Sziasztok!
Ritkábban jövök, ezért bocsi.........
Ezen kicsit kiakadtam, bár régebben már hallottam róla:
http://www.astronet.hu/eletmod/az-egesz ... 44368.html
Ezek után döntse el az ember, hogy mi a jó és mi nem.....
Rólunk röviden annyi, hogy bevettem a leszarom tablettát, tököm tele lett rendesen. Uramnak meglett a tenyésztés eredménye, amiben gomba nincs, hanem valamiféle olyan baciféle ami kézről kerül az anyagba. De hogyan ha nem nyúlkált a mintaadás előtt és után sem benne???? Annyit mondtak, hogy majd telefonálnak ha megvan az uhu, hogy tudjon menni, és majd akkor a doki elmondja a továbbiakat. Na de akkor mi van a bacikkal, vagy ami van???Nem kellene kezelni addig is?????ááááááááááá mindegy is
Szóval most csak úgy bele a vakvilága spontánkodunk
bár a csoda minket mindig elkerül......
Apa nagggggyon naggggyon sokat változtatott az életmódján (lemondott olyan dolgokról, amit eddig fogyasztott, bár ő azt mondja nem leszokott, hanem csak szünetel, mert ez jobban hangzik és ígérni meg nem akar semmit mert nem 100%hogy betartja és így nem frusztrálja a dolog, hogy nem csinálja....ő döntés volt, nem kényszerítette
) , már csak a mozgás hiányzik... de ami késik nem múlik..... szándékosan nem írtam ki konkrétan, hogy miket dobott/hagyott el, mert szerintem tudjátok.
Szedi szorgalmasan a metet, e-vitamint is talált itthon
és figyel amire csak tud. Imádom!!!!!Büszke vagyok rá nagyon!!!
Én megnt elkezdtem a vizitornát, a héten már voltam is 3 szor, és tervben van az is hogy a koléganőmmel kipróbáljuk az újonnan indult aquaspinninget is ami szombaton van ugyanitt az usziban és a bérletünkkel lehet rá menni. Csak előtte bele kell rázódnunk az edzésbe hiszen 2 hét kihagyás volt. Lehet erre Apa is jönne....
Pussz mindenkinek és drukkok mennek akiknek kell!!!!!!