Új privát üzeneted érkezett!

Csöpplány!
Értem! Mert nálam úgy van, hogy a nőgyógyász ad egy papírt, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és kéri a táppénzen tartásomat, aztán a háziorvoshoz egy hónapban egyszer megyek a papírért, és azt küldöm be a céghez! Ezért volt furi, hogy a nőgyógyász adja a papírt. De így már értem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Én is a körzetihez megyek a táppénzes papírért és a nőgyógyász ír ajánlást hozzá. Mondjuk én most 1 hónap szabin vagyok :D Így legalább még kapok normál fizut, mert kiveszem az idei összes szabimat, mivel a cég, ahol dolgozom megszűnik hamarosan. Ezért jobbnak láttam most kivenni.
Tegnap annyira szarul voltam. Alig kaptam levegőt, nyomta a hasam a tüdőmet, vagy nem tudom mit, de nem nagyon ment a levegőzés....eléggé meg is ijedtem. Megyek ma 1-re a védőnőhöz, minden panaszomat elmondom neki, aztán döntse el, hogy ez mennyire komoly...Remélem annyira azért nem. Kíváncsi vagyok néz-e nálam szívhangot, úgy, mint nektek szokták. Majd rákérdezek arra is, hogy kéne.
Interneten már nem merek keresgélni semmit a magzatvízzel kapcsolatosan, mert tegnap jól beparáztattam magamat. Olyanokat olvastam.... inkább majd jövő héten a nődokim elmondja mi legyen.
Veletek minden ok?
Páran kicsit eltűntek! Kerüljenek elő megint :D Várjuk őket! :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szia nadina!

Szerintem se parázz,lehet hogy nincs is rá semmi okod.Aztán felzaklatod a babát is.Tudom hogy könnyű mondani,de tényleg nyugi.Vagy ha nagyon idegesít hívd fel az orvost.Ha nem mondták hogy keresse fel az orvosát azonnal akkor szerintem nem olyan nagy a baj.Biztos szóltak volna hogy mi a teendő.

Velem minden ok,bár Balázs 2-3 napja nagyon lusta,Egyedül a bal oldalamon szúr,a bordám,a mellem alatt.ha sokat állok vagy mászkálok.Csak akkor múlik el ha lefekszem egy kicsit.Szerintem ahogy a babó nyomja fel a szerveimet attól lehet.Pedig még csak most fogja elkezdeni igazán.Az a baj hogy nagy mellem van,de az alatta lévő körfogat kicsike.Nem is találok magamnak normális melltartót emiatt.Hát majd csak elférnek valahol a szerveim :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Bocs az offért,lenne egy eladó babahordónk,ha valakit esetleg érdekel
http://www.teszvesz.hu/item923925282_pe ... o_alk.html

Boldog és örömteli babavárást kívánok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Na a légszomj az igen "jó" dolog. Sokszor én sem kapok levegőt, ilyenkor oldalt fekve lefekszem és hátrahúzom magam, mint egy kifli, így a tüdőm felszabadul és 5-10 perc múlva már jobb is. Főleg akkor jön elő, ha odaülök az asztalhoz és eszek. görnyedve nem is megy. néha már félig fekszem az asztalnál és akkor kapok levegőt és tudok enni. Szerintem ez nektek sem lehet komoly, de a doki persze eldönti... Csak kellemetlen. Már csak 3 hónap és szippanthatjuk a jó tavaszi levegőt teli tüdőből...

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sziasztok!

Ha nem bánjátok mi is csatlakoznánk hozzátok.
Már egy ideje olvasgattam különböző topicokat, de csak most szántam rá magam, hogy én is írjak.

Így elsőre annyit mondanék, hogy május 29-re vagyunk kiírva és kislányt várunk, Annát.

Üdv: Gaby
csigaby
Budapest XVI. kerület

Mazsolita:te is jól eltűntél egy időre.Mi van veled?Hogy haladtok a babholmikkal?Én ma hiperaktív voltam és rendet raktam az iratok között,kipucoltam a szekrényeket és elkezdtem behajtogatni a babaruhákat.Most csak a 56-os,meg a 62-eseket.Áprilisba állok neki kimosni őket,meg vasalni,de addig is olyan jó nézni a szekrénybe sorakozó oszlopokat :D

Csigaby:Szia!Üdv közöttünk!Mesélj még magadról!Hol fogsz szülni?Van fogadott orvos,szülésznő?Eredményekkel hogy állsz?uh-k?Hogy álltok a babaholmikkal?Párod mit szólt a hírhez?Na most jól megbombáztalak kérdésekkel! :lol:

Rólunk:teljesen elmúltak a méhkeményedéseim.Helyette most már Balázs nyomja ki magát folyamatosan.Ma is iszonyatosan szúrt az oldalam és lefeküdtem hogy elmúljon.Balu megint kinyomta magát,elég látványosan és odahívtam apát.Elkezdte simizni a hasam,meg egy kicsit nyomkodni,hogy húzódjon vissza,errefel Balázs elkezdett rugdallni! :lol: Apa nagyon élvezte,mert ez volt az első olyan amikor nem kellett átverni a babát ahhoz,hogy véletlen megrugja apa kezét is.Kapott vagy 5-6 rugást Apa.Úgyhogy ma nagyon jó napunk volt!

Megyek filmezni,aztán holnap tessék aktívabbnak lenni csajok!

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Üdv, Csigaby!
Én vasárnap és tegnap nem voltam jól, ezért nem is jöttem. Görcsöltem, zsibbadt a lábam.
Mára szerencsére jobban vagyok. Voltam ma a dokinál. Méhszáj zárt, magnéziumot kell szednem a görcsök ellen.
Nekem még a tüdőm nincs elnyomva, szerintem lent van a hasam.
Nadina, mit mondott a védőnő?
Én nagyon el vagyok maradva az előkészületekkel, de megfogadtam, hogy 2 hét múlva elindulunk beszerezni mindent.
Ercsikati, képzeld a kislányom keresztapjáék most tudtak jönni karácsonyozni (hol ők, hol mi voltunk betegek) és kapott egy hasonló párnát, csak azon hercegnő van. Majd még a takaró érdekelne, csak az a baj, hogy nincsenek árak. Majd meglátom miket sikerül beszerezni, és miket fogok rendelni. Most a pihenőszéket nézem ezerrel, mindenképp akarok venni.
kriszta15

