Új privát üzeneted érkezett!

Ediii: Elveszett bárányka:) Üdv újra köztünk:) Ari lehet a kutyi:) Kép? Nem fotóztad le?:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csajok! Normális ha ma már 2 üveg meggy befőttet toltam be a fejembe??:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
igen, ma csavizós nap volt, jóóóó fáradt is vagyok :D:D:D Nem fotóztam le a kis szarost, de holnap csinálok róla képet és megmutizom... :D

Hogy hogy ilyen későn még vagy? Apa dolgozik???
Vendég

jó éjt lányok!

Kép
zsani78

Meme
noooormális.... az csúszik nekem is nagyon. Tegnap nekem is becsúszott egy teljes üveg :D:D:D:D
Vendég

Edi: Szegény!:( Meddig akarsz még melózni?
Igen, apa még gályázik:( Majd csak 10 után jön. :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Akkor még van reméééény, hogy kisfiú!!!!!:)
De akkor miért kívánom a mekis kaját???? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
május 31. az utcsóóó munkanapom :D
Hááát szerintem a kajára nem lehet alapozni, mert nekem az édes csúszott nagyon az elején ami a csajokra jellemző inkább :D Most meg már a savanyú... Lehet a meki kaja nálad pont ugyan ilyen, időszakos... és bíz még lehet kisfiú is akár, nem mondtak semmit sem még... Mikor mész uh-ra igyál kávét vagy teát, és egyél egy kis csokit, hogy tuti ne aludjon a kis drágád, és beszéld meg vele, hogy mutizza meg akármilye is van :P
Vendég

Sziasztok!

Hoztam a szokásos 2 nap utáni kisregényt :D

Poci örülök, hogy jobban vagy, és hogy minden rendben volt az UH-n! A vásárolt cuccok meg nagyon cukik!

Niki: azért tud fájni a gátseb is, nem csak feszit. Pedig nekem nagyon kicsi vágásom volt, de volt néhány elég rossz napom miatta.
Mindamellett a császárseb valószinűleg rosszabb, én főleg a császár utáni időszak miatt tartottam (meg tartok most is) a császártól, bár csak hallottam róla.
Stellának drukkolok nagyon, és abszolút megértem, hogy nincs ennyitek, ez nagyon sok pénz :( Én vasalni nem vasalnék ülve se.

Szülés: enyém eléggé elhúzódott, főleg a kitolás, viszont tény, hogy nem emlékszem már a fájdalomra. Az eszem tudja, hogy nagyon fájt, de felidézni nem tudom. Arra emlékszem mondjuk, hogy közben arra gondoltam, hogy a következőt inkább örörkbe fogadjuk :oops:

Edi: nekem teljesen változó, menniyre aktiv a baba, van hogy napokig alig mozog. Olyat én is mondtam a páromnak korábban, hogy egy lányt mindenképp szeretnék, úgyhogy ha 4nél többet nem akar, akkor legkésőbb a negyediket lánynak "csinálja" :D Nagyon cukik a zoknik!

Sakura: nekem mondták is a 4D-n, amikor furán nézett ki a baba, hogy ne aggódjak, nagyon sok minden függ attól, hogy milyen szögben kapja el a gép, meg hogy van "árnyékolva" a méhen belül.

Mercy: jobbulást! Helyes az UH kép. :) És csinos a pocakod. A végére (magamból kiindulva) úgy fogunk kinézni, mint aki egyben lenyelt egy strandlabdát :D

Aprooka: Levi nagyon édes :)

Heni nagyon csinos kismama vagy :)

Meme: mi body+rugi+kissapka + ha kell kis kardigán kombinációban visszük majd haza. Nyáron pólyát én se tervezek ráadni. Sajnálom a bunkó ügyintézőt :( Én is hallottam ilyet, hogy az első mozgás az a félidő, vagy hogy ahhoz adjunk 20 hetet, nekem egyik se jött be a fiamnál, 16. hetesen mocorgott először, és a 41. hét betöltése után született. Meggybefőtt abszolút normális, én is kilószámra tudnék enni befőttet és gyümölcsöt :D

Melltartóbetét: én vegyesen használtam moshatót meg eldobhatót. De a textilpelus felkockázása jó ötlet!

Lanzsi: üdv itt!

Össejt: mi nem vetetjük le, nincs rá keret. A lakáshitel törlesztőt pont tudjuk fizetni, nem vagyok hajlandó még egy részletet bevállalni. Ráadásul még Zalánnál utána érdeklődtünk, elég vitatott dolog volt, hogy lehet-e használni, meddig lehet használni stb, ehhez nekem kicsit drága.

