Új privát üzeneted érkezett!

Gyancsi! Tudod mit főzök? :wink: Gulyáslevest, sőt tegnap az étteremben is azt ettem, de nem volt elég! :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Bocs Betty! :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát ez most a tiéd Lucuzs!
Te voltál szemfüles! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Esküszöm, hogy nem volt szándékos! :lol:

Jaj Gabi, olyan jó nézni az aláírásodat!!! :lol: :lol: :lol:

Ranita! Gondolom már otthon pihensz. Talán ha ma nem is, de holnap hallunk felőletek! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi- Hat Nagy-Nagy Gratulacio neked :D :D Ez annyira szuper!!Milyen erzes?????Mert nekem csak ahogy olvastam, a ször felallt a kezemen......Komolyan mondom Lanyok, nekem ezek a sikerek akkora löket ide bele a szivembe, hogy nem tudom milyen erzes lehet ez ha velem törtenik.....Annyira jo Gabi :D Most itt tenyleg valami szuper szeria van , szerintem kimondhatjuk, hogy a Topik hatasa :D :D :D

Lucuzs- Jo etvagyat a gulyashoz, mi is azt esszük majd ma :wink:

Suzy- semmi extrat nem terveztünk mara, mert Csabi 3-4 körül jön haza, en meg 6-kor ugye mar megyek dolgozni, de holnap elmegyünk kajcsizni az tuti, meg este jönnek at a barataink, egy picit megköszönteni az Öreglanyt ( vagy is engem :D )

Bri- Nagyon szepen köszönöm neked is a köszöntest es mindenkinek Csajok, annyira figyelmesek vagytok :wink: Bri nem irtad meg meg, hogy miert nem voltal megelegedve az növerekkel, pedig annyira kivancsi vagyok....Bunkok voltak?

Ancsu- Nagyon szoritok, hogy ez a sapkas modszer meghozza a varva vart eredmenyt, nagyon jol hangzik.....Es baromi logikusnak is tünik, hogy ha az ott van, akkor nem tudnak a katonak kijönni :wink:

Zsu- Minden okes lesz, ez nem is kerdes :wink: Gondolom, hogy mar mennyire varod :wink:

Angyli- Jo az uj vonalzid :D

En elugrottam a vilag vegere gofriert, persze nem volt, erre bemegyek az utcasarkon levö Billa-ba, na itt meg volt :shock: Nem baj, Ancsi szeret kocsikazni feleslegesen :D
Ja es kepzeljetek, hogy itt volt Charly ( tudjatok aki hozta a monitort) es hozott egy nagy csokor gyönyörü viragot, annyira kedves komolyan mondom :oops: :wink:

KépKép
gyancsi

Gabi

Most már Én is

Kép

Továbbra is megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Jó munkát a szülinapodon :!: holnapra pedig jó partizást :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi
majd szemelyesen :wink: remelem talizunk ha jottok 8) Talan a kaaliban :wink: Nem akarok itt nyilvanosan irni roluk mindenesetre megvan az embernek a maga baja is amikor mar ilyen intezmenyekbe maszkal kurv@ra nem hianyzik meg az o bunko megjegyzesei :twisted: a masik meg ugy adta be a szurit belilult 2is meg a tok egyszeru gonal is :roll: inkabb magamnak adtam volna be azota is lilak az enyemek meg megse latszodnak :roll:

Gabi
Remelem ezzel meginditottad a sort!!! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Most jut eszembe, hogy a blogodban is meg tudom nézni a kutyuskádat :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

gyancsi :!:

Tényleg tetszik az uj vonalzó?
Bár nekem semmi közöm hozzá, nem én csináltam, ezt kaptam a régi helyett automatikusan :wink:

Jó bulizást kivánok :D
Vendég

Angyli
hun a golycsis vonalzid :shock: :?: :!: Az új is szép :wink:
Közben olvasom, hogy nem is te állítottad át :shock:

Lucuzs
nem vagyok én (olyan nagyon) tetűlopós, de néhanapján épp nézem, mikor már sok írás volt, hogy éppen hol tart :lol:
És ha éppen jön, elkapom :lol: :oops: :P