Sziasztok!
Jó látni, hogy a topik nem haldoklik, és még újak is jönnek! :)

Csigaby!
Üdv nálunk! Örülök, hogy ránk találtál annak pedig végképp, hogy a lányok táborát erősíted! :D:D Csöpplány már bombázott egy csomó kérdéssel, ezért én ezt most nem tenném! Azt hiszem elég lesz azokra válaszolni! :)

Kriszta!
Ha gondolod, akkor a vaterás linkjét megkeresem, és ott lehet, hogy vannak árak, mert én úgy emlékszem! Én is szeretnék még télre neki takarót rendelni, persze Malackásat névre szólót :), meg szerintem mielőtt megszületik egy sima ágytakarót! :) Szólj ha kell a link, és priviben átküldöm Neked! :)
Szupi, hogy a doki mindent rendben talált! Én ma megyek hozzá! Már alig várom, hogy mit mond, és hogy újra lássuk Kendra Ninát! :)

Mazsolita!
Nem ér csak így eltűnni! Tessék jönni többet! :):) Már amennyire időd engedi! :)

Én tegnap voltam védőnőnél, de Kendra Nina úgy átverte a lányt, hogy a szívhangját, kb. 5 percig kereste! Én jókat nevettem. Persze amikor megtalálta rúgott egyet a dopler-nek, aztán "tovább" állt! Egyébként pisi negatív a has körtérfogatom 103 cm. Remélem ma már ErcsiApu készít egy képet a pocakomról és akkor feldobom Nektek! :)

További szép napot!
Pussz: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Ja! Egyet majdnem elfelejtettem!
Megérkezett Kendra Nina ágykilépője, hoztam Nektek a képet! :)

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ercsikati, nagyon cuki az ágykilépő is! Majd írj, hogy mi volt a dokinál. A védőnődön jót nevettem :lol: Nekem nem néz haskörtérfogatot....
Várjuk a pocifotót. Én is igyekszem már valakivel legkicsinyíttetni az uh-s képeket és akkor felteszem.

Kriszta, az jó, hogy azért minden rendben volt a dokinál. Mennyit szedsz a magnéziumból? És Magne B6-ot? Reméljük hamar elmúlik a lábgörcs.....hihetetlen, hogy néha miféle tüneteink vannak :shock:

Csöpplány, akkor már párod is jól érzi a rugdosásokat, tök jó. Nekem még nem nyomódik ki a bébi, bár elég nagy a hasam, szerintem még jól elfér...

Csigaby üdv köztünk! Egy nap eltéréssel vagyunk kiírva! Te hol fogsz szülni? Én a Mávban. Várjuk a válaszokat :)

Mazsolita, köszi a tippet, én is kipróbáltam ezt a hátrahajlított kifli pózt :D Kicsit feszült a hasam közben, de lehet, hogy tényleg jobb lett egy ideig. Viszont nekem nem csak simán légszomjam van sajna, hanem mintha nyomná a tüdőmet, és még ráadásul iszonyatosan fáj is néha...

Szóval tegnap voltam a védőnőnél, azt mondta, hogy elvileg ha csak enyhe légszomj, akkor az normális, viszont a több magzatvíz miatt mindenképp orvoshoz kell mennem és valószínű további vizsgálatokra küldenek. Szerinte lehetséges, hogy terhességi diabéteszem van, mert más tünetek is arra utalnak. Pl. vizesedik a lábam meg a kezem. Szerencsére még csak nagyon enyhén, de ez elvileg normál esetben csak az utolsó hónapban jelentkezik. Aztán rengeteget iszom, min. 3 liter naponta. Azért iszom ennyit, mert mindig szomjas vagyok :shock: Meg ugye a több magzatvíz is ennek a tünete is lehet. Hát mivel holnap megyek pont a cukros vérvételre, így legalább kiderül.
Ja és csodálkozott, hogy senki nem küldött még eddig EKG-ra, így oda is el kell mennem, mert esetleg anyai szívprobléma is okozhatja. Remélem nem. Ti voltatok EKG-n mostanában?
Úgyhogy ennyi. Ma hívom a nőgyógyászt, hogy így telefonban mit javasol, ráér-e a jövőhéten menni hozzá, vagy ezek miatt menjek előbb.
Azért kicsit megnyugodtam, mert a védőnő nem mondott nagyon durva dolgokat erre. És ő is nyugtatott. Ja és nézte nekem is a szívhangot! Tök jó volt, közben még nagyokat rugdosott is a bébi, halkabbra kellett venni, mert akkorákat szólt :lol:

Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Ercsikati:nagyon cuki az ágykilépő!Én is majdnem kész vagyok a betűkkel,szerintem legkésőbb holnapra befejezem és dobok fel képet.

Rólunk:én ma is pörgök mint egy duracell nyuszi! :lol: Egész nap csavarogtunk,aztán délután meg nagytakarítotunk.holnap megyünk párommal laborba.Én viszem a vizeletet,ő meg megy vizelet és vérvizsgálatra.Remélem mindkettőnknél minden rendben lesz.Neki az orrsövény műtétje miatt kell,mert altatást kért.Aztán meg elkísérem anyumat a válásra Monorra.Jó kis programok holnapra! :D

Elkiabáltam volna hogy éledezik a topic???? :lol: Ne csináljátok,tessék írni!!!!!

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Hűha, jó sok kérdést kaptam, megpróbálok mindenre kimerítően válaszolni :-)

Kezdem az elején. Ugyan terveztük, akartuk a babát, de pont nyáron derült ki, hogy mindenféle hormon problémáim vannak, így míg azt helyre nem hozzák, esély nincs babára.
Ehhez képest rá két hónapra egy kisebb csodaként már úton volt Anna.
Szóval amikor kiderült, akkor az első reakció mindkettőnk részéről a meglepődés volt, aztán a pánik, hogy ugye minden rendben lesz.
Gyorsan mentem is mindenféle kivizsgálásokra. Azt hiszem a párom akkor fogta fel igazán, amikor meglátta az első UH képet. Onnantól kezdve teljesen megváltozott, természetesen jó irányba.
Nagyon lelkes lett, néha már úgy éreztem, hogy lelkesebb, mint én magam :-)

Vizsgálatok:
12 hetesen voltunk genetikai UH-n, 20 hetesen 4D-n, csak ott derült ki, hogy kislány, mert addig nagyon bújkált.
Az AFP tökéletes lett, a cukor is. Sajnos azonban úgy néz ki, hogy kezdődő toxémiám van, amit úgy tűnik, hogy sikerült időben elkapni és gyógyszerrel kordában tartható.
Azért mondta az orvos, hogy tartsam összekészítve a táskát és a romlik a helyzet, irány a kórház. Szóval izgalomban nincs hiány.

