Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam, amiket írtatok, megint nem kis termés :wink: ! Majd igyekszem visszaolvasni.

Bibar, itt vagyok :D ! Olyan aranyos vagy, hogy megint hiányoltál :wink: !
Tegnap délután elég erősen fájdogált a pocakom, alig vártam, hogy a leves megfőjön, ettem, vettem be magnéziumot, és már feküdtem is le :oops: . Lehet, hogy növekszik megint a kis drágám, de mindig úgy megijeszt ez a hasfájás, és talán most volt eddig a legerősebb. Korán el is aludtam este, és ma már sokkal jobb a pocakom (kipp-kopp).
Amúgy az émelygésem már sokkal tűrhetőbb, lehet, hogy nektek köszönhetően, mert most nem veszek be minden nap már Elevit-et :wink: ! Lehet, hogy az én gyomrom sem bírja. Viszont eldöntöttem, veszünk kalcium tablettát, mert nem merem a pezsit inni, mert estére mindig feszít a gyomrom, és savasodok. Erre már tényleg csak a pezsgőtabletta hiányozna.
Tegnap krumplipucoláskor kaptam be pár darabkát a krumpliból :wink: , de nagy változást nem éreztem, gondolom rendszeresen kellene eszegetni. Lehet, hogy fogok, mert úgyis szeretem.

Bibar, jó vásárolgatást a Cora-ban! Remélem ti is jól vagytok, és csak az előírt dokilátogatásra mentek!

Barbuss, sajnálom a rókakomák reggeli támadását, szegénykém :oops: ! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb békén hagyjanak már téged! Nagyidnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok, neked+anyukádnak pedig kitartást!

Dodó, Freyja, Mercy
szépen gömbölyödtök, nem semmi pocakok vannak már :D ! Csinik vagytok!
Én úgy néz ki, talán végig kisebb pocakkal leszek hozzátok képest, de végül is nem bánom :wink: !
Vasárnap csinálunk mi is új képet majd, kerek 18.heteset :wink: .

Pocak,
Nagyon örülök, hogy minden rendben Riccardoval :D ! És nem sokára újra láthatod őt!
Iszonyú édes dolgokat vettetek, szuper, hogy így alakultok a dolgokkal! Lassan majd nekünk is bele kellene húznunk, én sem akarom az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat…

Edi,
Látom, Botid igazi sportman lesz :wink: ! Igazi „márkahű” pasi: a cipőcskéhez a hozzá illő zokó!
Tündéri :D ! Amúgy is, vagy boxolni fog, vagy focizni, legalábbis most a pocakodban ezeket a sportokat űzi :wink: , ha jól értettem...

Anikó

Kép
mamaki73

Maki!
Sajnálom, hogy pocifájásod volt! Este nekem is, de nem olyan erősen.
Pocifotót tőled is kérünk!

d.dodó

Ja, és csajok!
Az UH képek olyan édesek! Olyan jó nézegetni a sok édi képet :D !

Megpróbálom most én is végre feltenni azt a képet Maszatkámról, amit múlt héten úgy "futtában" csinált a szonográfus, nem a legjobb, igazából a szívhangra ment rá...
Csak azért teszem fel, mert én ezen látok valamit körvonalazódni a medencéje aljában, a lábai közt :wink: ! Bár a lábacskái ezen a képen nem látszódnak, de most talán nem is az a lényeg :wink: !
Nem akarlak titeket befolyásolni, hogy mit vélek látni (bár a múltkor már mondtam :oops: ), de kíváncsi lennék a véleményetekre!
Segítségként, de biztos rájöttök:
keresztben fekszik, balra a feje, jobbra a popója, medencéje.
Szerintetek???

Kép

Anikó

Kép
mamaki73

maki: én nem látok semmit :(

huuuu, megtaliztam, milyen játszószőnyeget szeretnék Babónak....sajna, ahol találtam olcsón tesz-vesz, mind elkelt....máshol meg bzi drága....de csak találok occcsón még :D

http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_960643

annyira tetszik....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Dodó, oxi, majd jövök vasárnap este a pocakkal is :wink: !
Ja, és köszi a recepteket én is, fogok belőle csemegézni!
Te vagy a topikunk séfje :D ! Tényleg, olyan ügyi vagy!

