Sziasztok!
Először is Kattkatt, hú, szóhoz sem jutok
Óriási gratula a "kicsihez"
Király!!!
Beának és Benettkének is gratu, csak kapkodom a fejem, úgy potyogonak ezek a babákok, hogy csak na. Már tényleg alig maradtunk..
Anita, szerintem se nézegesd a netet, mert csak bekattansz, bízz az orvosokban, ha van baj inkább találják meg és kezeljék... De nem lesz semmi gond és minden rendben lesz!!!
Nálam semmi sem van ma, de nem bánom, majd tudja a ded, mikor kívánkozik kijönni. Hétvégén Apájának aludnia kéne, szóval szerintem azt várja, hogy Apa kipihenje még magát
Plusz holnap megyünk kocsit nézni, és remélem végre meg is vesszük, tudom, hogy mindenkinek van más gondja, de drukkolhatnátok, hogy végre találjunk egy kocsit, ami tetszik és ne vigyék el az orrunk elől...
Zsuzsa, köszi a választ
Szerintem lencsében megyek, oszt, ha azt mondják bent, hogy vegyem ki, akkor cserélek. Majd kialakul... Tök jó, hogy mehettek haza, hidd el, otthon sokkal jobb lesz minden!
Eszter, kitartás a szopihoz, minden tiszteletem a Tiéd, hogy ennyire kitartó vagy! Gyere nyugodtan bármikor utálni a világot
Boruska, megértelek, én is szarul voltam egy hete és nem akartam így szülni, nyugi, Tied gyerek is kivárja, hogy jobban legyél. Sok pihi, tea, méz, C-Vitamin esetleg fokhagyma és pozitív gondolatok!!!
Na megyek ebédelni.
Ma ki szül még?