A II.sz Női Klinikán fogok szülni. Egy ismerős doki mondta, hogy olyan orvost keressek, aki valamelyik klinikán van, mert bármi történik, ott minden van, hogy akár a babán, akár rajtam segítsenek ha nagy a baj. Szóval én ez alapján választottam orvost.
A többiben viszont még nagyon tudatlan és felkészületlen vagyok. A kórházban még sosem jártam, szülésznő választásról is itt olvastam először.
Még sok dolog van, aminek utána kéne járnom :-(

Babaholmik? Hát azzal sem állunk fényesen. Kiságyat és babkocsit kapunk ismerősöktől, úgyhogy erre nincs gond, de mi még szinte semmit nem vettük.
Úgy terveztem, hogy március előtt még nem esem pánikba, ráérek akkor :-)

Remélem minden kérdésetekre válaszoltam.

További szép estét! :)
csigaby
Budapest XVI. kerület

Sziasztok!

Ercsikati, igen légyszi küldd át a linket, megnézném szívesen. Köszi.

Nadina, kezdetben napi 2*1 szem Béres Magne B6-ot fogok szedni, aztán meglátom. Ma azért már sokkal jobban voltam. Mintha a melegfront lenne az, amitől nagyon pocsékul tudok lenni.
kriszta15

Sziasztok!
Jó volt olvasni a "kis" csacsogásaitokat! :) Erre már szeretek jönni! :D Nekem nem eltűnni. Még akkor is jelentkezzetek be, ha úgy mond nem történik semmi! Csak pár szót, hogy éltek, és minden rendben! OK???

Én voltam tegnap dokinál! :) Kendra annyira szép! Már a szem golyót is nagyon szépen ki lehetett venni! Nyugodt volt, annak ellenére, hogy farkas éhes voltam! :) A doki mindent le tudott mérni, és meg volt elégedve a laborommal is! :) Megnézte a méhszájat és a méhnyakat is, minden rendben, zárt méhszáj, és azt mondta "gyönyörűen tartott méhnyak"! Most már csak heti 1x kell szednem a Femibiont, a vasat két naponta, a Magne B6-ot meg csak 1x. Szóval a gyógyszerekkel nem fogok jóllakni! :) Csomót beszélgettünk, a kórházról meg minden féléről, de mondta, hogy 1 hónap múlva menjek újra, és akkor "másról" is fogunk beszélni! Gondolom a szülésről. Kicsit már most parázok! Ti nem? Bár szerintem ez "természetes"!

Kriszta!
Természetesen átküldöm a linket, de ha fent vagy iwiw-en akkor meg is tudod nézni a munkáit. Nekem már ismerőseim között van! :) Tényleg nagyon rendes csajszi!

Csigaby!
Szerintem azért már kezdj el készülni a baba érkezésére, mert hamar eljön a Mi időnk! Én pont tegnap néztem a naptárban, hogy a jövő héten már vége is van a februárnak! :? Aztán március, április és már május van! Szóval hamar itt az idő! Tessék összekapni magatokat! És ha lehet egy pocakfotót szeretnénk kérni! :)

Csöpplány!
Remélem ma már készen leszel a nagy művel, és teszel fel nekünk pár képet! Már nagyon várom! Kíváncsi vagyok milyenek lettek a betűk! :)

Nadina!
Remélem sikerül lekicsinyíttetni a képeket és dobsz fel nekünk párat! :) Nálam is ezzel a kicsinyítéssel van baj, én mindig a tesómnak szoktam átküldeni, és ő kicsinyít nekem! Bár a sógorom megígérte, hogy ha átjönnek, akkor feltelepíti nekem is, de ez eddig még nem történt meg! :) Hát addig is marad a Tesóm! :)

Mindenkinek legyen szép napja ebben a ködös időben.
És tessék jönni, nem elhanyagolni a Mi kis topikunkat!! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, először is gratulálok minden babásnak és kitartás a végéhez, már hamarosan jönnek a lurkók! Jómagam is babanetes voltam/vagyok, 2008. decemberi kismami.
Másodszor pedig engedjétek meg, hogy belinkeljem az általam teszveszen árult babaholmikat, amelyek számunkra már feleslegessé váltak, de másnak még jók lehetnek:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Akit nem érdekel, elnézést!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Csigaby:köszönöm a válaszokat,kimerítőek voltak! :lol: Igaza van ,Május már szinte itt kopogtat.Ha azt veszem az első 12 hét is olyan gyorsan elillant,pedig akkor alig vártam hogy telljenek a napok! :lol: Nekünk már a nagyja megvan.Egy-két apróság hiányzik,meg a kórházi cuccok,meg a gyógyszertáriak.Én áprilisban akarok majd mosni,vasalni,hátha akkor már sütni fog a nap és napszárította babaruhák lesznek akkor! :D Nekem nincs fogadott orvosom,de mondjuk nekem nincs is semmi bajom.Egészen pontosan miféle betegség ami neked van?

Kriszta:én pont ellenkezőleg vagyok vele,általában a hidegfrontot érzem meg,de akkor fáj nagyon a fejem is.

Ercsikati:milyen méretei vannak Kendrának??Áruld el! :P Egyébként lányok,gondolkodtam azon hogy csinálni kellene egy mail-fiókot,amihez mindenkinek lenne hozzáférése,és oda küldhetnénk pocakfotókat,linkeket,oldalak címét,hasznos tanácsokat.Mert mivel ez egy nyílt topic mindenki lát mindent.Vélemény????

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Ercsikati, köszi a linket, megnézegetem. Még ugye lesz egy beszerző körutunk, ott még megnézem a takarókat, aztán meglátom. Párna ugye már van:)
Tényleg Kendrának mennyi volt most a BPD-je? Ádámnak 5,9 cm.