És persze mindenki másnak is köszi a reciket, aki feltesz :wink: !
Én nem ígérem, hogy olyan sokat fogok feltenni...

Anikó

Kép
mamaki73

Nem baj Mercy :) !
Amúgy van egy üresebbnek látszó folt a pocakjában, és így szemből nézve, attól kicsit jobbra gondoltam a látnivalót...
Jajj, nagyon édi ez a játszószőnyeg, de valóban kissé húzós az ára! Sztem fele ennyiért is szupereket lehet kapni, nem? És olyan gyorsan "kinövik" úgyis a babyk :oops: .

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
szerintem picilány lakik odabenn.... legalábbis én szép két kis ajakrészt látok, de nem vagyok doki, tehát nem tuti :D

Pocak
Az a szennyestartó imádnivaló, és az a Timberland szerkó, huuu de klasszul néz ki, imádom a cuccaikat :P
Vendég

Mercy
Múltkor feltettem már ide azt hiszem, ugyan ezt kapta Anyutól Boti, Fisher Price-os. Élőben nem nagy szám, legalábbis többet vártam, de nem rossz :) zenél meg minden féle, és csak a Brendonban horror drága, Anyu egészen jó árban vette és új. Ha érdekel megfaggatom, hogy hol vette...
Vendég

maki!
Az biztos, hogy már a medencéje?? Hisz olyan közel lenne a fejéhez. Bár az tény, hogy nem a legjobb felvétel...inkább a feje körvonalazódik nagyon jól.
De reméljök az lesz amit te szeretnél. ;)

Többiek, merre vagytok???? Megijedtetek a vonalzóktól, hogy rossz helyen jártok?? :lol:

d.dodó

[quote="edwig"][ írta:edwigb]Mercy
Múltkor feltettem már ide azt hiszem, ugyan ezt kapta Anyutól Boti, Fisher Price-os. Élőben nem nagy szám, legalábbis többet vártam, de nem rossz :) zenél meg minden féle, és csak a Brendonban horror drága, Anyu egészen jó árban vette és új. Ha érdekel megfaggatom, hogy hol vette...

légyszilégysz :D faggatózz :D

Mercy

mercedes79
Győr

Poci! Szuper cuccokat vettetek! :D

Maki, örülök hogy jobban vagy :wink:
Én is inkább kislánynak látom :roll: (ha jól emlékszem, akkor Te fiúra tippelsz és azt is szeretnétek, ugye?)

Jajj úgy volt, hogy ma kettesben csinálunk programot Gáborral (már nem is tudom, hogy mikor volt ilyen utoljára...). Anyósomék jönnek Emmáért délután és elvileg elviszik és náluk alszik, mi meg megyünk érte holnap. Erre Emma ma reggel közölte, hogy nem akar menni a nagyihoz aludni :? Kérdem, hol szeretne aludni - mire ő: itthon. Nem erőltettem a témát, erre Gábor felhív reggel, hogy a bölcsiben is közölte teljesen magától, hogy nem akar a nagyinál aludni :? Persze erőltetni nem fogjuk, de már annyira beleéltem magam ebbe a ma estébe :( Ha Anyuhoz megy, akkor sosincs ez :? :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Maki
Most juttott eszembe, hogy Te kisfiút szeretnél... :roll:
De azok a fehérek tuti nem a golyók... :roll: Ezt csak onnan veszem, hogy most mikor voltam egyeztetni a dokimmal időpontot, megkérdeztem lehet-e a golyókat így látni az uh-s képeken.
Azt mondta nem. Nem lehet így látni őket, pláne nem nagyobbak mint a fütyi, állítólag még nagyon picik azok a golyszik, és a fütyi tövénél vannak fenn.
Attól még lehet a pocakodban kisfiú, de ezek a nagy fehér foltok szerintem nem golyók... :roll:
Vendég

Edi, köszi, egyelőre gyűjtöm a szavazatokat :) !
kislány 1
Edi, most látom, hogy neked hétfőn már megint találkád lesz Botival :wink: ! De jó nekeeeed!
Azt nem tudod, véletlenül, hogy a Praxisban lehet-e üdülési csekkel fizetni?