Gabi
Kép
Szép eredmények :wink: :D

Bri
tábli nálam van :oops: , de eléggé el vagyok vele maradva, mert ott tartottam,, hogy csinálok egy kismamisat is, és még nem jutottam el odáig sem :oops: a napokban megpróbálom behozni a lemaradásomat :roll: :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Angyli
Sztem is szép a vonid, nekem is tetszik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Örülök lányok, hogy tetszik a vonalzó Nektek :wink: :wink:
Vendég

Angyli- Igen, nekem is teccik :D

Betty- Nem gond a tabla szerintem, nekem legalabb is nem sürgös :wink:

Bri- Jo lenne tenyleg összefutni a Kaaliban, vagy akar mashol is....Hat sajnalom a rossz tapasztalataidat :? Pedig az ember azt gondolna, hogy azert ilyen helyeken empatikus emberek dolgoznak :roll: Tenyleg jobban jartal volna ha magadnak adod be a szurit :wink:

Suzy- Köszi a jokivansagokat :wink:

Most elhuzok, nezek egy kis született felesegeket :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok!
Még ha nem is jövök gyakran, próbállak olvasgatni benneteket!
Nagyon drukkolok ám mindenkinek, és igérem, ahogy lesz időm, többet fogok jönni!

Gabi,
drága!
Én annyira örülök!Tudtam, hogy sikerülni fog! :wink: Várom veled együtt az uhut, hogy láthasd a szívhangját a picikédnek!

Ranita,
mai leszíváshoz drukkhegyek!

Lucuzs,
neked is mennek ám! :wink:
Ha lesz időd, azért majd írsz a másikra is, ugye?Itt jobban tudom követni az eseményeket! :oops:

Ancsuka,
drukk Neked is!

Bri,
jó hogy jöttél!Kívánom, hogy sok tüszikéd legyen!

Betty,
drukk az eszkimókhoz!

Névnaposoknak, és szülinaposoknak sok boldogságot!
Puszillak benneteket! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Betty! Majd a táblába én is bekerülhetek? :oops: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok, bocsánat a betoliért :lol: csak Gabinak hoztam a gratulációmat.
Gratulálok Neked Gabi és drukkolok az uhu-hoz! (A 2. lombikosban is örültem Neked, de hát mit keresnél te abban a topicban??hihihi) :lol:
Vendég

Hello kislányok :D .

Hát nem semmi, hogy ti mennyit bírtok termelni :shock: , visszaolvastam ugyan, de most nem fogok reagálni, ha nem haragszatok.

Szóval minden ok volt, 11 szép petikém lett, holnap 10-kor kell telefonálni, remélem ügyesek lesznek :roll: . Hasam picit fáj, de nem olyan vészes, múltkor rosszabb volt.

Kép

Kép
ranita1979

Csajok!
Mindenkinek Kép

Ranita!
11 pete nagyon szép teljesítmény!!!
Drukk a megtermékenyüléshez megy :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita- Nagyon szep a 11 pete :D :D :D Abbol jut mindenhova, majd akar 3-ik babara is :D Nagyon szoritok, hogy mind megtermekenyüljön!!!++++++

Melike- Jo , hogy jöttel, jo hallani felöled!!! :wink:

KépKép
gyancsi

Csoki-vani
jaaaj, de örülök neked, igazán jöhetnél gyakrabban is :D :D
Hogy vagy :?:

Ranita
11 tüszi :?: :!: :o Nagyon szép teljesítmény, gratulálok :!: :wink:
ICSI-zik őket nemtudod :?:
Holnapi telóhoz drukk, bár tuti sokan fognak fejlődni :!:
(akkor lehet, hogy egy napon lesz a transferünk hihi :lol: , kérdés, hogy elviszik e őket 5 napos blastóig..bár ilyen soknál el szokták, ameddig csak lehet :D )