Csöpplány, abszolút jó ötletnek tartom a közös mail fiókot, ahhoz csak mi férnénk hozzá. Tényleg voltak már rossz tapasztalataim "bekuksizókkal" kapcsolatban, így bizalmatlan vagyok. Én már az iwiw-et is ezért nem szeretem. Persze itt fej nélküli fotót még vállalnék, csak nem sikerült feltöltenem. A legújabbak meg nincsenek az én gépemen. És ráadásul egy összeszokott társaság is más.
kriszta15

Csöpplány és Kriszta!
Írom Nektek Kendra méreteit!

BPD: 65 mm /koponya, haránt átmérője/
THQ: 64 mm
FL: 44 mm /Combcsont hossza/

A THQ nem biztos, de azt hiszem, hogy a has haránt átmérője! Javítsatok ki ha tévednék!
Magzatvíz átlagos, koponyavégű, jó szívműködés lepény fundusban. Azt hiszem talán ennyi a "fontos"! Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságotokat! :)

Kriszta!
Remélem sikerült majd ettől a lánytól is rendelned valamit, mert szerintem szépen dolgozik, és ha írsz neki, szerintem nem annyiért fog neked dolgozni, mint ahogyan láttad mondjuk a vaterás linken, hiszen itt most nem kell neki "adóznia"! :)
Neked miért nincs vonalzód, hogy lássuk, hogy hol is jársz????

További szép napot Mindenkinek!

Többiek hová lettek??????
Tessék jönni és beszámolni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok,akkor ha nem gond én csinálok egy freemail-es fiókot,és akkor majd dobom az infókat róla!

Kész lettem a Balázs felirattal,dobom a képeket amit ígértem.Pocakfotóm is van de azt majd a freemail-es fiókra küldöm,ott meg lehet skubizni majd! :D
Kép Balázs felirat
Kép Micimackós B betű

Kicsit látszik hogy s.k.,de nekem nagyon bejön,kedvet kaptam csinálni még pár fali díszt! :lol: Lehet hogy túl sok az időm :lol:

Ercsikati:azt nem tudod mennyit nyom a babád?Engem a súlya is érdekelne :D

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány!
Ha már ennyire fiókot akartok nyitni, akkor inkább nyissunk, g-mail-est mert oda sokkal több infó fér! Mit szóltok? Csináljak egyet?
A súlya 865 gr volt, ha jól emlékszem, mert azt nem írta a lelet! :(
A betűk szuperek lettek! Ügyi vagy! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok csak gmailt tudtam csinálni.tudok küldeni mindenkinek meghívót,ha regisztráltok,akkor akár ott is tudunk beszélgetni,képeket küldeni egymásnak,mint az msn,olyasmi.
Nem tudom jó e nektek így,mert félő ha sima e-mailnél ha egyszerre többen akarnánk egyidőben fellépni,akkor valakit nem engedne fel biztonsági okokból!
Vélemény???Mi legyen?

KépKép
Kép
csöpplány

Ercsikati:én csináltam egyet,csak az a baj hogy abszolút nem értek hozzá :lol: el tudsz minket kalauzolni???

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány!
Szuper amit csináltál! Most az kell, hogy aki kéri priviben küldd el a felhasználói nevet és a jelszót! A jelszó könnyen megjegyezhető legyen! Nem kell mindenkinek regisztrálni, mert itt beszélgetünk. Egyszerre többen is megnyithatják és egyszerre többen is tudunk feltölteni képeket és bármi egyebet! Mondjuk szerintem a babanet is nekem megfelel, de ha ennyien akarjátok, akkor szerintem ez így jó lesz, bár tapasztalat, hogy egy idő után nem fog működni! Volt egy topik ahol voltam régen, ott mi is csináltunk ilyen címet, feltöltöttünk pár dolgot, aztán teljesen halott lett, míg a topik szuperül működött! De ez az én véleményem!

Ha lehet kérném a felhasználónevet és a jelszót! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Halihó!

Én is kérnék felhasználónevet és jelszót.
Gondolom a beszélgetés továbbra is itt folyik, oda csak képeket töltenénk.
Vonalzóval már próbálkoztam, de nem rakta be aláírásba. Egy zseni vagyok :P Na majd még próbálkozom.
Ercsikati, Kendra Nina és Ádám pont egyidős.
Csöpplány, szupik a betűk. És az szerintem tök jó, hogy saját kezűleg csináltad. Én sajna nem vagyok kreatív. Valahogy nem tudnék nekiállni.
kriszta15

Na, vajon sikerült-e?
Már látom, hogy nem.
Valaki segítsen!
kriszta15

Kriszta!
Szerintem jó lesz amit elkészítettél, csak a lényeg, hogy úgy kezdődjön a link amit be szeretnél illeszteni, hogy {URLH=http://....} stb. De most szerintem a nagyonbabáról nem lehet vonalzót csinálni, mert az enyém is más, mint amit megadtam! Szóval lehet, hogy másik oldalról kéne vonalzót nézned! De lényeg, hogy URLH-val kezdődjön a link, mert az a fórumos link! :) Remélem tudtam segíteni! :)
És küldöm priviben a kért infókat! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Nem tudtam tegnap netezni, de most elolvastam mindent, amit írtatok.
Voltam tegnap a cukros vérvételen + a doki még hozzáírt egy-két baktériumos vérvételt is, így levettek egy csomót....Elég tortúrás volt, mert a Honvéd kórházba kellett mennem. Ez a hely nagyon gáz, még ahhoz is sorszám kellett, hogy eldöntsék hová kell menni aztán sorszám a nőgyógyászatra, hogy kiadják a vérvételes papírt, aztán sorszám a vérvételen...szóval kb. fél 10 volt mire sikerült először levenni a véremet, aztán még a 120 perc várakozás. De csodával határos módon semmi bajom nem volt. Nagyon várom az eredményt, dokimat ma délután már lehet hívni.
Aztán tegnap itthon meg olyan fejfájás jött rám, hogy csak feküdtem. Nem tudom mi miatt vagy a délelőtti tortúra, vagy a melegfront....de legalább már melegszik az idő!!!

Ez a közös mail jó ötlet, majd én is kérném a mail címet, köszi.

Csöpplány, a betűk szuperek lettek! nagyon ügyes vagy!

Mi lelte a vonalzóinkat?