Ti mit ebédeltek?
Nekem csak lebbencs levesem van, még valami gyorsat kreálok mellé.

Anikó

Kép
mamaki73

Barbi, Edi, most komolyan azt mondjátok, hogy nem lehetnek golyócskák :oops: ? De olyan kerekek!!! Az ajkacskák hosszúkásak lennének, nem? És akkor mik azok a kerekek benne?

Igen, kisfiút szeretnénk, de persze ha kislány is imádjuk :D ! Már most is!

Anikó

Kép
mamaki73

Azt nem is írtam hogy hogy jártunk hétfőn. Tudtam, hogy mennem kell a kórházba, ami nem lesz rövid, Gábornak meg este céges vacsija volt, szal beszerveztem Anyut hogy jöjjön és aludjon is kint nálunk. Kórház után együtt mentünk Emmáért, mire közölték, hogy Emmát már elvitte a nagyija :shock: Nézek Anyura, hogy ezt hogy csinálta :lol: aztán kicsit kiakadtam, mert nem volt semmi előre megbeszélve Anyósomékkal, ráadásul nálunk voltunk hétvégén... Megyek haza, látom hogy Apósom sehol (mindig együtt jönnek, mert kocsi nélkül azért messze vagyunk nekik), kérdezem hogy hol van. Mire Anyósom: sehol, egyedül jött és úgy készült hogy itt alszik :shock: OK, általában hétfőn ők szoktak jönni, de nem minden héten és mindig megbeszéljük előre. Itt aludni meg csak akkor szokott ha Emma beteg és több napig ő vigyáz rá :roll: Irtó kellemetlen volt :? :oops: Anyu magától közölte, hogy nem gond, majd ő haza megy :? :( Hiába célozgattam, hogy nem volt megbeszélve (azt meg szerintem pláne illene megbeszélni előre ha vhol ott tervez aludni az ember :oops: ), de nem vette a lapot Anyósom :? Jajj nagyon ciki volt és úgy sajnáltam Anyut :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Maki
Nekem szó szerint azt mondta a doki, hogy a golyók még nagyon aprók ebben az időszakban, és közvetlenül a fütyi tövénél vannak. ha ezek golyócskák lennének, akkor megmondja a uh-s orvos nektek, hogy kisfiú... :oops: :roll:
Ettől még lehet kisfiú, nem azt mondom, hogy tuti kislány, hanem csak azt, hogy ezek tuti nem a golyszik....
De azért kérdezd meg a dokidat, ha gondolod, nekem az uh-s csajszi mondta, utána a dokim...

Igen, hétfőn látom megint a kis manóseggűt, meg utána 4D-ben szombaton is :D:D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.19 11:41-kor.
Vendég

Maki, pont azt akartam írni mint Edi :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Sajnálom, hogy nem tudotok programot szervezni estére, de tényleg igy van, hogy Emmánál meg nem szabad erőltetni!!
A multkori sztori meg tényleg ciki lehetett. ÉS anyósodéknak van saját kulcsa a ti lakásotokhoz?? Hu, nálunk az tuti nem lenne....de még talán anyáéknál se. Azaz az otthoni lakásunk kulcs most náluk van (pótkulcs), ha valamit javítani kell, vagy elhagyná a bérlő az övét, ne kelljen betörni!!

d.dodó

Mercy
Oké, kifaggatom ma... :D
Vendég

Dodó, igen van kulcsuk, mert eddig többször volt, hogy segítettek elhozni Emmát amíg még én is dolgoztam és akkor hogy jutnának be a lakásba? Én hiába dolgoztam más munkarendben és jöttem el f5kor, így is mire odaértem érte, már szinte mindig az utolsók között volt :cry: Szal elfogadtuk a segítséget ha volt :wink:
Anyunak meg Apunak is van kulcsa, eddig még senki sem "élt vissza vele", ezt sem annak nevezném, csak egyszerűen nekem ez annyira nem elfogadható, hogy vhova megbeszélés nélkül odaállítok, hogy akkor ma itt alszom :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Értem!
Igazad van!