Lucuzs
hát persze, hogy bekerülhetsz a tábliba...
Majd kérem az adatokat, ha ott leszek, hogy csinálom ok :?: :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita
Jó sok tüszikéd lett, garat :!: :wink: drukk, hogy minél több termékenyüljön meg+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csoki-vani
Üdv. a topikban, ha van kedved gyere hozzánk :!: :wink:

Meli
Köszike :!: :wink:
Jó, hogy jöttél, látom már 3 kg-nál tartasz, kitartás és sok erőt :!:
Te egyébként milyen osztályon vagy :?:

Köszönöm Csajok a névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett :!:

További szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita! Dejó! Nagyon szép eredmény! 11 Peti!!! Jippííííí! :lol: :lol: :lol: :lol: Drukkok mennek, hogy párosodjanak!!!! :lol: :lol: :lol:

Bocs, hogy nem jöttem hamarabb, de gajra vágam a gépet, valószínű a Mamaneről szereztem valamit. :evil:

Na mit tudsz, lesz a Török jövő héten?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mindenkinek köszi mégegyszer a köszöntéseket!

Gabi, itt nagyon-nagyon gratulálok! :D Tudtam, hogy sikerülni fog!

Ranita, gratula a 11 petihez, drukkolok, hogy mindegyik megtermékenyüljön! :D
Vendég

[img
Jó estét lányok!
Névnaposoknak nagyon boldog névnapot és a szülcsinaposunknak is boldog szülinapot kívánok!
jó sokat kellett visszaolvasni belölletek! :wink:
Gabikám nagyon örülök nektek,hogy sikerűlt!Bocsi,hogy telón nem tudtam veled annyit beszélni de épp mértem meg egy kicsit kivoltam a Zotya miatt amit az óvonő mondott,hogy vizsgáltassuk ki,hogy miért van az sokszor,hogy pisil egésznap mintha fel lenne fázva,hogy nehogy valami vesebaja legyen. vagy ilyesmi.Már reggel jól kisírtam magam
Ahogy mentem érte az oviba már tisztára görcsbe volt a gyomrom,hogy lesz e pisis ruhája.
Szerencsére nem volt! :D
Azért majd kérek egy vizelet vizsgálatot mert tényleg sokat felvan fázva! :cry:
Lányok!Próbáltam utána nézni a Zbinyekes mesének de nem találtam róla semmit :cry: :!:
Most mennem kell lányok mert dolgom van de holnap itthon leszek és írok mindenkinek!
puszilok mindenkit!
Jó éjszakát!
mindenkinek drukk++++++++++++++++++++++++ :!: [/img]

Kép

Kép
zbinyek

Zbinyek
jobbulást a kisfiadnak, remélem nem lesz semmi baj vele :!:

betty615

Betty!Köszönöm szépen!puszi!jó éjt!

Kép

Kép
zbinyek

Kép
Gabi ezt kívánom neked! :wink: 1fiú,1lány

Kép

Kép
zbinyek

Zbinyek
Jobbulást a kisfiadnak :!:
Köszi a köszöntést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Latom raktal uj vonalzit 8) szep :D Tenyleg az is lehet,hogy ketten vannak? :shock: Hany babat kaptal te vissza :idea: Apacska mit szolt? 8)

Suzy
Megtalaltad? :idea:

Betty
akkor hajra mert most sok melod lesz a tablicskuval 8)

Gyancsi
De elsore normalisak voltak most tokre meglepodtem...a hasam kedd ota lila :twisted: jo persze elmulik nem is azzal van a gond de ennel jobban en beadom magamnak :roll: Mikor mesz eloszor a kaaliba?

Melinda
Te maradtal le a multkor....tudtam en :oops: Mizu veletek?Mikor kezdhettek? :roll: Koszonom a sok tuszit! :wink:

Csoki
Johetnel ide itt a csajokkal joooo sokat lehet dumcsizni :lol: mi van veled?Te is mostanaban indulsz nem? :roll:

Ranita
11 :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.02.19 20:58-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Suzy,
kardiológián dolgozom! :D
Ferty jó helyre rakta a pé-det?Nekem úgy tűnik, hogy kicsit későbbre, mint amikor lehetett! :roll:

Ranita,
gratula a 11petihez!
Randidrukkok mennek!

