Új privát üzeneted érkezett!

Kistörpe
Hugiéknál akkor volt Majácska arcán ilyen pötty, amikor a húgom tejcsije túl erős volt és kiütötte a tej a kisasszony pofiját. Megkérdezhetem tőle mit csináltak, de úgy emlékszem magától elmúlt szép lassan.
Sziszkó
Martin igazi kis vasgyúró. Tiszta papája. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Kistörpe!
Boginak volt anno ilyen fehér tetejű kis kiütése. Visszább kellett vennem a fehérjebevitelből és elmúlt neki. Fehérjetúltengés volt a kis szervezetében, a sok tej miatt, amit ittam, hogy a csontjaim a szopi miatt egészségesek maradjanak. Nem fogyasztassz fehérjéből többet, mint eddig?

Szerintem nem melegkiütés. Annak nem fehér a közepe. :roll:

Sucer!
Ilangnak nagy/sok haja van? Milyen sampont használtok és milyen időközönként mosod a haját?
Mi eddig a Gabi tincsszelídítő (enélkül nagyon göndör és nehéz kifésülni)sampont használtuk, de mintha már nem tisztítaná ki rendesen Bogi haját.

Anita
Kép

Kép
gani

sziszkó

szép kis család vagytok :)
Martin igazi kis vasgyuró :)

kistörpe

probálok hinni a csodákban :)

KépKép
bettike83

lányok akinek már volt gyökér kezelés mit érzet?!letört a fogam/
nekem kedden reggel kell fogdokihoz mennem és sokat sírok a félelem miatt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mér régen írtam, de olvasom a fórumot! Megprübáloksűrűbben jelentkezni :D

Nitácska!
Ne aggódj, semmi különös nincs a gyökérkezelésben. Egyáltalán nem fáj. Mikor az első gyökérkezelésem volt, akkor nem is tudtam, hogy a fogdoki éppen gyökérkezel. Nem mondta, hogy mit csinál, csak mikor végzett a fogammal, akkor kérdeztem meg, hogy mit csinált a fogammal, és akkor mondta, hogy gyökérkezelést csinált. Pedig én is féltem tőle azelőtt, hogy mi lesz, ha majd erre kerül a sor. De nyugodj meg!!!!

Sziszkó!

Nagyon édes a kisfiatok! Tiszta apja :D

Holnap megyek uh-ra. Remélem, hogy mostmár látni fog valamit a doki! Már nagyon izgulok!

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Hajnalban sms- t kaptam.

Kedves Nénik és Bácsik! Ladányi Léna vagyok, ma születtem 2: 40 perckor, 3460 grammal és 53 cm- rel. Sok puszi, Ladányi család!

Kép
Kép
susytunder

Isten hozott kicsi Léna-Jó egészséget kivánok neked és a maminak.Millió puszi
Csajok Bálint nem szopizik már tápot kap de azt is milumil ha startot.Tehát nem lehet alergiája mert hipoallergén a tápszer.

Kép

Kép
kistörpe

Ildi,
nagyon sok gratula nektek! Isten hozta Lénit! Jó egészséget az egész családnak!!!! :D :D :D

Gani,
mi a nincs több könnycsepp sampont használjuk, vagy ez már ilyen korban gáz? :oops: Hetente mosunk hajat, mert sokáig szép a haja Ilangnak. Amúgy félhosszú szőkésbarna, vékonyszálu de dús haja van és hullámos. Bogi haja biztos szép, én mindig göndör hajat akartam :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Gratulálok a kicsi Léna érkezéséhez,sok boldogságot és sok sok tejcsit kivánok nekik :)

gittus

minden rendben lesz biztos :)

KépKép
bettike83

Ezt a megérzést! Napok óta nem volt időm benézni, erre tessék, milyen hírre jövök!

LÉNA, ISTEN HOZOTT EBBEN A NAGY VILÁGBAN! Ildi, gratulálok, sok boldogságot Nektek négyesben

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kistörpe
Miért nem szopizik, mi a baj?

Kép
Kép
susytunder

susy-patrikaot is csak 2 hétig tudtam szoptatni apu meghalt elment a tejem.Bálintnál talán azért mert feszült voltam hogy vajon tudom e szoptatni.Haza jöttünk még fejni is tudtam,és egyszerüen utánna semmi sem volt-talán feljöttek bennem a régi emlékek apu halála és Patrik szopija között és elment a tejcsi-védőnő ezzel magyarázza.Kicsi Bálint 2 hete 3700dkg volt.
Hékás-Hogy szalad az idő Jázmin lassan 2 hónapos...
Nita ne izgulj a fogad miatt,nem fog fájni.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Isten hozott Léna baba.