d.dodó

Hát csajok...
aranyosak vagytok, akkor tök bizonytalan, ugye :oops: ?
Az a baj, hogy ezt a képet is csak "bizonyítéknak" nyomta ki a szonográfus a dokinak, hogy él és virul babóca. Még a monitort sem láttam, és kb.20 másodperc volt a vizsgálat!
Szóval én ezt a kórházi UH-t sajnos nem érzem olyan emberközelinek, hogy azzal az info-val kecsegtessenek, hogy kislány vagy kisfiú :oops:. Megnézik a lényeget, aztán csááá!
Szerintem szerdán is ez lesz, úgyhogy ha tényleg nem derül majd ki, akkor elmegyek én is még egy profi genetikaira is. Röhej, hogy ennyi befizetett TB járulékért nem kapja meg az ember a "normális", emberi szolgáltatást :( .
Bocs, nem morgok tovább :wink:

Barbuss, ember tervez, anyós végez :wink: ! Ez nálunk is így van néha, pedig még nem volt eddig babókánk sem, mi lesz ezután :wink: ? Kicsit valahogy kordában kell tartani, megbeszélni vele, hogy ez nem teljesen így megy mindig. Szegény anyud... Ilyenkor jönnek a féltékeny megjegyzések, hogy persze a másik mama többet látja a gyereket! Nálatok nincs ilyen? Anyukám ezen vágta be a durcát tesóméknál pl., mert a másik mamáék gyakrabban mentek, nagyobb ajándékot vettek a gyereknek stb. :oops: . Persze, ez hülyeség!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki
pihizz ilyenkor sokat,hát jól beindul most már a növekedés :wink: :wink: cuki a kép,háááát nem is tudom,vagy fiú vagy lány :lol: :lol:

na kipróbálom a vonalzóm

bibar

Mercy: Nagyon szép pocak! :) Hát nem kicsi! :shock:

Bibar: Örülök, hogy neked is tetszik a vonalzóm. :) Lehet még szépítgetek rajta!
:wink:
Ezt találtam a nagyonbaba oldalán:

"Kedves Felhasználóink!

2010. február 19-től megszüntettük általános vonalzóinkat. Mostantól kizárólag egyedi vonalzókat készítünk nektek, természetesen továbbra is ingyenesen és a jövőben sem kell érte fizetni!
Küldjétek el saját választott képeteket e-mailben, az info@nagyonbaba.hu e-mail címre, és hamarosan saját, egyedi vonalzóra tudjátok cserélni a most látható átmeneti vonalzókat.

Megértéseteket köszönjük!

Nagyonbaba.hu"

Ez lehet a megérzés??? Tegnap változtattam vonalzót!
:lol:
:D

Poci: Örülök, hogy minden rendben a kisfiaddal! :)
Reggel, ahogy felébredtem egyből te jutottál eszembe, hogy mi lehet veletek???
Írtó cukik a vásárolt cuccocskák! :)

Maki: Édi a kismanód UH képe! :) Tipikus szundi-póz. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Poci, nagyon édes cuccokat vettetek!!
Barbuss, sajnálom az estét!!A múltkori nagyon ciki, én tutira kiakadtam volna. Jók az idegeid nagyon!!!!!
Nálunk rakott krumpli van. És majd gesztenye püré.Csak oda kéne figyelnem, mert jönnek a kilók.
Itt volt a védődő, elkérte a papírom(nem hitte el, hogy nem lustaság??) meg Erikről írta az infokat.De pont rosszkor jött, így felébresztette manókámat.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

bibar!
Már csak a végéről kell törölnöd az url-t ;)

d.dodó

maki: nekem a múlt 7 péntek sztk genetikai uh, hogy megnyugodjon a lelkem, azonnal vagy 40000-be került: uh magán győr, uh magán bp., és az út bp-re.....de legalább tudom, hogy jól van :D