Gyancsi,
bő egy hét, és kezdetek?Bocsi, nem tudom pontosan.Akkor lesz az inszem, vagy akkor kezded a gyógyszert?Mit szedsz?Mivel leszel stimulálva?

Lucuzs,
rohadt vírus! :evil: :evil: :evil:

Zbinyek,
még nem is üdvözöltelek, bocsi!
Üdv itt! :D
Kisfiadnak gyógypuszik!
Ti most hol tartotok?Kistesóra gyúrtok?Spontánkodtok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bri,
mi április 5-e után kezdünk majd!
Ha most megjön majd piri, akkor kezdem a fogigátlót!
Most annyira nem vagyok pácuppanva a témára, mert szeretnék addigra kicsit lefogyni, hogy csini kismami lehessek! :D
Meg persze nagyon szörnyűek lettek a terheléses cukor, és inzulin eredményeim a múltkor, és teljesen összetörtem miatta.De mostmár nincs gond, helyrerakom áprilisig! :P :P :P
Tuti, hogy lesz tüszikéd!
Most mivel stimuznak majd?Krizsához jársz, ugye?Én imádom! :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Melinda!
Hát az a helyzet,hogy én egy kicsit kilógok a sorból közületek mert én csak azért kerültem ide mert az én drága barátnőm ide irogat és olvasgattam és írtam én is nektek és itt ragadtam!Nekem egy 3éves kisfiam van aki spontán lett és akartuk is!Fél év után jött össze a baba és én már akkor ki voltam akadva,hogy miért ilyen sokára sikerűl és ahogy itt olvasom a lányokat én összetehetem a kezem,hogy ekkora szerencsém volt az életben!
Szeretnék tesót nagyon csak most az anyagi helyzetünk nem engedi meg sajnos,hogy ismét itthon legyek 2évet mert akkor tuti elússzna a házunk! :cry:
Hát ebbe a mai világba marha nehéz megmaradni!
Na,most már tényleg elköszönök!Jó éjt mindenkinek!Meli!Fogadtuk a gyógypuszika!Köszi! :)

Kép

Kép
zbinyek

Kép
Kép

betty615

Jó reggelt!

Ranita! Tudom, hogy még nincs 10 óra, de a drukkjaim töretlenül mennek!!! :lol: Várjuk a híreket!!! :lol:

Mindenkit puszilok! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt!

Lucuzs,
rosszul mondtam, 9-kor kell telefonálnom. A 10 óra volt bennem, mert múltkor akkor kellett, még jó, hogy előszedtem a papírt időben.....
Nem bírok addig csinálni semmit. Csajok, mindjárt ide Kép :D :D :D :D

Szülinaposunknak és a névnaposoknak:

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Akkor már nincs is olyan sok hátra!!! :lol:
Apa mondta mikor tegnap meséltem neki az eredményeidet, hogy milyen izgi lehet szorítani a petiknek. :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Ranita!
Nagyon várjuk a jó híreket!

Bri!
2-t kaptam vissza.Apa örült,de még nem igazán fogta fel.

Meli!
Jól haladsz a fogyival,így tovább!!!

Zbinyek!
Jó lenne 2 baba! :lol: Ilyen felosztásba!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát nem vagyok boldog :cry: .
11-ből 9 volt megtermékenyíthető és 6 termékenyült meg.
Tudom nem hasonlítunk össze, de múltkor 12-ből 10 termékenyült meg és 4 osztódott. Akkor most a 6-ból :cry: ?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Szerintem ne szomorkodj!!! A 6 szép! :lol: Tényleg ne hasonlítgasd, figyeld meg most mind a 6 osztódni fog!!!! :lol: :lol: :lol: Bízzál!!! Higgyél!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita!

