Boginak és Máténak is boldog születésnapot kívánunk, így előre is
Nem semmi, milyen nagyok már. Bár már Lillám is 3 éves lesz.
Rólunk (Susy bocs, hogy így többször is olvashatod
):
ma vagyunk először egyedül hármasban a lányokkal, bár igazából főzve-mosva-takarítva van ránk, így azért ez még nem az igazi hétköznap
Amúgy jól vagyunk, Léna tök ügyesen szopik (ez nekem Lilla után kész csoda, hogy vele nem kell megküzdeni ilyenért) és max. egy keléssel végig alussza az éjszakát (kopp-kopp)... ami nem jó, az a hasfájás, napközben szenved rendesen, már van Infacolunk, ami úgy látszik segít.
Lilla tök ügyes, mindenben segít, szereti Lénit.
A féltékenység nála két dologban mutatkozik.. sehova nem megy nélkülem, sétálni kiküldeni 20 percre is fél órás könyörgés és csak csellel megy. Pl. megy anyának a szomszédba egy levelet bedobni, vagy megy az utcára megkeresni a Pez cukrot, amit keresztapu tett a postaládájukba... Ja és éjszaka Léni 1 órát volt fenn, Lilla 2-t.
Amúgy nagyon aranyosak, úgy örülök nekik. Ja és egyelőre bírják az egy szobát.
Én cumisüveget nem is vettem, nehogy kísértésbe essek, bár mivel mi Lillusnál sem használtuk, így van egy-két maradék felső cumis rész.
Tejcsink is van bőven, tudunk fagyasztani is, bár elég fáradt vagyok. A gátmetszés már nem fáj és a várzés is jóval gyengébb, mint Lilluval, így azért összeségében én is jól vagyok.