Mercy

mercedes79
Győr

Na, lépünk csavarogni! Délután jövök!

d.dodó

dodo Grat a 18 héthez :D

Mercy

mercedes79
Győr

Tudom, Mercy, ne is mondd :oops: !!! Én a tiéden akkor ki is voltam akadva...
Nálam hasonló kapkodás megy a kórházi UH-n, valamit kérdeztem (már nem emékszem mit) a 14.heti "genetikain", és lehurrogott a nőci, hogy majd válaszol, azután, ha megnézte, ami a legfontosabb :oops: .Persze nem válaszolt. Futószalag az egész, és órákat vár az ember, hiába van időpont, mert az osztályos betegek is oda járnak UH-ra, és ők ugye mindenekelőtt.
Szóval simán elkélne ott még 1-2 szonográfus!
Ezek után mentünk mi is a magán genetikaira (a kombi tesztesre) 33-ért :oops: , ott volt egy 35 perces vizsgálat, amiről DVD-t is kaptunk. Aztán mentünk még szívUH-ra 15-ért.
Hát a kórházban leshetem, mikor lesz rám 35 percük :evil: !
És mehetünk majd megint 14-15-ért UH-ra...
És ez csak az UH.
Úgyhogy sajnos tudom, miről beszélsz Mercy :( !

Petergabi, ha esetleg te is olvasod ezt, amit írtam:
te nem tapasztaltál hasonlókat Szent Imrében az UH-n?
Te azzal is elégedett voltál ott?

Emi, Bibar, köszi! Majd talán a következő UH-n kiderül...
Igen, növekszik a kis drága, biztos azért fájdogál :) !
Bibar, csak ennivalót vásároltál a Cora-ban, vagy vettetek picúr lányodnak is valamit :wink: ?

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Poci: örülök, hogy minden okés. Cukkancs rucikat vettél!

Barbuss: uhh, nem semmi Anyósod. Szegény Anyud. :cry:
Nóri sem alszik, csak itthon. Bár mondjuk Anyósomék 200 km-re laknak tőlünk, így oda mindig együtt megyünk. Szüleim meg annyira nem szorgalmazták, hogy elvigyék. De pl. Anyósoméknál mindig köztünk alszik Nóri, külön nem akart sosem, se úgy, hogy külön kiságyban, se úgy másik szobában. Így nem is erőltettem. Pedig itthon is külön szobában alszik egyedül.

Maki: remélem, hamarosan nálatok is ki fog derülni, hogy kislány vagy kisfiú.

Mercy: szép a pocód!

Ma már nem biztos, hogy tudok jönni, esetleg este még későn lehet, hogy benézek. Jönnek Anyósomék a hétvégére.
Nórinak mindig mondják, hogy szóljon Apának, hogy vigye el hozzájuk...én meg közbe jártam, mivel csak nélkülem tudnának menni, mondtam, hogy jöjjenek ők. Így most jönnek is. Bár nekik is hosszú a több, mint 200 km-es út. De most így kell lennie, mert én nem tudok utazni annyit. Így ma neki látunk főzni a hétvégére, vagyis előkészíteni, amit lehet.

Puszi Mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dodó: gratu a 18.héthez! :wink:

Vonalzó csere :shock: :x :evil: :twisted:
Na, majd jövő héten lecserélem én is.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dodó
köszi,azt észre sem vettem :wink: :wink:

Manorka
hú jó kis program :wink: :wink:

Mamaki
csak kaját vásároltam,nem láttam semmi cukuit most ott :oops: :oops: férjem örömére,már annyi cuccunk van hogy..... :lol: :lol: :lol: jaj nagyon várom már hogy kiderüljön ki lakik a pocakodban :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

niki: ne legyen lelkiismeret furdalásod Stella miatt, szerintem mindent megtesztek, ami lehetséges!

maki: én a saját DVD-n sem látok semmit, pedig arra azt mondta a doki, hogy ott van a zacsi, meg a kukac. Úgy látom egyforma lett a vonalzónk, de már nem csinálok újat, olyan macera :)

edi: cuki zoknik, nagyon dögös lesz Boti!