Barbuss: sütve semmi bajod nem lesz a sajttól. :) Ne idegeskedj, Zalánnal én ettem beafsteak-et, madártejet többször is, feta sajtot, májast, tükörtojást. Azt mondta anno a dokim, hogy nagyobb esély van rá, hogy egy tégla a fejemre esik ha kimegyek az utcára, minthogy ezektől bármi bajom legyen, ha megbizható helyről veszem. Zalán pofija nagyon édes :) Javulást nagyidnak!!! Anyósoddal azért utólag elbeszélgettél? Én tuti megemlítettem volna, hogy ezt többet ne :?

Emi: édes a kislányotok.

Dodó: csinos a pocakod!

Freya: drukk, hogy kiköltözzenek az albérlők, de egyébként valahogy tuti ki lehetne őket rakatni. Csak hát ugye senki nem akar bunkó lenni egy mindenórás/újszülöttel rendelkező kismamával. Helyes a pocid :)

Mia: édes a babátok!

Anyamaci: én férjem is hezitált az elsőnél, hogy bejöjjön-e, aztán végülis nem bánta meg. Illetve megegyeztünk, hogy bármikor kimehet, ha akar, de én is kérhetem, hogy menjen ki, ha úgy érzem.

Maki: én ebből a képből nem látok semmit. :oops: Nálunk anyós rendszerint kérdezi, hogy milyen gyakran megyünk anyumékhoz, mintha ez verseny lenne. Én meg igen nehezen nyelem le azon megjegyzésemet, hogy anyum kijár az unokájához 2 hetente, ő meg a telefont se emeli rá szinte soha a saját fiára.

Zsani: jól néznek ki a kis ruhák és a pocid is :) Én vagyok veled egynapos ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fókamóka 2010.02.19 21:39-kor.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

edi: Nem kávézom, teát nme szeretem, ugyhogy sztem egy pohár kólával fogok próbálkozni. Megbeszélni vele???? Hehe...makacs gyerek már most :) Mindig mondom neki....hiába....Már nem hallgat az anyjára..:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
aaaakkor kóla, az is szuper :) Nem makacs Ő, csak érzi, hogy húz vele, szerintem biztosan megmutizza magát, majd beszélek vele én is:P
Vendég

meme!
Mekis kaja kívánása nem jelent semmit. Látod, multkor edi is evett!! :lol:

Lizy még csak most aludt el fél 10-kor! :shock:

d.dodó

edi: köszi! :)

Csajok! Lassan kinyújtom magam, mert kissé elültem már a gyomrom..:(

7végén nem leszek, de hétfőn jövök!!:)
Jó hétvégét mindenkinek!!

Pápá csajok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

hát azért én messze állok a kívánom a mekis kaját kategóriától :lol: :lol: de semmit nem jelent a kaja szerintem :D
Vendég

:)
Nagyon szépek lettek az új vonalzók! :D

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Megyek én is...

Jó éjt lányok :D

Puszi
Vendég

Jaj, most este éreztem először az eddigi legnagyobb, legerősebb rúgást!!! Olyan jó volt!

d.dodó

edi: anyudat kikérdezted????

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jó reggelt! Én nyitom úgy fest a mai műszakot. Manó nem volt hajlandó tovább aludni, így ébresztőt fújt mindenkinek.Már szorgosan dolgozik, pakol ezerrel. :lol: Daninak délelőtt tornája lesz, így ma is facérok leszünk. :( Szegény, tegnap vagy 3 órán át vasalt, pedig valamennyit igyekeztem én is segíteni neki.
Na megyek és visszaolvasok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, kérünk kutyusos képet!!!!
Meme, bármit kívánsz, még ha bizarr dolgot is,az mind normális!!! :lol: :lol:
Fóka!Persze, hogy fáj a gátseb. Én nem állítottam, hogy nem, csak azt, hogy sokkal kevésbé szenvedtek a kórházban a simás anyukák,mint a csaszisok. Persze tartja magát az ember, de vacak kétrét görnyedve flangálni.Mert kiegyenesedni szerintem kb egy hét után tudtam.
De egyébként mindenkinek más az,ami jó. Van,aki csaszis és semmi pénzért sem szülne máshogy, mert ugye az meg közben borzalmas. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Csajok!

