Ildibildi, Judit70 Sziasztok!
Szerintem a programozott császár sem vonz maga után automatikusan fix árat a dokinál, nekem 4 éve Gergővel farfekvés miatt programozott volt és nem volt fix ár. Egyébként én úgy gondolom, hogy amelyik dokinak "fix ára" van, az úgyis közli a terhesgondozás alatt (hallottam ilyenről), aki pedig nem szab magának tarifát, annak pedig tényleg pénztárca stb. függő.
Judit70,
szerintem a doki nagyon rugalmas és nem fog megcsászározni "automatikusan" a korod miatt (ha nincs más indok). Nálam az első császár volt és 3 évvel később nagyon szerettem volna természetes úton szülni és ezt ő is támogatta (és sikerült is
). A legtöbb doki császár után nem vállal hüvelyi szülést, nem akarnak kockázatot vállalni, félnek a hegszakadástól.
Kia,
gratula Levinek a cumileszokáshoz.
Nálunk Gergő úgy szokott le, hogy azt mondtuk az óvodába nem vihet cumit, mert az ovis nagyfiúk már nem cumiznak, erre kidobta a kukába az összeset.
Judyt,
nem semmi, hogy mennyit kellett várakoznod Vivivel a kórházba.
Hogy viselte szegényke? Drukkolok, hogy ne legyen allergiás a tehéntejre, reméljük "csak" érzékenyebb a bőre.
Babai,
mennek a drukkok!
Peti az utóbbi 3 napban nagyon rosszul aludt, de mára végre kijött a negyedik foga is. Most már kettő van alul és kettő felül, nagyon édes. Gergő folyton azt mondogatja, hogy ha nagy lesz, akkor mire fogja megtanítani Petikét (pl. korcsolyázni, gyurmázni, focizni stb.), és hogy az összes, de tényleg az összes játékát oda fogja neki adni, hogy ő is játszhasson velük. Erre azért kíváncsi leszek.
Képzeljétek, hetente kétszer eljárok esténként salsázni.
Tinédzser korom óta vágytam már rá, most úgy érzem eljött az én időm. Nagyon tetszik, annyira élvezem.