KépKép

KépKép
nadina01

Csajok!
Csak egy pár gondolatot szeretnék megosztani veletek, erről a nyílt és nem nyílt topikokról!
Nekem az a véleményem, hogy egy nyílt topik azért nyílt, hogy bárki beleolvasson, bárki csatlakozzon! Sokan csak úgy jönnek ide, hogy előtte hónapokig csak olvasó üzemmódban voltak és csak utána szánták rá magukat, hogy írjanak is! Én például így voltam, ezzel és az előző fórummal is! Addig is amíg olvasó üzemmódban voltam nagyon sok mindent megtudtam, amit addig nem is sejtettem! Szóval a véleményem az, hogy aki nem szeretne itt lenni, vagy esetleg irritálja az, hogy más is beleolvas a Mi kis összeszokott topikunk beszélgetésébe, annak ajánlanám az AnyaTanyát! Bár én is szerettem volna csatlakozni, de az adminisztrátor valamiért elutasított. Azt nem indokolta meg, hogy miért, csak szimplán nem engedett be abba a közösségbe. Kérdeztem magamtól, hogy ugyan miért? Ugyan mennyivel jobbak ők, mint Én, mint MI? Hiszen akik ott vannak ők is ITT A BABANET-en kezdték! Nem értem! Itt szinte mindenki név nélkül, vagyis egyfajta NICK néven szerepel, ami általában nem a saját teljes nevünk, tehát úgymond senki nem tudhatja, hogy kiről is van szó, lehet az éppen a szomszéd, vagy az egyik ismerősöd! A képekről meg csak annyit, hogy szerintem mindenki arc/fej nélkül teszi fel őket, és így még a"kutya" sem ismer rájuk még akkor sem, ha esetleg tényleg ismered az illetőt! Na meg ha majd megszületik a baba akkor őt sem fogja ide feltenni? Szóval ezek olyan dolgok amiket nem nagyon értek, és nem nagyon tudok elfogadni! Lehet vannak olyanok akik hónapok óta csak olvasnak, és ha azt olvassák legközelebb, hogy zárttá kívánjuk tenni a topikunkat, akkor azt mondja, hogy milyen banda lehet ez?! És szerintem jogosan. Ha valakivel nagyon szimpatizál az ember, vagy úgy érzi, hogy esetleg barátság alakulhatna ki, úgyis felveszi vele az ember a kapcsolatot, és magánba/privátba fog vele beszélgetni (telefon, msn, skyp..stb). Szóval nem értem miért akarunk elbújni azok elől akik egyébként meg kíváncsiak ránk? Miért nem örülünk annak, hogy nő a pocink és hogy hamarosan egy új embernek adunk éltet! Tudjátok hány olyan párt ismerek akik évek óta - és nem 1 vagy 2 éve - szeretnének kisbabát, és már minden pénzük és energiájuk ráment???? És még mindig nincs baba!? Tudjátok ők mennyire örülnének, ha egy ilyen fórumon írhatnának mint ahol most mi fecsegünk?! És tudom, hogy vannak olyanok akik ilyen cipőben járnak, és könnyekkel a szemükben olvassák a sorainkat!
Nekem még mindig az a véleményem, hogy ne zárjunk ki senkit a fórumból, az újakat fogadjuk szeretettel, és a lehető legtöbb információt adjuk meg mindenkinek. Merjünk tanácsot kérni, merjük elmondani a félelemeinket és a gondolatainkat, mert lehet van valaki aki segíteni tud. És lehet, hogy ez a valaki nem írt még soha a fórumra, de most írni fog, mert TUD SEGÍTENI!!!

Hát csak ezt akartam! Bocsi, ha hosszú lettem, de úgy érzem, hogy ezt le kellett írnom!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati!

Nem szeretnék vitába bocsátkozni.Nem kizárni szeretnénk senkit,hanem aki szégyenlősebb,mint mondjuk én,nem szeretném még a hasamat se mutogatni nyílt fórumon.Természetesen szívesen fogadunk mindenkit,és nem zavar ha az írásaimat látják,mert tényleg sokat lehet megtudni a fórumokról!Én is olvasom a februári topikot,mert érdekel,hogy hogy mennek a szülések,milyenek a babák,milyen aggódalmaik vannak,mit lehet csinálni majd ha a baba nem eszik rendesen,vagy ha nincs elég tejük.De!Lehetnek olyan problémáink is amit nyíltan sohasem kérdeznék meg,max priviben,de akkor más csapatagnak nem tudnánk segíteni.Ilyenkor jó a közös mail,mert oda felteszem a kérdést,és a közösség,aki ide tartozik,és vállaja magát,az tud segíteni,vagy akár neki tudunk segíteni.Oké hogy itt nick name mögé bújunk,de valamilyen szinten mégis megismerjük egymást!A mailra,el tud az ember küldeni olyan képeket is a babáról,amiket mondjuk ide nem tenne fel,mondjuk amikor a picurt ahasára teszik,mert pl azon rajta lenne az arca is,és akkor már kép is társulna a nickname.hez.Vagy ott a szüléstörténet.Aki szeretné ország-világ előtt leírni hogyan történt,az írja le ide,vagy nyisson blogot.De vannak olyanok,mint pl én is,hogy igazából,nem szeretném ország-világ orrára kötni hogy s mint történtek a dolgok.Azokkal szeretném megosztani,akik itt voltak a 8 hónap alatt és beszélgettünk,megismertük egymást.Nem egy vadidegennel.
Anyatanyáról annyit.Én is ott vagyok,nagyon jó dolognak tartom a zárt topikot is,mert pl ott nem jön be akárki,hogy így barnuljunk terhesség alatt,vagy úgy.Én mondtam a csajoknak hogy itt maradtak páran a régi bandából,de azt mondták,hogy túl sokan vagyunk,és akkor már nem lenne könnyű egy közösséget tartani.Viszont szerettek volna utána felvenni,csak valahogy elmaradt.Ettől még nem roszabbak,mint azok akik csak olvasnak és nem írnak ide semmit.Ők sem tesznek ezért a közösségért semit,ami itt összegyűlt.Egyébként ha annyira rossz lenne az a zárt fórum,akkor nem mentek volna át oda ennyien.Az itt kezdők 90-95%-a ott van.Én sem bántam meg,és jobban szeretek mondjuk oda írni,mint ide.Lehet hogy csak én vagyok ennyire szemérmes vagy maradi.

A mail szerintem jó ötlet azoknak akik kicsit szégyenlősebbek,vagy nem szeretnék más orrára kötni az esetleges intimebb problémáikat.Kifejezetten képek,illetve tényleg személyes dolgok miatt gondoltam a mail-re,semmi egyebért.