Pár technikai kérdés:
- mikor derül ki, hogy hányan osztódtak? (bár úgyis tudjuk, hogy 6-an!!! :wink: :lol: )
- tudod már, hogy ki fogja csinálni a transzfert?
- a fagyasztás hogyan működik? Mennyi lóvéba kerül, és darabra kell fizetni, vagy?

Bocs, de olyan kiváncsi vagyok... :oops:

Küldöm a pozitív energiákat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok!

Köszönöm a kedves invitálást :D .
Már vannak itt ismerőseim, akiket pedig nem ismerek, igyekszem hamar megismerni!

Először is drukk az akciózóknak és a frissensült kismamiknak!

Rólam: 32 éves vagyok, 3 és fél éve próbálkozunk kb, egy lefújt inszem, egy lombik és egy fagyis beülti van mögöttem (apánál van a bibi). Most január közepén kezdtük az újabb stimut, hosszú protokollal. Most vagyok a beültim utáni 4. napon. ICSI-vel lett megtermékenyítve a 9 petim, amiből 6 embrikém lett. Visszakaptam hármat három naposan 8-8-6 sejtesek, fagyiban három db 8-8-8 sejtes. Azért így kaptam, mert a 6 sejtes lehet hogy nem ébredt volna fel a fagyiból, így meg a meleg pocimban lehet, hogy összeszedi magát. Érdekesség még rólam, hihihi, hogy jó vastag lett ezúttal a nyálkahártyám (16mm). Igazából bnet elvonón vagyok, mert úgy éreztem és érzem, hogy túl sokat foglalkozom a témával... És cuki mókusos-cicás képeket tettem a 2. lombikosba, nézzétek meeeg!

Egyelőre ennyi, igyekszem majd bekapcsolódni, és még egyszer köszi!

Puszi
Vaniiili
Vendég

Ranita,
most írtam és látom azóta írtál. Jó eredmény a 6!!! Ne keseredj el, mind a 6 osztódhat, és fog is! A minőség a lényeg úgyis és nem a szám! +++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ja és Ranita tényleg ne hasonlítsd az előzőhöz, hiszen az nem sikerült.
Vendég

Ranita!
Nem elkeseredni!!!!!És nem hasonlítgatni!!!!
A 6-nak küldjük az osztódási drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Vani!
Szia itt is!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Csokoládé-vanília!

Üdv itt nálunk! :lol:
Húúú, akkor neked is van miért drukkolni! :lol:
Mikor kell tesztelned?

Ja, és mi a beceneved? A csokoládé-vanília nagyon hosszú. :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
csak hétfőn tudom meg hogyan osztódnak, 9-re kell menni. Az még nagyon messze van.
Nem tudom ki csinálja a transzfert, majd ott kiderül.
A fagyasztás asszem-most nem mondták- 17ezer forint, akármennyi van.

Vani ( Gabi után szabadon :D )
üdv itt, akkor ezentúl neked is mennek a drukkok.

Olyan nagy volt a szám, hát erre csak beleesek ebbe a hasonlítgatásba :evil: . Apa is azt mondta, nem baj, ezek majd tökösebbek lesznek :D . Remélem igaza lesz. Tudom, hogy nem a szám a lényeg, hanem a minőség, de múltkor sem volt túl jó az osztódás. Na megint... Verjetek már fejbe :?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Higgyél!!!! Azzal tudsz segíteni! :D
Képzeld el, hogy mind osztódni fog, aztán találd ki mennyit kapsz vissza, érezd, hogy ott vannak a pocakodban, beágyazódnak, emlékezz milyen plusszosat tesztelni, majd terhesgondozásra járni, megszülni a babádat, látni felnőni életed értelmét... :D
Ugye milyen szép?! Engem ez a kép/képsor éltet, és olyan boldogsággal tölt el, nagyon erős vagyok tőle. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita, bizz a legjobbakban! Ne keseredj el! A negatív gondolatokat zárd ki magadból!Mind a 6 fog osztódni!Biztos!

Csokoládé-vanília, üdv itt, drukkolok, hogy minden jól menjen!Fogsz tesztelni? Te melyik kh-ba jársz?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?