom, hogy vérnéni már megint szórakozik Veled!
De én nagyon bízom benne, hogy mostmár mindennek flottul kell történnie!És jön az a várva várt babó végre hozzátok is!
Torkos csütörtök jó! :wink: :P Nálunk holnap disznóvágás lesz.Biztos nem bírom ki egy kis hurka nélkül! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nem rokonhoz megyünk párom gyerekkori barátja házasodik :)
Ha a magyar hivatal is úgy akarja Húsvétra hazaérünk...de ez elég nehéz...mert először 4 hónapba telt egy magyar anyakönyv elintézése, most útlevélre várunk...ami 6 hét egyébként, de sikeresen kifizettem a sürgösségi díjakat....szóval ezt nem minősíteném.

Meli kis bűnözés kell hogy fogyjál is :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
akkor ezek szerint ott sem jobbak a hivatalok, mint nálunk! :? Vagy a magyar hivatalok nem engedik a papirokat hamar elrendezni?
Kisasszonyról raksz majd egy friss képet?Úgy imádom nézni a kis pofikáját! :D :D
Az esküvőre megvan már, hogy mit veszel fel?
Akkor engedélyezve van a bűnözés?! :oops: :D Nem okozok csalódást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli az a baj, hogy hazaküldik a papírokat, a nagykövetség viszonylag gyors, és elég sokat segített eddig infókkal.
Az eskövőre egy tradiciónális ázsiai rucit fogok viselni :) próbálok képet keresni :)

Kép
Zyva olvas

Kép
ruci

Kép
eloke

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
ez a ruci nekem nagyon tetszik!Biztos csini leszel majd benne!
Zyva még mindig angyali!Ő milyen ruciban lesz?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli:
képzelj el egy ilyen rucit kicsiben :) Zyva is ilyenben lesz :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha! A csiniruhás Zyva-ról is kerünk majd képet!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nanicke, sejtetettem hogy összekevertél minket. Semmi gond :wink:
Apukádnak jobbulást!

Aisha ez szép ruci. Ilyet én is elfogadnék! :wink:

Eclipse, én a következőt tenném:
1. kivárom az 50.ciklusnapot. Addig kiderül jön e piri magától. Ha jön oké, működök úgy ahogy, de mennék dokihoz, hogy nincs rendszeres ciklus közel egy éves met szedés sport és diéta ellenére.
2. kivárom az 50. ciklusnapot. Ha nem jön piri akkor teszt.
3.Ha teszt pozi akkor oké volt pé és sikeres akció is. Ismét irány a doki, hogy minden okés legyen babóval.
4.Ha teszt nega, akkor is irány doki és ugyanazokat mondanám el neki mint az egyespontban.
Szóval én nem keserednék el ennyire. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a hangulatod, hogy mindent ilyen negatívan látsz az bizony piri készülődését jelzi.
Ez csak javaslat volt, nem bántani akarlak. A TE döntésed mit lépsz. Drukk hogy alakulj!

Lucuzs, egyhét múlva teszt?
mókica

Sziasztok!

Talán már nem is emlékeztek rám.... Képzeljétek közel 100 oldalt kellene bepótolnom, mióta utoljára voltam. De ennyire képtelen leszek. viszont most megint egyre jobban érdekel a baba téma, úgyhogy lehet gyakrabban fogok előfordulni.

Először is gratulálok a sikeresen babásodóknak, vigasztalódást azoknak, akiknek nem sikerült még, és üdv az újaknak!

Rólam röviden: Hosszú viszontagságok után beköltöztünk az új házunkba, az új munkahelyen is belerázódtam a dolgokba, és több mint fél éves szigorú MM-es felügyelet alatt végre megtörtént ami eddig még nem volt. Van ciklusom, és rövidül is lassan. Most 3+2 hétnél tartok. Minden peteérés fájdalmas számomra, így tudom mikor volt, és roppant mód örülök neki. Spontánkodunk, bár esély nincs sok. És idő közben a rendszeresen szedett gyógyszereim száma 1-ről 4-re nőtt. Kiderült, hogy pajzsmirigy problémám is van, így vasat, jódot és tiroxin-t is szednem kell a met mellé. Az egyetlen problémám még mindig az, hogy nem tudok hízni.... :( Nagyon nem... Úgyhogy most a következő lépés az lesz, hogy fel kell szedni néhány kilót. Vagy 6-ot. És akkor mehetek a BMC-be.