Ismerek én is olyanokat akik 5-6 éve várnak babára(Az egyiknek most sikerült örökbe fogadnia egy újszülöttet),és nem baj ha ők is olvasnak minket.
Ez az én véleményem! :lol:

Rólunk kicsit,ha még nem untok! :lol: Balázs megbarátkozott Apájával és jókorákat rúg neki ha odateszi a kezét!És ahogy párom szeme is felcsillan,ahogy érzi,hát az felbecsülhetetlen!!

most ennyit,mert most kicsit azért morcos lettem.Majd lenyugszom! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Syastok!

Látom,itt aztán zajlik az élet :)
Azért remélem mindenki jól van így az uccsó 3 hónapban,ilyen szép tavaszias időben :D 8) :D 8) 8) 8) 8)
Mindjárt május van,szinte alig hiszem,hipp-hopp,és szülünk :D :D :D
Nem tudom ki hogy van vele,de én hol tiszta happy vagyok,hol kissé depi :oops: Most épp az előbbi :D
Azt nem tudjátok mi történt a vonalzókkal?? :shock:
Ja,Bálint fiam súlya közel 2hete 783g volt.Tudom,hogy nem szabad babákat összehasonlítani,de ez nem kevés?
Amúgy a BFD nálunk is 65mm.THQ nincs a papíron.FL:46mm
Remélem minden norm. :)
Jövő kedden megint megyünk,ezt nem lehet megunni :lol: :lol: :lol:
Szép délutánt 8) 8) 8)
mayday

Mayday!
Köszönjük, hogy jelentkezel, de tehetnéd többször is! :) Te dolgozol még, vagy már otthon vagy? A vonalzók kicsit meghülyültek, vagyis a Nagyonbabásak! Most akcióban lehet tőlük ingyen kérni egyedi vonalzót, de "cserébe" a tiédet nem láthatod! :( Szóval én már kértem is egyet!
És tényleg igazad van. A babákat nem lehet összehasonlítani! Szerintem Semmi gond nincs Bálinttal! Tökéletes! És tényleg nem lehet megunni! Amúgy én is úgy vagyok mint Te. Egyszer Happy, másszor Depi! :D Na ezt jól leírtam! :D Van amikor semmihez nincs kedvem, van amikor meg annyira kreatív vagyok, hogy csak na! :) Gyere közénk többször, és mesélj magatokról! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Csöpplány!
Azért látom Téged mélyen érintett az általam felvett téma, mi szerint nem kéne semmi és senki elől "elzárkóznunk"! Hogy minden gondolatot osszunk meg egymással.

Én ezt inkább lerövidíteném úgy, hogy

- aki "szégyenlős", az menjen az AnyaTanyára, bár nem fogadják be, hiszen Csöpplány is írta, idézem: "túl sokan vagyunk,és akkor már nem lenne könnyű egy közösséget tartani", szóval az, hogy bekerülj egyenlő a nullával.

- amennyiben nem vagy "szégyenlős" és meg mered velünk osztani a fényképeidet, az összes gondolatodat a babavárással kapcsolatban, azokat a kérdéseket, amire nem tudod lesz-e válasz akkor ITT A BABANET-en a HELYED!!!!

Szóval várunk MINDENKIT! Minden ÚJ és Régi tagot! Szeretettel vesszük az összes fényképet, az összes gondolatot, és persze a kérdéseket! Lehet, hogy nem tudunk rá válaszolni, de meg próbáljuk Ígérem! :)

És még egy! Ha esetleg zavarnának azok az "idegenek" akik belinkelnek dolgokat - kismama barnulás, ruhák eladása.... stb. - azok egyszerűen ugorják át és olvassák azt amit Neki szántak!

További szép napot!
Puszi Mindenkinek:
Kata[/b]

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Én mindenesetre maradok a közös fióknál, ide nem töltök fel képet, mint ahogy már az iwiw-re se. Nekem elég az, ha az ismerőseim néznek. Természetesen én is beleolvasok más topikokba, és innen sikerült megtudnom, hogy milyen durva dolgok zajlanak. Mikor regisztráltam eszembe se jutottak ilyenek. Többek között először (de ezt már írtam) ide se nagyon akartam csatlakozni az előzmények miatt, mert nekem ilyenekre nincs szükségem, mint ami itt is zajlott. Én normálisan akarok kommunikálni. Van olyan topik, ahol egy csaj képes volt egy egész társaságnak beszólni, undorító dolgokat írogatni, fenyegetőzni stb., és alig tudták kirakni. Na ilyenek ne nézegessék az én képemet. Ennyi. Ha vki csak hirdet, azt átugrom.

Nekem ez a magnézium nagyon bejött. Most olyan könnyűnek érzem magam. Igaz tegnap este fájt a fejem, de biztos az idő miatt is. Ádám tök cuki volt, elkezdtem kajálni, nem sokra rá ő is felébredt, most biztos degeszre tömi magát :P
A kislányom meg pár napja miután felébred vár a kiságyban, hogy elkészítsem a tápit. Mire visszaérek ott áll egy szál bodyban, mert a rugit leveszi. :lol:
kriszta15

Sziasztok Lányok!

Ha még nem túl késő, én is szeretnék csatlakozni hozzátok, bár előrebocsátanám, hogy amíg dolgozom, kevésbé leszek aktív, mert a munkahelyemen nem annyira szeretem, amikor az arra járók megbámulják a monitoromat... Heti 1-2-szer viszont itthon tudok maradni, olyankor majd igyekszem bepótolni a lemaradást.

Rólunk néhány szó: május 8-ra vagyunk kiírva kicsiNórával :) , aki első és nagyon várt baba lesz (ráadásul első unoka mindkét vonalon...várhatóan agyonkényeztetve nagyszülők által :D). Néhány szó gyanánt most ennyi jutott eszembe, de szívesen válaszolok konkrét kérdésekre :).

Most megpróbálok néhány oldalt visszaolvasni, hogy valamennyire képbe kerüljek.
kovmarti

Kovmarti!
Elsőként köszöntelek itt a fórumunkon! Gyere amikor van időd szívesen látunk! :) Örülök, hogy a lányok táborát gyarapítod Te is, mert lassan a fiúk elnyomnak minket! :D:D
Mesélj, hogy meddig szeretnél dolgozni? Hol fogsz szülni? Van-e választott orvosod? Gyere még akkor is, ha "nem történik semmi"!

