Sziasztok!
Hoztam a szokásos 2 nap utáni kisregényt
Poci örülök, hogy jobban vagy, és hogy minden rendben volt az UH-n! A vásárolt cuccok meg nagyon cukik!
Niki: azért tud fájni a gátseb is, nem csak feszit. Pedig nekem nagyon kicsi vágásom volt, de volt néhány elég rossz napom miatta.
Mindamellett a császárseb valószinűleg rosszabb, én főleg a császár utáni időszak miatt tartottam (meg tartok most is) a császártól, bár csak hallottam róla.
Stellának drukkolok nagyon, és abszolút megértem, hogy nincs ennyitek, ez nagyon sok pénz
Én vasalni nem vasalnék ülve se.
Szülés: enyém eléggé elhúzódott, főleg a kitolás, viszont tény, hogy nem emlékszem már a fájdalomra. Az eszem tudja, hogy nagyon fájt, de felidézni nem tudom. Arra emlékszem mondjuk, hogy közben arra gondoltam, hogy a következőt inkább örörkbe fogadjuk
Edi: nekem teljesen változó, menniyre aktiv a baba, van hogy napokig alig mozog. Olyat én is mondtam a páromnak korábban, hogy egy lányt mindenképp szeretnék, úgyhogy ha 4nél többet nem akar, akkor legkésőbb a negyediket lánynak "csinálja"
Nagyon cukik a zoknik!
Sakura: nekem mondták is a 4D-n, amikor furán nézett ki a baba, hogy ne aggódjak, nagyon sok minden függ attól, hogy milyen szögben kapja el a gép, meg hogy van "árnyékolva" a méhen belül.
Mercy: jobbulást! Helyes az UH kép.
És csinos a pocakod. A végére (magamból kiindulva) úgy fogunk kinézni, mint aki egyben lenyelt egy strandlabdát
Aprooka: Levi nagyon édes
Heni nagyon csinos kismama vagy
Meme: mi body+rugi+kissapka + ha kell kis kardigán kombinációban visszük majd haza. Nyáron pólyát én se tervezek ráadni. Sajnálom a bunkó ügyintézőt
Én is hallottam ilyet, hogy az első mozgás az a félidő, vagy hogy ahhoz adjunk 20 hetet, nekem egyik se jött be a fiamnál, 16. hetesen mocorgott először, és a 41. hét betöltése után született. Meggybefőtt abszolút normális, én is kilószámra tudnék enni befőttet és gyümölcsöt
Melltartóbetét: én vegyesen használtam moshatót meg eldobhatót. De a textilpelus felkockázása jó ötlet!
Lanzsi: üdv itt!
Össejt: mi nem vetetjük le, nincs rá keret. A lakáshitel törlesztőt pont tudjuk fizetni, nem vagyok hajlandó még egy részletet bevállalni. Ráadásul még Zalánnál utána érdeklődtünk, elég vitatott dolog volt, hogy lehet-e használni, meddig lehet használni stb, ehhez nekem kicsit drága.
Barbuss: sütve semmi bajod nem lesz a sajttól.
Ne idegeskedj, Zalánnal én ettem beafsteak-et, madártejet többször is, feta sajtot, májast, tükörtojást. Azt mondta anno a dokim, hogy nagyobb esély van rá, hogy egy tégla a fejemre esik ha kimegyek az utcára, minthogy ezektől bármi bajom legyen, ha megbizható helyről veszem. Zalán pofija nagyon édes
Javulást nagyidnak!!! Anyósoddal azért utólag elbeszélgettél? Én tuti megemlítettem volna, hogy ezt többet ne
Emi: édes a kislányotok.
Dodó: csinos a pocakod!
Freya: drukk, hogy kiköltözzenek az albérlők, de egyébként valahogy tuti ki lehetne őket rakatni. Csak hát ugye senki nem akar bunkó lenni egy mindenórás/újszülöttel rendelkező kismamával. Helyes a pocid
Mia: édes a babátok!
Anyamaci: én férjem is hezitált az elsőnél, hogy bejöjjön-e, aztán végülis nem bánta meg. Illetve megegyeztünk, hogy bármikor kimehet, ha akar, de én is kérhetem, hogy menjen ki, ha úgy érzem.
Maki: én ebből a képből nem látok semmit.
Nálunk anyós rendszerint kérdezi, hogy milyen gyakran megyünk anyumékhoz, mintha ez verseny lenne. Én meg igen nehezen nyelem le azon megjegyzésemet, hogy anyum kijár az unokájához 2 hetente, ő meg a telefont se emeli rá szinte soha a saját fiára.
Zsani: jól néznek ki a kis ruhák és a pocid is
Én vagyok veled egynapos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fókamóka 2010.02.19 21:39-kor.