Sziszkó! nagyon szépek vagytok!

Gani: nálatok volt már az oviban farsang?

sajnos most csak ennyire futotta.
Most értem haza és máris rohanunk tovább.
Beázott a Hótól a csoportunk. Vasárnap mehetünk takarítani, hogy hétfőre rend legyen mire jönnek a gyerekek.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
zuzmo4
Érd

Lénibaba isten hozott köztünk!!!!!!!!!:)))))
Gittus köszi:)ha túléltem egy nagy adag sütivel megajándékozom magam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe
Sajnálom, de ne okold magad. A Milupa tápiról nagyon jókat hallottam. Németországba csináltak egy tesztet és a legjobb ott a Milupa. :)

Kép
Kép
susytunder

Bree,
még nem mondtam: gratulálok az integető Luca babához! Szép a pocid :) .

Susy,
hova lett a pocibaba vonalzója?

Sziszkó,
nagyon szépek vagytok, Martin tiszta apája!! :)

Szisza,
nagyon édes a babád, nagyon szép kis pofija van! Nagyon csinos kismama vagy!!

Na megyek elkezdem hasznossá tenni magam :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!!!!!!!!!
merre vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer
Megzakkant a vonalzóm, mert a babafalva átalakult. Most mindjárt kreálok egy újat. :)

Kép
Kép
susytunder

a babafalvás vonalzók sokszor becarnak.ezért lett nekem is másik.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok :) ,

Nita,
én hellyel közzel vagyok :wink:

Susy,
jók lettek a vonalzók :wink: . Azta már a 27. hétben jársz???? Rohan az időőőő :shock: :shock:

Kistörpe,
Bálint babának nagyonboldog névnapot kívánok!

Szép napsütéses napot nektek! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bálintkának nagyon sok boldog névnapot!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Apának nem adom át,amit írtatok,ha nem haragszotok! :P :wink:
Így is el van szállva,mert mindenki azt mondja,hogy Rá hasonlít! :lol:

Kistörpe!
Mi is a MILUPA MILUMIL HA START-ot esszük és tényleg jó!Ezt kaptuk legelőször és nem lett tőle Martin rosszul.nem hányta ki! :)

Csajok,most csak ennyi voltam,mert jöttek babalátogatóba! :lol:

Ildi!
NAGY-NAGY GRATULA A KISCSAJHOZ!!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok,

hoztam én is egy pocakfotót :wink:, mai friss, 14 hetes. Ilanggal az 5. hónapban volt ekkora pocakom.... :roll: :roll:

Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!
Sucer :shock: :shock: :shock: szépen kikerekedtél már most:)))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
szerencsére csak pociban, de ott nagyon :shock: :shock: . Neked nem volt nagyobb a pocid Barnival? Azt mondják a második baba hamarabb látszik és nagyobbra nő...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
27 hetesen akkora a hasam, mint 19 hetesen. Alig venni észre. Az én esetemben ez nem igaz.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Ti mikor közöltétek a munkáltatóval a terhességet?

KépKép
KépKép
gittus0726

Sucer Barnika már a 8.héten látszódott nekem..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Gittus,
mi hír veled, veletek??? Én muszáj voltam korán elmondani (8-9 hét), mert veszélyeztetett terhes voltam, de ha minden rendben és várnék a 12. hétig. Persze ha megvan a bizalom, és jó fej a főnököd előbb is szólhatsz neki. Ha olyan munkát végzel ami miatt, nem emelhetsz, lehetsz vegyszerek közelében, vagy dolgozhatsz éjjel, minél előbb érdemes szólni.

Nota,
azta, azért aznem semmi! :shock:

Susy,
akkor mint minden másban, ebben az esetben sincsenek törvényszerűségek.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Sucer!
Minden rendben velünk. Csak elég sűrűn émelygek. Már megjegyezték a munkatársaim, hogy olyan sápadt vagyok. Dehát ugye még nem tudnak semmiről. A főnököm mikor milyen. Nagyon hangulat ember. Azt hiszem, kivárom a 12. hetet.
Már szép kerek pocid van. :D

Nitácska
Túl vagy a gyökérkezelésen? Ugye nem volt vészes?

