Sziasztok!
Csak gyorsan átfutottam, amiket írtatok, megint nem kis termés
! Majd igyekszem visszaolvasni.
Bibar, itt vagyok
! Olyan aranyos vagy, hogy megint hiányoltál
!
Tegnap délután elég erősen fájdogált a pocakom, alig vártam, hogy a leves megfőjön, ettem, vettem be magnéziumot, és már feküdtem is le
. Lehet, hogy növekszik megint a kis drágám, de mindig úgy megijeszt ez a hasfájás, és talán most volt eddig a legerősebb. Korán el is aludtam este, és ma már sokkal jobb a pocakom (kipp-kopp).
Amúgy az émelygésem már sokkal tűrhetőbb, lehet, hogy nektek köszönhetően, mert most nem veszek be minden nap már Elevit-et
! Lehet, hogy az én gyomrom sem bírja. Viszont eldöntöttem, veszünk kalcium tablettát, mert nem merem a pezsit inni, mert estére mindig feszít a gyomrom, és savasodok. Erre már tényleg csak a pezsgőtabletta hiányozna.
Tegnap krumplipucoláskor kaptam be pár darabkát a krumpliból
, de nagy változást nem éreztem, gondolom rendszeresen kellene eszegetni. Lehet, hogy fogok, mert úgyis szeretem.
Bibar, jó vásárolgatást a Cora-ban! Remélem ti is jól vagytok, és csak az előírt dokilátogatásra mentek!
Barbuss, sajnálom a rókakomák reggeli támadását, szegénykém
! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb békén hagyjanak már téged! Nagyidnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok, neked+anyukádnak pedig kitartást!
Dodó, Freyja, Mercy
szépen gömbölyödtök, nem semmi pocakok vannak már
! Csinik vagytok!
Én úgy néz ki, talán végig kisebb pocakkal leszek hozzátok képest, de végül is nem bánom
!
Vasárnap csinálunk mi is új képet majd, kerek 18.heteset
.
Pocak,
Nagyon örülök, hogy minden rendben Riccardoval
! És nem sokára újra láthatod őt!
Iszonyú édes dolgokat vettetek, szuper, hogy így alakultok a dolgokkal! Lassan majd nekünk is bele kellene húznunk, én sem akarom az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat…
Edi,
Látom, Botid igazi sportman lesz
! Igazi „márkahű” pasi: a cipőcskéhez a hozzá illő zokó!
Tündéri
! Amúgy is, vagy boxolni fog, vagy focizni, legalábbis most a pocakodban ezeket a sportokat űzi
, ha jól értettem...