hofeherke

Szia Mara!!!! Jaj, hát hogy felejhettónk volna el!? :lol: Vártunk türelmesen, és ezek szerint érdemes volt!!! :lol:
Örülök, hogy megint vagy és hogy maradsz is!!! :lol: :lol: :lol:
Szuper, hogy sikerült ciklust produkálni neked! Szépen haladsz! Hajrá hízás! Ha gondolod nálam épp van 6 kg felesleg! :wink:

Dejó ez a nap az elveszett bárányoké!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucus: Adhatod a 6 kilód, bár sajnos ez nem olyan egyszerű :(

Veletek mi újság mostanság?

hofeherke

S.O.S. Lanyok help!Pcos vagyok...meg nem kezelnek csak homeopatias szereket szedek,meg gyogytakat iszom...ma reggel pozitiv lett a tesztem...Lehetseges ez? Vagy a pcos miatt ``bacsaphat a teszt``amugy azert csinaltam mert mar hetek ota nem erzem jol magam....

Akkor most mi van?nem merek orulni inkabb csak panikolok...
:?
hattyu

mara: Nagyon örülök, hogy írsz. Sajnos én is csak ritkán tudok jönni, mert a kis drágám lefoglal. Végül hova költöztetek pesten belül? Örülök, hogy már kezdenek beállni a dolgok mind a munka terén, mind az egészséged terén. Remélem lassan tényleg mehetsz a bmc-be. Onnan már csak jön a siker.
vicky79
Budapest III. kerület

hattyu: Persze hogy lehetsz terhes. Miért ne lehetne. Várj egy pár napot és nézesd meg dokival, hátha már látszana a petezsák. Vagy ha nem bízol benne, akkor méress hcg szintet fizetős helyen. Az megmutatja a tutit. Azért n halkan gratulálok.
vicky79
Budapest III. kerület

Hattyú: Annak, hogy egy teszt pozitív-e nincs sok köze a PCO-hoz. Szóval amilyen hamar csak tudsz irány a dokid, vagy legalább egy vérvétel!

Vicky: Csodaszép kislányotok van :)

hofeherke

Húúú Mara! Hogy velünk miújság?

Hát, apánál is találtak problémát, meg is műtötték. Aztán elmentünk Tapolcára novemberben, és hétfőn volt a 3. inszemünk (az előbb véletlenül azt írtam a "3." helyett, hogy az "utolsó" :wink: ).
Dióhéjban ennyi. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mara,
örülök, hogy jöttél!
A múltkor beleolvasgattam ám a blogodba! :wink:
Milyen az új munkahely?Meg az új lakás?
Sajnálom, hogy ennyi gyógyszert kell szedned,de a spontán mensihez gratulálok!

Lucuzs,
nem írtad volna el, hiszen ez az inszem lesz az utolsó! :wink:

Vicky,
hogy vagytok?
Nődögél a kis hölgy?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nanicke, látom vérnéni meglátogatott. Closty szépen hatott. Most ugye nem lesz closty?

Aisha, jó szórakozást. :D

Hófehérke, jó téged újra látni! :D Pár kilót én is szívesen átadok. :)
mókica

Igen megtalált vérnéni rendesen! :? :?
Na mind1 ez van. Nem mérgelődöm rajta, attól jobb nem lesz.

Felírta closyt már a múlt héten a dokibácsi. Nem váltottam ki.
De én úgy döntöttem, hogy otthagyom a dokibácsit. Majd keresek mást mert nem tetszik a hozzá állása.
Ja azt nem is mondtam, hogy ebbe a hónapba átjárhatóságit akart csinálni, 1 hónap sikertelenség után.
Most megvárom, hogy-hogy telik ez a hónap gyógyszer nélkül.
Milyen ciklusom lesz. Egyedül a metet szedem tovább meg tartom a diétát és a tornát.
Amúgy is adok még magamnak kis időt. Még nem szaladtam ki az időből. Most 1 hónap alatt kb. 6kg sikerült leadnom a diétával és tornával. Nem árt tovább fogynom sem.
Aztán lehet,hogy a 3-as kezelés megteszi hatását. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Meli: Köszi szépen, mindkettővel elégedett vagyok. :) Remélem így is marad.