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!!!!!
Gittus igen túl vagyok.....az első felén.......most feltárta......elégé fáj...fájdalomcsillapítóval tűrhető..
jövő kedden remélem befejezi...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sucer

szépen kerekedsz :)

susy

most nézem h te is már 27 hetes vagy,durva hogy hogy szalad az idő :)

KépKép
bettike83

Nitácska
Ha túl leszel rajta, ünnepeld meg egy nagy tálca sütivel :D :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

sziasztok,
mi is itt :lol:

köszönjük mindenkinek a gratulációt, igyekszünk majd jönni is :wink:

jól vagyunk, Léni jó baba, Lilla örül neki :wink: bár nem érti miért nem tud egész nap fent lenni és játszani vele :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szia Ildi mégegyszer GRATULA.
Rólunk annyi Bálint születési súlya 3005g most 4400,hossza 49cm-ről 55cm.AZ egy hónapos státusz vizsgálatával minden okés.
Nita annyit gondoltam rád,hogy túl vagy e már a fogdokin.....
Sucer-szép már a pocid-nekem is előbb meglátszódott Bálint mint Patrik.
Sziszkó-az újságba olvastam hasonló havas esetet,mint veletek történt -ez Sporonban volt-egyből rátok gondoltam-olyan jó hogy nem lett semmi bajotok....
Gittus-mikor mondod meg a meló helyeddel a hirt???-vagy már elmondtad?-lehet,hogy lemaradtam??

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!!!!!!tegnap 3 fájdalomcsillapító volt bennem az éjszakám maga a pokol volt...annyira fájt a fogam.....ma már tűrhető de még fájdogál..kamillateával öblögetek......
Gittus a süti egyenlőre elmarad....... :cry:
Kistörpe ari vagy:)))))))
Ildi de jó hogy ujra itt:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

nem jár erre senki?

Sucer: szép a pocid!
Kistörpe: Szépen nő Bálint!
Nitácska: Kitartást a fogászathoz!

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!!!!!!!!
MERRE VAGYTOOOOOOOOOOOOOOOOOK????????????
Zuzmo köszi.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Ildi,
szia, de jó, hogy jöttél!!! Nagyon szépek a lányok az új vonalzókon! Örülök, hogy jól vagytok, gyere amint tudsz és mesélj! :D

Nita,
fogad :( . Hidd el, most már egyre jobb lesz!!!

Gittus,
erősödnek a rosszulléteid? Tudom kellemetlen egy dolog, de jó jel! :wink: . Ha nagyon rosszul vagy, vagy szédülsz kéredzkedj inkább haza és pihenj! Tényleg meddig tervezed a melót? Olyan jó, hogy van már utánam is kismama, hajrá csajok!!! :)

Zuzmó,
de jó, hogy jöttél! Nálatok, most hog yáll a projekt? Előbb munka, aztán babázás?

Kistörpe,
azta mekkora már Bálint! Úgy látszik nagyon bejött neki a kinti lét :wink:.

Bree, Susy, Brigi többiek merre vagytok???

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer én valahogy nem ezt érzem.........a éjszakám pokol volt....2,5 óránként fájdalomcsillapító+lydokain..most meg amilyen sűrűn csak lehet fogmosás.....most is lüktet,......ne értem mért mondják hogy a gyökérkezelt fog ne fáj....akkor nekem mért fáj?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi!
Mi is gratulálunk nektek! Azt kívánjuk, legyen sok-sok fincsi tejcsitek :lol:

Zuzmo!
Nálunk majd szerdán lesz a farsang :wink: Már Bogi tisztára be van dilizve emiatt :lol: Mulan lesz.

Túl vagyunk egy totál brutál vírusfertőzésen :evil: Bogi kezdte, de szerencsére Ő csak 2x hányt, meg párszor ment a hasa. Én meg konkrétan hétfő reggel óta döglődöm. Már tegnap volt bennem némi életjel, de addig, láz, meg hasmenés. Egyik éjjel el is ájultam a wc-n ülve :evil: . Még jó, hogy csak 1x1,20 méteres a wc-nk :roll:

Kedden kellett Bogit visszavinni a szemészetre. Most volt a pupillatágítása. Nem is tudtam menni vele, apával mentek kettesben. Szóval az van, hogy írtak neki szemüveget. Csak nem úsztuk meg :? Ma voltunk neki megvenni. Már vártak minket az optikában, be voltunk jelentkezve. Mi apával totál háttérbe álltunk. Ő meg az optikus csaj próbálgattak, válogattak, aztán mondta, hogy melyiket szeretné. Némelyik szemüvegben úgy nézett ki, mint egy mini doktornéni :lol: Majd hozok képet róla, ha meglesz a szemüvege. Végülis egy bordó csillogósat választott. :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sziaszok!!!!!!!
ma shoppingolni voltam......annyi mindent vettem a gyerekeknek......no de főleg Máté zsúrjára készültem:)))
Gani jobbulást:)
én is nemrég lettem szemüveges...........nekem fekete a keret és csillogós..... :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csináltam új, visszaszámolós vonzót :lol:

Nita!
Ti is mindjárt ünnepeltek :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani bizony.....Máté már izgul......lesz oviba is bulija,,,,anyuéknál meg itthon is 4-esbe:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boginak és Máténak is boldog születésnapot kívánunk, így előre is :lol: Nem semmi, milyen nagyok már. Bár már Lillám is 3 éves lesz.