Évi: nekem sem stimmel ez a lakásügy! még te veszted el a foglalót??? nehogy hagyd magad átverni! én nem sajnálom a bentlakókat, téged és az eladót annál inkább. és mennyi ember panaszkodik, hogy nem tudja kirakni az albérlőket, és a törvény őket védi!

barbus: mi a gond a sajttal és a tojással? én minden félét eszek (sajnos), nem gondoltam, hogy valamit nem lehet. Anyósod, hát! Az én ex anyósom meg azt csinálta, hogy amikor ő ment Barnusért nekiállt takarítani nálunk, ahelyett hogy a gyerekkel foglalkozott volna.

dodo: szép a pocakod! szerintem nincs fiús és lányos pocak, csak szééép. Tök jó a receptes topic, fogok én is írni oda!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok!

edwig: a Margitba a Sztanyik doktornál fogok szülni, és szülésznőm még nincs, tudsz ajánlani valakit? ismered őket?

köszi

szép napot minden kismamának ebben a csúúúnya bórúúúss időben

Kép
lanzsi

Megjöttünk egy nagy sétából. Lizy végigaludta az egészet, már nagyon fáradt volt. Mondjuk nem csodálom, mert éjjel fél 2 -2-ig tuti fent voltunk, kínlódott szegény. Kutya hideg van, de jólesett kimenni.

d.dodó

Mamaki:
jaj de nagyon ismerős ez a helyzet :evil: Sajnos mindig ez volt ott.Az utolsó terhességemnél nem is nagyon mentem,talán 3x.A12hetesen a Bolgárkerék u.ban voltunk,utána a 18. és a 28. héten pedig a Praxisban,Hajdu doktornőnél.
Egyébként szinte hihetetlen,hogy mennyire nagy a kontraszt a rendelő és a kórház között. :shock:
Ha jól emlékszem Te a prof.hoz jársz,ugye?Ő előszeretettel viszi be soron kívül a pácienseit :wink:

petergabi

Sziasztok!

mi ez a vonalzó izé mizéria? :evil: miért nem volt jóóóó... piszokság :(

Barbuss, Zsani, Sakura: jól tudjátok a foglaló duplán jár vissza, de ha nem fizet hát nem fizet...perelhetek :roll: de ha minden igaz tegnap - ugyan a havannán de nem én gondom - találtam a családnak másfél szobás lakást, albérletet. 35.000/ hó és egy havi kaukciót kérnek.
Kifizetem az egy havi kaukciót csak menjenek minnél hamarabb!!! Ma mennek el megnézni. Hirtelen amúgy tök késségesek lettek, bármikor ha akarok menjek méricskélni h tudja csempét venni stb...csak szóljak oda telón. :shock: hát sajnos ennyit ér a pénz szava...

Mercy: csini poci :wink:
kérjük a többi poci képet :lol:

Dodo: repül az idő, grat a 18. héthez. :)

olyan boogie volt éjjel a hasamban. Nem tudom miért ugrál ennyire :shock: alig birtam elaludni. persze délelőtt meg nagy némaság :roll:

Kép
freyja

Szaisztok!!

Mi ez a nagy vonalzó csere-mizéria??:) Nagyonbaba ki lett útálva?? :)) Gondolom nem, csak viccülök :D

még nem tudtam visszaolvasni, lehet nem is fogok tudni...szalad a lakás, kedvem takarítani NULLA!!! :( Pedig kéne, meg mosni is! Holnap nem leszünk itthon, ugyhogy ma meg kéne csinálni...de neeeemm akaroooom!!!!