Kriszta!
Nekem is fájt tegnap a fejem! Nem tudom mi volt! Nekem is el kellett dőlni! Szerintem ez a hülye időtől van! Nálunk most éppen akkora a köd, hogy nem látok át az út túl oldalára, ahol történetesen egy óvoda van! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csöpplány, Ercsikati
Tudom, hogy igazatok van és én is jobban érezném magam ha már majdnem minden kész lenne, de sokáig nem is mertünk semmit venni, most meg az időnk kevés.

Én még továbbra is teljes munkaidőben dolgozom, így a vizsgálatok megszervezése is néha gondot okoz :-( És ha választanom kell, akkor inkább a vizsgálatok és a vásárlást tologatom.
Azért már készítettem listát arról, hogy mire van feltétlenül szükségünk. Úgy tervezem, hogy március közepétől csökkentett munkaidőben, esetleg részben otthonról fogok dolgozni, és akkor több időm jut a beszerzésre.
Március legvégéig szeretném ha mindent el tudnék intézni. Túl optimista vagyok?

Úgy irigyellek Titeket, hogy látjátok, láttátok a babákat. Nekem a 20. hét óta rá sem néztek. akkor is csak azért tudtam információkat, mert elmentem 4D-re. A saját orvosom csak a szívhangot hallgatja meg.

Tegnap voltam a védőnőnél, múlt hónapban kikaptam, mert még nem híztam semmit, mostanra +3 kilónál tartok, erre kitalálja, hogy diétázzak. Ti ezt értitek?
Nektek segít a védőnő? Mert én még semmi érdemi információt nem kaptam tőle. Vagy mindenre azt mondja, hogy ez így van törődjek bele vagy azt, hogy nem tudja :-(
csigaby
Budapest XVI. kerület

Mayday:szerintem is minden érték jó,és ha az orvos nem mondott semmit,akkor tuti minden oké :D Tényleg nem lehet összehasonlítani a babákat.Más-más ütemben fejlődik.Lehet hogy aki most nagynak tűnik az a vége felé már nem fejlődik olyan látványosan,és van aki most kicsit le van maradva,aztán majd kenterbe veri az összes babát! :lol: Majd a végén minden kiderül!

Ercsikati:nem érintett mélyen,igazából csak nem értek a véleményeddel egyet!Ennyi!De azért szerintem ezen nem fogunk összeveszni! :lol: Anyatanyáról meg annyit,hogy január közepe óta nem vesznek be újakat,mert már annyira összeszoktunk hogy nehéz lenne az újakat követni.Én most jutottam el oda(másfél hónap alatt),hogy általában már tudom kivel mi van,ki mikor megy vizsgálatra.Természetesen várunk minden új tagot,és én is nagyon örülök neki hogy újra gyarapodunk.Én szeretek itt lenni,mert ha nem így lenne akkor én is teljesen eltűntem volna anyatanyára.De nem tettem.Nem az én műfajom csapot-papot hátra hagyni.Azóta is aktív vagyok itt,lehetőségeim szerint minden nap irok ide is.Sajnos hiába átugrom a kéretlen ajánlatokat,valahol akkor is idegesít,mert nem ezért vagyok itt.Azért van itt olyan topik,hogy adok-vennék.Ott lehet szerintem hirdetgetni.Ez a topik pont nem erről szól.De tényleg nem akarok vitázni :cry:

Kriszta:megkaptad a fiók elérhetőségét???tudod mit?inkább elküldöm a biztonság kedvéért!Aztán várom oda a pocakfotókat,meg amit itt nem tennél közzé! :)

Kovmarti:üdv közöttünk.Gratula a kis hölgyhöz! :) Meddig fogsz még dolgozni?Nem túl fárasztó már?Babaholmikkal hogy állsz?Vizsgálatok?Eredmények??
Na téged is jól megbombáztalak kérdésekkel.Remélem nem bánod! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Csigaby:az én védőnőm hálisten ha kérdezek akkor mindent szépen elmagyaráz,megpróbál segíteni.Ezt a súly mizériát még mindig nem nagyon értem a dokiknál meg a védőnőknél.Én is csak a 20. héten láttam Balázst a 4d-sen,alig várom már a kötelező 28. heti vizsgálatot!Már alig várom hogy láthassam.

Jajj,csajok,gyűlünk gyűlünk! :lol: Ezt már szeretem!Mit szólnátok ha csinálnék egy táblázatot,hogy ki hol tart a terhességben,hol fog szülni,kisfiú-vagy kislány,hogy fogják hívni.Ezek az oszlopok lennének!Van valami ötlet hogy még mit írjunk bele?Így akkor nyomon tudnánk követni ki hol is tart,mert úgy látom meghülyült a vonalzó is már.

KépKép
Kép
csöpplány

Köszönöm a köszöntést Ercsikati :).

Dolgozni március közepe-végéig terveztem, és mivel egyenlőre nem igazán érzem, hogy a baba befolyásolna a munkában, ez tarthatónak is tűnik: irodai munkát végzek, a pocakom is csak mostanában kezdett megmutatkozni és még messze van attól, hogy bármiben is akadályozna, a néha rámtörő fáradtsággal meg igyekszem megküzdeni, akár bent vagyok, akár itthon.
A Nyírő Gyula kórházban fogok szülni, és van dokim.

Ma megyünk 4D UH-ra, már nagyon várjuk - egyszer már voltunk, de akkor nagyon nem akart mutatni semmit a kishölgy, pedig tud ám olyan ramazurit csapni odabent, hogy csak nézzük a hullámzó hasamat :). Pontosítanék, az arcát nem volt hajlandó megmutatni, módszeresen elépakolta mindkét kezét, és mögéjük bújt, mintha bújócskázna :D. Remélem ma megmutatja az arcát is.
kovmarti

Csöpplány!
Én támogatom az 5letet! Szerintem amit kiírtál annyi talán elég is lesz! :D De hátha jön még valaki ötlettel!
A vonalzó azért hülyült meg, mert most a Nagyonbabán ingyen készítenek Neked egyedi vonalzót, csak egy képet, és egy szöveget kell küldened, ők visszaküldik és az alsó sorban lévő szöveget - gyerkőc neve, szül. idő - te töltöd ki! :) És amíg ez az akció van, addig ezek a "csúnya" - nekem nem tetszik - vonalzó lesz! Ezért én készítettem már egyet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati:akkor várok,holnapig az ötleteket,hogy mik legyenek benne!Addig is aki szeretné,elküldheti nekem az adatokat én meg elkezdem megszerkeszteni a táblázatot!Esetleg az is belekerülhetne hogy hol fog szülni??Hátha vagyunk akik egy helyen fogunk!