Itt a reggeli muszak..Niki, nem semmi a Riki, mar koran dolgozik. Nagyon rendes a ferjed, hogy ennyit segit tenyleg.
Tegnap megvolt a vendegseg..jo keson ettuk a pizzat, tenyleg majd kinyultam utana..ulve aludtam, mert jott a sav...sajna nekem nem szabad ilyen keson vacsizni, pedig a pizza nagyon jo volt, itt egy helyi pizzeriabol rendeltuk.

Van tegnapi pocakfotom, teszek fel, mert mar 3 hete nem tettem.
21+4
Kép
pocaklako

Hát nem bejövősek az új vonalzók, de nincs jobb. :?
Poci nagyon szép pocid van!!Erre mondják, hogy igazi csúcsos poci!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt :lol:

én ma sem leszek mert egész nap csavargunk :wink: :wink: :wink:

Pocak
azta mekkora povid van,óriási :lol: :lol: ez pizza után volt?? :wink:

mekis kaját én is kivánom ,de Olivérnél is kivántam igy nem jelent semmit :wink: :wink:

Meme
most már megmutatja magát és kész!!!! :wink: :wink:

Niki
jaj de szorgos kis család :wink: :wink: Olivér éjjel szorgoskodott 2 szer is :twisted: :twisted:

Edi
jaj de cukior lehet manókutya :wink: :wink: dobhatnál pulcsis képet róla!!

bibar

Csajok,nekem sem tetszenek az uj vonalzok... :(

Bibar: ez pizza elott volt meg... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kepzeled utana mekkora lehetett, most nagyon beindult a kis csucsos.
Mit fogtok ma csinalni, hogy nem leszel?

Niki: jol vagytok, pihivel hogy allsz?
pocaklako

Pocak
nekem tetszik egyik másik vonalzó :wink: meg a lényeg hogy mutassa amit kell :wink: :wink:
pizza előtt??atyaég :lol: :lol:
ma anyuékhoz megyünk ebédelni,ott lesznek anyósomék is,igy Olivér élvezheti mind a 4 nagyszülőjét,imádja őket :lol: :lol:
aztán 2 körül megyünk a barátnőmékhez,akik az Olivér keresztszülei,és ott bandázgatunk,van 2 ikerfia,Olivér jól ellesz,na meg mi is :wink: :wink: aztán 6 körül jövünk haza :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt kismamik! :)

Poci:
Nagyon szépen nődögél a Poci poci. :wink:
Sajnálom a késői pizzás-savasodást.
Nekem tetszik a vonalzód! Szerintem aranyos...

Bibar:
Merre csavarogtok ma?

Reggel én is felébredtem már 6-kor...kicsit kavargott/kavarog a gyomrom, talán a tegnap esti csípős savanyúságtól. :roll:
Ma 2 hét után megyünk az anyósékhoz, bár a férjem unokaöccsei úgy néz ki meggyógyultak...a sógorom nem nagyon.
Remélem nem kapok el semmi nyavalyát!

Emi

Emi

email4
Budapest

Bibar: Választ kaptam...
:)

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt!

poci: szép a pocid :) tényleg csúcsos és ha jól látom, a kis pocibérlőd feljebb mászott :)

bibar: nektek jó szórakozást

emi: azért óvatosan a bacikkal!!!

sajnos én ma dolgozom, de holnap pihi :) rókakoma éjszaka lesben állt és reggel is lecsapott, úúúúúúúúútálom! van, aki nem hiszi, h még mindíg látogat, be szívesen átadnám nekik!

azt vettem észre, hogy a B-s melltartó helyett a múltkor már C-t vettem, de lehet, h át kell térnem D-re :shock: kezd ez is szűkös lenni.... nektek is ilyen rohamos a növekedése???? nem győzöm kenegetni, állandóan viszket-gondolom húzódik a bundám a növéstől. hol fog megállni??? [/b]

Kép
zsani78

Zsani
nekem már az elején nőtt rohamosan aztán stagnált,szerintem most is igy lesz :wink: gratula a 21. héthez :lol: :lol:

Emi
ne nagyon érintkezz sógorral :oops: :oops: nehogy elkapj valamit :oops: :oops:

na készülődök most már,este jövök!!pusz

bibar

Széép jó reggelt korai műszak!

