Gabi- Hat Nagy-Nagy Gratulacio neked
Ez annyira szuper!!Milyen erzes?????Mert nekem csak ahogy olvastam, a ször felallt a kezemen......Komolyan mondom Lanyok, nekem ezek a sikerek akkora löket ide bele a szivembe, hogy nem tudom milyen erzes lehet ez ha velem törtenik.....Annyira jo Gabi
Most itt tenyleg valami szuper szeria van , szerintem kimondhatjuk, hogy a Topik hatasa
Lucuzs- Jo etvagyat a gulyashoz, mi is azt esszük majd ma
Suzy- semmi extrat nem terveztünk mara, mert Csabi 3-4 körül jön haza, en meg 6-kor ugye mar megyek dolgozni, de holnap elmegyünk kajcsizni az tuti, meg este jönnek at a barataink, egy picit megköszönteni az Öreglanyt ( vagy is engem
)
Bri- Nagyon szepen köszönöm neked is a köszöntest es mindenkinek Csajok, annyira figyelmesek vagytok
Bri nem irtad meg meg, hogy miert nem voltal megelegedve az növerekkel, pedig annyira kivancsi vagyok....Bunkok voltak?
Ancsu- Nagyon szoritok, hogy ez a sapkas modszer meghozza a varva vart eredmenyt, nagyon jol hangzik.....Es baromi logikusnak is tünik, hogy ha az ott van, akkor nem tudnak a katonak kijönni
Zsu- Minden okes lesz, ez nem is kerdes
Gondolom, hogy mar mennyire varod
Angyli- Jo az uj vonalzid
En elugrottam a vilag vegere gofriert, persze nem volt, erre bemegyek az utcasarkon levö Billa-ba, na itt meg volt
Nem baj, Ancsi szeret kocsikazni feleslegesen
Ja es kepzeljetek, hogy itt volt Charly ( tudjatok aki hozta a monitort) es hozott egy nagy csokor gyönyörü viragot, annyira kedves komolyan mondom