Rólunk (Susy bocs, hogy így többször is olvashatod :oops: ):
ma vagyunk először egyedül hármasban a lányokkal, bár igazából főzve-mosva-takarítva van ránk, így azért ez még nem az igazi hétköznap

Amúgy jól vagyunk, Léna tök ügyesen szopik (ez nekem Lilla után kész csoda, hogy vele nem kell megküzdeni ilyenért) és max. egy keléssel végig alussza az éjszakát (kopp-kopp)... ami nem jó, az a hasfájás, napközben szenved rendesen, már van Infacolunk, ami úgy látszik segít.
Lilla tök ügyes, mindenben segít, szereti Lénit.
A féltékenység nála két dologban mutatkozik.. sehova nem megy nélkülem, sétálni kiküldeni 20 percre is fél órás könyörgés és csak csellel megy. Pl. megy anyának a szomszédba egy levelet bedobni, vagy megy az utcára megkeresni a Pez cukrot, amit keresztapu tett a postaládájukba... Ja és éjszaka Léni 1 órát volt fenn, Lilla 2-t.

Amúgy nagyon aranyosak, úgy örülök nekik. Ja és egyelőre bírják az egy szobát.

Én cumisüveget nem is vettem, nehogy kísértésbe essek, bár mivel mi Lillusnál sem használtuk, így van egy-két maradék felső cumis rész.

Tejcsink is van bőven, tudunk fagyasztani is, bár elég fáradt vagyok. A gátmetszés már nem fáj és a várzés is jóval gyengébb, mint Lilluval, így azért összeségében én is jól vagyok.

KépKép

KépKép
beneildi

Csajok szerdán mennék a 6 hetes kontroll vizsgálatra de szombaton megjött a mensim.Igy is megvizsgál a doki?Szóljak neki telefonon,hogy meglátogatott piri őnagysága és mi legyen,várjunk egy hetet?

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!
Régen jártam erre :oops:
Ildi Léni babához gratulálok :lol: örülök,hogy jól vagytok!
Én az utolsó hetemet töltöm itthon, aztán meló jövő héttől :roll: örülök is, meg nem is:)
Aztán,hogy meddig bírom azt nem tudom...kicsit ellustultam, hogy nem kellett naponta fél6-kor kelnem...igazán csak azzal van bajom...
Most a héten ablakot pucolok, függönyt mosok, ajtókat, szőnyegeket...stb. és akkor úgy megyek vissza dolgozni, hogy a "tavaszi"nagy tak. készen van :lol:

Ja és meg van Hamupipőket tökhintója :lol:
Múlt héten sikerült hozzá jutni még akciósan, mert amúgy január 31.-ig volt akció... :twisted: Mózes, sport és hordozó, pelenkázó táska, 2 lábzsák, 2 esővédő meg még tudja fene mi minden volt hozzá. Legszívesebben én is belefeküdnék ha elbírna:-))))))))))))))
Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Kistörpe szerintem szólj oda, hogy megjött és úgy javasolni fogja,hogy gyere vissza egy héttel később...

Kép
bree

Sziasztok!

Ezt találtam a 2010 februári babáknál.

Fodrócy Blanka vagyok. Ma 9:06-kor kukkantottam ki a világra. Paramétereim: 3kg 53cm, anya (és apa is!) jól van.

Szóval Ronci is megszült, csak velünk nem tudatta, egyenlőre.

Nagy gratula nekik, jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

Bree
Nagyon tuti a hintócska. Használjátok egészséggel.

Kistörpe
Szerintem csörögj oda, majd a doki megmondja mi legyen. Szegény te, máris megjött, gondolom mennyire hiányzott.

Kép
Kép
susytunder

Köszi Suzy :oops:
Roncinak is nagy nagy gratula :wink: Remélem jön majd mesélni!
Suzy akkor Te vagy a következő a torna sorban? :D Bár még látom 91 nap:-))

Kép
bree

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?