Poci: deszép pociii :lol:
Zsani: a cickó méret növekedés engem is zavar... én D-t hordtam előtte és marhára unom h most mindenki a melleimmel van elfoglalva. én meg nem tok mit kezdeni velük...aludni nem tudok hason,pedig poci engedné,derekam stb...szóval uuuutálom :roll:

Megint este volt boogie a pocimban :lol: viccelődtünk az elrjén terhességemnek mig még dolgoztam h "beleszületik a szakmába a csipet" de úgy látom ő is olyan éjszakai bagoly lesz mint én. :oops:
Remek kis Dj utánpótlás :wink: délelőtt szundi éjjel boogie :lol:

Kép
freyja

jujjj Zsani gratula :D :D :D

Kép
freyja

bibar, freyja: köszönjük :lol:

Kép
zsani78

Reggeli műszak kicsit megkésve!
Mi 8-kor keltünk! (Végre öklendezés mentesen!). Bár ez még nem jelent semmit.

Jelentem, egész éjje is szakad a hó, és még most is! Tegnapelőtt dél óta esik!
Jövő héten egész héten szünetem van! :lol: Itt foglak boldogítani titeket még délelőtt is!
Ja, és tök jó, mert ma derült ki, hogy apáék (apa és fuvarozó társa) jönnek kedden (szerdán érnek ide) fuvarba ide a szomszéd városba. Igy tudnak ezt-azt hazait hozni nekünk. :lol:

poci!
Szép pocid van!
Nekem 7 után nem szabad már ennem, és igy is Renni-vel fekszem le minden nap.

d.dodó

zsani!
Gratula a 21. héthez!!

edi!
Neked a 18-hoz!!

d.dodó

hellóóó lányok :D

Pocak
Aztaaaa , nem semmi mekkorát nőtt a pocid, ejha... szép formás fiúpocak :D Úgy látom Riccardo beondult a nővéssel :)

Dodó
köszi :wink:

Lányok, akik AngelSounds-oztok, nem tudom Ti kedvelitek-e a zselét, de én utálom, mert ragadós, és egy csomó kell rá.
Technikát válltottam, és a BabayLove mamaolajat használom, mert az amúgy is remek a pocaknak. Vékonyan bekenem a pocim, és jöhet a hallgatózás. Szuperjól hallok mindent, jobban mint a zselével :D Ha valaki esetleg váltana :P
Imádom ahogy Boti rugdossa a hallgatókámat, begurul rá gyorsan mindig :D:D:D:D Anyjafia :P

Dobok majd pulcsis képet, csak most a hatalmas vérengző vadállat :lol: :lol: :lol: a maga 40cm hosszával, a hátára fordúlva horpaszt :D:D:D Jó kis pajti lesz Botinak, már néha szimatolja a pocakot is.

Mercy
Még nem sikerült, de ma elkapom...
Vendég

Hat szep orias pocakot novesztek...
Cici tema: engem nagyon zavar, soha nem voltak kicsi melleim, de most....

Bibar: akkor jo szorakozast Nektek mara, nem lesz egyhangu a napod...Nalunk Apa most indult melozni, egyedul leszek keso estig es holnap is... :?

Zsani: grat a 21. hethez. :D

Dodo: kuldjek egy kis tavaszt? Del-Olaszorszagban mar 25 fok van, igaz eszakom meg sielnek.

Frejya: kell az utanpotlas munkaero..erezte a pici, hogy itt a hetvege es buli van :D

Emi: nektek is jo csaladlatogatast mara..

Majd gyertek, mert a szombat amugy is eleg pangos..nelkuletek pedig meg rosszabb :oops: :oops:
pocaklako

Sziooo Edi!
Csini a vonalzod, orulok, hogy sikerult megcsinalni. Nagyon beindult Riccardo, en is csak a kepeken lepodtem meg osszehasonlitva az elozoeket...

Tenyleg Frejya akkor hogy csinaljuk meg a Tiedet, valasztottal mintat? Es kellene az uccso mesi ideje hogy tudja szamolni, hogy hol tartasz.
pocaklako

Zsani
Gratula a 21. héthez :D

Cici téma
hááát igen... nekem is nőtt egy csomót, alapból nem volt kicsike, de most... :shock: Anyukám szokott poénkodni, hogy nagyobb lesz a cici kétszer, mint a baba feje.... nem baj, legalább jól fog lakni, mert tele lesz tejjel :lol: :wink: :lol:
Vendég