Ma jól felbosszantottam magam!! Szerencséje volt a nőnek, hogy nem személyesen, hanem telefonba beszéltünk, mert tuti megcipőztem volna... Olvasom, hogy mit küldtek, erre közli velem, hogy ők erről nem tudnak, ők ilyen nem állítanak...stb. Mondom, akkor miért küldték ezt a papírt. Erre a nő közölte, hogy fogalma sincs, hogy honnan szedtem ezt a papírt, de biztos nem ők küldték. Eldurrant az agyam, és éppen csak nem az anyjába küldtem el! És akkor nyugodjon meg, ne legyen ideges. Hogy a pi..ba ne legyek ideges, amikor meghazuttol, és lehülyéz??? Mellesleg minket csesznek meg, ha nincs elintézve, mert ők balf@szok! Mondom neki: Szeretnék beszélni a főnökével, mert magával nem tudom megbeszélni a problémám...persze a főnök nem volt bent, nem ért rá,nem tudja kapcsolni..stb. Úgy üvöltöttem a nővel, hogy sztem a füle kettéállt! És akkor még ő fenyeget. Azt mondja, jól gondoljam meg, hogy mit mondok neki, mert felveszik amit mondok. Én meg mondom neki, hogy akkor nem én leszek szarban, hanem ő....és hogy mellesleg nem közölte velem, hogy felveszik, ugyhogy fel is jelenthetném. Mindjárt váltott egy hangnemet...rögtön hölgyem lettem, és így meg úgy sajnálom, de nem tud segíteni...És az ilyenek melóznak. Akiknek meg eszük is van, azok kapják a munkanélkülit...na mindegy... Bocsi de muszály volt kiadnom magamból, mert felrobbanok!! Ja, és ők nem tudnak az egészről semmit, de valahonnan azért csak megvannak nekik az adataim...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hmeme: " szalad a lakás, kedvem takarítani NULLA!!! Pedig kéne, meg mosni is! Holnap nem leszünk itthon, ugyhogy ma meg kéne csinálni...de neeeemm akaroooom!!!! "

CSATLAKOZOM :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

Freyja: Legalább van aki megért...:D :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Nem jókedvünkből cseréltünk vonalzót, hanem muszájból! :) A nagyonbaba.hu már csak személyre szabottan készít vonalzókat...és igy reggelre mindenki akinek eddig a nagyonbabán volt volnalzója, azoknak egyen vonalzójuk lett! :shock:
Elhiszem, hogy ráborítottad volna az asztalt is a védőnőre! :lol:

d.dodó

poci: széééééééép holmikat vettél! a dobozban lévő kék micimacis az ágyikós szett?

barbuss: szegénykém, nem egyszerű anyós :oops: anyud látta, h Téged is meglepett, biztos nem haragszik meg Rád! az biztos, h a féltékenységgel vigyázni kell....

freyja: hát, akkor az eladónak kéne rohangálni a bérlőinek lakásért.... de megértelek, ha azt akarod, h minél hamarabb kiköltözzenek és más nem tesz semmit! kényelmes és bosszantó egy népség, az már biztos :twisted:

meme: nyugodj meg, remélem nem komoly a probléma!

Kép
zsani78

Csajok!!
Ti tudtok valami olyanról, hogy akkor van félidő, amikor először érezni a baba mocorgást??? Anyósomnak ez a heppje...sztem baromság...de lehet hogy tévedek!! Tapasztalat? Vagy bármi?:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

freyja!
Gratula a boogihoz a pocakban!
Nekem annyira nem akar mozogni! :( Ok, láttam az UH-n, hogy néha egyet rug, de ennyi. Lizy ilyenkorra kirugta a ház oldalát. Most csak néha érzem.....nem csoda, hogy iszonyatosan várom már az angel sound-omat. Mondjuk nem bánom, hogy ha nyugis baba lesz, de most néha jelezhetne azért, hogy hééééé anya, itt vagyok.

d.dodó

meme!
Akkor van félidő, mikor a 40. hétnek a fele van, magyarul 20 hetesen. Szép is lenne.... Lizyt a 15. héten éreztem először...ha az lenne a félidő, akkor már 30 hetesen szültem volna...szóbal baromság ez az állítás.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?