KépKép
Kép
csöpplány

Hűha, nem egyszerű lépést tartani az üzenetekkel - mikor az előző hsz-t írtam, még csak Ercsikati köszöntött, mire elküldtem, már többen is, így módosítanék, mindenkinek köszönöm a köszöntést!

Beszerzéssel kapcsolatban Csigabyhoz tudok csatlakozni, még semmit nem szereztünk be :oops: , és így visszaolvasva hogy ti már mennyi mindent beszereztetek, elég merésznek tűnik, de mi eredetileg is csak március-áprilisra terveztük a beszerző körutat. Sokat nézelődtünk már, ki van választva már pl. a babakocsi is, meg a kiságy is, de meg még nem vettük. Mondjuk, hozzátartozik a történethez, hogy októberben költöztünk be a házba, és még nagyban folynak az otthonossá varázslás munkálatai - illetve az ezzel kapcsolatos vásárlások. Egyenlőre erre megy el a szabadidő nagy része.

Nórababát hétfőn vizsgálták utoljára, akkor 1360 grammosra tippelték a súlyát, és mindent rendben találtak nála. Voltunk már terheléses cukron, az is rendben volt, igazából eddig teljesen problémamentes a terhességem, legalábbis a dokim szerint, ő meg csak tudja :). Egy problémám van, hogy én felkaptam 8 kg-t eddig, amivel nem nagyon vagyok kibékülve, bár mindenki azt mondja, hogy nem látszik rajtam, de a számok ezt mutatják. Nem is értem, Csigaby, veled mi baja a védőnéninek??? :o Az enyém még nem szólt semmit a súlyommal kapcsolatban, de lehet, hogy jövő héten már rám fog szólni, hogy vegyek vissza a tempóból...
kovmarti

Hello Csajok :D

Kovmarti,szia :D Ahogy nézem,Te vagy a legkorábbra kiírva.Irigyellek :D :D Amúgy nálunk is ua a helyzet,első baba,első unoka :D
Ercsikati igyekszem minél többet jönni,de a párom el szokta vinni a gépet a dolgozóba és sokszor mire hazaér,én már régen alukálok.. :)
Dolgozni nem dolgozom,épp két munka között voltam,mikor kiderült,hogy Bálint úton van,és hát terhesen nem kellettem :cry: Szemetek :twisted:
Csöpplány,ez a táblázat tök jó ötlet :D :D
Ezeket a védőnőket tényleg nem lehet érteni :? Ha hízol az a baj,ha kevesebbet akkor az.Különben én azt se értem,hogy lehet védőnő,akinek nincs gyereke...Nem rosszindulatból,csak nekem valahogy nem igazán hiteles...
Mi jövő héten kezdünk bele komolyabban a vásárlásba,már alig várom,a fél brendont már kinéztem magamnak,vagyis a fiamnak :lol:
Na,asszem meglesem ezt az akciós vonalzót :wink:

Még jövök,syastok!!!
mayday

Lányok,én akkor várom az adatokat,aki szeretné hogy a táblázatba felvegyem és ott nyomon tudjuk követni egymást.
Amiket küldjetek:

-esetleg egy fényképet magatokról vagy a babáról,hogy tudjuk kihez kötni a nevet
-terhesség ideje(hét+nap)
-fiú vagy lány
-baba neve
-Kórház neve,ahol szülni fogsz

Ha esetleg van valakinek valami ötlete hogy mit vegyünk még bele a táblázat adatai közé,azt szívesen várom!

Na majd küldjétek az adatokat!Képet nem muszáj küldeni,aki küld azét felteszem,aki nem annak csak a nicknevét írom bele a táblázatba!

KépKép
Kép
csöpplány

Hűha ma nagyon aktív mindenki :-)

Üdv Kovmarti!
Nem csak a vásárlás a közös pontunk. Anna se nagyon akarta megmutatni az arcát, állandóan eltakarta a kezével, alig 4-5 képet tudtak róla csinálni, de mindnél ott a keze az arca előtt :-)
Bár én sem szeretem ha fotóznak, akkor miért várom el, hogy ő mutogassa magát :-)

Nálunk is minden téren az első baba lesz és még három dédimamája is van...

A táblázathoz összeszedem majd az adatokat, de most gyorsan pakolok és indulok hazafelé.
csigaby
Budapest XVI. kerület

Uuuhhh,van ám ma pörgés :D

Csigaby,3 dédi,az nem semmi!!!

Na szóval,a táblázat:
-27 hét,2 nap
-fiú
-Bálint Áron
-Városi Kórház Keszthely

Jó lesz így?
A vonalzóhoz úgy néz ki hülye vagyok,de még próbálok rájönni,mit-hogy.Addig is itt van ez :D
Kép
mayday

Köszi Mayday!Képet nem szeretnél küldeni?Babáról is jó,ha van.

Már elkezdtem írni a táblázatot.Utána olvastam,ki mit írt magáról,majdnem mindent sikerült kitöltenem!

Eddig őket vettem fel a listára!
-Én,Ercsikati,Mayday,Csigaby,Kriszta15,Nadina01,Mazsolita.

Ritkán jelentkezők:Dixus80,Charlott,Hibernia.
Őket még nem vettem fel a listába,mert nem tudom mi van velük.

Kriszta15.-nél nem tudom mi lesz a baba neve,Mazsolitánál pedig se a nemét,se a nevét nem tudom.Elméletileg a többiekét visszakerestem,de azért küldjétek el az adatokat hogy le tudjam ellenőrizni.A táblát folyamatosan frissíteni fogom!A táblázatot a közös g-mail-en fogjátok megtalálni!Ha frissítem a táblát akkor a régit törölni fogom,és helyette fent lesz a frissített verzió!

Jó lesz így?? :D

KépKép
Kép
csöpplány

Képet mekkorát?Mint ide a 4D-set?Hol találom a közös g-mail címet?Kép
mayday

mayday:elküldtem priviben a g-mail elérhetőséget!

KépKép
Kép
csöpplány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?