Pocak
Van egy minimális olasz tudásom, de persze lóóótúróót sem ér, de ezt még értettem :D:D:D:D
Valóban nőtt sokat, de nőjjön is, hisz pasika, szép nagy,erős Olasz pasi lesz :D És, hogy fogom imádni, ha barna szemei lesznek.... :roll: Olyan szépfiúk vannak barna szemmel, Bálintnak is óriási barna szemei voltak, mint apájának.... :roll:
Boti apukája volt életemben az első férfi akinek kék volt a szeme... és mivel nekem is kék, és az egész családnak, így gyanítom Botinak is kék szeme lesz, de attól még imádni fogom... :D
Vendég

edi: 18 :lol: :lol: :lol:

azt hittem nekem kezd korán nőni, d megnyugodtam, h normális! tényleg nem tudom, h mi lesz a végéig, ha már most ekkorák. engem kicsit zavar, de hát nincs mit tenni... remélem azért mindennek van határa :lol: :lol:

Kép
zsani78

pocak!
Ez a 25 fok megírása övön aluli ütés volt! :twisted:

Cici: nekem Lizynél már tök csíkos lett...akkor 70B-t hordtam, októberben lettem terhes Lizyvel (is) ;) És már decemberben 85C-s kellett. Aztán most decemberig szoptattam még...leeresztett rongyos lufik voltak.
Most kezd el megint "duzzadni" és fájni. De ha belövell a tej, lehet nem lesz elég a 85C-s tartó.

d.dodó

Poci: igen választottam, az a kék kacsás huncutság az olyan bohokás mint één :oops: a babafej a jelem. Az utcsó mensi ideje nem jó :lol: nekem még 2szer megvolt pedig már nőtt a poci. A doki okt.25től számolta. Azért is vagyok én a kakukktojás mert ugye nem tudni apontos dátumot...lehetek júliusi és augusztusi is. :oops:

kösziii h segitesz :lol: bár látom nem kattogok jól mert másnak sikerált a téma :oops:

én ma nem leszek...megyünk csempét nézni 8)

Kép
freyja

Én is tanultam egy évet olaszt.... de szerintem már mindent elfelejtettem. :oops:

d.dodó

sziasztok,
én is így jártam cicivel, mint Dodó..a végén már 90C volt.. :shock: :shock:
én is mintha csak most éreznék feszülést..és nagyon tartok tőle, h nem lesz vmi szép látvány 2 gyerek szopiztatása után..dehát ez van..áldozatot kell hozni..

freyja: én is így vagyok..nekem meg nem jött meg Martinnál..így nemtudni még..te is Sote II-ben szülsz? ki a dokid?

M.
Vendég

Mia: Várbiró Szabolcs a dokim. Fiatalos zavarba ejtően szép kék szemekkel,bongyorkás hajjal :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

jó reggelt,

ma már infrázom a fejem :( ...Lina (kiskutyum)nehezen viseli a melegét :D
Grat a 7fordulósoknak :D :D :D :D :D :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Ebéd kinél mi lesz??
Nekünk van még gombócos káposzta....és készítettem hozzá eperkrémlevest!!

Hú, csak az éjjel fél méter hó esett. :shock: És még most is szakad!!! És még a szél is hordja.

d.dodó

Eperkrémleves..nyami..imádom az epret..reci fent van a topikon??

nálunk uncsi..rántott csirke+bpüré, csontleves..holnap meg csak túróstészta lesz..sok cukorral ;) akarom mondani..nálam canderellel :D

mi az a gombócos káposzta? jól hangzik..állandó dilemma ez a főzés..hátha tudok újítani vmit..

szeretem a káposztát, csak mértékkel eszem ilyenkor, mert engem nagyon puffaszt..de megéri :lol: :lol:

nem találok magamnak megfelelő vonalzót..nem is értem a nagyonbabát..nem is kérnek dátumot..milyen vonalzó az??

M.
Vendég

..nem tudom mi volt éjjel a gyerekkel..semmit nem tudtam aludni tőle..5 percenként felsírt..szegénykém..mondjuk én sem tudtam elaludni sokáig..olyan vagyok mint a mosott xar.. gondoltam majd du. alvásnál lefekszem mellé kicsit pihenni..aha..ember tervez..isten végez..elaludt a piacon, így már nem lesz délutáni csicsika..mikor lesz már este :? :? HELP!!
Vendég

mia!
Eperkrémlevest felírom mindjárt a recisbe.
Gombócos káposzta olyan mint a töltött káposzta....savanyu kápiból, csak a gombócok nincsenek beletöltve káposztaleválbe. Csak simán belefőzve.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?