Lucuzs: Remélem tényleg ez volt az utolsó, és jön a baba ;)

hofeherke

Sziasztok!Szavaznátok Beliánra???
Jelenleg a 4.helyen van...!
ezen a linken:

http://babamama.cora.hu/baba_fotopalyaz ... /oldal/61/

Aisha! Komoly ,hogy 8kg Zyva? Bebe még nincs annyi!

Drukk mindegyikőtöknek!

Erre a képre kéne szavazni!
Köszönöm Nektek!!!!

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ritkábban jövök, ezért bocsi.........

Ezen kicsit kiakadtam, bár régebben már hallottam róla:
http://www.astronet.hu/eletmod/az-egesz ... 44368.html

Ezek után döntse el az ember, hogy mi a jó és mi nem.....

Rólunk röviden annyi, hogy bevettem a leszarom tablettát, tököm tele lett rendesen. Uramnak meglett a tenyésztés eredménye, amiben gomba nincs, hanem valamiféle olyan baciféle ami kézről kerül az anyagba. De hogyan ha nem nyúlkált a mintaadás előtt és után sem benne???? Annyit mondtak, hogy majd telefonálnak ha megvan az uhu, hogy tudjon menni, és majd akkor a doki elmondja a továbbiakat. Na de akkor mi van a bacikkal, vagy ami van???Nem kellene kezelni addig is?????ááááááááááá mindegy is

Szóval most csak úgy bele a vakvilága spontánkodunk :D bár a csoda minket mindig elkerül......
Apa nagggggyon naggggyon sokat változtatott az életmódján (lemondott olyan dolgokról, amit eddig fogyasztott, bár ő azt mondja nem leszokott, hanem csak szünetel, mert ez jobban hangzik és ígérni meg nem akar semmit mert nem 100%hogy betartja és így nem frusztrálja a dolog, hogy nem csinálja....ő döntés volt, nem kényszerítette :) ) , már csak a mozgás hiányzik... de ami késik nem múlik..... szándékosan nem írtam ki konkrétan, hogy miket dobott/hagyott el, mert szerintem tudjátok. :D
Szedi szorgalmasan a metet, e-vitamint is talált itthon :) és figyel amire csak tud. Imádom!!!!!Büszke vagyok rá nagyon!!!
Én megnt elkezdtem a vizitornát, a héten már voltam is 3 szor, és tervben van az is hogy a koléganőmmel kipróbáljuk az újonnan indult aquaspinninget is ami szombaton van ugyanitt az usziban és a bérletünkkel lehet rá menni. Csak előtte bele kell rázódnunk az edzésbe hiszen 2 hét kihagyás volt. Lehet erre Apa is jönne....

Pussz mindenkinek és drukkok mennek akiknek kell!!!!!!

hajni...
Budaörs

ááááááááááááá mindjárt felrobbanok, muszáj kiírnom magamból:
Apa kenyeret akar sütni és lehet bedöglött a sütőnk, mert kikapcsol a tűzhely már 210 foknál, pedig régebben simán 250et is bírta. Most a kenyérhez 230 kellene 10 percig de nem bírja. neeeeeeeeeeeeeeem hiszem el!!!!!
Egyre alacsonyabb hőfokot bír ki!!!!!Ráadásul most néztük a garijegyet, ami 03.05.-án jár le, és ugye nincs kitöltve mert házhoz szállítás volt.......Beüzemelést pedig nem szakszerviz hanem hivatalos villanyszerelő csinálta, mert ugye ennek 3 fázist kellett kialakítani. Na most akkor kit is kell hívnunk??? A tűzhelyre 2 év jótállás van, ami most fog lejárni.....

Múltkor a mosógép füstölt le, most meg a villanytűzhely szarakodik....

Jóóóóóól vagyok.... :?

hajni...
Budaörs

számla vagy blokk megvan akkor tudod bizonyítani a vásárlást és ez alapján kötelesek megcsinálni.
horibol

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?